×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Afrodiziaká a feromóny

Položky 65 až 96 z celkom 296

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Devils Candy Erecta Hard 6tbl

    Potrebujete, aby vám stál o niečo pevnejšie? Erecta Hard sú diablové cukríky, ktoré obsahujú výhradne prírodné bylinné zložky, ktoré zlepšujú erekciu. Nechajte svoj úd stať sa pevným a tvrdým nielen na chvíľu, ale dlhodobo. SpoKoitus (spokojný koitus) si potom vychutnáte vy aj vaša partnerka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Cum Explosion 30tbl

    Dodajú vám odvahu, výdrž a nepochybne sa s nimi stanete hviezdou. Tabletky Cum Explosion od obľúbenej značky Cobeco Pharma majú vplyv na potenciu mužov a tiež počet spermií.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT V-Activ Caps for Men 20tbl

    Je pre vás váš milostný život skôr trápením? Tieto tabletky pre mužov vám účinne pomôžu s problémami s erekciou a potenciou. Podporujú sexuálnu citlivosť, libido a aktivitu. Obsahujú guaranu, ktorá stimuluje vnímanie a tiež výdrž, a ďalej piperín z čierneho korenia, ktorý funguje ako afrodiziakum a podporuje krvný obeh. Dodajte svojmu životu sexuálnu túžbu a žite opäť harmonický život s úžasnými sexuálnymi zážitkami!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino Black Line Libido caps for women 2tbl

    Doprajte si produkt, ktorý sa postará o vašu túžbu, naladí vás a vy s partnerom alebo sama prežijete neuveriteľné erotické dobrodružstvo! Ideálny prípravok na zvýšenie libida.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devils Candy Monster Cock 60tbl

    Snívate, túžite a nekonečne si prajete o ničo väčší penis a zároveň tak aj spokojnejší sexuálny život? Tieto diablove cukríky vám svojím účinným zložením dopomôžu k zväčšeniu vášho mužstva prirodzeným spôsobom. Užívajú sa dlhodobo, čo chce trochu trpezlivosť, ale pre svoj splnený sen to určite vydržíte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wug Gum Orgullo 10 pack

    Chcete si užívať lepší sex? Alebo z toho mať jednoducho len trochu viac? Podporte svoje zážitky s týmito žuvačkami Wug Gum Orgullo. Obsahujú Macu, Damianu Ženšen a Muiru, čo sú prírodné stimulanty, ktoré dodávajú sexuálnu silu a pomáhajú predĺžiť pocity slasti. Sú určené pre mužov aj pre ženy, takže si môžete dať so svojím náprotivkom spoločne.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Die Hard II Hardcore 10ks

    Tabletky na posilnenie sexuálnej výkonnosti. Kombinácia účinných prírodných zložiek zvyšuje prietok krvi a tým pomáha udržať pevnú a dlhotrvajúcu erekciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sensfeel for Woman Seduction Elixir 10 in 1 100ml

    Ako zdvojnásobiť svoju príťažlivosť? Dopomôže vám k tomu tento feromónový parfém SensFeel pre ženy 10 v 1. Je vhodný na použitie nielen na telo, ale aj na vlasy. Obsahuje aktívnu zložku Sensfeel, čo je sexuálny feromón, teda súbor látok, ktorá pomáha podporovať chémiu príťažlivosti. Táto aktívna zložka je na prírodnej báze a obsahuje biely jazmín a sériu mastných kyselín. Objavte jej úžasnú vôňu a svoju ženskú silu zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RUF Taboo Sensfeel Pheromone for Her 15ml

    Dámy, pripravte sa na to, že vám nik neodolá! Táto malá fľaštička v sebe ukrýva elixír podľa najnovšej receptúry s obsiahnutými špeciálnymi prísadami, ktoré vám pomôžu zvýšiť produkciu feromónov. Hrajte sa s tým, aké účinky môžu nastať! Provokatívna príťažlivosť na seba nenechá dlho čakať.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wug Gum On Gum 10 pack

    Potrebujete dobiť baterky pred fyzickým alebo duševným výkonom? Žuvačky WUG Gum On aktivujú telo a myseľ a poskytnú vám potrebou dávku energie za menej ako 5 minút! Zvyšujú tiež sústredenie, vytrvalosť a znižujú pocity únavy!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RUF Taboo Domination Magnetic Perfume for Men 50ml

    Chcete zvýrazniť svoju dominantnosť? Tento parfum RUF Taboo Domination vám svojou zmyselnou vôňou pomôže dodať záhadnosť a podporiť vašu silu zvádzanie počas neopakovateľných nocí. Vôňa je hrejivá a eroticky ladená. Zdôraznite svoju mužnosť a urobte dojem!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Penis XL 60tbl

    Tabletky podporujúce naozajstnú mužskú silu! Stimulujú totiž genitálie, podporujú ich správnu funkciu, zlepšujú hormonálnu aktivitu a prispievajú k sexuálnej sile.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino Black Line Clitoris Cream for Women 50ml

    Krém na klitoris obsahujúci formulu s veľmi silným prekrvujúcim a stimulačným účinkom. Výrazne podporuje milostný zážitok s explozívnym vyvrcholením.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sensfeel for Woman Eau De Toilette 50ml

    Sexuálny feromón je jedinečný súbor látok bez akejkoľvek zápachu či vône, ktoré produkuje telo a podporuje nimi chémiu príťažlivosti medzi ľuďmi. Ženským feromónom je kopulín a nie vždy je ho dostatok. Toaletná voda Orgie Sensfeel Woman obsahuje špeciálnu zložku Sensfeel pre mužov, čo je prírodná aktívna zložka, ktorá napomáha zvyšovať ženskú príťažlivosť vďaka obsahu bieleho Jazmínu a Locust Bean, ktoré pomáhajú produkovať kopulín. Vychutnajte si vzrušujúcu ovocnú a kvetinovú vôňu, ktorá vám uľahčí objavovanie vášnivého dobrodružstva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Touché Pheromones Female 50ml

    Jemná a príjemná vôňa doplnená o feromóny bude pre mužov neodolateľná.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Touché Pheromones Male 50ml

    Príjemná vôňa s obsahom feromónov pre ženy od Touché pomáha prilákať opačné pohlavie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Spanish Fly Drops Gold 15ml

    Váš sexuálny život stojí za nič, nemáte na sex chuť a energiu už vôbec nie? Rokmi preverené španielske mušky môžu byť presne to pravé, čo vám pomôže naplno užívať si sex naplno. Obsahujú L-arginín, ktorý podporí sexuálny výkon a túžbu a tiež vitamín C, ktorý vám prirodzeným spôsobom dodá potrebnú energiu. Aj vy si zaslúžite dokonalé intímne chvíle, tak si ich doprajte!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eye of Love Pheromone Parfum for Men Romantic Travel Size 10ml

    Chcete prebudiť v žene šelmu a nechať explodovať jej zmysly? Spôsob, ako to dosiahnuť, je jednoduchší, než ste si kedy mysleli.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Butterfly Flirt Drops 30ml

    Získajte znovu pocit zamilovanosti a nažeňte si motýliky späť do brucha! HOT Ero Butterfly Flirt Drops je ideálna kombinácia účinných látok pre získanie nádherného pocitu lásky, zamilovania, vzrušenia, okúzlenia... . Láska je všade okolo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diblong Power Honey 15g

    Stavíte na silu prírody? Tieto medové vrecká sú nabité energiou, ktorú môžete investovať do vášho sexuálneho života, aby sa zmenil na nepoznanie! Ich obsah je 100% bylinná zmes bez chemických prísad a pomôže vám, ak trpíte predčasnou ejakuláciou alebo napríklad erektilnou dysfunkciou. Zároveň aj ženy si prídu na svoje, lebo pocítia intenzívnejšiu sexuálnu túžbu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diblong Aphrodisiac Power Honey 43g

    Stavíte na silu prírody? Tento výnimočný afrodiziakálny med je nabitý energiou, ktorú môžete investovať do vášho sexuálneho života, aby sa zmenil na nepoznanie! Pomôže vám, ak trpíte predčasnou ejakuláciou alebo napríklad erektilnou dysfunkciou. Zároveň aj ženy si prídu na svoje, lebo pocítia intenzívnejšiu sexuálnu túžbu!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Blue Mellow 10tbl

    Hľadáte niečo, čo by vám raz a navždy pomohlo získať pevnú a kamennú erekciu? Tabletky Blue Mellow sú účinnou kombináciou preverených a silných prírodných zložiek, ktoré pomáhajú zvyšovať prietok krvi v penise. Zverte svoje vzrušenie rokmi overenej a preverenej kombinácii a urobte nielen dojem erekciou tvrdšou než kameň.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Perfume Sexy 30ml

    Sex appeal na 200%? S parfumom Obssesive Sexy to nebude žiadne problém! Vyskúšajte tento parfum s vôňou orientálneho dreva a očarujúcim nádychom marockého jazmínu. Čo sa asi stane? Váš náprotivok si kľakne na kolená a bude prosíkať o vašu pozornosť. Ste na to pripravená?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amarex Men Complex 120 cps

    Amarex je doplnok stravy určený pre mužov, obsahuje komplex látok, ktoré napomáhajú účinne odbúravať stres a dopĺňať v dnešnej dobe toľko potrebnú energiu. Doplnok predstavuje možnosť, ako prírodnou cestou pomôcť v ťažkostiach s erektilnou dysfunkciou.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devils Candy Oral Jelly 5x10ml

    Potrebujete nakopnúť, čo sa týka sexuálnej nálady? Dnešná doba je náročnejšia, než sa nám môže zdať a na sex potom už nezostáva čas ani chuť. Preto je tu toto afrodiziakum pre mužov aj ženy vo forme želé s rýchlym nástupom účinku. Prineste do svojho života viac sexu a viac harmónie.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Cum Plus 30tbl

    Tabletky na zlepšenie funkcií spermií na báze sinku a selénu. Cum Plus prispieva k zdravému pohybu spermií a kvalitnej produkcii.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Power Ginseng Drops Men 30ml

    Páni, máte pocit, že v poslednej dobe jednoducho nemáte chuť? To sa môže stať každému a rozhodne v tom nie ste sami. Tieto afrodiziakálne kvapky vám môžu pomôcť vaše trápenia vyriešiť. Obsahujú silný extrakt zo ženšenu, ktorý účinne pôsobí na libido a tiež na potenciu. L-arginín a Maltodextrín potom stimulujú a podporujú krvný obeh a teda aj erekciu. Sčítané podčiarknuté, práve si prezeráte šťavu vášho nového sexuálneho života!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Massage Candle Pheremone Scented 100g

    Zapáľte túto Ouch sviečku a ponorte sa do vzrušujúcej erotickej atmosféry, ktorú vytvorí. Akonáhle sa sviečka premení na teplý, lahodne voňajúci masážny olej, začnite ho kvapkať na telo svojho milovaného náprotivku a doprajte mu horúcu vášnivú masáž!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Aphrodisiac Warming Oil Raspberry Feeling 100ml

    Tento krásny flakón v sebe ukrýva skutočný afrodiziakálny zázrak. Tým je prírodný a jedlý zahrievací olej od značky Shunga, vyvinutý na stimuláciu erotogénnych zón. Na aktiváciu jeho vzrušujúcich vlastností vám bude stačiť teplý dych a jemné bozky. Nešetrite na sebe a rozvoňajte svoj erotický život s týmto kvalitným olejom s vôňou malín.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie The Secret Seduction Elixir 10 In 1 200ml

    Secret Seduction Elixir je zázrak určený výhradne ženám, je kombináciou zvádzania, sexepílu, sebavedomia a vzrušenia, jednoducho všetkého, čo si každá žena praje k svojej dokonalosti. Tento jedinečný a na trhu ojedinelý produkt je určený na starostlivosť o telo a vlasy. Vaše kadere a pokožka budú vďaka nemu hydratované a vyživované, budú hladké, mäkké, očarujúce a chránené pred UV žiarením. Čo je najdôležitejšie, Secret Seduction Elixir má úžasnú afrodiziakálnu vôňu, pretože obsahuje aktívne feromóny pôsobiace na mužov a zvýrazňujúce ženskú zmyselnosť. Buďte neodolateľne príťažlivá, buďte svoja, buďte neodolateľná!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Happyness Drops 30ml

    Urobte svoj milostný životný život šťastnejším! Tieto kvapky s vitamínom C sú vhodné pre neho aj pre ňu. Poskytnú vám bezstarostné a intenzívne potešenie, tak na nič nečakajte a urobte sa šťastnejšími.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Pheromone Sensual Perfume for Men Apolo 50ml

    Parfum pre mužov s prísadou omamného výťažku z hľuzoviek, ktoré v opačnom pohlaví pomáhajú vyvolať túžbu pohrávať sa, flirtovať a dotýkať sa. Tieto biologické hľuzovkové feromóny totiž stimulujú zmysly a pôsobia prirodzeným spôsobom a napomáhajú tak vyvolať neodolateľnú príťažlivosť. Staňte sa zvodcom č.1 s vôňou Apolo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 296

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.