×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Afrodiziaká a feromóny

Položky 129 až 160 z celkom 303

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Eye of Love Unscented Male Pheromones 10ml

    Chcete očariť a prilákať viac žien a zároveň podčiarknuť svoj šarm a sexepíl?

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Yummy Cum Drops 30ml

    Chcete mať tak chutné spermie, aby si vaša partnerka priamo pochutnávala a vyžadovala ich? Yummy Cum kvapky dodajú vašim spermiám lepšiu chuť a vy si tak užijete oveľa intenzívnejšiu rozkoš a tiež orgazmy. Vychutnajte si ten pocit, keď si vaša partnerka vychutnáva vaše spermie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Perfume Fun 30ml

    Bude to sexi zábava! V spodnej bielizni Obssesive ste vždy nekonečne zvodná, to nie je žiadna novinka, ale ak ešte pridáte tento feromónový parfum, verte, že sa váš drahý absolútne zblázni! Jeho príťažlivá vôňa s kvetinovo-ovocným nádychom bude dráždiť jeho fantáziu a zároveň bude kľúčom k jeho vzrušeniu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Aphrodisiac Warming Oil Coconut Thrills 100ml

    Tento krásny flakón v sebe ukrýva skutočný afrodiziakálny zázrak. Tým je prírodný a jedlý zahrievajúci olej od značky Shunga vyvinutý na stimuláciu erotogénnych zón. K aktivácii jeho vzrušujúcich vlastností vám bude stačiť teplý dych a jemné bozky. Nešetrite na sebe a prevoňajte svoj erotický život týmto kvalitným olejom s kokosovou vôňou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magnetifico Love me Premium Aphrodisiac Candle Sandalwood

    Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Love me - Sandalwood z radu Magnetifico – power of pheromones na vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. 100% prírodný vosk, bavlnený knôt a luxusné balenie. Orientálna vôňa s prevahou santalového dreva.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RUF Taboo Tentation Magnetic Perfume for Women 50ml

    Chcete zvýrazniť svoju ženskosť? Tento parfum RUF Taboo Tentation vyrobený vo Francúzsku porozumie vašim prednostiam a pomôže vám stať sa ešte zvodnejšou a provokatívnejšou. Noci v sebe ukrývajú neobmedzené možnosti, poďte ich objavovať a buďte práve vy tou pokušiteľkou, ktorá mužom nedá spať.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nutrition Complex Up Natural Power Booster 4tbl

    Chcete byť zase skutočným mužom, postaviť sa do pozoru a dôjsť až na vrchol? Tieto tabletky obsahujú účinné bylinné esencie, ktoré zdvihnú nielen vašu sexuálnu túžbu, ale predovšetkým váš penis. Bude stačiť jedna jediná tabletka zhruba hodinu pred plánovanou sexuálnou aktivitou, aby ste si mohli vy aj vaša partnerka užiť veľkej a pevné prekvapenie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Themra Magiun Plant Aphrodisiac 12g

    Potrebuje váš sexuálny život novú vzpruhu? Tento 100% prírodný doplnok sa o to postará! Prináša stimulačný efekt a pomáha podporiť erekciu u mužov, zvýšiť sexuálny apetít a zintenzívniť orgazmy u žien. Jeho zloženie je založené na prírodných extraktoch s afrodiziakálnymi vlastnosťami a neobsahuje chemikálie, takže nemá žiadne vedľajšie účinky a nie je návykový.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diblong Energy Coffee Aphrodisiac Soluble Coffee 10g

    Kávička pre tak trochu iné nakopnutie! Energy Coffee je instantná rozpustná káva vo forme prášku so silnými afrodiziakálnymi účinkami. Všetci bez rozdielu pohlavia si môžu vychutnať jej inovatívne prírodné zloženie bez chemických prísad, ktoré napomáha zlepšiť sexuálny život a zvýšiť fyzickú aj duševnú kondíciu. Tak si spolu dajte kávičku a potom šupajte vášnivo vyvádzať do spálne, bude to stáť za to!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT eXXtreme Power Caps 5tbl

    HOT eXXtreme Power Caps sú extra silné tabletky pre extra silnú erekciu. Každý muž by rád dosiahol kvalitné a maximálne silné erekcie a iba s HOT eXXtreme Power Caps sa tento sen stane skutočnosťou, tak prestaňte experimentovať a stavte na istotu!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Pheromone Perfume DUBAI Limited Edition Women 30ml

    Chcete zvodným spôsobom zvýrazniť svoju auru? K tomu vám pomôže tento luxusný parfém obsahujúci vysoko kvalitné feromóny, ktorých cieľom je pomôcť vám zaujať mužov vo vašom okolí. Okrem toho tento parfém nádherne vznešene vonia.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RUF Taboo Espiegle Sensual Fragrance for Her 50ml

    Chcete byť ešte zmyselnejšia a neodolateľne sofistikovaná? Podporte svoju krásu a ženské vlastnosti správne zvolenou očarujúcou vôňou ako je Taboo Espiegle. Toaletná voda bola vytvorená s cieľom pomôcť ženám stať sa ešte viac žiaducimi. Privoňajte si a objavte tú pravú vôňu pre vás a vaše zvodné ja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Twilight Pheromone Natural Women 15ml

    Chcete podporiť svoju erotickú príťažlivosť? Tento feromónový sprej je absolútne bez parfumácie, takže sa stane vašou úplne diskrétnou tajnou zbraňou na poli zvádzania. Pomôže vám podporiť vašu erotickú auru a prispeje k vašej neodolateľnosti. Prilákajte svoju korisť pomocou feromónov!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Full Body Solid Perfume 8g

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento tuhý parfum na vašu kvetinku či penis. Ľahko sa aplikuje, jeho vôňa je dlhotrvajúca, neobsahuje alkohol a naopak intímne oblasti vyživuje a hydratuje. Nachystajte si svoje prirodzenie na akciu a rozvoňajte ho kokosom.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Aphrodisiac Warming Oil Sparkling Strawberry Wine 100ml

    Tento krásny flakón v sebe ukrýva skutočný afrodiziakálny zázrak. Tým je prírodný a jedlý zahrievajúci olej od značky Shunga vyvinutý na stimuláciu erotogénnych zón. K aktivácii jeho vzrušujúcich vlastností vám bude stačiť teplý dych a jemné bozky. Nešetrite na sebe a prevoňajte svoj erotický život týmto kvalitným olejom s vôňou šumivého jahodového vína.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Libido Gold Golden Greed 60tbl

    Potrebujete nakopnúť, čo sa týka sexuálnej nálady? Dnešná doba je náročnejšia, než sa nám môže zdať a na sex potom už nezostáva čas ani chuť. Golden Greed je afrodiziakum pre mužov aj ženy, jeho prírodné zložky navyše blahodárne pôsobia na erekciu a vytrvalosť. Prineste do svojho života viac sexu a viac harmónie.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Erotic Energy 15ml

    Potrebujete v sebe prebudiť vášnivú energiu a trochu tak povzbudiť váš sexuálny život? Budete stačiť pár kvapiek a váš sen sa stane skutočnosťou! Kvapôčky obsahujú vitamín C, Guaranu a L-arginín, čo je kombinácia, ktorá rozprúdi váš sexuálny výkon, prebudí energiu a zníži únavu. Užite si viac potešenia!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack

    Dobrá čokoláda nemusí byť iba vážnou záležitosťou. Päť sardiniek v plechovej konzerve pôsobí veľmi realisticky. Sú vytvorené z kvalitnej 39% mliečnej čokolády. Konzerva je zvrchu chránená priehľadným plastovým obalom.

    14,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RUF Taboo Epicurien Sensual Fragrance for Him 50ml

    Chcete v sebe prebudiť ešte viac zvodnosti? Táto mužská vôňa Taboo Epicurien je plná charizmy a mužnosti a presne tak dopomôže, aby sa cítil aj jej nositeľ. Chcete byť majstrom zvádzania? Vybavte sa dokonalou vôňou, ktorá svojimi teplými tónmi a kvetinovým nádychom upúta pozornosť.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Twilight Pheromone Natural Men 15ml

    Chcete podporiť svoju erotickú príťažlivosť? Tento feromónový sprej je absolútne bez parfumácie, takže sa stane vašou úplne diskrétnou tajnou zbraňou na poli zvádzania. Pomôže vám podporiť vašu erotickú auru a prispeje k vašej neodolateľnosti. Prilákajte svoju korisť pomocou feromónov!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Afrodita Body Mist 6ml

    Zmyselná dámska telová hmla Afrodita zaujme nádychom erotiky. Pomôže vám zvýšiť sebavedomie v mužskej spoločnosti a zároveň zvýšiť vašu sexuálnu príťažlivosť. Pomôže vám sa v očiach ostatných razom premeniť na vzrušujúcu, zvodnú až magickú bytosť. Navyše vôňa obsahuje prírodné výťažky z hľuzoviek a ďalšie zložky, ktoré osviežujú a zvlhčujú pokožku.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eye of Love Pheromone Parfum for Women One Love Travel Size 10ml

    Túžite byť kráľovnou romantiky a získať si svojho vyvoleného na prvý pohľad? Vyskúšajte sladkú zmes citrusov, ruže, ľalie, jazmínu a vanilkového pižma.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magnetifico Love me Premium Aphrodisiac Candle Blackberry

    Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Love me - Blackberry z radu Magnetifico – power of pheromones na vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. 100% prírodný vosk, bavlnený knôt a luxusné balenie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magnetifico Love me Premium Aphrodisiac Candle Meadow

    Unikátna afrodiziakálna vonná sviečka Love me - Meadow z radu Magnetifico – power of pheromones na vytvorenie afrodiziakálnej, jedinečnej, intímnej a zvodnej atmosféry. 100% prírodný vosk, bavlnený knôt a luxusné balenie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Pheromone Fragrance Man Grey 15ml

    Recept na to, ako sa stať ešte viac žiaducim! Táto úchvatná feromónová vôňa vám pomôže očariť, zaujať a podmaniť si! Podporí váš vkus, štýl aj osobnosť a stane sa vašou neoddeliteľnou súčasťou. Nádherný flakón sa bude vynímať na akejkoľvek poličke a vďaka malej veľkosti 15 ml ho môžete mať neustále pri sebe.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gardelli Specialty Coffees Ethiopia Kokeb Siwani 250g

    Predstavujeme kávu z najlepšej pražiarne na svete - Gardelli. Káva Gardelli je pražená s láskou a vášňou v Taliansku majstrom kávy menom Rubens Gardelli, ktorý vyhral súťaž o najlepšieho pražiča na svete – World Coffee Roasting Champion 2017. Hoci začínal ako samouk, pristupuje od začiatku k celému procesu praženia od srdca, rovnako ako farmári ktorými spolupracuje, pristupujú k pestovaniu kávy. Vychutnajte si jedinečnú arómu kávy Gardelli a doprajte si tú najlepšie upraženú kávu, aká existuje.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RUF Love Drops 20ml

    Potrebuje váš sexuálny život trochu nakopnúť? Love Drops sú kvapky na báze prírodných látok, ktorých stačí naozaj trošičku a razom v sebe prebudíte vášeň a libido. Vychutnajte si intenzívnejšie sexuálne vnemy a dodajte šťavu svojmu milostnému životu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Conceive Plus Men's Fertility Support 60caps

    Doplnky stravy Conceive Plus sú ideálne pre všetkých, ktorí plánujú rodinu! Tieto kapsule sú určené špeciálne pre mužov, aby podporili ich sexuálny zápal, zdravie a množstvo spermií a v neposlednom rade energiu a vitalitu. Sú špeciálnou kombináciou antioxidantov, vitamínov a minerálov, ktoré podporujú početnosť spermií a mužskú plodnosť.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Aphrodisiac Warming Oil Caramel Kisses 100ml

    Tento krásny flakón v sebe ukrýva skutočný afrodiziakálny zázrak. Tým je prírodný a jedlý zahrievací olej od značky Shunga, vyvinutý na stimuláciu erotogénnych zón. Na aktiváciu jeho vzrušujúcich vlastností vám postačí teplý dych a jemné bozky. Nešetrite na sebe a rozvoňajte svoj erotický život týmto kvalitným olejom s vôňou´karamelu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Conceive Plus Women's Fertility Support 60caps

    Doplnky stravy Conceive Plus sú ideálne pre všetkých, ktorí plánujú rodinu! Tieto kapsule sú určené špeciálne pre ženy, aby podporili prirodzený priebeh ich ovulácie, ženský reprodukčný systém a neposlednom rade tiež počatie. Podporujú plodnosť, pretože ich zloženie je špeciálnou kombináciou vitamínov a minerálov určených pre správne fungovanie tela a prípravu na splodenie bábätka.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bonnat Noir 100% Cacao 100g

    100% čokoláda. Len pre silné povahy! Silne horko-kyslá chuť.

    9,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Perfume Spicy 30ml

    Obssesive Spicy je orientálne-kvetinový feromónový parfum s pikantným nádychom mexickej čokolády. Aká zmyselná kombinácia! Ste pripravená ju vyskúšať? Vášho partnera vzrušíte ako nikdy predtým a objavíte veľa nových pocitov. Vsadíme sa, že sa vám to bude páčiť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 303

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.