×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

TOP 20 darčeky pre MUŽOV

Položky 33 až 64 z celkom 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

    Masturbátor v tvare ženského tela s dokonalými krivkami v životnej veľkosti. Fuck Me Silly 2 je prepracované torzo s úzkym pásom, veľkými prsiami, pevnými bradavkami a 2 milostnými otvormi.

    379 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme B.J. Betty Oral Sex Love Doll

    Betty nikdy nebolí hlava a je stále nadržaná. Vytiahnite túto prsnatá krásku z krabice, pripravte si poriadnu dávku lubrikantu a ukážte jej, čo ste zač.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Red

    Chcete zažiť masturbačnú senzáciu? Tak jedine s týmto super moderným masturbátorom s funkciou prírazov a rotáciou! Ukrýva v sebe výkonný motor najnovšej generácie, ktorý riadi pohyb aj rotovanie a pomáha tak vytvoriť skutočne dych vyrážajúci zážitok. Kvapnite trochu obľúbeného lubrikantu na vodnej báze a prijmite pozvanie do masturbačného neba.

    103,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    Satisfyer Men Heat Vibration je vybavený inovatívnou funkciou vyhrievania, ktorá vám poskytne neuveriteľne realistický zážitok. Funkciu vyhrievania si môžete v 3 krokoch nastaviť na teplotu až 40 stupňov Celzia a nechať sa príjemným teplom v tuneli lásky unášať na vlnách slasti. Keď v extáze zatvortíe oči a necháte sa doviesť až k samotnému vrcholu rozkoše, v okamihu zabudnete, že ide len o pomôcku! Neveríte? Tak ju vyskúšajte!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma PheroMen 15ml

    Toaletná voda pre mužov s feromónmi Cobeco Pharma PheroMen s priťahujúcou vôňou okúzli každú ženu vo vašom okolí.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men One

    Moderný, dizajnový a super účinný, presne taký je tento jedinečný masturbátor Satisfyer Men. Ten nemôže chýbať žiadnemu mužovi, ktorý chce mať svoje potešenie pod kontrolou. Sám si zvolíte úroveň tlaku presne podľa toho, čo máte najradšej, a vyberiete si takú vnútornú textúru, ktorá vám bude v danú chvíľu najväčšmi vyhovovať. So Satisfyer Men máte mnoho možností! Inovatívny regulátor podtlaku vám potom ponúkne podtlak buď vzrušujúco silný, alebo príjemne jemný. Dovoľte novému Satisfyer Men pohltiť váš penis a okúste orgazmus tak intenzívny, že vaša pravačka bude len žiarliť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Vychutnajte si dokonalý hands-free zážitok! Táto novinka vás ohromí sacím efektom, rebrovanou vnútornou štruktúrou a pohyblivou časťou, čo dohromady stimuluje orálny sex tak autentickým a intenzívnym spôsobom, ktorý žiadna iná pomôcka doteraz nezvládla.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Regular

    Tenga vylepšila váš obľúbený Deep Throat Cup - teraz s vyberateľným vnútrom, ktoré je možný vymyť a opakovane použiť. Tesne vás objíme a bude sať tak intezívne, ako si len budete priať.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Flight Pilot

    Umelá vagína Fleshlight Flight so vstupom v prevedení turbíny a textúrou Flight je určená pre vyšší stupeň dráždenia, priemer kanálu je veľmi rôznorodý. Textúra tejto vagíny je na vstupe veľmi realistická, následuje silné dráždenie. Fleshlight Flight má na čele trubičky aeróbny dizajn.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Chcete to najlepšie? Chcete všetko? Chcete masturbátor budúcnosti? Leten Future Pro splní všetky požiadavky vrátane tých, o ktorých zatiaľ ani neviete! Funguje na pevné 220 V pripojenie, pohybuje sa hore a dole v niekoľkých režimoch, hovorí, vonia, dokáže sa zúžiť, sám sa vysuší a vie sa aj zahriať. Buďte nároční a chcite masturbátor s najviac funkciami, chcite Leten Future Pro, budúcnosť bude vaša!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Cecilia 9kg Realistic Cute Sex Ass

    Milujete veľké bucľaté zadočky? Cítite sa osamelo a nemáte do čoho pichnúť? Odpovedali ste „áno“? V tom prípade ste na správnom mieste! S radosťou vám predstavujeme zvodné Tantaly zadočky, ktoré naplnia vaše sexuálne fantázie! Vyrobené sú z mäkkého a kvalitného TPE materiálu, ktorého je radosť sa dotýkať. Tak už nečakajte a ulovte si svoj zadoček na búchanie, hladenie, maznanie aj prznenie!

    429 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Masturbator Lifelike Pocket Pussy Brown

    Čo keby na vás doma deň, čo deň, večer, čo večer čakala malá pôvabná vagína, ktorá by sa nemohla dočkať vášho penisu? Túžila by tom, aby ste sa jej chopili, zasunul do nej svoje prirodzenie a rejdil v nej hore a dole, kým by jej nezaplavila vaša šťava slasti? A čo keby tam bol s vagínou aj tesný análik? Nie je čas, strácať čas, táto zvodná pičinka od Paloqueth premení túto vzrušujúcu fantáziu v nádhernú skutočnosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic premení vašu masturbáciu na nezabudnuteľné zážitky. Ponúkne vám totiž zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym preferenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Scarlett 7kg Cute Youthful Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Scarlett a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Vina Sky Exotica

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Ide totiž o skutočné odliatky vagín z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbenej pornoherečke menom Vina Sky. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    Nie je skladom

  • Tenga Flip Zero

    Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu kráčali ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil pre únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo Flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Ženské telo ako živé! Áno, to je ona, Margaret, vaše nové dievča, ktoré už teraz vie, čo chcete a potrebujete zo všetkého najviac. Už sa nemôže dočkať, až spolu budete objavovať vaše vášnivé túžby a prežívať divoké chvíľky. Podľahnite jej krásnemu telu!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Suck-O-Mat 2.0

    Úžasné vyfajčeníčko kedykoľvek sa vám zachce? Je tu nová verzia obľúbeného masturbátora Suck-O-Mat! Je úžasne silný, výkonný a ponúkne vám až 200 sacích impulzov za minútu! Takto extrémne realistickú simuláciu orálneho sexu ste ešte nezažili! Nechajte sa vyfajčiť a vyberte si takú rýchlosť, ktorá splní vaše aktuálne požiadavky.

    619 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    Toto je Lorna, vaša nová luxusná roštenka! Je plne automatická a ohromí vás funkciami, ktoré nemajú obdoby. Jej možnosti si budete vyberať cez diaľkové ovládanie a jedno je iste už teraz - čaká vás s ňou život plný vášne a sexuálneho uspokojenia!

    459 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Stále hľadáte spôsob, ako prekonať diaľku medzi vami a vašou priateľkou? Zoznámte sa s Carlom, masturbátorom, ktorý váš poteší príjemnou funkciou zahrievania a, samozrejme, šikovnými vibráciami. Jeho telo je stlačiteľné a zároveň vnímavé - čím hlbšie zasuniete, tým budú vibrácie intenzívnejšie. Potešte sa pri dlhých osamelých večeroch.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Quest - Vibrátor na prostatu Čierna

    Quest je váš nový sprievodca svetom vzrušujúcich objavov. Veľmi rýchlo k nemu získate dôveru a taktiež vám prinesie kontrolu na ceste k novému potešeniu.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Nicole a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 149 €

    879 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Snívate o neuveriteľnej slasti spojenej s dokonalou masturbáciou? Predstavujeme masturbátor, ktorý má potenciál zmeniť vám život! Disponuje jedinečnou technológiou, ktorá vás pohltí! Navyše, celú akciu budete sledovať skrz priehľadné okienko a na vlastné oči tak uvidíte, ako funguje 10 vibračných režimov a 7 otočných krúživých funkcií poháňaných praktickým a silným dobíjacím motorom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby! - Vibračný krúžok

    Výkonný erekčný krúžok s neuveriteľne silnými vibráciami, vyrobený z pevného pružného silikónu. Inovatívny dizajn vysiela vibrácie priamo na klitoris.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Right

    Prsia ani zadky nie sú práve to vaše? Nebojte, myslíme aj na vás a predstavujeme dlho očakávanú novinku v našom sortimente - masturbačnú nohu! Je pôvabne realistická, hodvábne hebká, má nádherne vymodelované prstíky a tiež niečo navyše - vagínu na chodidle. Prenikajte hlboko do nohy a vdýchnite život vašim footfetish fantáziám!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA75 Vibrating Rechargeable Male Masturbator KlicLok

    Viete, že šukacie stroje HiSmith môžu potešiť aj váš penis? Stačí k nemu pripojiť tento masturbátor s 10 vibračnými režimami s vnútorným realistickým TPR materiálom. Nechajte si to urobiť od šukacieho stroja, alebo si masturbátor vezmite do ruky a užite si cestu za slastným vyvrcholením v príjemnom prostredí.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet Right

    Prsia ani zadky nie sú práve to vaše? Nebojte, myslíme aj na vás a predstavujeme dlho očakávanú novinku v našom sortimente – pôvabnú realistickú nohu! Je neodolateľne hedvábne hebká, má nádherne vymodelované prstíky a priamo prosí o to, aby ste sa s ňou pomaznali.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Fialová

    Krásne pružné dildo z gélového materiálu je určené predovšetkým párom, ktoré chcú zažiť vzrušujúcu výmenu rolí, alebo párom, ktoré tvoria 2 ženy. Spoznajte nový terén a urobte vaše milostné hry kreatívnymi.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Wand

    Kto by chcel masturbovať rukami, keď môže použiť túto čarovnú paličku a urobiť si to raz-dva? Je príjemne flexibilný, objíme váš penis, zahltí ho vibráciami a očarí vás orgazmom. Je tak intenzívny, že sa ho len sotva nabažíte!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith SA001-APP Sinloli Automatic Realistic Sex Doll Masturbator with App & Remote Control

    Toto je Sherry, vaša nová roštenka! Je plne automatická a ohromí vás funkciami, ktoré nemajú obdoby. Jej možnosti si budete vyberať cez diaľkové ovládanie a jedno je iste už teraz - čaká vás s ňou život plný vášne a sexuálneho uspokojenia!

    579 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase skrz aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.