×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ

Položky 97 až 128 z celkom 873

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NS Novelties Cosmo Bondage Flogger Rainbow

    Milujete krásne veci? Tak pozor! Nová holografická kolekcia Cosmo je jemná dúhová žiara v kombinácii s luxusným rose-gold kovom. Obsahuje pomôcky nevyhnutné na BDSM hranie a patrí sem aj tento nádherný bič v štýle dutiek. Vychutnajte si s ním všetky vnemy a kochajte sa tým, ako krásne vyzerajú.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Nechajte sa rozmaznávať týmto šikovným masérom a vibrátorom v jednom. Poteší vás pomocou zmyselných valčekov, vďaka ktorým vo vaše telo bude zmietať slasťou. Chcete viac? Vibrátor z druhej časti vás poláska na tých najcitlivejších miestach, presne tam, kde sa nachádza G-bod. Použite Fireball na uvoľnenie svalov a zmiernenie bolesti na celom tele, ale aj na vzrušujúce uspokojenie.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorčeku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Penthouse Teaser Black

    Ťuk ťuk, tu izbová služba! Ale tak trochu iná... V tomto oblečení budete môcť zažiť svoje erotické scenáre spojené s vášnivou chyžnou a nocou na hoteli. Tvoria ho upnuté šaty z jemného tylového materiálu s bielymi krajkovými detailmi. Predné šnurovanie a roztomilá zásterka dodávajú autentický vzhľad rovnako ako čelenka a tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Potešte sa hudbou. Áno, slyšíte správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Lahodne po jahodách a rebarbore voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný pre použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Advanced Cone Butt Plug Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík vás očarí svojim stupňovitým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú stimuláciu. Rozmaznávajte sa!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Trendsetter Black

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Sunray Pink

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibraciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Chcete sa cítiť ako kráľovná a užívať si vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity? S Martinellou k tomu nebudete potrebovať nikoho ďalšieho! Jej pôvabná ruža, ktorá bude láskať váš klitoris, zatiaľ čo bude vibračné vajíčko z druhej strany rásť vo vašej vagíne. Vychutnajte si 10 sacích funkcií a 10 režimov vzrušujúcich prírazov a vibrácií!

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Skúmajte svoje telo a užívajte si nové zážitky a nadpozemské orgazmy s Driffem. Má príjemne zakrivený tvar a dotkne sa tak úplne presne tých pravých miest vo vnútri alebo zvonku. Koncová, dômyselne tvarovaná hlava disponuje stimulačným bodom pre ešte intenzívnejšie dráždenie a pomocou stlačenia jedného tlačidla sa Drift príjemne zahreje. Užívajte si a relaxujte!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Twilight Booty Jewel Medium

    Milujete šperky? Tento krásny dúhový kolík s ligotavým kamienkom v základni budete tak milovať tiež! Má elegantný tvar pre ľahké zavádzanie a príjemné nosené a čarokrásny dúhový kamienok v rozšírenej základni. Vyrobený je z hliníka, je hladký na dotyk a bezpeční pre telo. Dodajte svojom análnemu dobrodružstve očarujúce a farebný nádych.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Sex Dice Set Black

    Ste bez nápadu? Tak si hoďte kockami a nechajte sa inšpirovať! Pomôžu vám s nudou aj s nerozhodnosťou, pretože za vás vyberú, čo a kde budete vykonávať, samozrejme, čo sa vzrušujúcich hrátok týčok. Tak poďte na to, ako hovoril klasik – kocky sú hodené!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Nipple Sticker Black

    Postavte svoje bradavky do stredu pozornosti a ozdobte ich týmito úchvatnými nálepkami! Je to jednoduchý doplnok, ktorý dokáže robiť zázraky a vzrušovať každým pohľadom. Nálepky tvoria malinké čierne kamienky a dohromady vytvára hviezdovitý tvar, ako sexy a zvodné!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Catch Me Black

    Jedine v týchto nádherných nohavičkách bude váš zadoček vyzerať ako to najoceňovanejšie umelecké dielo z prestížnej výstavy. Ich neuveriteľne pôsobí strih a podmanivé detaily vás dostanú na prvé vyskúšanie. Navyše sú ušité z vysoko kvalitných materiálov a krajkový vzor v kombinácii so sexi výstrihmi zo zadnej časti im dodáva obzvlášť zmyselný vzhľad. Hravým detailom je mašlička nad zadočkom a za pozornosť stojí aj prekríženie popruhov z prednej strany.

    18,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Amor de:lay Forte Spray 20ml - SALE exp. 03/2024

    Stáva sa vám to často - jednoducho sa urobíte moc skoro, cítite sa trochu trápne a partnerka je sklamaná. Nuž ale ako si pomôcť, keď je tak sexy a v nej sa to jednoducho nedá vydržať? Nevešajte hlavu, nie ste v tom sám a my vieme čo s tým! Amor De-Lay Forte je sprej, ktorý bude vašou tajnou zbraňou, 2 až 4 postreky penisu ľahko znížia citlivosť a vy do nej budete môcť búšiť tak dlho, až jej polezú oči z jamiek!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Shelf Bra Set Sparkle

    Čistý luxus! Zdvihnite si sebavedomie v tejto krásnej sade spodnej bielizni zo zamatovo mäkkého saténového materiálu. Podprsenka je otvorená, veľmi mierne vystužená a dominujú jej zlaté trblietavé retiazky a kamienok. Rovnaké retiazky sa nachádzajú aj zo zadnej strany nohavičiek a kamienok tiež spredu. Urobte nezabudnuteľný dojem!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Lahodne po hruške a vanilke voňajúci masážny olej. Jeho zahrievacia schopnosť vám bude nekonečne príjemná a určite oceníte aj to, že je jedlý a môžete ho bez obáv zo svojho náprotivku zlízať. Je zo 100% vegánsky a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Doprajte si báječne voňavú masáž!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Predstavte si, ako sa prepadáte do maximálnej rozkoše! Ako sa táto hračka prisaje na váš klitoris a začne ho láskať technológiou tlakových vln. Bude to príjemné, vzrušujúce a ohromne orgazmické. A čo viac Magnetic Deep Pluse disponuje novou magnetickou technológiou, vďaka ktorej je jeho chod ešte tichší a tlakové vlny sú mäkšie a pomalšie. Chopte sa ho a nechajte ho, aby vám rozkošou zatajil dech.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Lahodne po čokoláde voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Penthouse Too Hot To Be Real Red

    Čípka a mašličky nikdy nevyjdú z módy! Tieto neuveriteľné nohavičky sú ušité z mäkkej a vysoko kvalitnej čipky, ktorá dokonale priľne k telu a poskytne vám vysoký komfort pri nošení. Bočné šnurovanie vám umožní upraviť si veľkosť presne na vaše miery a kvetinový čipkový vzor s mašličkovou aplikáciou působí super romanticky a otvorený rozkrok zas neuveriteľne rajcovne!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intímny lubrikačný gél s arómou čokolády, vhodný na intímne / erotické masáže alebo klasický pohlavný styk. Na vodnej báze - nezanecháva škvrny. Vďaka jemnému prehrievaniu zvyšuje zážitok.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Cobaltess Peignoir

    Modrá je nielen dobrá, ale je aj neuveriteľne sexi! Máte chuť byť očarujúca, zvodná a sama sebou? Oblečte si tento župan a objavte nadšenie. Bude rozmaznávať nielen vašu pokožku vďaka kvalitnému a príjemnému materiálu, ale aj vaše sebavedomie!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Flameria Corset & Thong Red

    V tomto korzete vás čaká toľko senzačných chvíľ, že vám na ich spočítanie nebudú stačiť ani obe ruky! Jeho kúzlo je neprehliadnuteľné a jeho červená farba je nekonečne zvodná. Nechajte ho, aby zvýraznil vašu zmyselnosť, prsia aj túžby!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Lahodne po hruške a vanilke voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Alina Set with Open Bra Black

    Súprava Alina je určená všetkým odvážnym ženám, ktoré chcú podporiť svoju krásu. Obsahuje otvorenú podprsenku, ktorá stimuluje predstavivosť, podväzkový pás so sexy zadnou šnurovačkou a nevyhnutné tangá. Celý komplet pôsobí harmonicky, elegantne a zmyselne podporuje sexappeal.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci masážny olej. Jeho zahrievacia schopnosť vám bude nekonečne príjemná a určite oceníte aj to, že je jedlý a môžete ho bez obáv zo svojho náprotivku zlízať. Je zo 100% vegánsky a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Doprajte si báječne voňavú masáž!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Face Mask Cotton Cover 40 Hearts

    Pohodlné, praktické, roztomilé a predovšetkým nevyhnutné. Toto zamilované rúško od značky Passion je ušité z bavlny a prichytí sa za uši. Je príjemné aj na dlhodobé nosenie a jeho srdiečkový tvar si proste obľúbite. Nezabúdajte chrániť svoje okolie a vyberte si láskyplné rúško, ktoré bude robiť radosť nielen vám.

    7,90 €

    0,29 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • René Rofé Crotchless Cage Back Boyshort Čierna

    René Rofé čierne nohavičky s prestrihnutým rozkrokom a veľmi zaujímavým vzorom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Euroglider Superlube 200ml

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikačný gél na vodnej báze? Euroglider je všestranný lubrikačný gél pre rozmanitú vaginálnu, análnu či orálnu zábavu! Hodiť sa vám bude aj pri hrátkach s erotickými pomôckami alebo na masáže. Je bezfarebný, nemastný a bez zápachu, ľahko sa stiera a čistí.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Noir Handmade F280 Powerwetlook Mini-Dress with Lace Trim

    Chcete byť dnes večer naozaj provokatívni? Oblečte si tieto šaty z materiálu mokrého vzhľadu a podporte svoj sex-appeal ich nádhernými krajkovými detailmi. Ich hlboký výstrih bude lákať zvedavé oči a vďaka podväzkovým pásikom k nim môžete pripevniť svoje obľúbené pančuchy.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 873

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.