×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ

Položky 129 až 160 z celkom 884

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Euroglider Superlube 200ml

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikačný gél na vodnej báze? Euroglider je všestranný lubrikačný gél pre rozmanitú vaginálnu, análnu či orálnu zábavu! Hodiť sa vám bude aj pri hrátkach s erotickými pomôckami alebo na masáže. Je bezfarebný, nemastný a bez zápachu, ľahko sa stiera a čistí.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Noir Handmade F280 Powerwetlook Mini-Dress with Lace Trim

    Chcete byť dnes večer naozaj provokatívni? Oblečte si tieto šaty z materiálu mokrého vzhľadu a podporte svoj sex-appeal ich nádhernými krajkovými detailmi. Ich hlboký výstrih bude lákať zvedavé oči a vďaka podväzkovým pásikom k nim môžete pripevniť svoje obľúbené pančuchy.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Miamelle Bikini Tangerine

    Ste pripravená na obrovskú dávku neónovej farby? U bikín Miamelle je to nevyhnutné! Šťavnaté farby zmiešané so super sexi štýlom - skočte do toho a uvidíte veľa zvedavých očí ako sledujú vaše ohromujúce telo!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Love Me Blue

    Vibrátor rabbit Love Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Dva výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod! Na rozdiel od iných vibrátorov podobného typu je Love Me výnimočný tým, že ponúka zosilnenú stimuláciu zhora, skôr než zdola. Rameno pre klitoris je príjemne zakrivené a zvlnené, takže si s ním užijete maximálnu slasť!

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Gardelli Specialty Coffees Kenya Gititu AA 250g

    Predstavujeme kávu z najlepšej pražiarne na svete - Gardelli. Káva Gardelli je pražená s láskou a vášňou v Taliansku majstrom kávy menom Rubens Gardelli, ktorý vyhral súťaž o najlepšieho pražiča na svete – World Coffee Roasting Champion 2017. Hoci začínal ako samouk, pristupuje od začiatku k celému procesu praženia od srdca, rovnako ako farmári ktorými spolupracuje, pristupujú k pestovaniu kávy. Vychutnajte si jedinečnú arómu kávy Gardelli a doprajte si tú najlepšie upraženú kávu, aká existuje.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hedy Magic Shiver

    Hedy je štýlové vajíčko ukrývajúce v sebe pánsky masturbátor, ktorý je vyrobený z veľmi mäkkého a príjemného TPE materiálu a vyniká výrazne stimulujúcou textúrou. Vďaka jeho cestovnej veľkosti ho môžete mať stále pri sebe, oživiť svoje chvíľky sebalásky a užiť si realistické a vzrušujúce pocity. Hedy je vďaka svojmu dizajnu ideálnym darčekom pre akéhokoľvek muža.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácie a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Toto dildo Steel Double Header vám vďaka svojmu miernemu zakriveniu nachystá extrémne príjemné zážitky! Jeho ergonomický design si zamilujete rovnako ako novú úroveň elegancie, ktoré dildo predstavuje. Vychutnajte si ho osamote aj v páre!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Beverelle One-piece Swimsuit Black

    Vhodné pre každý typ tela! Jednodielne plavky Beverello sú dievčenským motívom v našej ponuke plaviek. Štipka farieb - veľa zábavy! Začnite vašu dovolenku na slnku práve s nimi!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bye Bra Invisible String 2-Pack Nude & Black

    Špeciálny outfit si vyžaduje špeciálnu bielizeň! Tieto neviditeľné tangá oceníte pri viacerých príležitostiach, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Balenie obsahuje 2 kusy - telové a čierne z ľahkej a mäkkej tkaniny. Neviditeľné tangá by nemali chýbať v šatníku žiadnej žene!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Lubrikačný gél s arómou čerešňového lízatka vám dopraje potešenie všetkých vašich zmyslov. Lovely Lovers LollyPop gél má vzrušujúcu arómu šťavnatého čerešňového lízatka, ktoré špecificky pôsobí na citlivé ženské zmysly, čo vám pomôže vychutnať si plnú rozkoš francúzskeho milovania, zmyselných intímnych masáží alebo tradičného pohlavného styku s romantickou atmosférou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Štýlovú submisívnu hru okúsite len vtedy, ak si necháte vtáka zamknúť do elegantnej lesklej klietky. Jej robustný dizajn vám sadne tak, že vaše mužstvo vytvaruje do dokonalých tvarov. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám, vetrá a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Tak nečakajte, začnite brať svoju submisivitu vážne!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Máte náladu na škádlení klitorisu? Dipping Delight je tu len pre vás, aby ste sa s ním ponorili do slastnej a hlbokej cielenej stimulácie klitorisu alebo pokojne len do nežného šteklenia. Jeho zosilnená, veľmi mäkká a zakrivená špička vo vás objaví nové vzrušujúce pocity. Hravý dizajn zaujme začiatočníkov aj skúsených milovníkov erotických hračiek!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    So svojim elegantným kompaktným dizajnom a zaujímavou kombináciou tlakových vln a vibrácií je Satisfyer Pro To Go 3 vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Dopraje vám nebeský orgazmus kedykoľvek a kdekoľvek a jeho dva výkonné motory vám ukážem vrchol blaha!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Amanda Set Black

    Zmyselná erotická súprava spodnej bielizne od európskej značky Passion. Tvorí ju podprsenka so zvodnou sieťovanou časťou, podväzkový pás a tiež tangá. Bielizeň je ozdobený zlatými krúžkami, ktoré tvorí sexy efekt kríženia a sú tiež peknú ozdobou. Oblečte si túto sexi bielizeň a podporte svoj sexappeal!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Potešte sa hudbou. Áno, počujete správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Noir Handmade Dress Delicate Tiger Design 2717930

    Fenomenálne šaty, ktoré budú lahodiť nielen vašej postave, ale aj vašej osobnosti. Sú ušité z veľmi príjemnej sieťoviny a majú jemnú zamatovú tigriu potlač vrrr. Zvodne vás obopnúť a sú skvele pohodlné na nosenie. V prednej časti majú rafinovaný dlhý rozparok a váš krk obkrúži vďaka stojačiku, ktorý sa zapína na 3 gombíky. A čo chrbát? Tie budú odhalené vďaka veľkému oválnemu výstrihu.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Majestic Duo

    Vďaka otočnému pútku je možné model Satisfyer Majestic Duo, vyrobený z príjemného a šetrného silikónu, používať veľmi flexibilne. Inovatívny dizajn je zavŕšený intuitívnym ovládaním a intenzívnymi vibráciami.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Allure Body With V-Neck & Sleeves Black

    Nebesky krásne body ako pre filmovú hviezdu! Má hlboký výstrih do V a neuveriteľne pôvabné nadýchané rukávy odhaľujúce ramená. Zadná časť viac ukazuje, ako zakrýva a mašlička za krkom vytvára dojem, že bude stačiť jedno zatiahnutie k odhaleniu vášho tela. Oblečte si ho, zasnívajte sa a pripravte sa na vzrušujúcu show.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    O intenzívne vibrácie modelu Lolli-Plug 1 sa starajú 2 motorčeky. O ďalšiu stimuláciu sa postará diamantová štruktúra kolíka. Široká základňa a mäkký silikón sú zárukou bezpečných hrátok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s rýhovanou textúrou vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája so stimuláciou vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orion Bullet Red

    Prémiový mini vibrátor za skvelú cenu, jednoducho nutnosť do vašej kabelky či vrecka! Je malý, ľahko sa ovláda, má krásny dizajn a vie extrémne silne vibrovať. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanité vaginálne či análne hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Rubinesa 2-pcs Set

    Dnes večer sa budete cítiť ešte krajšie! Zatvorte oči a predstavte si seba v tejto bielizni. Súprava obsahujúca podprsenku a tangá Rubinesa vám zaistí príjemné a vzrušujúce pocity. Zbláznite sa do zmyselnej červenej, koketného strihu a kombinácii telového materiálu a mašličiek.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock Black

    Táto pomôcka má všetko, čo chcete! Disponuje dobíjacím motorom, ktorý vám ponúkne 10 vibračných funkcií. Je to zloduch, ktorý sa uvelebí vo vašom zadku a krúžok z druhej časti obopne vaše mužstvo. Chcete viac? Tak uchopte diaľkový ovládač a hrajte sa so sebou alebo s vašim partnerom!

    159 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Glyde Wildberry - Premium Vegan Condoms 10 pack - SALE exp. 10/2024

    Prémiové vegánske kondómy Glyde farbené prírodnými farbivami s lahodnou vôňou lesných plodov. Balenie obsahuje 10 ks kondómov vyrobených z čistého prírodného latexu, vďaka dvojitému máčaniu pri výrobe sú tenké, ale zároveň veľmi odolné. Bez použitia prípravkov škodiacich zdraviu a chemikálií, jemne lubrikované 100% silikónovým olejom, bez parabénov a glycerínu.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento nežne ružový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Triune The Anal Impaler Stainless Steel

    K jednej časti pripútate členky a k časti druhej pripojíte dildo, ktoré potom zasuniete do análu alebo do vagíny. Pre všetkých, ktorí prahnú po poriadnom ponižovaní a hlbokých zážitkoch. Alebo vám je to málo? Skúste jednu časť priskrutkovať k podlahe, fantáziám sa medze nekladú a verte, že s týmto doplnkom si veľa svojich fantázií splníte.

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Floris Corset Black

    Nádherný korzet, ktorý nebudete chcieť vyzliecť! Je od európskej značky Passion, ktorá zaručuje kvalitu výrobku a materiál je príjemne elastický, takže vám padne ako druhá koža. Nadčasový strih bude lahodiť všetkým typom postáv a elegantná čipka, ktorá tvorí podprsenku i tangá, zaujme na prvý pohľad.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 884

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.