×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Darčekové sady

Položky 33 až 64 z celkom 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Shunga Naughty Kit Ensemble Coquin

    Chcete zažívať tie najlepšie zmyselné intímne chvíle? Tak jedine s touto sadou v nádhernom darčekovom balení od luxusnej značky Shunga! Obsahuje hneď 4 produkty, s ktorými poznáte, čo je skutočná vášeň. Užite si väčšiu citlivosť klitorisu, hrejivé aj chladivé pocity a masáž G-bodu zakončenú mokrým orgazmom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Je len pár vecí, na ktorých v živote naozaj záleží a všetci vieme, že jednou z nich je zdravie. Nielen fyzické zdravie ako také, ale aj duševné, ktoré ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosti. Táto dvojica hračiek od prestížnej značky Fun Factory vám dopraje absolútne vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a podporu vašej psychickej pohody. Hrajte sa s nimi osamote alebo v páre a ako bude hotovo, uložte ich do puzdra, ktoré je tiež súčasťou balenia.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Štartovacia sada na objavovanie vibračného vzrušenia! Táto 3 dielna sada erotických pomôcok obsahuje vibrátor so zacielením na bod G, pružný erekčný krúžok so stimulátorom klitorisu a mini vibrátor. Hračky môžete používať samostatne alebo všetky zároveň! Tak čo skúsite ako prvé?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Set of 100% Natural Essential Oils Aromatherapy Magic 5 pack

    Užite si aromaterapiu v pohodlí domova s jedinečnou sadou 5 výnimočných 100% esenciálnych olejov Saloos.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit - Sada pre erotické hrátky 10ks

    Všetky výrobky obsiahnuté v tejto sade sú určené na to, aby vám pomohli s vašimi prvými skúsenosťami. Desať starostlivo vybraných kusov vás pripraví na zmyselné zážitky, ktoré nežné, ale aj tvrdšie SM prináša.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Všetko, čo potrebujete na to, aby sa vaše BDSM sny stali skutočnosťou! Táto súprava je ideálna pre všetkých nováčikov, ale aj pre skúsenejších milovníkov, ktorí potrebujú obmeniť svoju výbavu. Pomôcky sú elegantne čierne a v súprave ich nájdete hneď 12. S čím začnete?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Congratulations

    Hľadáte sexy narodeninový darček? Práve ste ho našli! V tomto vrecúšku nájdete vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí doposiaľ erotické pomôcky neokúsili. Urobte nimi radosť komukoľvek z vášho okolia a nechajte ho objaviť novú úroveň romantických emócií, pohrajte sa spolu nežným, ale vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto trojicu erotických hračiek, ktoré zvelebia vaše milostné hrátky. Silikónový vibrátor pohladí bod G, nastaviteľná erekčná slučka oddiali vyvrcholenie a pošteklí klitoris a transparentý masturbátor s 2 koncami poteší penis. Vyskúšajte, aké to je zažiť dokonalú predohru aj milovanie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto krabičku so 7 okienkami, z ktorých každé sľubuje úžasný zmyslový zážitok. 7 je aj počet dní v týždni, tak poďte zažiť ten najviac sexy týždeň vášho života, ľutovať nebudete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Kinky Fantasy Kit

    Už dlho túžite po tom vyskúšať v posteli niečo nové? Nejaké tie putá a vibrácie? Toto nebezpečne čierne vrecúško svojím obsahom uspokojí všetky vaše túžby a otvorí vám dvere do sveta nových vášnivých hrátok. Nenechajte svoju túžbu čakať a odvážte sa prehĺbiť svoje zážitky z milovania.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Pokukujete po bondage sade? Spozornite! Pomôcky z tejto Laibe Seele sady vás očaria svojou neobvykle krásnou farbou! Každý z produktov je príjemný na nosenie a živelne ružový. Užite si všetkých 8 lesklých kúskov, ktoré vám pomôžu splniť si všetky vaše BDSM fantázie, či už ste nováčik alebo skúsený milovník či milovníčka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    S touto červeno-čiernu výbavičkou otvoríte dvierka do sveta otroctva naozaj profesionálnym spôsobom! Nič vám nebude chýbať, lebo týchto 10 rôznych hračiek tvorí základ pre všetkých BDSM milovníkov. Bojíte sa? Nie? Možno by ste mali, môže to bolieť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Sensual Love Kit

    Premýšľate, ako najlepšie svojmu náprotivku vyjadriť, ako veľmi ho / ju milujete? Toto ružové vrecúško to urobí za vás! Nájdete v ňom romantické a vzrušujúce doplnky pre objavovanie nových zážitkov z milovania a užijete si s ním nejeden vášnivý večer. Nečakajte, darujte lásku ešte dnes.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Erotika - Darčeková kazeta pre každodennú starostlivosť

    Pripravili sme pre vás Darčekové balenie našej bio kozmetiky. Darčekové kazety sa môžu stať skvelou inšpiráciou na darčeky pre milovníkov prírodnej kozmetiky po celý rok.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Naughty Birthday Kit

    Všetko najlepšie k narodeninám! Týmto narodeninovým vrecúškom darujte ten najlepší darček: vášnivé nezabudnuteľné zážitky. Jeho obsah nabáda ku vzrušujúcim hrám, kam sa hrabú čokolády alebo fľaše s alkoholom. Tento darček urobí nielen radosť, ale tiež romantiku a možno aj orgazmus!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Vivid Rainbow Soft Bondage Set 8 Pieces

    Pokukujete po bondage súprave? Spozornite! Pomôcky z tejto Laibe Seele súpravy vás očaria svojou neobvykle krásnou farbou! Každý z produktov je príjemný na nosenie a živelne dúhový. Užite si všetkých 8 lesklých kúskov, ktoré vám pomôžu splniť si všetky vaše BDSM fantázie, či už ste nováčik alebo skúsený milovník alebo milovníčka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Nádherná darčeková krabička ukrývajúca poklad, ktorý vykúzli úsmev na tvári každej žene. Toto je jednoducho viac než len darček! Je to láskyplné gesto a prísľub, že s osobou, ktorú milujete, strávite mnoho vzrušujúcich okamihov. Rozmaznávajte niekoho výnimočného (pokojne samého seba) touto limitovanou darčekovou edíciou.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline (S)explore Toy Kit for Her Dark Cherry

    Najvzrušujúcejšia darčeková krabička, akú kedy svet videl! Obsahuje 3 erotické pomôcky pre ohromne príjemné pocity, z ktorých každá bola starostlivo vybraná tak, aby dohromady tvorili perfektnú sadu pre absolútne potešenie. A čo sa v krabičke ukrýva? Duálne stimulačný vibrátor, análny kolík a vaginálne guličky.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Bubblegum Play Kit

    Je sladká žuvačková vôňa presne to vaša? Tak z tejto sady sa vám zatočí hlava. Nielen, že je na prvý pohľad úplne nádherná a rozverná, ale hlavne predstavuje to pravé pre hravú intimitu. Tvorí ju dokonalá trojica: hrejivý masážny olej, masážny gél na celé telo a lesk na pery pre orálne potešenie. Navyše vďaka pôvabnému darčekovému baleniu je sada Bubblegum Play Kit perfektná ako prekvapenie pre všetky milovníčky ružové!

    87,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Date Night Set

    Dokonalá dvojka pre vás oboch! Vychutnajte si funkcie vibrátora najvyššej kvality a pridajte vibračný krúžok Pivot. Táto exkluzívna darčeková sada slúži na to, aby ste z predohry i sexu vyťažili maximum. Skúmajte svoje vášne a túžby!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Geisha Secrets Collection Sparkling Strawberry Wine 5ks

    Zbierka obľúbených miniatúr, ktorá je ideálna na všetky Vaše sexy cesty a pobyty. Objavte najžhavšie tajomstvo korenia intímneho života.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue The Naughty Gift Set

    Chcete darovať nádhernú krabičku plnú vášne a potešenia v tej najluxusnejšej podobe? Verte, že nad takým darčekom nikto nos ohrnie. Táto darčeková sada predstavuje všetko, čo potrebujete na nezabudnuteľnú intímnu noc plnú objavovania tela, mysle i duše. Rozmaznávajte sa celú noc a buďte si bližšie ako kedykoľvek predtým.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Levandule - Darčeková kazeta Tri kroky ku kráse

    Pripravili sme pre vás Darčekové balenie našej bio kozmetiky. Darčekové kazety sa môžu stať skvelou inšpiráciou darčekov pre milovníkov prírodnej kozmetiky na celý rok.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Therapy Mini Size Collection Set 3x30ml

    Darčekové balenie zmyselných masážnych olejov Sexy Therapy. Táto nádherná kolekcia je ideálna ako darček a každá malá fľaštička sa skvele hodí na cesty. Hybridné telové oleje sú na báze minerálnych olejov a sú obohatené o oleje zo sladkých mandlí a hroznových jadier. Majú nádhernú stimulujúcu vôňu a pokožku zanechávajú hydratovanú a hodvábne hladkú.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Naughtier Kit

    Chcete zažívať tie najlepšie zmyselné intímne chvíle? Tak jedine s touto sadou v nádhernom darčekovom balení od luxusnej značky Shunga! Obsahuje hneď 5 produktov, s ktorými spoznáte, čo je skutočná vášeň. Užite si dokonalý orálny sex, úchvatnú stimuláciu klitorisu, perfektnú klzkosť, intenzívnejšie vzrušenie a záverečný mokrý orgazmus.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    Hľadáte erotickú hračku pre hrátky v páre? Pokiaľ si vyberiete túto sadu, nebudete už potrebovať nič ďalšie! Obsahuje párový vibrátor nositeľný pri milovaní, vibračný krúžok na penis a motýlikový vibrátor do nohavičiek. Odnímateľný mini vibrátor vždy nasadíte do jednej zo silikónových hračiek a vyberte si z úžasných 9 vibračných režimov, tak poďte na to!

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Set of 100% Natural Essential Oils Home Aroma First Aid Kit 5 pack

    Praktická sada 100% prírodných esenciálnych olejov pre rýchlu pomoc z prírody, či už ste doma alebo na cestách.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Geisha's Secret Kit Exotic Fruits

    Čaká vás romantický pobyt? Podporte jeho erotično a vášeň touto sadou, ktoré obsahuje mini cestovíbalenie obľúbených produktov. Objavte tajomstvo okamihu absolútnej zmyselnosti! Táto pôvabná sada môže byť aj skvelým darčekom pre vašu milovanú polovičku!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Gato 8-piece set

    Prekvapte svojho partnera touto sadou s 8 erotickými kúskami, ktoré vám pomôžu zažiť tú najviac vzrušujúcu noc ever! Okrem zmyselne leopardích hračiek a pomôcok v sade nájdete tiež praktickú tašku, ktorá sa môže stať domovom pre vaše pomôcky, alebo ju môžete nosiť ako kabelku. Vyskúšate najskôr vibrátor alebo kolík či putá? Vaša fantázia začína pracovať, tiež to cítite?

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte tie pravé pomôcky? Bondage Couture si zamilujete! Sú vyrobené z prvotriednych materiálov a majú prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantnú sadu. Nechajte sa unášať tým, čo a ako budete chcieť práve použiť, možností je veľa!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Tantric Mini Size Collection Set 3x30ml

    Darčekové balenie zmyselných masážnych olejov Tantric. Táto nádherná kolekcia je ideálna ako darček a každá malá fľaštička sa skvele hodí na cesty. Hybridné telové oleje sú na báze minerálnych olejov a sú obohatené o oleje zo sladkých mandlí a hroznových jadier. Majú nádhernú stimulujúcu vôňu a na pokožke zanechávajú lesklý efekt.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sex on the Beach Travel Kit English Version

    Plánujete s partnerom romantickú dovču alebo aspoň predĺžený víkend a premýšľate, ako tomuto výlet dodať nádych vzrušenia? Secret Play vie, ako na to! Tento kufrík v sebe ukrýva radu nezbedných nápadov, aby vaša vytúžená dovolenka bola úplne sexy a nezabudnuteľná!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.