×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Harness

Položky 33 až 64 z celkom 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Obsessive A758 Bottom Harness White

    Čas na láskyplné šialenstvo! Milujete pikantnú spodnú bielizeň, a ešte viac milujete, keď vyzeráte dokonale sexy a neuveriteľne zvodne? Pozrite sa na tento zázrak! Je to podmanivý postroj s veľmi hot strihom a bielou farbou! Má extrémne lákavý vzhľad a zažijete v ňom veľa potešenia!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Thanos Chest Centerpiece Black

    Páni, hľadáte niečo, čo podčiarkne vašu osobnosť a erotické chúťky? Tento hrudný postoj bude priamo ideálny! Je z kvalitnej čiernej lepenej kože a je plne nastaviteľný. Krúžky z prednej i zadnej časti ponúkajú ďalšie možnosti využitia a robustné spony pohodlné nosenie. Buďte nebezpečne sexi!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Diannia Bondage Breast Harness Black

    Viete, aké to je cítiť sa príťažlivo a mocne? Môžete to vyskúšať s týmto hrudným postrojom menom Diannia! Budete v ňom ešte viac dominantní a dynamickí a premeníte svoj úbohý nudný sexuálny život na niečo, na čo môžete byť hrdí!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Harness Bra Top with Garter KI4048 Burgundy

    Oblečte si postroj, ktorý bude lahodiť vašej nálade a túžbam! Nechá aj trochu priestor pre fantáziu a je odvážny aj mierne romantický vďaka stredovému srdiečku. Popruhy sú vyrobené zo saténu a kvalitnej vegánskej kože a dopĺňajú ich retiazky striebornej farby. Noste kúsky na holom tele alebo vyskúšajte vrstvenie!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A759 Harness White

    Čas na láskyplné šialenstvo! Milujete pikantnú spodnú bielizeň, a ešte viac milujete, keď vyzeráte dokonale sexy a neuveriteľne zvodne? Pozrite sa na tento zázrak! Je to podmanivý postroj s veľmi hot strihom a bielou farbou! Má extrémne lákavý vzhľad a zažijete v ňom veľa potešenia!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Bruno Bondage Harness Black

    Výstredný postroj z odolnej umelej kože. Je veľkoryso nastaviteľný, takže vám pohodlne padne a na tele vyzerá úplne skvele! Kombinujte ho s ďalším príslušenstvom a podľahnite svojim vzrušujúcim túžbam a snom.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Zoey Harness Set Bra & Belt Black

    Hľadáte super zvodný kúsok ako do spálne, tak na párty? Táto sada postroja na hruď a do pása sa hodí na kombináciu so spodnou bielizňou, na holú kožu aj na vrstvenie. Prebudia vo vás dravú zvodníci a podporia vaše sebavedomie, tak si to nechajte páčiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Chara Beautiful Breast Harness Black

    Zvýraznite svoju nebezpečnú krásu v tejto otvorenej podprsenke z lepenej kože. Na vašom tele vytvorí nádhernú hru popruhov a o-krúžkov a sexi obojkom obkrúži tiež váš krk. Bude vyzerať skvelo na holej koži i na oblečení a pre pohodlné padnutie využite možnosť nastavenia.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Patent Leather Harness Teddy KI4043 Black

    Máte chuť prevziať kontrolu? V tomto nezbednom postroji od Leg Avenue to ani nepôjde inak. Stanete sa kráľovnou večera v horúcom prádle z vegánskej kože so cvočkami a krúžkami striebornej farby. Noste ho na holom tele alebo vyskúšajte vrstvenie!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cut4Men HARNESS01 Party Harness Black

    Tiež veríte tomu, že doplnky vedia divy? Doplňte svoj vzhľad týmto hrudným postrojom s krúžkami, ktoré podnietia predstavivosť. Postroj obopne vašu hruď a bude sa hodiť ako na holé telo, tak na vrstvenie. Vyrobený je z kvalitných a odolných materiálov, ktoré sú pružné a príjemné pokožke. Ozdobte sa týmto štýlovým doplnkom a prilákajte pozornosť na svoj hrudník.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Cosmo Harness Bewitch

    Milujete krásne veci? Tak pozor! Nová holografická kolekcia Cosmo je jemná duhová žiara v kombinácii s rose-gold kovovými prvkami. Patrí do neho aj tento úchvatný hrudný postroj, ktorý sa hodí nielen do ložnice, ale bude vyzerať štýlovo a šik aj na festival či na párty. Vychutnajte si s ním všetky vnemy a kochajte sa tím, ako krásne vyzerá.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cut4Men HARNESS03 Black Chain Men's Harness

    Tiež veríte tomu, že doplnky vedia divy? Doplňte svoj vzhľad týmto hrudným postrojom s krúžkami a retiazkami, ktoré podnietia predstavivosť. Postroj obopne vašu hruď a bude sa hodiť ako na holé telo, tak na vrstvenie. Vyrobený je z kvalitných a odolných materiálov, ktoré sú pružné a príjemné pokožke. Ozdobte sa týmto štýlovým doplnkom a prilákajte pozornosť na svoj hrudník.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Touch It & Turn It Teddy Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Body tvorené popruhmi zvýraznia vašu dominantnú auru a ozdobné zlaté krúžky podporia vašu príťažlivosť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Grey Velvet Harness Top Set 4-pcs

    Chcete podporiť svoju osobnosť, túžby a vášne? Oblečte sa do tohto postroja, ktorý všetko vyjadrí za vás! Vyrobený je z kvalitnej imitácie kože a celá sada je tvorená podprsenkou s čiernymi pásikmi v oblasti hrudníka, páskovým postrojom na boky s retiazkami, minimalistickými tangami a ozdobami na bradavky. Všetko, čo potrebujete k tomu cítiť sa takpovediac vo svojej koži.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Chiara Bondage Harness Black

    Odvážny postroj na hrudník z odolnej umelej kože. Je veľkoryso nastaviteľný, takže vám pohodlne padne a na tele vyzerá úplne skvele! Kombinujte ho s ďalším príslušenstvom a podľahnite svojim vzrušujúcim túžbam a snom.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Lionel Bondage Harness Black

    Luxusný postroj z odolnej umelej kože. Je veľkoryso nastaviteľný, takže vám pohodlne padne a na tele vyzerá úplne skvele! Kombinujte ho s ďalším príslušenstvom a podľahnite svojim vzrušujúcim túžbam a snom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Female Body Harness Black

    Milujete módne doplnky a chcete vyzerať dobre aj pri svojich BDSM hrátkach? Nemal by vám chýbať tento dômyselný doplnok s nastaviteľnou veľkosťou. Obopne vaše telo, zdôrazní prednosti a nechá holé prsia. Noste ho na nahé telo, spodnú bielizeň alebo na šaty, v každom prípade vytvorí očarujúci efekt!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Axel Harness II Black

    Hľadáte doplnok, ktorý by vašu zvodnosť postavil do popredia? Oblečte si tento úchvatný postroj z kvalitného materiálu a vaše sebavedomie vystúpi na maximum. V prednej časti sú jeho popruhy zakončené karabínkami, ktoré sa skvele hodia k prádlu zo rovnakej kolekcie (boxerky nie sú súčasťou balenia) Okrem toho je postroj príjemný na nosenie a hodí sa na rôzne kombinovanie a vrstvenie.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Martin Leg & Waist Bondage Harness Black

    Viete, aké to je cítiť sa príťažlivo a mocne? Môžete to vyskúšať s týmto nožným postrojom menom Martin! Budete v ňom ešte viac dominantní a dynamickí a premeníte svoj úbohý nudný sexuálny život na niečo, na čo môžete byť hrdí!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Attitude Eco Leather Brigade Man Chest Harness Black

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajemstvo smyslného otroctva? Tento postroj rozhodne podporí atmosféru!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cinderella Adjustable Harness No. Four Black

    Ozdobte sa doplnkom, ktorý konať vyzerá úžasne sexy a tiež ním dáte najavo svoju túžby a vášne. Tento hrudný postroj je tvorený mäkkými a príjemnými polyesterovými prúžkami, ktoré prispôsobíte svojim proporciám. Postroj efektívne a zmyselne zvýrazní vašu postavu a vytvorí úchvatný vzhľad na holej kožu aj navrstvený na outfitu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Cosmo Harness Risque

    Milujete krásne veci? Tak pozor! Nová holografická kolekcia Cosmo je jemná dúhová žiara v kombinácii s rose-gold kovovými prvkami. Patrí do nej aj tento úchvatný hrudný postroj, ktorý sa hodí nielen do spálne, ale bude vyzerať štýlovo a šik aj na festival či na párty. Vychutnajte si s ním všetky vnemy a kochajte sa tým, ako krásne vyzerá.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Cage Dress with Leash and Mask KI4032 Black

    Máte chuť na nezbedné erotické hrátky? Táto sada obsahuje všetko, čo k nim potrebujete a tvorí dokonalú fúziu ženskosti a výstrednosti. Obsahuje košieľku s popruhmi odhaľujúcou poprsie, ktorá má sukňu z pružného spandexu, nastaviteľné popruhy a obojok s d-krúžkom a pripojeným vodítkom. Na umocnenie potešenia nechýba ani maska na oči.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Grey Velvet Leatherette Chain Harness Set

    Chcete podporiť svoju osobnosť, túžby a vášne? Oblečte sa do tejto bondage sady, ktorá všetko povie za vás! Tvoria ju pásky a obrovské množstvo úchvatných retiazok. Všetko, čo potrebujete k tomu cítiť sa takpovediac vo svojej koži.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Vegan Leather Body Harness KI4046 Black

    Máte chuť prevziať kontrolu? V tomto nezbednom postroji od Leg Avenue to ani nepôjde inak. Stanete sa kráľovnou večera v horúcej bielizni z vegánskej kože s odnímateľnými podväzkami a rukoväťou v zadnej časti. Noste kúsky na holom tele alebo vyskúšajte vrstvenie!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Heart Ring Harness Teddy Black

    Super sexy postroj z vegánskej kože! Zaujme vás romantickými zlatými srdiečkami, retiazkami a cvočkami, ktoré prilákajú pozornosť a len tak ju nepustia!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A741 Garter Belt Black

    Práve ste našli presne to, čo ste hľadali! Alebo ste snáď ani nečakali, že niečo také na našom e-shope objavíte? Tento unikátny podväzkový pás sa hodí pre všetky odvážne dračice, ktoré chcú niečo trochu iné. Naplňte svoje fantázie, je čas na nezbedné potešenie!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Didier Leg & Waist Bondage Harness Black

    Viete, aké to je cítiť sa príťažlivo a mocne? Môžete to vyskúšať s týmto postrojom menom Didier! Budete v ňom ešte viac dominantní a dynamickí a premeníte svoj úbohý nudný sexuálny život na niečo, na čo môžete byť hrdí!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Elianes Harness Red

    Prahnete po nevšednej a výnimočne sexi bielizni? Predstavujeme vášnivo červenú kolekciu Elianes od prestížnej značky Obsessive. Patrí do nej aj tento podväzkový postroj, z ktorého sa vám rozbúši srdce o niečo rýchlejšie. Tvoria ho široké popruhy spojené kovovými prvkami a srdiečko tesne pri pupku. Tešte sa nielen na zmyselný vzhľad, ale aj na komfort, postroj je totiž neuveriteľne pohodlný a vy sa v ňom budete cítiť jednoducho skvele!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Fabrio Male Chest Bondage Harness Vegan Leather Black

    Objavte svoju najhnevejšiu stránku s kolekciou Intoyou! Jej súčasťou je aj tento pánsky hrudný postroj, s ktorým môžete na vlastnej kožu zažiť svoje BDSM fantázie. Má sexy tvar a tvorí ho nastaviteľné popruhy, ktoré jednoducho prispôsobíte svojej postave. Navyše k veľkému kroužku z prednej aj zadnej strany môžete pripojiť obľúbené príslušenstvo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Buckle Bulldog Harness

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmto hrudným postrojom, ktorý úchvatne rozžiari a zvýrazní vaše krivky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.