×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Korzety

Položky 33 až 64 z celkom 175

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black Level Vinyl Corsage 2840642 Black

    Chcete zvýrazniť svoje krivky tým najviac sexi spôsobom? Oblečte si tento lesklý korzet od Black Level. Ušitý je z lesklého čierneho vinylu a má nastaviteľné ramienka a odnímateľné podväzkové popruhy. Všité tvarujúce kostice zaručujú perfektné padnutie a zadná šnurovačka je zmyselný pútač očí. Zips v prednej časti uľahčuje obliekanie aj vyzliekanie. Súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F137 Lace with Ecoleather Corsage with 6 Suspenders Princess

    Kontrastný korzet, kombinujúci nebezpečný čierny materiál a romantickú čipku. Zdôraznite svoju postavu a verte tomu, že v tomto korzete budete skutočne hrdá a sebavedomá za akýchkoľvek okolností.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Hellen Corset Čierna

    Oblečte sa do spodnej bielizne z dielne skutočných majstrov značky Passion a pripravte sa na noc plnú bezkonkurenčnej vášne.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Fabio Corset Black

    Luxusná dámska súprava Fabio Avanua vyrobená z krásnej čipky a jemného tylu. Top má regulovateľné ramienka a nastaviteľné pásy do pančúch.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Tiffany Corset - Dámsky korzet Čierna

    Krásny dámske korzet Tiffany corset Avanua vyrobený v kombinácii elastického materiálu a čipky. Na prednej časti je korzetové viazanie, vďaka ktorému sa korzet perfektne prispôsobí telu a pekne ho oživuje.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840600 Black

    Extrémne erotický a zvodný vzhľad! Tento sexi kúsok podčiarkne vaše dominantné ja a dá to svetu zaručene najavo. Ušitý je čierneho lesklého vinylu a má zabudované tvarujúce kostice pre krásnu siluetu. Zips z prednej strany uľahčí obliekanie aj vyzliekanie a nastaviteľná šnurovačka zozadu upúta pozornosť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F193 PVC Corset with Adjustable Lacing on The Back

    Tento úchvatný korzet z lesklého a príjemného PVC materiálu odhalí krásy vášho tela. Na chrbte má dokonalú šnurovačku, s ktorou si nastavíte adekvátne stiahnutie pása. Kombinujte korzet s ďalšími kúskami z tejto kolekcie alebo ho noste len tak, je to na vás!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Corset with Zipper in Front Black

    Láka vás predstava obliecť si tento sexy latexový korzet s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že korzet vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobený je z kvalitného latexu, je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840553 Black

    Ukážte svoje prsia v tomto pôvabnom oblečku! Tento vyzývavý kúsok odhalí vaše prsia a postaví ich do centra pozornosti. Košíčky s kosticami vám pomôžu vaše poprsie vytvarovať a pružné ramienka prilákajú pozornosť očí. Predná strana je tvorená lesklým vinylovým materiálom a sieťovinou. Pružná zadná vsadka zaistí pohodlné nosenie a zips zas uľahčí obliekanie aj vyzliekanie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F159 Corset with Lace and Powerwetlook with Detachable Straps

    Dokonalý korzet s čipkovaným dizajnom pre váš dokonalý pás. Zapína sa na háčiky a je ušitý z veľmi príjemného a kvalitného materiálu. Ramienka sú odnímateľné a popruhy majú nastaviteľnú dĺžku pre maximálne pohodlie. Šnurovačku si stiahnite podľa vlastných požiadaviek a dajte svetu najavo, že ste žena činu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Matt Satin Corset 2611465 Black

    Chcete zvýrazniť svoje krivky? Tak jedine v tomto sexi korzete od Cottelli! Ušitý je z jemného matného saténu a má všitých 7 tvarovacích tyčí, vďaka ktorým zaistí dokonale pohodlné nosenie a pôvabnú siluetu. Predný zips zaistí rýchle a jednoduché obliekanie a samozrejme aj vyzliekanie. A to najlepšie – zadná šnurovačka! Tá je podšitá látkou, takže nebude vidieť kožu a vy korzet môžete skombinovať s čímkoľvek z vášho šatníka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F211 Women's Lacquered Eco Leather Corset Wit Fishbones

    Super sexi korzet z ekologickej kože vhodný na každú príležitosť! Stiahne vás tak, že budete mať osí pás a okrem dychberúcej šnurovačky má na boku tiež diskrétny zips.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Eve Corset

    Extrémne zmyselná sada skladajúca sa z sexy korzetu, pásky na oči a mini táng. Korzet je ušitý zo saténu v kombinácii s krásnou čipkou.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Noir Handmade F195 Powerwetlook and Lacquered Eco Leather Corset Minidress

    Super zvodné korzetové minišaty z lesklej ekologickej kože budú vašou druhou kožou, ktorú bude nemožné neobdivovať. Sú perfektne padnúce, lebo vás stiahnu a zvýraznia prsia, ktorým strih dáva potrebnú oporu. Zapínanie je na zips.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Rayen Set Červená

    Zvodná sada spodnej bielizne z vysoko príjemného materiálu od obľúbenej značky Avanua.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Armares Corset & Thong Black

    Armares je dravosť, sexy divokosť, odvaha a tiež vstupenka do sveta zmyselného potešenia. Do kolekcie Armares od Obsessive patrí aj tento korzet s efektívnymi výstrihmi, ktoré nabádajú na zvádzanie. Disponuje podväzkovými popruhmi av balení nájdete aj tangá, čo dohromady tvorí omamný komplet, ktorý zvýrazní vašu postavu aj povahu a opticky predĺži nohy. Zatvorte oči a začnite „písať“ svoj erotický príbeh.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Peyton Corset

    Exkluzívny a extrémne zmyselný korzet z najpredávanejšej série Peyton. Ušitý je z krásnej čipky a elastického tylu, ktorý je veľmi príjemný na nosenie. Zapínanie vzadu na háčiky a balenie obsahuje sexy krajkové tangá.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Ravenna Corset Black

    Krásny korzet zo série Ravenna ušitý z čipky a tylu v cherry farbe. Košíčky podprsenky majú výstužné vsadky a pás zdobí lesklá aplikácia so zapínaním vzadu. Korzet sa vzadu zapína na háčiky a súčasťou balenia sú aj tangá.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Eden Corset - Luxusný korzet Svetlo modrá

    Svetlo modrý korzet z jemného mikrovlákna doplnený čipkovými tangami. Zdobený jemnou bielou čipkou, ktorá dodáva celému kompletu neodolateľný šarm.

    45,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Katriss Corset Čierna

    Sexy korzet, ktorý spája dva obľúbené materiály - čierny priesvitný a čierny lesklý.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Muriel Corset Black

    Nekonečne sexi korzet od značky Avanua. Lesklý materiál si obľúbite pre jeho zmyselný efekt a tiež pre to, že podporí vašu zvodnosť. Ramienka sú pre pohodlné padnutie nastaviteľné a v balení tiež tangá. Podčiarknite svoju krásu správe zvolenou bielizňou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Marilyn Corset

    Extrémne elegantný, ale aj veľmi sexy korzet zo série Marilyn. Ušitý je z elastického a lesklého materiálu, tylu a čipky. Podväzkové pásy tomu dodávajú na pikantnosť a vertikálne pásy – kostice krásne tvarujú postavu. Košíčky sú mierne vystužené a disponujú vsadkami (nevynímateľné), majú zvodné výrezy. Celok sa vzadu zapína na háčiky a súčasťou balenia sú aj tangá.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Grey Velvet Corset

    Korzet je klasický kúsok v erotickom šatníku! Vie dokonale prebudiť fantázie, nažhaviť zmysly, vytvarovať siluetu a podporiť sebavedomie. Pokiaľ si vyberiete tento s nádherným kvetinovým vzorom od Grey Velvet, môžete si byť istá kvalitným spracovaním. Korzet má ľahké kostice, zadné zapínanie a nastaviteľné podväzkové popruhy. Podčiarknite ním svoju osobnosť a staňte sa kráľovnou zvádzania!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lovica Corset & Thong Red

    Láska sa stáva ešte zaujímavejšou s krásnou spodnou bielizňou. Lovica je perfektná na horúcu noc! Tak prečo nebyť krásna a žiarivá?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 838-COR-3 Corset & Thong Red

    Trochu romantický a neuveriteľne moc zvodný! Taký je tento červený korzet plný očarujúcich detailov. Povšimnite si krásnu kvetinovú čipku, trblietavý kamienok, zvodné popruhy a dômyselnú šnurovačku na chrbte. Oblečte si ho a nachystajte sa na nespočetne mnoho vzrušujúcich okamihov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Emperita Corset & Thong Black

    Luxusnú a hlavne sexi bielizeň od Obsessive si zamilujete! Premeníte sa v nej na neodolateľnú bohyňu a vášmu partnerovi spadne brada údivom i vzrušením. Obsessive je popredná európska značka erotickej bielizne, ktorá sa vyznačuje kvalitným spracovaním, jedinečným dizajnom a použitými materiálmi, ktoré si vaša pokožka zamiluje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Daiva Chemise White

    Nežná čipkovaná košieľka bielej farby od značky Avanua. Jej krátka dĺžka zvýrazní vaše nohy a možno aj niečo ďalšie, ak si k nej oblečiete aj malá tangá, ktoré sú súčasťou balenia. Košieľka bude vhodná ako darček, ktorý samozrejme môžete darovať aj sama sebe. Pre pohodlné padnutie majú jej ramienka nastaviteľnú veľkosť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Norides Corset & Thong Black

    Chcete maximálne podporiť svoju zvodnosť? K tomu bude potrebná sexi bielizeň ako je napríklad tento nádherný korzet. Má pôvabný vzor a šnurovačku v zadnej časti. Zaujímavý a moderný je aj dizajn podprsenky a ramienok vo výstrihu. Balenie obsahuje aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť a pripravte sa na prijímanie komplimentov.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Meredith Corset Black

    Oblečte si tento korzet a pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky! Jeho jedinečný strih tvorený zo svôdnych a pružných popruhov necháva odhalené poprsie a podčiarkuje vašu siluetu. Použité materiály sú kvalitné a príjemné na dotyk, tak si nechajte páčiť prádlo, ktoré vás poriadne rozpáli!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840723 Black

    Kontrasty vládnu svetu a tento sexi kúsok je toho dôkazom! Je od značky Black Level a verte, že jeho horúce kontrastné pruhy zvýraznia vaše krivky. Zapína sa za krkom na suchý zips a erotický zips z prednej časti uľahčí obliekanie. Pripojte ku 4 kovovým sponkám obľúbené pančuchy a užite si ten pocit dokonale nebezpečnej zvodnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Rosalie Corset Pink

    Nádherný ružový korzet Rosalie podporí vašu zmyselnosť a krásu! Na prvý pohľad je to elegantný a romantický korzet, je totiž vyrobený z úžasne pružného saténu a sexi čipky. Košíčky majú kostice, takže zvýraznia prsia a jemná mašlička predstavuje nežný detail. Pripravte sa na vášnivú noc so všetkým všudy!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Hagar Corset Black

    Popruhy sú moderné a sexy! Korzet Hagar kombinuje jemný tyl a pružné popruhy, ktoré budú vyzerať úplne lákavo, ak budú vykukovať napríklad pod šaty. A čo až sa potom vyzlečiete, že? Súčasťou balenia sú aj tangá.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 175

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.