×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Korzety

Položky 129 až 160 z celkom 176

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Obsessive Glandez Corset Black

    Túžite po vášnivých chvíľach, absolútnom sebavedomí a nespútanej elegancii? Vkročte do spálne v tomto očarujúcom korzete Glandez od Obsessive a budete sa cítiť ako skutočná kráľovná. Jeho nápadné šnurovanie po stranách, kontrastná kombinácia čiernej a červenej, toto všetko a oveľa viac dohromady tvorí magický kľúč k ríši potešenia, tak ráčte vstúpiť.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Serara Corset Beige

    Jednoduché, elegantné a super moderné! Tento korzet trendy béžovej farby v kombinácii s čiernymi popruhmi budete milovať. Prichádza s ním európska prestížna značka Passsion a kvalita je teda zaručená. Je ušitý z príjemných materiálov a je nevšedne originálny, ste taká aj vy? Tak neváhajte, z nášho skladu kolekcie Serara mizne pomerne rýchlo!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Heartia Corset Black

    Hľadáte láskyplný kúsok, ktorý by podporil váš sexappeal? Venujte pozornosť tomu zmyselnému korzetu, ktorý tvorí polo-otvorená podprsenka s čipkovanými pásikmi vo výstrihu a romantické riasenie v spodnej časti. Zamilujte si roztomilý srdiečkový vzor a dajte najavo svoju rozkošnú povahu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lacelove Corset Red

    Vášnivá červená farba, zmyselná čipka a sexy strihy, to je kolekcia Lacelove, ktorá rozpáli vaše zmysly a zaručí nezabudnuteľné zážitky. Táto sada obsahuje korzet s extrémne zvodným strihom a tangá, ktoré s ním skvele ladia. Ste pripravená stať sa sebavedomou kráľovnou dnešnej noci?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Yaskana Corset Black

    Klasická elegancia vo veľmi modernej a sexy verzii, to je korzet a tangá Yaskana! Tenké ramienka a zmyselný strih jedinečným spôsobom zvýraznia vzhľad vašej postavy a vďaka zadnej šnurovačke si ho maximálne prispôsobíte svojim proporciám. Vychutnajte si ten pocit absolútneho sex-appealu a sebavedomia zároveň.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Sienna Corset White

    Milujete luxusnú sexi bielizeň? Tento korzet od Beauty Night vás ohromí! Tvoria ho pôvabné biele ramienka, romantický vzor a zadné šnurovanie. Čaká vás špeciálna príležitosť? Tak nezabudnite, že také chvíľky si vyžadujú špeciálnu bielizeň ako je to, ktoré si práve prezeráte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Sidra Corset Minty

    Pokukujete po sexy a zmyselnom spodnom prádle? Vašej pozornosti by nemali uniknúť produkty prémiovej značky Casmir, ktoré sa pýšia kvalitnými materiálmi, zvodnými strihmi a modernými dizajnmi. Tento korzet Sidra zvýrazní vašu ženskosť a jeho mánt saténový materiál je neuveriteľne elegantný. Cítiť sa v ňom budete sexi a pohodlne zároveň.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Jannies Corset Black

    Klasické korzety nie sú nič pre vás? Skúste niečo odvážnejšie! Tento nádherný kúsok od Passion zvýrazní a odhalí vaše poprsie a vďaka kosticiam ho aj efektívne nadvihne. Moderný strih zvýrazní siluetu a keď budete chcieť, môžete pridať obľúbené pančuchy.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Alessya Corset Black

    Vrchol zmyselnosti! Tento čierny korzet s čipkovými prvkami s kvetinovým vzorom vie zaujať, uhranúť a podmaniť si. Korešponduje s aktuálnymi módnymi trendmi a zdobia ho obľúbené pružné popruhy lákajúce pozornosť na poprsie. Mierne priesvitný materiál na bokoch úžasne zvýrazní postavu a zadné šnurovanie podčiarkuje erotický charakter tohto skvostného oblečku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Estera Black

    Úplne exkluzívny a extrémne sexi korzet z prekrásnej jemnej čipky. Jeho hlboký výstrih zmyselným spôsobom odhalí prsia av kombinácii s priesvitným tylom úchvatne podčiarkne ženské pôvaby. Korzet má kostice a tiež podväzkové pásy, v balení nájdete aj tangá.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Nesari Corset & Thong Black

    Milujete jednoduchosť, ktorá je zmyselne zvodná? V tomto korzete sa budete cítiť absolútne svoje! Je to vkusná kombinácia dvoch materiálov so sexi dvojitými ramienkami. Korzet má klasický strih, ktorý nikdy nesklame, ale aj moderný dizajn, ktorý vám zrýchli tep! Vychutnajte si pocit maximálneho sebavedomia, ku ktorému vám dopomôže harmonická jednota sieťoviny a čiernej látky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Setilla Corset Black

    Odvážny návrh pre sebavedomé ženy, to je tento korzet! Jeho výnimočnosť spočíva predovšetkým v elegantnom strihu s nádychom moderného designu. Kombinácia klasickej čipky a cool popruhov skvele zdôrazňuje postavu a dokáže podnietiť fantáziu. Otvorená podprsenka a tiež tangá sú super sexy a stuha na chrbte pridáva kúzlo roztomilosti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Diyosa Corset & Panties Red

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojne sama so sebou? V tomto korzete doslova rozkvitnete! Jeho ženský strih, elegantná čipka, popruhy vo výstrihu a zmyselne riešený chrbát dohromady tvoria sexi a príjemný kúsok, ktorý budete chcieť nosiť zas a znova. Jedno je isté, za každých okolností v ňom budete vyzerať božsky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Selaginella Corset Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Nádherný vypasovaný korzet Selaginella so ženským strihom a elegantnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bombshell Boudoir V Vire Corset and G Set Black

    S týmto korzetom odistíte svoju vnútornú sexi bombu, prebudíte svoje nekonečné sebavedomie a stanete sa bohyňou, ktorá vie, čo chce a nebojí sa si o to povedať. Vezmite svoj osud do vlastných rúk a prežite si rozprávku plnú romanticky, vášne a vzrušenia. Tento prekrásny korzet z príjemných materiálov v ňom bude hrať vedľajšiu úlohu, vy tú hlavnú!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Nessy Corset Black

    Hľadáte sexi a elegantnú bielizeň? Tento korzet kombinuje čierny tyl a nadčasovú kožu. Nesmelo odhaľuje ženského telo a celkové kúzlo dopĺňa korzetové zaväzovanie v celej prednej časti. Okrem toho je tiež príjemný na nosenie a pekne padne.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Jollymore Corset

    Špeciálne ročné obdobie si vyžaduje špeciálnu spodnú bielizeň! Jedine s kúskami z kolekcie Jollymore od Obsessive si do spálne pustíte magickú vianočnú atmosféru. Tento zvodný korzet predstavuje sviatočnú eleganciu as ňou aj výnimočné okamihy. Je tiež perfektný ako (pred) vianočný darček!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Satara Corset Black

    Hľadáte krásne a moderné spodné prádlo, v ktorom sa budete cítiť sexi a sebavedomá? Vyberte si práve tento korzet od európskej značky Passion, ktorá sa pýši kvalitnými materiálmi s certifikátom Oeko-Tex. Korzet má moderný originálny strih a tvorí ho jemný tyl a extrémne sexi čipka, ktorá nenechá žiadne srdce chladné!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Zinnia Corset Black

    Nezáleží na tom, koľko máte rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Nádherný vypasovaný korzet erotický Zinnia so ženským strihom a elegantnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Olena Corset & Thong Red-Black

    Milujete luxusnú sexi bielizeň? Tento komplet od Beauty Night vás ohromí! Tvorí ho krátky korzet a tangá, oboje z lesklého červeného saténu a prepracovaného čierneho krajkového zdobenia. Čaká vás špeciálna príležitosť? Tak nezabudnite, že také chvíľky si vyžadujú špeciálnu bielizeň ako je to, ktoré si práve prezeráte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Ravenna Corset Black/Beige

    Krásny korzet zo série Ravenna ušitý z čipky a tylu v telovej farbe. Košíčky podprsenky majú výstužné vsadky a pás zdobí lesklá aplikácia so zapínaním vzadu. Korzet sa vzadu zapína na háčiky a súčasťou balenia sú aj tangá.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Charlize Corset

    Toto je dosť možno najkrajší korzet v celej našej ponuke! Je extrémne elegantný, má vertikálne výstuhy a tvorí ho jemná čipka v kombinácii s tylom. Zmyselne obopne telo a prvky z lesklého materiálu mu pridajú na vyzývavosti. Košíčky sú vystužené vypchávkami (neodnímateľné) a majú zvodné výrezy.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Adelina Corset White

    Chcete skvostnú bielizeň, ktorá sa hodí na všedné nosenie aj výnimočné príležitosti? Vyberte si tento úchvatný biely korzet, ktorý je nevinný a zároveň nesmierne očarujúce. Vykrojená časť na chrbte a cez bruško zvýrazní vašu siluetu, až sa vám z toho zatočí hlava. A čo potom vášmu náprotivku!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Sharlotte Corset & Thong Black

    Extrémne ženská a neuveriteľne pútavá, taká je Sharlotte. Tento korzet kombinuje klasickú čiernu farbu s originálnym čipkovým vzorom a vytvára tak veľmi vkusný kúsok, ktorý budete milovať. Čipka zdobí poprsie, bruško a tiež chrbát, kde korzet disponuje aj nezabudnuteľnou šnurovačkou. Cítiť sa v ňom budete výnimočne, sebavedome a zmyselne, tak ako s tým naložíte?

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Romanesa Corset & Thong Black

    Ako si predstavujete špeciálny večer so svojím milovaným? Určite vo vašich predstavách hrajú hlavnú úlohu aj rôzne doplnky, vrátane oblečenia . Trúfame si tipnúť, že sa tam objavuje aj korzet a tangá Remanesa, v ktorom sa cítite žensky a sexy. Zvýrazňuje totiž krásu vašej postavy a naznačuje vášnivý scenár, ktorý bude určite nasledovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donarella Corset & Thong Black

    Minimalizmus je sexi av tomto korzete sa rozhodne cítiť sexi budete! Elegantná kolekcia luxusnej spodnej bielizne od Obsessive Donarella vás očarí zmyselne čiernou farbou a prekrásnymi detailmi. Kombinácia čipky, popruhov a jemného priehľadného materiálu postaví do popredia váš pôvab a navodí erotickú atmosféru, zatiaľ čo kvalitné materiály budú rozmaznávať vašu pokožku a vaše sebavedomie nebude poznať medzí.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Leafa Corset Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Nádherný vypasovaný korzet Leafa so ženským strihom a elegantnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Gianna Corset & Thong Black

    Hľadáte výnimočnú bielizeň pre špeciálne príležitosti? Sada Giana sa skladá z korzetu a nohavičiek okúzľujúceho vzhľadu. Oba kúsky tvoria elegantná čipka na telovom tyle, moderné popruhy vytvárajúce na vašom tele geometrickú hru a rozkošná mašlička a krúžky zlatej farby. Vďaka nastaviteľným ramienkom a zadnej šnurovačke sa vám korzet dokonale prispôsobí a tešiť sa môžete na perfektné padnutie. Doprajte si ten pocit, kedy sa cítite absolútne zvodne a sebavedome!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Goldie Corset & Thong Black

    Chcete bielizeň, ktorá podporí vašu zvodnosť? Tento korzet vás zahalí do romantickej čipky a sexi priehľadného materiálu. Priláka pozornosť na poprsie, podporí siluetu a očarí lákavými detailmi. Vaše sebavedomie nebude poznať medzí, tak si to nechajte páčiť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Amberly Corset Black

    Oslnivá kombinácia čierneho priehľadného tylu s prekrásnou čipkou v originálnom korzetovom strihu, to je korzet Amberly. Na tele vyzerá nielen nekonečne zvodne, ale aj elegantne a sofistikovane. Pomôže vám cítiť sa absolútne sexi a sebavedome, a to je predsa niečo, po čom túži každá z nás.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Viena Corset Beige

    Snúbi sa vás romantička s nezbednou rajdou? Toto prádlo je priamo pre vás! Je inšpirované eleganciou Viedne a nikto okolo vás nikdy neprejde lhostajne, rovnako ako nikto neprejde lhostajne ulicami Viedne. Originálny strih, koketné mašličky a príjemné materiály, to je kombinácia, ktorá si získa srdcia každej ženy!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Demoniq Elvire Korzet Čierna

    Komplet Elvire zaručí, že sa budete cítiť elegantná, rafinovaná a zároveň plná vášne. Elvire v sebe snúbi originálny vzor, ​​vysokú akosť materiálov a precízne vybrané detaily v striebornej farbe.

    49,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 176

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.