×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Košieľky

Položky 65 až 96 z celkom 269

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Obsessive Lovica Chemise & Thong Red

    V košieľke Lociva budete nielen nekonečne sexy, ale aj neuveriteľne ženská. Užite si dotyk veľmi príjemnej látky na vašom tele a doprajte si mnoho šarmu vďaka krásnemu lesku tejto látky. Dnes budete príťažlivá zvodkyňa, to je jasné!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Bellatrix Chemise Čierna

    Vkĺznite do tejto neuveriteľne sexy košieľky Ballatrix. Zmyselným vyzliekaním šnurovania môžete partnera štekliť a doviesť ho k neovládateľnému šialenstvu túžby.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Daiva Chemise White

    Nežná čipkovaná košieľka bielej farby od značky Avanua. Jej krátka dĺžka zvýrazní vaše nohy a možno aj niečo ďalšie, ak si k nej oblečiete aj malá tangá, ktoré sú súčasťou balenia. Košieľka bude vhodná ako darček, ktorý samozrejme môžete darovať aj sama sebe. Pre pohodlné padnutie majú jej ramienka nastaviteľnú veľkosť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Isida Chemise Black

    Veľmi ženská a zmyselná košieľka v čiernej farbe pre všetky romantické dámy. Je zdobená volánikmi a zaväzuje sa v prednej časti na saténovú stužku. Ramienka sú pružné a nastaviteľné, takže pohodlné padnutie je zaručené. Zamilujte sa do príjemného tylového materiálu a čipky a oblečte si tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Miracle Chemise Ružová - Mini šaty

    Nádherne zvodná košieľka, pripomínajúca odvážne mini šaty, sa mu určite bude páčiť! Hlboký výstrih je padavý a tak rafinovane zahaľuje to, čo má zostať skryté.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heartina Chemise Red

    S touto super-zvodnou košieľkou, sa budete cítiť naozaj špeciálne. A vy si to zaslúžite! Predstavte si nespočetne veľa krásnych kvetov, ktoré vám dodávajú nežný pôvab a intenzívnu červenú farbu, ktorá rozpútava vaše i jeho zmysly do žeravého ohňa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Eloissa Chemise & Thong Black

    Vieme, že ste krásna, ale chcete sa cítiť ešte krajšia? Predstavte si samu seba v tejto košieľke, ktorá je vhodná nielen na zvláštne príležitosti. Budete si v nej plniť sny o mimoriadnych zážitkoch! Je príjemne ľahká a ušitá z materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Eve Chemise Black

    Očarujúca a neuveriteľne zvodná košieľka doplnená krajkovým pásikom na oči a sexy nohavičkami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Libido Boost Red

    Ukážte, čo je vo vás! Libido vášho milenca sa priamo zblázni, až vás uvidí v tejto nádhernej a hravej košieľke. Kombinuje jemnú krajku a priehľadný materiál s drobnými bodkami. Najlepší je však výstrih nad zadočkom a „kľúčová dierka“ zvýrazňujúca prsia. Nezabudnite si obliecť aj tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Inezza Chemise

    Ste romantickej povahy a chcete to dať najavo? Nie je nič jednoduchšie ako si obliecť túto srdiečkovú košieľku! Má perfektný strih, ktorý zvýrazní vašu postavu a predovšetkým poprsie. Ušitá je z kvalitného a pre pokožku príjemného saténu. Nakráčajte si v ňom do ložnice, dáte tím najavo svoje láskyplné túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Eve Chemise Purple

    Očarujúca, neuveriteľne zvodná košieľka doplnená čipkovou maskou na oči a sexy nohavičkami. Košieľka je ušitá zo saténu a krásnej jemnej čipky, čo je kombinácia, ktorú budete milovať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 838-BAB-3 Babydoll & Thong Red

    Trochu romantická a neuveriteľne moc zvodná! Taká je táto červená košieľka plná očarujúcich detailov. Povšimnite si krásnu kvetinovú čipku, trblietavého kamienku, zvodných popruhov i dômyselného výstrihu v oblasti pod prsiami. Oblečte si ju a nachystajte si ju na nespočetne veľa vzrušujúcich okamihov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 810-BAB Babydoll & Thong Black

    Elegantná čierna košieľka symbolizujúca romantickú vášeň! Má pôvabný strih a jej príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk. Je zdobená kvetinovou čipkou a jej mäkké polstrované košíčky pôvabne zvýraznia vaše poprsie. Zamilujte si ju na výnimočné príležitosti i každodenné nosenie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Inoe Chemise Ecru

    Zvodnosť, elegancia a nežnosť, to všetko predstavuje dokonalá košieľka Inoe od prestížnej značky Casmir. Kombinuje príjemný lesklý materiál a ženskú romantickú čipku a tvorí tak naozaj neodolateľný kúsok! Zvýraznite svoju krásu a tiež siluetu touto košieľkou, ktorá zahalí vaše prsia do čipky a zmyselne odhalí chrbát.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Hellen Dress Čierna

    Tesne priliehajúce neuveriteľne sexi lesklé šaty Helen. Model vďaka čiernemu lesklému materiálu vytvára neodolateľnú postavu. Súčasťou kompletu sú aj tangá z čierneho lesklého materiálu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F220 Zipped Tulle Top

    Či už si tento tylový top oblečiete na holú kožu alebo na bielizeň, vždy bude vyzerať skvelo! Je ušitý z príjemnej látky, ktorú si zamilujete na prvý dotyk. Zips potom púta pozornosť fantázie, ktorej bude stačiť jeden pohľad, aby začala pracovať na plné obrátky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 828-CHE-1 Chemise & Thong Black

    Snívate o krásnej bielizni, ktorá by ešte viac podporila váš sexappeal? Táto košieľka je zdobená nezbednou a neuveriteľne ženskou čipkou a lesklými kamienkami a vyzerá úplne úžasne. Urobte si radosť bielizňou, ktorú bude radosť nosiť a ktorá vám pri každom pohľade do zrkadla pripomenie, ako ste krásna a jedinečná.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Heart Rob White

    Chystáte výnimočný večer? Budete tiež potrebovať výnimočné oblečenie! Tieto krásne klasické minišaty si zamilujete pre ich hlboký výstrih, odhalený chrbát a príjemný materiál. Nezabudnite si obliecť tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pink Lipstick Festival Flirt Net Dress White

    Užite si letnú festivalovú atmosféru vo svojej spálni! Tieto sieťované šaty z príjemného nylonu sú nádherne pružné a padnú ako druhá koža každému typu postavy. Výšivka v podobe konopných listov je originálna a veselá a keď si pod šaty vezmete spodničku alebo body, môžete v nich vyraziť aj na párty!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lovlea Babydoll

    Lovlea košieľka bude váš obľúbený sexi kúsok na zvláštne príležitosti, ktoré môžu byť pokojne každý deň. Jej intenzívne červená farba je nekonečne zvodná rovnako ako strih, ktorý podporí krásu vašej postavy. Navyše, je ušitá z jemnej látky, ktorú si vaša pokožka zamiluje, a ten výstrih - ach!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Gemma Chemise

    Mimoriadne zvodná košieľka z lakovaného lesklého materiálu podobného latexu. Zdobené je krásnou čipkou v oblasti pŕs a tiež podväzkov. Súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Alina Chemise Black

    Kombinácia klasiky a neuveriteľnej zmyselnosti, to je košieľka Alina. Jej materiál sa prispôsobí vašej postave a zvýrazní vaše prednosti. Ramienka sa krížia na chrbte a dodávajú košieľke tak nevídane zvodný charakter. Najlepšia je však časť s volánikom a mašličkou cez zadoček, ktorý tiež jemne a eroticky odhaľuje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 810-BAB Babydoll & Thong White

    Nežná biela košieľka symbolizujúca romantickú vášeň! Má pôvabný strih a jej príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk. Je zdobená kvetinovou čipkou a jej mäkké polstrované košíčky pôvabne zvýraznia vaše poprsie. Zamilujte si ju na výnimočné príležitosti i každodenné nosenie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Orihime Chemise White

    Zmyselná a zároveň pohodlná biela košieľka s čiernymi popruhmi. Svojím strihom zvýrazní sexi krivky vašej postavy a čierne popruhy orámujú prsia, ktoré budú zakryté romantickou čipkou. Užite si dotyk príjemného materiálu a nezabudnite si obliecť tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Rayen Chemise Červená

    Zvodná alebo elegantná? Buďte elegantne zvodná v tejto čipkovanej košieľke od obľúbenej značky Avanua.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Ars Amandi Isabella Black

    Chcete byť úplne zvodná a elegantná zároveň? Stačí si obliecť tento jedinečný kúsok od Gatty, ktorý je ušitý z jemného tylu, ktorý bude príjemne rozmaznávať vašu pokožku. Časť cez prsia tvorí prekrásna čipka a zadný diel sa zapína na háčiky. Ramienka sa zaväzujú za krkom a súčasťou balenia sú aj úchvatné tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Rayen Chemise Čierna

    Zvodná alebo elegantná? Buďte elegantne zvodná v tejto čipkovej košieľke od obľúbenej značky Avanua.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Tonya Chemise Black

    Existuje láska na prvý pohľad? Tonya je toho dôkazom, že áno? Je to kvalitná a nekonečne zvodná košieľka od európskej značky Passion, v ktorej sa do seba zamilujete. Je tvorená čiernym saténom a čipkou, má asymetrickú spodnú časť a predstavuje klasickú eleganciu, ktorá nikdy nevyjde z módy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Tiffany Chemise Čierna

    Očarujúca dámska košieľka Tiffany Avanua, ktorá pôsobí veľmi zvodne a žensky. Košieľka má perfektný strih, ktorý opticky zoštíhľuje, košieľka má všitú kosticu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Cassidy Chemise Purple

    V tejto romantickej košieľke rozpálite zmysly vášho protivníka na maximum! Jej nádherná výšivka obopne a zvýrazní vaše poprsie a zadná časť z priehľadného tylu priláka pozornosť na zadoček. Lesklý materiál pridáva na pôvabe av balení nájdete aj zmyselné tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Nadya Chemise Black

    Jedinečne zvodná košieľka Nadya od značky Passion je nadčasovým erotickým prádlom, ktoré nikdy nevýjde z módy. Kombinuje eleganciu a sexepíl presne tak, aby ste sa v nej cítili úplne neodolateľne. Ušitá je z jemného mikrovlákna a elastického tylu. Súčasťou balenia sú aj tangá a pre pohodlné padnutie disponuje nastaviteľnou dĺžkou ramienok.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heavenlly Panties White

    Romantického prádla nie je nikdy dosť, súhlasíte? Tieto biele tangá vás uhranú na prvý pohľad! Budete sa v nich cítiť vskutku nebesky, pretože ich strih predĺži vaše nohy a upútajú pohľad vami milovanej osoby. Nechajte svoju ženskú silu stúpať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 269

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.