×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Košieľky

Položky 129 až 160 z celkom 267

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Penthouse Libido Boost Black

    Ukážte, čo je vo vás! Libido vášho milenca sa priam zblázni, až vás uvidí v tejto nádhernej a hravej košieľke. Kombinuje jemnú čipku a priehľadný materiál s drobnými bodkami. Najlepší je však výstrih nad zadočkom a „kľúčová dierka“ zvýrazňujúca prsia. Nezabudnite si obliecť aj tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Loona Chemise Black

    Neuveriteľne ženská košieľka od európskej značky Passion. Nazýva sa Loona a je kombináciou zmyselnej čipky a kvalitnej umelej kože. Zdobia ju tiež moderné popruhy obklopujúce poprsie a krátke rozparky, ktoré bielizni dodávajú na jedinečnosti a zároveň zvýrazňujú krásu ženského tela. Tak zvýraznite svoj šarm i sebavedomie!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Leg Avenue Romantic Babydoll & G-String 8782 Čierna

    Tangá a tá najzvodnejšia košieľka, akú ste kedy videli.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Mirella Chemise Black

    Hľadáte nevšednú erotickú bielizeň s nádychom elegancie? Táto košieľka bude to pravé pre všetky náročné dámy! Zdobí ju čipka pútavej farby a moderné popruhy vytvárajúce rafinovaný vzhľad na chrbte! Je sexi, ale zároveň pohodlná, takže sa v nej budete cítiť úplne skvelo po všetkých stránkach!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Donna Chemise Black

    Vaše erotické večery naberú nový smer, pokiaľ si do spálne vstúpite v tejto omamne zvodnej košieľke! Je ušitá z príjemne pružného materiálu, takže je maximálne pohodlná na nosenie, zmyselne obopne vaše telo a vďaka priehľadnému materiálu sa pohrá s fantáziou. Je úplne ženská a romantická, tak objavte jej kúzlo na vlastnej koži.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Gisele Chemise Black

    Nenútená elegancia v podobe krásnej a kvalitnej košieľky od európskej značky Passion. Modrá čipka je neuveriteľne ženská a podporuje prirodzenú krásu. Biele detaily e jemne priehľadná splývavá tkanina košieľky potom vytvárajú zvodný dojem, ktorý nebude možné prehliadnuť.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Delicate Lace Babydoll 2741504 Pink

    Milujete ružovú? Táto exkluzívna košieľka vás erotickým spôsobom zahalí do jemnej ružovoučkej čipky a tylu! Má prekrásny babydoll strih, ktorý bude lahodiť všetkým typom postáv a predná časť s hlbokým výstrihom rozhodne bude lákať pozornosť očí. Vychutnajte si ten pocit, kedy ste rozkošná a zvodná zároveň.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Ingridia Chemise & Thong Red

    Hľadáte bielizeň, s ktorou bude stúpať teplota v miestnosti a nebudete stačiť prijímať komplimenty? Zahaľte sa do maximálne erotickej červenej farby kolekcie Ingridia od prestížnej značky Obsessive. Patrí do nej aj táto zmyselná košieľka z jemnej a neuveriteľnej mäkkej látky. Horúca červená farba sa snúbi so sofistikovanou čipkou a klasický strih pristane všetkým typom postáv. Vychutnajte si novú úroveň svojej zvodnej ženskosti a doprajte sebavedomie aj potrebnú úroveň pohodlia.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donna Dream Babydoll Black

    Kvetinová čipka na poprsie, odhalený chrbát a strih, ktorý krásne zvýrazní vaše tvary, to je kombinácia, vďaka ktorej sa budete cítiť príťažlivo a zvodne ako nikdy predtým. Dotvorí erotickú atmosféru vašich romantických stretnutí a vy sa v nej stanete kráľovnou zmyselnosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Morgan Chemise

    Ste romantickej povahy a chcete to dať najavo? Nie je nič jednoduchšie ako si obliecť túto srdiečkovú košieľku! Má perfektný strih, ktorý zvýrazní vašu postavu a predovšetkým poprsie. Ušitá je z kvalitného a pre pokožku príjemného saténu. Nakráčajte si v nej do spálne, dáte tým najavo svoje láskyplné túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Quella Chemise Black

    Neuveriteľne zvodná košieľka z lesklej a priehľadnej čiernej látky. Podprsenka ja nevystužená a má nastaviteľné ramienka, takže sa pohodlne prispôsobí vašej postave. Buďte omamná v sexi košieľke minimalistického a elegantného vzhľadu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Nikita Chemise White

    Nežná, elegantná a zvodná, taká je Nikita! Je to pôvabná košieľka od európskej značky Casmir, ktorá bude obrazom vašej nevinnosti. Má nádhernú bielu farbu s romantickým čipkovým zdobením a malú ružovú mašličkou. Zamilujte si ju pre jej schopnosť zvýrazniť vašu ženskosť, sexappeal a sebavedomie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Lumia Chemise Black

    Sexy košieľka kombinujúca priehľadný a nepriehľadný materiál. Lumia pochádza z dielne európskej značky Passion a na prvý pohľad vás zaujme jemnými mašličkami v oblasti pŕs. Vyžaruje eleganciu, zvádza a je plná vášne, buďte rovnaká ako ona! Lumia je ušitá z jemného mikrovlákna a elastického tylu. Pre pohodlné padnutie disponuje nastaviteľnými ramienkami, súčasťou balenia sú aj tangá.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Erza Chemise Black

    Neuveriteľne ženská košieľka od obľúbenej európskej značky Passion. Tvorí ju zmyselná kombinácia nádhernej čipky, zvodnej šnurovačky vo výstrihu a volánikom nad zadočkom. Je ušitá z príjemného materiálu, ktorý si vaša pokožka zamiluje a strih bude lahodiť všetkým typom postáv.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Best Foreplay Black

    Oblečte si tento výnimočný outfit a zapojte sa do umenia zvádzania! Je to prekrásne body so sukňou a má geometricko-kvetinový vzor a prekrížené ramienka na chrbte. Hlboký výstrih do V zvýrazní váš dekolt a priehľadná sukňa zase nohy. Sukňu v prednej časti zaviažete na ozdobnú mašličku, čím zvýrazníte pás. Čaká vás tá najlepšia predohra všetkých čias!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Drosera Chemise Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná košieľka Drosera so zvodným strihom a elegantnými ozdobnými detailmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Lula Chemise Black

    Fenomenálna košieľka, ktorá na maximum podporí váš sexappeal! Tvorí ju príjemný priehľadný materiál a elegantná čipka s nádychom ženskosti. Trojuholníkové košíčky sa zaväzujú za krkom a ďalšie viazanie je pod prsiami na bokoch. Postranné rozparky a odhalený chrbát dotvárajú sexy vzhľad a určite si nezabudnite obliecť tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Maxime Chemise Ecru

    Neuveriteľne zmyselná košieľka od značky Avanua. Nežná čipka v kombinácii s lesklým materiálom a priestrihmi pôsobia dokonale a podporia váš sexappeal. Košieľka má pre dokonalé padnutie nastaviteľné ramienka a zdobí ju rozkošná mašlička v oblasti poprsia. Podčiarknite svoju krásu správne zvolenou bielizňou!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Serena Love Chemise & Thong Black

    Chcete sa stať oslnivou zvodnicou na prvý pohľad? Oblečte sa do Sereny! Je to naozaj pôvabná košieľka s nádhernou kvetinovou čipkou as elegantným výstrihom na chrbte. Vytvaruje vaše poprsie, zdvihne vaše sebavedomie a navodí erotickú atmosféru. Navyše je ušitá z kvalitných materiálov, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku, tak si to nechajte páčiť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Long Sleeves T-Shirts 8278 Black

    Čierne sieťované tričko na nespočetne veľa príležitostí, kedy si ho môžete obliecť. Že vám nič nenapadá? Tak čo napríklad na farebnú alebo bielu bielizeň? Alebo na plavky? Hodí sa na vrstvenie, aj spálňové zvádzanie a je príjemne pružné a pohodlné na nosenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heavenlly Peignoir White

    Čím to je, že tento úžasný župan láka pozornosť za každú cenu? Snáď je to jeho strihom alebo tým, že jeho materiál je ako dotyk nebeského obláčika. Hebký, jemný, zvodný, ideálny aj na horúce letné dni. Páskom zvýraznite svoju siluetu a čipkou dajte najavo svoju romantickú povahu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Victoria Chemise Black

    Nádherná košieľka symbolizujúca vkusnú eleganciu a podmanivú zvodnosť. Jej príjemný materiál bude hladkať vašu pokožku a hlboký výstrih a krásny vzor budú pútať pozornosť očí. Pocíťte všetku svoju príťažlivosť!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Heartina Chemise & Thong Black

    Nádherná košieľka navrhnutá s láskou a pre lásku stvorený! Hneď, ako si ju oblečiete, budete mať pocit, že ste tá najkrajšia sexica na svete. Zvýrazní vaše prednosti a ženskú postavu a vášmu partnerovi vezme dych. Poďte sa o nej dozvedieť viac.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Romantic Babydoll & G-String 8782 Červená

    Tangá a tá najzvodnejšia košieľka, akú ste kedy videli.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Estiqua Chemise

    Chcete dať najavo svoju zmyselnosť? Oblečte si túto zvodnú dlhú košieľku Estiqua od Obsessive a nechajte sa rozmaznávať jemným kvalitným materiálom, ktorý toho veľmi neschová. Asymetrický strih dokonale zvýrazní vašu siluetu a zdobená časť cez prsia priláka pozornosť na prsia a dopomôže vám k maximálnemu sebavedomiu.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Leatheria Chemise & Thong Black

    Zvodné a jednoduché spredu a provokatívne zo zadnej strany, také sú tieto krásne mini šaty z materiálu mokrého vzhľadu. Zvýraznia vaše sexi krivky ako sú prsia a boky a dá vám pocit absolútnej zvodnosti. Vyskúšajte si ich a stanú sa vaším obľúbeným kúskom na zvádzanie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heavenlly Babydoll & Thong White

    Chcete sa cítiť ako v nebi? Jedine v tejto nádhernej bielej košieľke zažijete nebeské pocity! Ušitá je z jemného a príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku a podnecovať zvedavosť vášho náprotivku. Lákavá kvetinová čipka zvýrazňuje poprsie a zmyselný strih odhaľuje chrbát. Oblečte si ju a vydajte sa v ústrety nebeským zážitkom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Vienna Chemise & Thong Black

    Veľmi sexi a zmyselná košieľka posiata hviezdičkami ako nočná obloha! Je ušitá z jemného, priehľadného materiálu a zdobí ju malá mašlička medzi prsiami. Košieľku si obľúbite nielen na zvádzanie, ale pokojne tiež aj na spanie, pretože je ušitá z príjemnej tkaniny. Tak buďte za hviezdu vo dne i v noci!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Ars Amandi Betty Burgund

    Taká zvodná a zároveň príjemná a elegantná! Táto košieľka od prestížnej značky Gatty je zmyselne vzrušená a tvorí ju jemná kvalitná čipka. Saténové košíčky zakryjú poprsie a tenké ramienka sú pre dokonalé padnutie nastaviteľné. V balení nájdete aj tangá rovnakej farby, tak si ich nezabudnite obliecť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Chemise Black

    Chcete pôsobiť romanticky a zmyselne zároveň? Oblečte si túto pôvabnú a maximálne príjemnú košieľku od značky Passion. Jej jemný tylový materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a očarujúce detaily povzbudia zmysly. Vychutnajte si ten pocit, kedy si pripadáte sexy a sebavedomá v tejto úžasnej košieľke.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • René Rofé Midnight Halter Chemise Set Black

    Zvádzanie i vzrušenie začína u spodnej bielizni Rané Rofé! Objavte novú luxusnú kolekciu, ktorá vyniká pikantným čipkovaným zdobením a sála z nej očarujúci šarm. Patrí sem aj táto košieľka so zmyselným strihom, ktorý zvýrazní krásu vášho tela. Zamilujte si dotyk príjemného materiálu a podporte svoje sebavedomie i zmyselnosť.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Marrbel Babydoll Black

    Ľahučká čierna košieľka Marrbel ako esencia ženskosti! Láka pohľad zvedavých očí a prebúdza predstavivosť. Ušitá je z veľmi jemného a príjemného materiálu a jej vzdušný strih báječný zvýrazní boky. Priesvitná čipka telo zakrýva a odhaľuje zároveň. Zamilujte sa do kombinácie zmyselného strihu a nežne priehľadného materiálu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 267

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.