×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pančuchy a legíny elastan

Položky 65 až 96 z celkom 203

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Obsessive Sugestina Stockings

    Zatvorte oči a predstavte si sama seba v týchto pančuchách. A potom s tým prestaňte, pretože prečo si ich iba predstavovať, keď môžu byť vaše a namiesto fantázií môžete zažívať vzrušujúcu realitu? Bude sa v nich cítiť neuveriteľne zvodne!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Kelly Visone

    Nenahraditeľné pančušky na podväzkový pás s koncovým decentným lemom a dokonalou priľnavosťou. Ich univerzálnosť je nekonečná, sú príjemné, kvalitné a ideálne na každodenné nosenie.

    7,90 €

    2,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Ars Amandi Dione - Pančuchové nohavice s imitáciou nohavičiek Nero

    Sieťované pančuchové nohavice s krajkovými nohavičkami, vyrobené z priadze LYCRA® technológiou SATIN Sheers ™. Prevedenie nohavičkovej časti je symetrické, predná i zadná časť je rovnaká. Limitovaná kolekcia Gatta Ars Amandi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Next Leggins - Legíny

    Dámske nepriehľadné legíny, vyrobené z mikro-fleece, výnimočne mäkké a zaručujú teplý komfort. V zadnej časti sú dve malé vrecká.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive S812 Tights Black

    Sny sa môžu stať skutočnosťou rýchlejšie, než si myslíte! A nejedná sa len o vaše sny, ale aj o sny vášho milého. Tieto krásne sieťované pančuchy sľubujú výnimočné chvíle. Vaše nohy sa vďaka ním stanú centrom pozornosti a vy dáte najavo svoju ženskú silu a temperament. Prekvapte seba i svojho partnera!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Rosalia 40 Bordo

    Príjemné matné pančuchové nohavice s jemnosťou 40 DEN. Sú vyrobené z mikrovláka, ktoré si na nosenie iste obľúbite, sú nepriehľadné a nemajú vyznačený sed.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Footless Thigh Highs 9089 - Samodržiace pančuchy

    Samodržiace sieťované pančuchy značky Leg Avenue. Horné zakončenie pančúch je tvorené zosilneným pásikom.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive S800 Stockings Black

    Potrebujete dotvoriť svoj outfit, aby ste vyzerali dokonale fantasticky? Je na čase pridať pančuchy! Tieto majú nádhernú elegantnú čiernu farbu, s ktorou zladíte svoju obľúbenú erotickú bielizeň. Vychutnajte si vášnivú noc a do spálne nakráčajte v podväzkoch a pančuchách.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Sally - Pančuchy na podväzkový pás Daino

    Dámske pančuchy vyrobené z lycry na podväzkový pás so zosilnenou špičkou. 15 Den.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Royale 01 Nero

    Pôvabné a veľmi ženské pančuchové nohavice od prestížnej značky Gatta. Hodia sa na akúkoľvek príležitosť a vďaka svojmu výnimočné vzoru budú na nohách vyzerať úplne skvelo. Ich materiál je vysoko kvalitný, pohodlný na nosenie a vy sa v nich budete cítiť príjemne a sebavedomo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Satti Matti 120 - Pančuchové nohavice Nero

    Elegantné dámske pančuchové nohavice s matnou štruktúrou z inovatívnej priadze Lycra 3D. Mäkké a hodvábne na dotyk. Hrúbka 120 DEN zabezpečí, že nikde nebudú presvitať.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST002 Stockings 17 Den Roso

    Kvalitné a príjemné červené pančuchy pre podväzkový pás od značky Passion. Sú ideálne na každodenné nosenie i výnimočné príležitosti. Kam si v nich vyrazíte?

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Gabi Black

    Snívate o pohodlnej a úchvatnom vzhľade zároveň? Tieto hrejivé legíny z elastického úpletu budete zbožňovať hlavne v chladnejšom počasí. Ušité sú z materiálu Plush Soft, ktorý je nepriehľadný, pružný a tvaruje postavu. Z vnútornej strany má jemný kožúšok, ktorý má úžasné hrejivé vlastnosti, a navyše je vyrobený z priadzí renomovaných výrobcov s medzinárodným certifikátom Oeko-Tex.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Ars Amandi Calze 02 - Samodržiace pančuchy s Kamasutra krajkou Nero Čierna

    Priehľadné, 20 Den matné, samodržiace pančuchy s luxusnou dvojfarebnou čipkou so vzormi Kamasutry, vyrobené z priadze typu ovinutá LYCRA®. Limitovaná kolekcia Gatta Ars Amandi.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Fence Net Pantyhose 9905 - Sieťované pančuchy Čierna

    Sieťované pančuchové nohavice značky Leg Avenue. Zvodné pančuchy s veľkými očkami.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Livia Black

    Úžasne pohodné a skvele vyzerajúce elastické úpletové legíny so super push-up efektom a desaťcentimetrovou pružnou zoštíhľujúcou gumou v páse! Sú ušité z príjemného a pružného materiálu Squeeze, ktorý je vyrobený z priadzí renomovaných výrobcov s medzinárodným certifikátom Oeko-Tex. Navyše majú legíny super modelujúce a push-up efekt, zoštíhlia váš pás a nohy a zdvihnú zadok. Pocíťte sebavedomie a pohodlie zároveň!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Rosalia 40 Blu Jeans

    Príjemné matné pančuchové nohavice s jemnosťou 40 DEN. Sú vyrobené z mikrovlákna, ktoré si na nosenie iste obľúbite, sú nepriehľadné a nemajú vyznačený sed.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Ally Black

    Úžasne pohodné a skvele vyzerajúce elastické úpletové legíny so super push-up efektom a desaťcentimetrovou pružnou zoštíhľujúcou gumou v páse! Sú ušité z príjemného a pružného materiálu Squeeze, ktorý je vyrobený z priadzí renomovaných výrobcov s medzinárodným certifikátom Oeko-Tex. Navyše majú legíny super modelujúce a push-up efekt, zoštíhlia váš pás a nohy a zdvihnú zadok, pôvabné sú aj prvky z modernej ekokože. Pocíťte sebavedomie a pohodlie zároveň!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Lovely 03 Nero

    Milujete roztomilé prvky? V tom prípade si zamilujete aj tieto pančuchové nohavice od prestížnej značky Gatta s roztomilým srdiečkovým vzorom. Sú pohodlné a príjemné na nosenie a vaše nôžky v nich budú vyzerať vskutku skvostne.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Ars Amandi Calze 01 - Samodržiace pančuchy s Kamasutra krajkou Nero Čierna

    Priehľadné, 20 Den, matné, samodržiace pančuchy s luxusnou, dvojfarebnou čipkou so vzormi kamasútry, vyrobené z priadze typu ovinutá LYCRA®. Limitovaná kolekcia Gatta Ars Amandi.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion TIOPEN 013 Tights 20/40 Den Black

    Super sexy pančušky s otvoreným rozkrokom od značky Passion. Upútajte pozornosť na svoje nôžky, dodajte si sebavedomie a zažite nekonečnú vášeň. Vyrobené sú z príjemného materiálu, ktorý je radosť nosiť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST100 Stockings 60/20 Den Red

    Neuveriteľne sexi samodržky s vrchným červeným vzorom, neprehliadnuteľným švom a nežným volánikom na stehne na každú výnimočnú príležitosť, keď chcete, aby boli vaše nôžky neodolateľne zvodné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Michelle 4 Visone

    Nepostrádateľné samodržky s koncovým čipkovaným lemom a silikónovým pásikom pre pohodlné držanie. Ich univerzálnosť je nekonečná, sú príjemné, kvalitné a ideálne pre každodenné nosenie.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST004 Stockings 17 Den Roso/Nero

    Neuveriteľne sexi červené samodržky s krásnou čiernou krajkou na každú výnimočnú príležitosť, keď chcete, aby boli vaše nôžky neodolateľne zvodné.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Catherine Black

    Romantické, klasické pásikové pančuchy s krásnou a širokou čipkou. Sú veľmi príjemné na nosenie a hodia sa na všetky príležitosti. Dalo by sa povedať, že sú nevyhnutným kúskom vo vašom šatníku, tak načo otáľať?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli samodržiace pančuchy 2520079 Biela

    Samodržiace dámske pančuchy vyrobené z hladkého materiálu. Pančuchy sú zakončené kvetinovou čipkou s dvoma silikónovými pásikmi pre lepšie držanie na nohách.

    16,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Est Belle 01 Nero

    Príjemné a kvalitné pančuchové nohavice s elegantným moderným vzorom. Sú veľmi pohodlné aj na celodenné nosenie a na nohách budú vyzerať úplne skvostne!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Rosalia 40 Prune

    Príjemné matné pančuchové nohavice s jemnosťou 40 DEN. Sú vyrobené z mikrovlákna, ktoré si na nosenie iste obľúbite, sú nepriehľadné a nemajú vyznačený sed.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Rosalia 40 Charm Pink

    Príjemné matné pančuchové nohavice s jemnosťou 40 DEN. Sú vyrobené z mikrovlákna, ktoré si pri nosení iste obľúbite, sú nepriehľadné a nemajú vyznačený sed.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST002 Stockings 17 Den Bianco

    Kvalitné a príjemné biele pančuchy pre podväzkový pás od značky Passion. Sú ideálne na každodenné nosenie i výnimočné príležitosti. Kam si v nich vyrazíte?

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Margherita - Samodržiace sieťované pančuchy Ferrari Červená

    Efektné kabaretky! Samodržiace sieťované pančuchy s väčšími očkami vám dodajú koketný nádych. V hornej časti je našitá dekoratívna čipka so silikónovými pásikmi, vďaka ktorým model drží na svojom mieste. Pohodlné a sexi!

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Tan 02 Nero

    Sieťované podkolienky sú hitom tohtoročnej jari, leta a inak tomu nebude ani na jeseň. Doprajte si tiež jedny!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 203

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.