×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Šaty

Položky 65 až 96 z celkom 213

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Noir Handmade F311 Eros Mini Halter Dress of Flocked Mesh and Wetlook

    Cítite lásku vo vzduchu? V týchto šatách ju budete cítiť zakaždým! Majú nádhernú priehľadnú vrchnú časť s omamným kvetinovým vzorom a zvodný spodný diel mokrého vzhľadu, ktorý zvýrazní vaše krivky. Šaty sa zapínajú na háčik pri krku a majú skrytý zips. Oblečte si ich a užívajte si svoj erotický vzhľad a sebadôveru!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F239 Long Tulle Dress

    Dlhé tylové šaty s pôvabným vzorom a sexi rozparkom. Predstavujú to pravé, keď sa chcete cítiť zvodne a elegantne zároveň. Tak kam v nich vyrazíte?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Latex Mini Dress Black

    Neodolateľné mini šaty pre všetky milovníčky a milovníkov latexu! Sú ideálne pre všetkých, ktorí hľadajú vysoko kvalitné fetiš oblečenie na okorenenie ružných zmyselných príležitostí. Tieto šaty vás zmyselne obopnú a čistú túžbu budú prebúdzať v každom, komu sa v nich rozhodnete ukázať. Zvýraznite v nich svoje prednosti a siluetu a realizujte svoje vysnívané BDSM scény.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Beltis Dress Čierna

    Sexy šaty ušité z čierneho lesklého materiálu, ktorý je vysoko odolný a pohodlný zároveň.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F228 Midi Dress with Soft Lace Top

    Pýtate sa, ako zvýrazniť svoj sexappeal? Je potrebné si obliecť šaty, ktoré vám dokonale padnú a budú vyzerať nebesky zvodne. A presne také sú práve tieto od luxusnej značky Noir Handmade. Tvorí ich lesklý materiál, mäkká čipka a na zadnej strane sukne majú zmyslený rozparok. Nečakajte už na nič a buďte proste elegantne zmyselná.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F284 Leopard Flock Midi-Dress with Long Sleeves

    Tak sexy a pôsobivé! Tieto úchvatné šaty s leopardím vzorom vám obopnú na tých správnych miestach a vytvoria vám dokonalú siluetu. Zvodné sú hlavne ich dlhé rukávy a pozor, sú priehľadné! Majú veľmi elegantný výstrih a celkovo perfektný strih, ich materiál je kvalitný a príjemný na dotyk. Chcete ich? Môžu byť vaše!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2851474 Black

    Lesklý a neuveriteľne provokatívny outfit! Tieto krátke šaty bez rukávov od značky Black Level sú vyrobené výhradne z lesklého čierneho vinylu a zdobia ich pružné sieťované vložky po oboch stranách. Pozornosť určite upúta aj stojačik s prackou a krásne zvýraznený dekolt. Ďalšie 3 pracky zdobia aj prednú časť, cez ktorú sa pne zips.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2850575 Black

    Chcete zažiť wow efekt? Tak si oblečte tieto šaty! Pochádza z dielne Black Level, sú bez rukávov a kompletne vyrobené z čierneho lesklého vinylu. Sú pomerne vypasované, takže zvýraznia vaše prednosti. Obojsmerný zips začína pri zvodnom výstrihu a končí až pri spodnom leme. Stojačik sa zapína na cvočky v prednej časti, a to najlepšie na záver - šnurovačka cez chrbát a sexy výstrih.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F168 Powerwetlook Minidress with Lace Cleavage

    Očarujúce minišaty bez rukávov a s hlbokým výstrihom. Nielen, že zvýraznia vaše ženské krivky, ale vďaka čipke bude neodolateľne zvýraznený aj váš pôvabný dekolt.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Mini Dress 2851539 Black

    Lesklá a vyzývavá zbraň vo vašom šatníku! Tieto nádherne lesklé šaty bez rukávov od Black Level sú vyrobené výhradne z kvalitného čierneho vinylu. Šaty majú priliehavý strih, hlboký výstrih a tiež malý stojačik. V prednej časti im dominuje praktický erotický obojsmerný zips a zo zadnej časti priláka pozornosť očí zvodná šnurovačka.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Snakeskin Tight Short Dress 2718537 Black

    Vaša druhá sexy koža! Tieto úchvatné krátke a priliehavé šaty od Cottelli vás perfektne obopnú a budú sa skvele hodiť ako do spálne, tak na párty. Majú matný trblietavý zvodné hadej kože a po prednej časti sa pne zips od stojačika až po lem. Šaty sú fantasticky pružné a vy sa v nich budete cítiť úplne komfortne.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2850966 Black

    Fetiš šiel ruka v ruke s módou a vznikli z toho tieto krásne šaty z lesklého čierneho vinylového materiálu. Majú priliehavý strih a tiež sexy šnurovačku cez obrovský výstrih do písmena V. Rozšírená a rozviata sukňa s kratším strihom v prednej časti odhalí vaše nohy. Šaty sa zapínajú vzadu na zips a tiež za krkom na cvoček.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2850079 Black

    Mini šaty a kabátik zároveň! Tieto veľmi krátke mini šaty s dominantným nádychom od Black Level sú ušité z nádherného lesklého čierneho vinylu prvotriednej kvality. Zvýrazní vašu postavu, a to predovšetkým pás. Ich kabátový štýl, dlhý rukáv a golier pôsobia maximálne eroticky. Čerešničkou na torte je zaväzovanie na opasok z rovnakého materiálu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Semi Transparent Mini Dress 2717735 Black

    Sexi šatôčky s efektívnym riasením pre dokonalé zvýraznenie kriviek! Za každú cenu budú lichotiť vašej postave, takže verte, že sa v nich budete cítiť príjemne a sexi. Majú rukávy po lakte a sú ušité z polopriehľadného pekného materiálu. Užite si pohodlie a pocit zvodnosti a prekvapte v nich nielen v spálni, ale pokojne aj na party!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Twist Halter Mini Dress Black

    Čarokrásne mini šaty, ktoré podtrhnú vašu krásu! Zmyselne odhaľujú ramená, pútajú pozornosť na výstrih a zvýrazňujú vaše nádherné ženské krivky spôsobom, ktorý bude lahodiť vašej postave. Sú sieťované, priehľadné a romanticky čipkované. Majú elegantné dlhé rukávy a celkovo sú navrhnuté tak, aby sa v nich každá žena cítila ako bohyňa!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F100 Chiffon Dress with Chain Applications

    Šifónové šaty, ktoré sa budú hodiť pre nebezpečné víly. Z prednej strany sú naberané a z druhej strany sú zas úplne odhaľujúce. Budú parádne na zvádzanie, erotické tančeky aj noci plné vášne.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F172 Powerwetlook Minidress with Eco-Leather Tape

    Zmyselné mini šaty pre dračice, dominy aj romantické krásavice, ktoré sa chcú trochu odviazať. Hodí sa večer von, ale aj na vzrušujúce zvádzanie a vyvádzanie. Na boku majú pre pohodlné obliekanie zips. Nečakajte a buďte sexi v týchto jedinečných šatách s obojkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F252 Mini Powerwetlook Dress with Lace-Up Back

    Hľadáte dokonalé malé čierne? A nevadí, že budú neuveriteľne sexi, až z toho pôjde hlava okolo? Ak nie, tak ich už máte! Majú hlboký výstrih a ušité sú z Powerwetlook materiálu, ktorý si vaša pokožka na nosenie zamiluje. Zadné šnúrky sú potom už len čerešničkou na torte zvanej sexappeal.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2851580 Black

    Malé čierne lesklé ako ohromujúci klenot vášho šatníka. Sú z dielne prestížnej značky Black Level a vyrobené sú z lesklého čierneho vinylu. Majú priliehavý strih, prepracované košíčky, rozšírenú sukňu a široké pružné ramienka na ozdobných krúžkoch. Integrovaný zips zo zadnej strany uľahčí obliekanie.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F150 Chiffon Minidress with Choker

    Šifónové minišaty doplnené o opasok z ekologickej kože a gumový obojok. Odvážite sa do nich obliecť? Sú módne, mierne priesvitné a tiež veľmi pohodlné. Ak chcete zapôsobiť a urobiť dojem, tieto šaty sú pre vás tie pravé!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F212 Powerwetlook and Lace Minidress with a Deep Neckline

    V týchto krátkych šatách urobíte veľa parády ako na večierku, tak v spálni. Necháte ich, aby zvýraznili vašu ženskosť, a zamilujete si ich kvalitné spracovanie a luxusné materiály? Kombinácia materiálu mokrého vzhľadu, čipky a hlbokého výstrihu je jednoducho vášnivo dravá, chcete byť tiež taká? No problem!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F204 Minidress with Tulle Top, Bouffant Sleeves and Corset Element

    Minišaty navrhnuté a premyslené do posledného detailu! Pôsobia zvodne a tajomne zároveň a pritom nie sú preplácané doplnkami. Nadýchané rukávy dodávajú šatám šarm a sukňa dômyselne zvýrazní vašu ženskú siluetu. Prekrásna je aj zadná časť, ktorá zmyselne odhaľuje kožu a zdobí chrbát saténovou šnurovačkou. Chcete byť elegantne neodolateľná? V týchto šatách rozhodne budete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Demoniq Cash Baby CBAva001 Dress

    Neskutočne sexy krátke šaty odhaľujúce poprsie! V prednej časti vás zaujmú zlatým ozdobným zipsom a tiež elastickou gumou v páse so zlatými aplikáciami. Sú nesmierne koketné, a to aj vďaka elastickému čiernemu tzv. wetlook materiálu. Zips je nielen ozdobný, ale aj funkčný a rozopínať či zapínať ho môžete z oboch smerov. Šaty zvýraznia líniu pása a ramienka za krk sú pre pohodlné padnutie nastaviteľné.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with Transparent Powernet 2851610 Black

    Sexy hra lesklého a priehľadného materiálu! Tieto krátke šaty od Black Level vás postavia do centra pozornosti. Ušité sú z lesklého materiálu, ktorý kontrastuje s tylovými priehľadnými časťami. Priliehavý strih s prepracovanými košíčkami zvýrazní vašu siluetu a nastaviteľné ramienka sľubujú pohodlné padnutie.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Tight Dress with Adjustable Lacing 2718472 Black

    Výnimočné šaty na výnimočné príležitosti! Tieto šaty od značky Cotteli sú zdobené vzrušujúcim šnurovaním, majú krátku dĺžku, upnutý strih a ušité sú z polopriehľadného čierneho materiálu s ľahkým elegantným leskom. Sú príjemne pružné, a teda aj vysoko komfortné na nosenie, majú hlboký výstrih a strieborné očká, ktorými prechádza strieborná šnúrka a vytvára nevšedný efekt.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F254 Powerwetlook Mini-Dress with Lace Chest and 2-Way Zipper

    Tieto až riskantne krátke minišaty zvýraznia nielen váš pôvab, ale aj túžby a vášne! Sú vyrobené z luxusného materiálu powerwetlook, ktorý je príjemný na nosenie a cez prsia majú krásnu a ženskú čipku. Čo je ale na nich najlepšie? Obojsmerný zips z prednej strany, s ktorým sa dá rôzne kúzliť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Matte Look Short Dress & Handcuffs 2718456 Black

    Malé čierne super sexi a divoké! Sú lákavo krátke a nechýbajú im ani putá. Ich vypasovaný strih obopne vašu postavu a zvýrazní jej prednosti. Strieborné kovové detaily sa budú na čiernych šatách vyložene vynímať a vy si nimi zaistíte vskutku podmanivý vzhľad.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Rocker Dress with Long Sleeves Čierna

    Nevšedné "malé čierne" vyrobené z elastickej a na dotyk príjemnej tkaniny. Lodičkový výstrih odhaľuje krk. Dlhé rukávy a vyzývavé očká po celom povrchu šiat dodávajú dravý charakter.

    45,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 213

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.