×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Šaty

Položky 129 až 160 z celkom 213

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Cottelli Dress 2718154 Black

    Tieto elegantné asymetrické šaty si na nosenie jednoducho zamilujete! Ich priliehavý strih zvýrazní vašu postavu, príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a stredový krúžok priláka pozornosť oči. Vďaka zaväzovaniu zakrkom bude krásne vytvarované aj vaše poprsie a asymetrická sukňa zvýrazní vaše nohy. Užite si pohodlné nosenie a svoju nekonečnú zvodnosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Kissable Kitten Dress Black

    Lesklé šaty, v ktorých jednoducho budete na poľúbenie! Obopnú vašu postavu, zmyselne odhalia ramená, zakryjú nedostatky a zvýraznia prednosti. Chcete sa cítiť neodolateľná a sexi? Delí vás od toho len pár kliknutí!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F142 Powerwetlook with Tulle Minidress with Applications Vip

    Dokonalá zvodnosť, elegancia, erotika a napätie. To všetko získate s týmito minišatami, ktoré sú zdobené ručne vyrobenou aplikáciou v prednej časti, aj na chrbte. Netreba tento skvostný model dlho popisovať, stačí sa pozrieť na fotku a hneď je jasné, že v žiadnych iných šatách proste nemôžete byť tak očarujúca.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Kissable Kitten Skirt Black

    Chystáte sexy súkromnú párty so svojím náprotivkom? Budete potrebovať adekvátny outfit! Ideálna bude táto lesklá sukňa s neprehliadnuteľným výstrihom. Budete sa v nej cítiť neodolateľne zvodne a všetka moc bude vo vašich rukách! Tak do nej, nemala by vám v skrini chýbať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Luxury Striped Velvet Dress

    Sexi krátke minišaty s hlbokým výstrihom do V. Ušité sú z príjemného zamatového materiálu s jemnými prúžkami, ktoré zvýraznia vaše prednosti. Vsaďte na nápaditý výstrih a urobte nekonečný dojem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F291 Powerwetlook Dress with Double Lace-Up Front

    Milujete byť odvážne zvodná? Tieto jedinečné mini šaty zvýraznia váš nefalšovaný sex-appeal na maximum! Ich predné dvojité šnurovanie je najviac sexy prvkom všetkých čias a zadný zips cez celý chrbát je praktický a pohodný. Podporte svoju osobnosť v týchto dokonalých šatách pre tie najvášnivejšie príležitosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F253 Short Powerwetlook Dress with Lace Sleeves

    Vskutku očarujúce šaty, ktoré do popredia postavia váš šarm a eleganciu! Sú ušité z kvalitného a jedinečného materiálu powerwetlook a majú nádherné dlhé rukávy z jemnej romantickej čipky. Nechajte hlboký výstrih hovoriť za vás!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade 2718260 Short Dress with Snake Top

    Chcete dať najavo svoj ženský pôvab a šamr? Oblečte si tieto nádherné šaty! Ušité sú z lesklo-matného materiálu so vzorom hadej kože (horná časť) a následne prechádzajú do tzv. power wet look materiálu. Sú mäkké, pružné a neskutočne pohodlné. Sukňa je rozšírená a chrbát je úplne odhalený. Predný zips je praktický a erotický zároveň.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2851440 Black

    Lesklé šaty s mnohými provokatívnymi detailmi! Sú zvodne krátke a kompletne ušité z lesklého čierneho vinylu. Na bokoch majú rajcovné šnurovanie a pod nimi pružné vsadky z priehľadného materiálu. Sú zmyselne priliehavé a majú veľmi hlboký výstrih. Opasok pod prsiami a ramienka sú nastaviteľné a najlepšie je kovový zips z celej prednej časti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Cautious Cat Black

    Zahaľte sa do romantickej čipky a rozbehnite zvádzanie, ako sa patrí! Tieto sexi mini šaty obopnú vaše ženské krivky a vytvoria tak neodolateľnú siluetu. Prekrásny kvetinový čipkový vzor dodáva pôvab a šarm a strih šiat za krk sexy spôsobom odhaľuje chrbát. Navyše sú príjemne pružné, a teda aj pohodlné na nosenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F317 Wild Crocodile Printed Wetlook Mini Dress

    Elegantné a očarujúce, presne také sú tieto nádherné minišaty v klasickom prevedením. Sú bez ramienok, čím ešte viac zvýrazňujú vašu ženskosť a ušité sú zo zvodného materiálu pripomínajúceho krokodíliu kožu. Pripravte sa na to, že vo vás prebudí divokosť a odvahu byť nekonečne sebavedomá!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Be Wicked Tube Top Dress with Cutouts

    Chcete sa cítiť úplne sexi? V tých to priesvitných šatách Be Wicked budete tá najzvodnejšia sexica všetkých čias! Šaty majú provokatívne okrúhle otvory a sú ušité z mäkkej a príjemnej tkaniny, ktorá je pohodlná na nosenie, lebo je báječne pružná a perfektne vás obopne. Kombinujte ich so spodnou bielizňou alebo ich noste len tak!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Dress 2718189 Black

    Dravé šatôčky pre všetky BDSM chtivé mačičky! Sú to perfektné malé čierne zdobené kovovými prvkami striebornej farby. Šaty sú skvele pružné, takže tiež pohodlné na nosenie, majú hlboký výstrih a disponuje obojkom a trojitými pásikmi na ruky, ktoré sú pripojené k opaskom v páse. Vychutnajte si ich nosenie, budete v ňom vyžarovať všetky vaše túžby!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Kayla Dress

    Sexi minišaty z lesklého materiálu, ktorý je v kombinácii s tylovými časťami neuveriteľne zvodný. Oblečte si ich a objavte v sebe kráľovnú sex appealu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F184 Powerwetlook Flared Mini Dress with Embroidered Tulle Cross on The Bust

    Očarujúce a zároveň nebezpečné minišaty s vyzývavým krížikom v dekolte. Skladaná suknička pôsobí nevine, ale lesklý materiál, odhalený chrbát a priesvitný tyl už také nevinné nie sú. A čo vy? Ste nevinná?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress Snake 2718162 Black

    Padnú ako druhá koža! Tieto trendy krátke šaty z kolekcie Cottelli Party sú vyrobené z úžasného trblietavého lesklo-matného materiálu. Vzor hadej kože je v súčasnej dobe neskutočne cool a šik. Pôvabný je aj ich strih s hlbokým výstrihom, ktorý bude lákať pozornosť očí. Šaty sú úžasné strečové, takže sú síce priliehavé, ale zároveň veľmi pohodlné.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Lace Long Sleeved Mini Dress 86794 Coral

    Čo hovoríte na tieto šaty? My si o nich myslíme, že predstavujú dokonalú kombináciu zvodnosti, elegancie a ženskosti! Pochádza z dielne značky Leg Avenue a sú príjemne priliehavé a majú dlhý rukáv. Ich nádherný vzor zaujme na prvý pohľad a to, ako obopnú vašu postavu a krivky bude len čerešničkou na torte. Oblečte si ich do spálne alebo ich vyskúšajte vrstviť aj na iné príležitosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Halterneck Dress 2713187 Black

    Hľadáte sexi šaty na rozmanité príležitosti, v ktorých budete absolútne neprehliadnuteľná? Tieto od Cotelli sú ušité z úchvatného materiálu mokrého vzhľadu a majú veľmi zmyselný hlboký výstrih a odhaľujú chrbát. Oblečte si ich do spálne alebo na párty, budete v nich kráľovnou každého večera!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Long Sleeve Dress Matte Look and Powernet Mix 2718316 Black

    Vzrušujúce šatôčky pre sexi mačičky! Tieto priliehavé šaty od Cottelli budete zbožňovať! Sú veľmi elegantné a tvorí ich čierny matný materiál a priehľadné tylové prvky. Sú úžasne mäkké a elastické, takže vás obopnú ako druhá koža a zároveň sú veľmi pohodlné.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Party Dress 2717891

    Sexy šaty, ktoré zvýraznia vaše krivky! Obopnú vás ako druhá koža a čierny matný materiál s jemnou čipkou podporí váš sexappeal aj sebavedomie. Veľký okrúhly výstrih priláka pozornosť očí a ozdobný krúžok predstavuje pôvabný detail. Užite si, aké sú šaty zvodné a pohodlné zároveň!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Ars Amandi Patricia Black

    Prepadá sa pod vami zem pri pohľade na túto čiernu očarujúcu košieľku? Ak áno, nie je na čo čakať, je vám súdená. Je extrémne sexi a elegantný zároveň, ušitá je z kvalitného jemného tylu a prednú časť zdobí pôvabná aplikácia s flitrami. Tenké nastaviteľné ramienka sa krížia na chrbte a vďaka peknému baleniu v krabičke, sa košieľka skvele hodí ako romantický darček.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Long Sleeve Cut Out Mini Dress Turquoise

    Nechajte za seba hovoriť svoje krivky! V týchto ultra sexy bezšvových minišatách od Leg Avenue totiž dokonale vyniknú! Odvážne výstrihy sú nielen super moderné, ale aj neskutočne pútajú pozornosť a pridávajú na smyselnosti. Imitácia šnurovačky v prednej časti zvýrazní vaše poprsie a chrbát bude skôr odhalený ako zakrytý.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NO:XQSE Net Lingerie Dress 0201480 Black

    Sexi sieťka nikdy nevyjde z módy av kombinácii s pružnými popruhmi tvorí perfektné umelecké dielo, ktoré predstavujú práve tieto mini šaty! Sú nielen nesmierne zvodné, ale aj pohodlné na nosenie, pretože sú príjemne pružné.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Dress Floral Velvet with Delicate Transparency 2718294 Black

    Jemná sexi priehľadnosť v exkluzívnom dizajne! Tieto prenádherné šaty s dlhým rukávom sú ušité z jemného strečového tylu a najlepšie na nich je ich sofistikovaný kvetinový dizajn. Materiál je mäkký, pružný, pohodlný na nosenie a perfektne padnúci. Pôvabným detailom je zadný rozparok a tiež výstrih na chrbte.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Lurex Rhinestone Tube Dress 86151 Black & Silver

    Nie je nič krajšie ako nočná obloha posiata hviezdami. Buďte tiež taká v týchto sexi minišatách s trblietavými kamienkami. Sú mierne priehľadné a báječne pružné, takže sa prispôsobia vašej postave a zvýraznia vaše prednosti. Rozžiarte sa!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Long Sleeve Cut Out Mini Dress Black

    Nechajte za seba hovoriť svoje krivky! V týchto ultra sexy bezšvových minišatách od Leg Avenue totiž dokonale vyniknú! Odvážne výstrihy sú nielen super moderné, ale aj neskutočne pútajú pozornosť a pridávajú na zmyselnosti. Imitácia šnurovačky v prednej časti zvýrazní vaše poprsie a chrbát bude skôr odhalený ako zakrytý.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F279 Short Powerwetlook Dress with Lace Top

    Chcete dať najavo svoj ženský pôvab a šamr? Oblečte si tieto nádherné priliehavé šaty! Horná časť je tvorená prekrásnou čipkou, ktorá vytvára zmyselný výstrih z prednej aj zadnej časti. Spodná časť obopne vaše boky a zvýrazní siluetu. Podporte svoju osobnosť v týchto dokonalých šatách pre tie najvášnivejšie príležitosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Agatya Dress

    Zahaľte sa do elegancie! Tieto extrémne sexy šaty Agatya sú určené milovníčkam jedinečného štýlu spodnej bielizne. Zvodne odhaľuje chrbát a zdobí ich fenomenálnou čipkou, ktorá púta pozornosť a podtrháva vás šarm. Tento kúsok vo vašom šatníku nesmie chýbať!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Karen Dress Black

    Milujete módu? Tak to iste viete, že veľkým hitom sú asymetrické strihy. Presne taký strih majú aj tieto pôvabné a sexi šaty od Anais. Zvýraznia vašu siluetu, podporia váš sex-appeal a vďaka príjemnému materiálu vám doprajú aj pohodlné nosenie, tak si to nechajte páčiť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Hollie Dress

    Sexi minišaty z lesklého materiálu, ktorý je neuveriteľne zvodný. Predná strana má hlboký výstrih zdobený popruhom. Zadný diel šiat má po celej dĺžke ozdobný zips a po bokoch sú vkusné a ženské krajkové časti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NO:XQSE Lingerie Dress 2715139 Black

    Tak vzrušujúce a tak ženské! Tieto dlhé šaty s bočným rázporkom predstavujú sexy kombináciu tylu a čipky. Zvodne odhaľujú chrbát, cez ktoré sa len krížia popruhy a inak sú šaty mierne priehľadné, čo bude neuveriteľne stimulovať fantáziu vášho náprotivku. Zvýraznite svoju erotickú eleganciu na maximum!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade 2718308 Tight Mini Dress Floral Design

    Jemný a kvalitný materiál, a hlavne exkluzívny design! Tieto krátke šaty bez rukávov sú ušité z príjemnej a pružného materiálu s nádherným kvetinovým vzorom. Ich nosenie budete milovať, sú totiž neskutočne pohodlné! Ich priliehavý strih s oválnym zadným výstrihom a stojačikom podporí vašu zvodnosť a vy sa budete cítiť absolútne sexy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 213

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.