×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Súpravy elastan

Položky 97 až 128 z celkom 168

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Passion PS007 Panties Yellow

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z kvalitnej elastickej bavlny. Tieto tangá majú príjemný strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave. Vychutnajte si pohodlie v pôvabnej modernej bielizni športového štýlu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Prima Neve Top & Panty White

    Zatvorte oči a predstavte si dokonalé pyžamo, ktoré je zmyselné a zároveň pohodlné. Nechajte sa zlákať bielou čipkou a fantastickým štýlom Prima Neve. Mašle na ramenách a super sexy saténový materiál vám dodajú šarm a nežnosť. Ľahká príjemná látka, frivolný výstrih a nádherná biela látka, presne takto si predstavuje zmyselné pyžamo? Tak sladké sny!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Giftella 2-Pcs Set Red

    Chcete prekvapiť svojho partnera niečím super sexi? Prekvapte ho sebou v tejto červenej sade spodnej bielizne Girtella! Vďaka mašličkám v nej budete ako tkaý darček, ktorý sa bude hodiť nielen pod stromček.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Mettia 3-pcs Set

    Tu bude veselo! Len sa pozrite na tú červenú nádheru! A na tie lákavé kontrastné popruhy! Už sa v tej bielizni vidíte? Nedivíme sa, že totiž extrémne ženská a bohatá čipka garantuje, že budete vskutku neodolateľná.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Delishya 3-pcs Set Purple

    Trúfnete si obliecť si tento pôvabný set? Je tvorený popruhmi a mašľami a zdôrazní tak všetky krásy vášho tela! Pobláznite v ňom svojho muža, buďte nekonečne vyzývavá a vychutnajte si príjemný romantický večer vo vašej spálni.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion PS005 Top White

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizen z kvalitnej elastickej bavlny. Tento top má príjemný strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave. Vychutnajte si pohodlie v pôvabnej modernej bielizni športového štýlu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion North Set Black

    Klasická bielizeň v sviežom a neuveriteľne zvodnom prevedení. Čierna podprsenka v kombinácii s tangami nesklame cez deň, ani vo večerných vášnivých hodinách. Čierna čipka je neuveriteľne sexi a romantická zároveň, vyskúšajte jej magický efekt.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Wonderia 3 pcs Set Black

    Úžasný dizajn, zmyselné čipky, koketná pásky, rozkošná mašlička a veľa sex-appealu, to je Wonderia. Pridajte aj štipku vašej pikantnej fantázie a bude to jednoducho perfektný večer! Ste pripravená na najhorúcejšiu noc vášho života?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Laurise 2-Pcs Set Black

    Máte rada čiernu? A tiež elegantnú čipku? V tom prípade sa budete mať rada v tejto nádhernej súprave čiernej čipkovanej spodnej bielizne! Akonáhle si podprsenku a tangá oblečiete, zistíte, že nie je nutné ich nosiť iba do spálne, sú totiž tak príjemné, že ich budete zbožňovať aj na denné nosenie. Vaša očarujúca osobnosť bude ešte viac zvýraznená!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Lovelia Set White

    Milujete romantiku? V tomto prádle budete kráľovná romantických nocí! Tvorí ju podprsenka nadpozemského vzhľadu, podväzkový pás a tangá. Prádlo sa hodí na všetky príležitosti, kedy chcete hoci očarujúca a zvodná. Vychutnajte si dotyk príjemného materiálu a maximálne sebavedomie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Miamor 2 pcs Set Black

    Objavte dokonalosť ukrytú v krabičke. Oblečte si ju. Aká potom budete? Čo myslíte? Dokonalá!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heartia Set Black

    Hľadáte láskyplný kúsok, ktorý by podporil váš sexappeal? Venujte pozornosť tejto zmyselnej sade spodnej bielizne, ktorú tvorí otvorená podprsenka a nohavičky s otvoreným rozkrokom zdobené mini sukienkou. Zamilujte si roztomilý srdiečkový vzor a dajte najavo svoju rozkošnú povahu.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion PS015 Top Black

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z kvalitnej elastickej bavlny. Tento top má príjemný strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave. Vychutnajte si pohodlie v pôvabne modernej bielizni športového štýlu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Playa Norte Swimsuit

    Rozžiarené farby s neónovou ľahkosťou! Jednodielne plavky Playa Norte a budete neprehliadnuteľná. Zdôraznia vaše krivky tela a sexy pás - pretože je dobré si všimnúť to najkrajšie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Aisha Set White

    Exkluzívna, ale aj extrémne sexy a zmyselná sada spodnej bielizne ladená do bielej farby. Vyrobená je z elegantného materiálu, ktorý svojim bielymi výšivkami tvorí neuveriteľne romantický efekt. V kombinácii s pružným tylom sa jedná o veľmi módny kúsok. Balenie obsahuje sexy tangá, podprsenku a podväzkový pás.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Green

    Netradičná a zároveň veľmi zmyselná sada spodnej bielizne na zvýraznenie vašej neodolateľnej príťažlivosti. Verte, že v nej svojho muža isto iste pobláznite! Tvoria ju tangá a podprsenka kombinujúca čipku a saténový materiál vytvárajúci hlboký výstrih, ktorý neunikne pozornosti očí. Mašličky, čipka a intenzívne zelená, to sú zbrane, ktoré zdôraznia vaše sexi tvary!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Cecilla Top & Shorties Black

    Premýšľate, ako navodiť sexi atmosféru? Použite na to samu seba a oblečte si túto super zvodnú bielizeň, ktorä budete milovať! Prebudí vo vás túžbu po spálňových hrátkach a zároveň sa v nej budete cítiť ako bohyňa. Elegantný dizajn podporí vašu ženskosť a sebavedomie. Prekvapte svojho drahého a nechá na vás oči!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Bikini White

    Zvodná a nadčasová spodná bielizeň prvotriednej kvality od značky Passion, ktorá osloví každú ženy. Vysoké nohavičky a podprsenka so sexy prestrihmi s romantickým zdobením, to je Lovelia. Budete vyzerať sexy a zmyselne. Stavajte na klasiku a podporte svoje sebavedomie prádlom, ktoré budete milovať.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Red

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojná sama so sebou? V tejto súprave zvodne červenej spodnej bielizne vstúpite do sveta potešenia a spokojnosti. Bielizeň má sexy strih, zdobená je elegantnou čipkou, tvoria ju módne popruhy a veľmi zmyselne je riešená aj zadná časť, takže tvorí dohromady sexy a príjemný komplet, ktorý budete chcieť nosiť zas a znova. Jedno je isté, za každých okolností v tejto bielizni budete vyzerať božsky!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Millagro 2-pcs Set Black

    Hľadáte niečo, čo by bolo zároveň sexy aj elegantné? V tejto bielizni budete túžiť po pikantných zážitkoch! Je nesmierne zmyselná a jeho priehľadný materiál a jemnú čipku s elegantným vzorom budete milovať. Podľahnite tejto atraktívnej kombinácii, zmyselným prestrihov a nohavičkám zdobených retiazkou!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Leatheria 2-Pcs Set Black

    Pripravte sa na vzrušujúce zážitky! V tejto sade spodnej bielizne Obsessive budete dokonale sexy a budete milovať každý jej detail. Tvorí ju jemne priehľadný materiál a tiež materiál mokrého vzhľadu, ktorý je neskutočne rajcovný. Ukážte sa v nej svojmu náprotivku a sledujte jeho reakciu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Leatheria 2-pcs Set Red

    Pripravte sa na vzrušujúce zážitky! V tejto zmyselne červenej súprave spodnej bielizne Obsessive budete dokonale sexy a budete milovať každý jej detail. Tvoria ju nohavičky s vysokým pásom a podprsenka priťahujúca pozornosť, čo je neskutočne vzrušujúca kombinácia. Ukážte sa v nej svojmu náprotivku a sledujte jeho reakciu!

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Linda Black

    Krásny, exkluzívny a zároveň extrémne sexy komplet. Podprsenka je pomocou ramienok spojená s podväzkovým pásom a svojim prekrásnym vyšívaným vzorom láka pozornosť očí. Zadná časť vás prekvapí zmyselným šnurovaním.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Bikini Black

    Zvodné a nadčasové spodné prádlo prvotriednej kvality od značky Passion, ktoré osloví každú ženy. Vysoké nohavičky a podprsenka so sexi prestrihmi s romantickým zdobením, to je Lovelia. Budete vyzerať sexy a zmyselne. Stavte na klasiku a podporte svoje sebavedomie bielizňou, ktorú budete milovať.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Delishya Set 2-pcs Black

    Táto sada spodnej bielizne vyzerá úplne nádherne! Chcete vyzerať ako z romantického filmu? Môžete, táto sada je perfektnou voľbou. Je sexi čierna a zdobená zmyselnými mašličkami a pnie sa až ku krku, kde tvorí nežný vyzývavý obojok s mašličkou. Podľahnite vášni a zabudnite na celý svet.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Sharlotte 2-pcs Set Black

    Extrémne ženská a neuveriteľne pútavá, taká je Sharlotte. Táto bielizeň kombinuje klasickú čiernu farbu s originálnym čipkovaným vzorom a vytvára tak vskutku veľmi vkusný korzet, ktorý budete milovať. Keď si ho oblečiete, budete sa cítiť veľmi sexi a príťažlivo a sama zo seba nebudete môcť spustiť oči. Tak atraktívna a hypnotizujúca!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Joylace Set

    Akonáhle si oblečiete túto sadu spodnej bielizne, vaša sexuálna príťažlivosť stúpne na maximum! Je nádherne ženská, romantická, dráždivá a zároveň elegantná. Tvorí ju príjemná čipka a pásky zdobené perličkami. Noste bielizeň, v ktorej sa cítite krásna a svoja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Elisetta 2-Pcs Set Black

    Máme pre vás dobrú správu – práve ste našli takú dokonalú bielizeň, akú hľadáte! Budete sa v nej cítiť nesmierne elegantne a žensky. Elisetta je tvorená neuveriteľne zvodnou čipkou, ktorú budete milovať. Veľmi zaujímavá je tiež chrbtová časť a nohavičky, ktoré si určite nezabudnite obliecť.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Pantheria 2-pcs Set Black

    Hádajte, čo sa asi stane, keď si oblečiete túto neuveriteľnú súpravu spodnej bielizne? Spustí sa vlna emócií, vášne a sebalásky. A to nie je všetko! Dokonale zvýrazní krásu vášho tela a jemné retiazky podčiarknu váš šarm. Budete sa cítiť absolútne sexi a zároveň elegantne a sofistikovane. Takže? Je toto presne to, čo chcete?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Giully 2-Pcs Set Black

    Guilly je nádherná bielizeň so zvieracím vzorom, ktorá vám svojím strihom pomôže vyzdvihnúť vaše ženské prednosti. Tento model predstavuje neodolateľnú kombináciu sýto čiernej farby, sexy čipky a zvodného leopardieho vzoru. Oblečte si podprsenku a tangá a sledujte, ako sa prebúdza vaša erotická fantázia a vy prežívate svoje rozkošné sny naživo!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Peyton Set Black

    Dokonale zmyselná sada spodnej bielizne obsahujúca tri sexi kúsky – čipkovú podprsenku, podväzkový pás a tangá. Podprsenka má vystužené vsadky (nie sú odnímateľné) a podväzkový pás aj tangá sú ušité z nádhernej čipky, ktoré zvodne ladia s podprsenkou.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Nudelia Top & Panties Nude-Black

    Čo je aktuálnym trendom v kategórii spodnej bielizne? Telová farba a kontrastné detaily! A presne to spĺňa aj táto extrémne sexi súprava spodnej bielizne Nudelia z príjemného materiálu. Vyzerať v nej budete úplne fenomenálne! Je totiž modernou kombináciou jemne trblietavej telovej tkaniny a výrazných čiernych popruhov. Buďte ešte viac oslnivá, sebavedomá a svojská!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 168

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.