×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Súpravy Passion

Položky 65 až 96 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Passion Debra Set Black

    Dvojdielna sada spodnej bielizne od európskej značky Passion na každodenné nosenie i špeciálne príležitosti! Pružná Passion guma netlačí, ale naopak poskytuje vysoký komfort za všetkých okolností. Užite si originálnu bielizeň a prilákajte pozornosť vďaka sexi sieťovaným častiam.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion PS015 Top Grey

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z kvalitnej elastickej bavlny. Tento top má príjemný strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave. Vychutnajte si pohodlie v pôvabne modernej bielizni športového štýlu!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion PS015 Panties Grey

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z kvalitnej elastickej bavlny. Tieto nohavičky majú príjemný strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave, a sú tak ideálna na celodenné nosenie. Vychutnajte si pohodlie v pôvabnej bielizni športového štýlu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Nancy Bikini Black

    Hľadáte sexy a elegantnú bielizeň? Táto súprava od európskej značky Passion vás zaujme na prvý pohľad. Tvorí ju top pnúci sa až ku krku s hlbokým výstrihom, ktorý je zdobený motívom šnurovania a rovnaký motív na nachádza na tangách, ktoré tiež nájdete v balení. Bielizeň je vyrobená z odvážnej umelej kože, ktorá je príjemná a pohodlná na nosenie. Podčiarknite svoj šarm!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion PS008 Top Red

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z kvalitnej elastickej bavlny. Tento top má príjemný strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave a má tiež nastaviteľné ramienka. Vychutnajte si pohodlie v pôvabnej modernej bielizni športového štýlu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Nancy Set Black

    Hľadáte sexy a elegantnú bielizeň? Táto súprava od európskej značky Passion vás zaujme na prvý pohľad. Tvorí ju top, ktorý sa týči až ku krku a láka pozornosť očí na šnurovanie vo výstrihu. Ďalej v balení nájdete podväzkový pás s rovnakým motívom ako je na tope a odvážne tangá. Všetko je z odvážnej umelej kože, ktorá je príjemná a pohodlná na nosenie. Podčiarknite svoj šarm!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Glamiss Set Black

    Sexi spodná bielizeň na každú príležitosť! Obľúbite si ju na každodenné nosenie i na výnimočné večery. Pohodlná a praktická guma s logom Passion tvorí úžasný kontrast s mierne sieťovanou tkaninou. Vychutnajte si zvodnú bielizeň, ktorú nebudete chcieť dať dole.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Set Black

    Milujete romantiku? V tomto prádle budete kráľovná romantických nocí! Tvorí ju podprsenka nadpozemského vzhľadu, podväzkový pás a tangá. Bielizeň sa hodí na všetky príležitosti, kedy chcete byť očarujúca a zvodná. Vychutnajte si dotyk príjemného materiálu a maximálne sebavedomie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Vicky Set With Open Bra Black

    Rajcovná, sexy a odvážna, taká je táto sada bielizne od značky Passion. Otvorená podprsenka s elegantným ozdobným kamienkom dodá vášmu poprsiu dokonale zvodný tvar, sukienka zas vykúzli poklad z vášho zadočku. Doprajte mu vzrušujúce prekvapenie a oblečte si otvorenú podprsenku, tú najkratšiu sukňu všetkých čias a drobné tangá!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion PS007 Panties Yellow

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z kvalitnej elastickej bavlny. Tieto tangá majú príjemný strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave. Vychutnajte si pohodlie v pôvabnej modernej bielizni športového štýlu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion PS005 Top White

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizen z kvalitnej elastickej bavlny. Tento top má príjemný strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave. Vychutnajte si pohodlie v pôvabnej modernej bielizni športového štýlu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion North Set Black

    Klasická bielizeň v sviežom a neuveriteľne zvodnom prevedení. Čierna podprsenka v kombinácii s tangami nesklame cez deň, ani vo večerných vášnivých hodinách. Čierna čipka je neuveriteľne sexi a romantická zároveň, vyskúšajte jej magický efekt.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Nadya Set Black

    Nádherná erotická súprava elegantnej čiernej farby od značky Passion. Ušitá je z hebkého mikrovlákna, ktoré si vaše pokožka zamiluje na prvý dotyk. Podprsenka disponuje nevystuženými košíkmi a zvodnými prestrihmi, ktoré potešia zvedavé oči každého muža. Súčasťou balenia je podprsenka s nastaviteľnými ramienkami, podväzkový pás a nohavičky.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Indica Black

    Potešenie pre telo i pre oči. Komplet Indica od značky Passion je pôvabná minimalistická kompozícia sexi popruhov a krúžkov, ktoré zvýraznia vašu nezameniteľnú ženskú krásu. Nastaviteľné popruhy zaručujú skvelé padnutie a kvalitné materiály zase budú príjemné pre vašu pokožku. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa skutočne zvodnou.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Genevia Set with Open Bra Black

    Objavte svoj vrchol zmyselnosti v tejto pôvabnej bielizni! Pochádza z dielne európskej značky Passion, ktorá sa pýši kvalitnými materiálmi s certifikátom Oeko-Tex. Sadu tvorí otvorený podprsenkový top a tangá, oba kúsky vynikajú ozdobnými kovovými prvkami a zmyselným lesklým materiálom. Oblečte sa do neho a objavte nové vzrušujúce zážitky!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Hima Set Black

    Nadčasová sexi súprava spodnej bielizne od európskej značky Passion. Tvorí ju podprsenka, tangá a podväzkový pás. Ušitá je z príjemnej umelej kože v kombinácii s moderným vzorom na podprsenke a tangách. Podprsenka je zdobená kovovými krúžkami a vytvára tak zvodný strih a kríženie ramienok. Zvýraznite svoj pôvab zo všetkých strán!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Navel Set Black

    Dva krôčiky do raja! Táto sada spodnej bielizne od európskej značky Passion obsahuje zmyselnú podprsenku a tangá. Oba kúsky kombinujú sexi lesklý materiál s výrazne ženskou čipkou a dokopy tvorí komplet, ktorý efektným spôsobom zvýrazní krásu vášho tela.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Set White

    Milujete romantiku? V tomto prádle budete kráľovná romantických nocí! Tvorí ju podprsenka nadpozemského vzhľadu, podväzkový pás a tangá. Prádlo sa hodí na všetky príležitosti, kedy chcete hoci očarujúca a zvodná. Vychutnajte si dotyk príjemného materiálu a maximálne sebavedomie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion PS015 Top Black

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z kvalitnej elastickej bavlny. Tento top má príjemný strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave. Vychutnajte si pohodlie v pôvabne modernej bielizni športového štýlu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Giana Bikini Black

    V tejto sade spodnej bielizne Giana budete romantická a nekonečne sexy zároveň. Bielizeň je vyrobená z jemného tylu, ktorý je nielen kvalitný, ale tiež bude vašej pokožke veľmi príjemný. Kombinácia elegantnej čiernej farby a dráždivej červenej pôsobí dravým dojmom, ktorý ešte podčiarkujú červené detaily a mašličky.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Bikini White

    Zvodná a nadčasová spodná bielizeň prvotriednej kvality od značky Passion, ktorá osloví každú ženy. Vysoké nohavičky a podprsenka so sexy prestrihmi s romantickým zdobením, to je Lovelia. Budete vyzerať sexy a zmyselne. Stavajte na klasiku a podporte svoje sebavedomie prádlom, ktoré budete milovať.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Loona Set Black

    Neuveriteľne ženská bielizeň od európskej značky Passion. Nazýva sa Loona a je kombináciou zmyselnej čipky a kvalitnej umelej kože. Zdobia ju tiež moderné popruhy obklopujúce poprsie, ktoré bielizni dodávajú na jedinečnosti a zároveň zvýrazňujú krásu ženského tela. Tak zvýraznite svoj šarm i sebavedomie!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Malwia Bikini Black

    Chcete sa cítiť sexy a divoko? K tomu vám dopomôže táto pôvabná súprava spodnej bielizne Malwia od európskej značky Passion. Ozdobné zlaté krúžky, tenké popruhy cez prsia aj boky a elegantná čierna tvoria dohromady skutočné umelecké dielo!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Satara Set Black

    Hľadáte krásne a moderné spodné prádlo, v ktorom sa budete cítiť sexi a sebavedomá? Vyberte si práve toto od európskej značky Passion, ktorá sa pýši kvalitnými materiálmi s certifikátom Oeko-Tex. Podprsenka, tangá aj podväzkový pás majú originálny strih a tvorí ich extrémne sexi čipka, ktorá nenechá žiadne srdce chladné!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Kerria Set with Open Bra Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná sada spodnej bielizne Kerria s príjemným strihom a romantickými volánikmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Moonlight Set Black

    Sieťovina je sexi vždy a za všetkých okolností! To veľmi dobre vedia aj návrhári tejto bielizne od Passion, ktorá je tvorená sieťovinou a koženkovými vsadkami. Zdobia ho ozdobné krúžky a hodia sa na všetky romantické večery.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Varella Set Black

    Nezáleží na tom, koľko máte rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Pôvabná sada spodnej bielizne Varella s moderným a elegantným dizajnom je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Celine Bikini Black

    Odvážne, pútavé, a predovšetkým originálne prádlo od Passion, v ktorom budete robiť dojem za každú cenu. Ušité je z nádherného materiálu a disponuje okúzľujúcim šnurovaním cez prsia a rozkrok, ktoré ešte viac zdôraznia vašu zmyselnosť. Oblečte si ho a užite si ten pocit, keď vaša fantázia a krása nepozná medze.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Drosera Bikini Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná sada spodnej bielizne Drosera s moderným strihom a nádhernou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Zinnia Set Black

    Nezáleží na tom, koľko máte rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Nádherná erotická sada spodnej bielizne Zinnia s efektívnym strihom a elegantnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Lovelia Bikini Black

    Zvodné a nadčasové spodné prádlo prvotriednej kvality od značky Passion, ktoré osloví každú ženy. Vysoké nohavičky a podprsenka so sexi prestrihmi s romantickým zdobením, to je Lovelia. Budete vyzerať sexy a zmyselne. Stavte na klasiku a podporte svoje sebavedomie bielizňou, ktorú budete milovať.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Astrida Bikini Black

    Chcete byť úchvatne zvodná, nech sa deje čokoľvek? K tomu vám dopomôže táto prekrásna bielizeň Astrida od európskej prestížnej značky Passion. Tvorí ho čierno-zelená čipka a materiál pripomínajúci kožu a jeho strih je dokonale premyslený. Zvýraznite svoje prednosti, podporte svoje sebavedomie a kúpte si bielizeň, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.