×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Súpravy polyester

Položky 33 až 64 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Beauty Night Shaquila Set

    Erotický set skladajúci sa z 5 nevyhnutných kúskov. Originálny strih sexy podprsenky z čipky a elastického, lesklého materiálu priláka pozornosť na vaše poprsné a zadné šnurovanie je len čerešničkou na torte. V balení nájdete aj tangá, pásku na oči a ďalšie dve na zápästie. Všetko z nádhernej čipky!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Ileen Set

    Mimoriadne elegantný, dômyselne vyrobený trojdielny set skladajúci sa z podprsenky, podväzkového pásu a sexy nohavičiek. Predok tohto originálneho setu tvorí nádherná, exkluzívna čipka so striebristo kovovým leskom... Veľkosť: S/M a L/XL

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Aurelia Set Čierna - Erotický komplet

    Luxusné kúsok prevažne pre majiteľky nádherných pŕs a neodolateľného tela.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Ars Amandi Terra Set Black

    Chcete podčiarknuť svoju zmyselnosť? Táto dvojdielna sada spodnej bielizne je na to priamo určená! Obsahuje neuveriteľne zvodný čipkový korzet s jemným ligotom a krajkové tangá. Podporte svoju krásu a vyzbrojte sa bielizňou, z ktorej pôjde len ťažko spustiť oči.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Lauren Set with Open Bra Red

    Chcete sa cítiť zmyselne a sexy? Je na čase zaobstarať si tiež bielizeň, v ktorej budete neodolateľná! Táto súprava od značky Casmir je ušitá z elastického saténu červenej farby, ktorý s čiernou čipkou tvorí pôvabný kontrast. Oblečte si otvorenú podprsenku, tangá aj podväzkový pás a pocíťte svoj sexappeal.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SpaLeXLine Lilis Set Black

    Aká je vaša tajná zbraň? Čo keby to bola táto nádherná a luxusná spodná bielizeň, ktorá podporí vašu zmyselnosť i sebavedomie? Tvorí ho podprsenka s pôvabnou čipkou a modernými popruhmi, ktoré vykúzlia sexy výstrih. K tomu pridajte perfektne padnúce tangá jedinečného strihu a je to. Každá z nás sa chce páčiť (hlavne sama sebe) av tejto bielizni to tak bude!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Sisi Set Pink

    Sladučká, romantická, ale zároveň aj neuveriteľne sexy, taká je táto ružová sada spodnej bielizne. Jej jemný tyl bude príjemný pre vaše telo a biela čipka zas pre vaše oči. Nežné volániky a mašličky potom spolu tvoria úplne neodolateľný komplet. Chcete byť princeznou v spálni? Oblečte sa do Sisi košieľky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Solon Bra Black

    Potešenie pre telo aj pre oči. Nechajte sa zlákať touto veľkolepo sexy podprsenkou od značky Passion. Vďaka nastaviteľným popruhom dokonale padne a vďaka super zvodným detailom a dômyselnej čipke sa budete nielen cítiť úplne neodolateľná, ale predovšetkým takou skutočne budete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Shelf Bra Set Sparkle

    Čistý luxus! Zdvihnite si sebavedomie v tejto krásnej sade spodnej bielizni zo zamatovo mäkkého saténového materiálu. Podprsenka je otvorená, veľmi mierne vystužená a dominujú jej zlaté trblietavé retiazky a kamienok. Rovnaké retiazky sa nachádzajú aj zo zadnej strany nohavičiek a kamienok tiež spredu. Urobte nezabudnuteľný dojem!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Magnetica Set Čierna

    Buď jeho sexy zajačikom! Príťažlivý kostým sa skladá z priliehavého body a králičích ušiek. Hladká mikrofibra dokonale priľne na tvoje krivky a príjemne ich zvýrazní.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Neddy Set Čierna

    Buďte neuveriteľne sexy a sebavedomá v Nedde čiernom komplete. Lesklý, čierny materiál je elastický a vďaka kovovým odleskom ešte viac zvýrazní vaše krivky.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Alina Set with Open Bra Black

    Súprava Alina je určená všetkým odvážnym ženám, ktoré chcú podporiť svoju krásu. Obsahuje otvorenú podprsenku, ktorá stimuluje predstavivosť, podväzkový pás so sexy zadnou šnurovačkou a nevyhnutné tangá. Celý komplet pôsobí harmonicky, elegantne a zmyselne podporuje sexappeal.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Selina Set Navy Blue

    Klasická elegancia v pôvabnom farebnom prevedení. Sada spodnej bielizne Selina bude stimulovať vašu fantáziu a podčiarkovať vašu krásu. Ušitá je z jemného tmavo modrého saténu, ktorý sa prispôsobí ženskému telu, a zdobená nádhernou čipkou. Oblečte si bielizeň, ktorá vám pristane, a už nikdy ju nebudete chcieť zložiť!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Demoniq Greta Set Black

    Erotické šaty Greta od prestížnej značky Demoniq! Vyčaria nádherné poprsie, opticky zoštíhľujú a navnadia vás na erotické vyvádzanie. Prednej strane dominuje obojsmerný zips striebornej farby a šnurovačka zo zadnej strany upúta pozornosť každého, ku komu sa otočíte chrbtom. Šaty sú ušité z eko-kože a lesklých čiernych častí a vy sa môžete tešiť na príjemný a pružný materiál, ktorý krásne padne. Nezabudnite si obliecť tangá, ktoré sú súčasťou balenia!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Lou Set Black

    Dokonale ženská a zmyselná erotická bielizeň od značky Avanua. Tvoria ju podprsenka, tangá a podväzkový pás. Kombinácia elegantnej čipky a moderných popruhov z lesklého materiálu tvorí nádhernú súhru prebúdzajúcu vášeň a túžbu. Vychutnajte si nosenie tejto bielizne, ktorá podporí váš sexappeal a sebavedomie zároveň.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Double Spice Black

    Chcete sa stať neodolateľnou sexicou z minúty na minútu? Postačí si obliecť túto čipkovanú bielizeň - braletku a tangá. Oba kúsky majú pôvabný a veľmi ženský kvetinový vzor a strih, ktorý si zamilujete!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Amanda Set Black

    Zmyselná erotická súprava spodnej bielizne od európskej značky Passion. Tvorí ju podprsenka so zvodnou sieťovanou časťou, podväzkový pás a tiež tangá. Bielizeň je ozdobený zlatými krúžkami, ktoré tvorí sexy efekt kríženia a sú tiež peknú ozdobou. Oblečte si túto sexi bielizeň a podporte svoj sexappeal!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Capri Set Čierna

    Sexy zvodkyňa ako vyšitá! Ak máš v spálni chuť sa hrať, tento rafinovaný set je na to ako stvorený.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Diamond Set Black

    Zvodná a dômyselne spracovaná sada 4 skvele sa doplňujúcich dielov. Bielizeň je ušité z krásnej čipky a ozdobných prúžkov a kostíc. Podprsenka disponuje ozdobnými pruhmi a krásnou brošňou so zirkónmi uprostred. Nevšedný "korzet" ako podväzkový pás s kosticami s prekríženými ramienkami zdobenými čipkou má ramienka na pančuchy. Sada ďalej obsahuje tangá a choker - ozdobný opasok na krk.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Cyra Set Black

    Diabolsky zmyselná súprava spodnej bielizne od značky Avanua. Zahŕňa podprsenku s kosticami a tiež tangá s odnímateľnými úchytmi na podväzky. Kombinácia čierneho, mierne priehľadného materiálu a divokej červenej stimuluje túžby a nežné mašličky sú krásnym romantickým detailom. Vychutnajte si dotyk príjemných materiálov a vyzbrojte sa na večer plný vášne.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Polina Set Red

    Kombinácia čiernej jemnej čipky a červeného saténu je na prvý pohľad vášnivá a zvodná! A počkajte, až si túto súpravu spodnej bielizne od európskej značky Passion oblečiete na seba. Vaše sebavedomie vzrastie na maximum a váš sexappeal bude takmer hmatateľný.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Ravenna Set Black

    Dvojdielny exkluzívny set skladajúci sa z podprsenky s výstužnými vypchávkami a vysoko kvalitných nohavičiek. Tento model nikdy nevyjde z módy! Nohavičky majú odnímateľné ramienka na pančuchy. Celok je zložený z elegantnej čipky a tylu. Kúzlo bielizni dodávajú ozdôbky s "diamantmi".

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Glamiss Set Red/Black

    Sexi spodná bielizeň na každú príležitosť! Obľúbite si ju na každodenné nosenie i na výnimočné večery. Pohodlná a praktická guma s logom Passion tvoria úžasný kontrast s mierne sieťovanou tkaninou. Vychutnajte si zvodnú bielizeň, ktorú nebudete chcieť dať dole.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Rionella Swimsuit

    Chcete byť ešte viac sexi než morská panna? Jednodielne plavky Rionella s jedinečným trblietavo lesklým materiálom sa stanú vašimi najobľúbenejšími! Ružové a fialové odtiene sú tak krásne, že to bude láska na prvý pohľad!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Glamiss Set Black

    Sexi spodná bielizeň na každú príležitosť! Obľúbite si ju na každodenné nosenie i na výnimočné večery. Pohodlná a praktická guma s logom Passion tvorí úžasný kontrast s mierne sieťovanou tkaninou. Vychutnajte si zvodnú bielizeň, ktorú nebudete chcieť dať dole.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Vicky Set With Open Bra Black

    Rajcovná, sexy a odvážna, taká je táto sada bielizne od značky Passion. Otvorená podprsenka s elegantným ozdobným kamienkom dodá vášmu poprsiu dokonale zvodný tvar, sukienka zas vykúzli poklad z vášho zadočku. Doprajte mu vzrušujúce prekvapenie a oblečte si otvorenú podprsenku, tú najkratšiu sukňu všetkých čias a drobné tangá!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Delishya 3-pcs Set Purple

    Trúfnete si obliecť si tento pôvabný set? Je tvorený popruhmi a mašľami a zdôrazní tak všetky krásy vášho tela! Pobláznite v ňom svojho muža, buďte nekonečne vyzývavá a vychutnajte si príjemný romantický večer vo vašej spálni.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Meredith Set with Open Bra Black

    Elegantná a kvalitná bielizeň na každú príležitosť! Súprava Meredith obsahuje otvorenú podprsenku, podväzkový pás a tangá. Všetky kúsky sú vyrobené z čierneho elastického saténu, ktorý je doplnený zmyselnou čipkou a čiernym tylom. Zamilujte si túto bielizeň pre jej sexi prevedenie i kvalitu!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion North Set Black

    Klasická bielizeň v sviežom a neuveriteľne zvodnom prevedení. Čierna podprsenka v kombinácii s tangami nesklame cez deň, ani vo večerných vášnivých hodinách. Čierna čipka je neuveriteľne sexi a romantická zároveň, vyskúšajte jej magický efekt.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Hima Set Black

    Nadčasová sexi súprava spodnej bielizne od európskej značky Passion. Tvorí ju podprsenka, tangá a podväzkový pás. Ušitá je z príjemnej umelej kože v kombinácii s moderným vzorom na podprsenke a tangách. Podprsenka je zdobená kovovými krúžkami a vytvára tak zvodný strih a kríženie ramienok. Zvýraznite svoj pôvab zo všetkých strán!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Prima Neve Top & Panty White

    Zatvorte oči a predstavte si dokonalé pyžamo, ktoré je zmyselné a zároveň pohodlné. Nechajte sa zlákať bielou čipkou a fantastickým štýlom Prima Neve. Mašle na ramenách a super sexy saténový materiál vám dodajú šarm a nežnosť. Ľahká príjemná látka, frivolný výstrih a nádherná biela látka, presne takto si predstavuje zmyselné pyžamo? Tak sladké sny!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Loona Set Black

    Neuveriteľne ženská bielizeň od európskej značky Passion. Nazýva sa Loona a je kombináciou zmyselnej čipky a kvalitnej umelej kože. Zdobia ju tiež moderné popruhy obklopujúce poprsie, ktoré bielizni dodávajú na jedinečnosti a zároveň zvýrazňujú krásu ženského tela. Tak zvýraznite svoj šarm i sebavedomie!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.