×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Súpravy s nastaviteľnými ramienkami

Položky 65 až 96 z celkom 214

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Obsessive Frivolla 4 pcs Set Black

    Táto sada je tak sexy, že mu vezme dych, to nám verte! A vám dodá nekonečné sebavedomie, lebo v nej budete naozaj neodolateľná. Jemne romantická čipka, hravé popruhy, jedinečný koketný dizajn, taká je sada Frivolla.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Open Bra & Strings Set 2213958

    Provokatívna bielizeň, ktorá nič nezakryje, a naopak všetko ukáže! Podprsenka má otvorené košíčky a nohavičky majú otvorený rozkrok. Oba kúsky tvoria pružné zamatové ramienka a rose gold retiazky s krúžkami. Pružná čipka cez zadok upúta pozornosť a nastaviteľné ramienka zaručujú perfektné padnutie. Niektoré retiazky môžete vďaka karabínkam zložiť a odnímateľná je aj časť na stehnách.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Sisi Set Pink

    Sladučká, romantická, ale zároveň aj neuveriteľne sexy, taká je táto ružová sada spodnej bielizne. Jej jemný tyl bude príjemný pre vaše telo a biela čipka zas pre vaše oči. Nežné volániky a mašličky potom spolu tvoria úplne neodolateľný komplet. Chcete byť princeznou v spálni? Oblečte sa do Sisi košieľky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Shelf Bra Set Sparkle

    Čistý luxus! Zdvihnite si sebavedomie v tejto krásnej sade spodnej bielizni zo zamatovo mäkkého saténového materiálu. Podprsenka je otvorená, veľmi mierne vystužená a dominujú jej zlaté trblietavé retiazky a kamienok. Rovnaké retiazky sa nachádzajú aj zo zadnej strany nohavičiek a kamienok tiež spredu. Urobte nezabudnuteľný dojem!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Orihime Set White

    Mysleli ste si, že sexi bielizeň nemôže byť zároveň pohodlné? Sada Orihime vás vyvedie z omylu! Je to kombinácia nežnej bielej čipky a zvodných čiernych popruhov, ktorá proste priláka pozornosť na prvú dobrú. Staňte sa neodolateľnou a kúpte si bielizeň, tak pohodlnú, že ju budete môcť využívať aj na každodenné nosenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 810-SEG 3 pcs Set Black

    Elegantná čierna sada spodnej bielizne symbolizujúca romantickú vášeň! Má pôvabný strih a jej príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk. Je bohato zdobená kvetinovou čipkou a podprsenka má polstrované košíčky, ktoré pôvabne zvýraznia vaše poprsie. Vychutnajte si ten pocit, keď sú vaša ženskosť a sexappeal zvýraznené na maximum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Neddy Set Čierna

    Buďte neuveriteľne sexy a sebavedomá v Nedde čiernom komplete. Lesklý, čierny materiál je elastický a vďaka kovovým odleskom ešte viac zvýrazní vaše krivky.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Inoe Set Ecru

    Zvodnosť, elegancia a nežnosť, to všetko predstavuje sada spodnej bielizne Inoe od prestížnej značky Casmir. Komplet tvorí podprsenka zdobená módnymi popruhmi, zmyselné tangá a romantický podväzkový pás. Nechajte čipku, nech zdobí vaše telo a podporte touto nádhernou bielizňou svoju krásu!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Rosalie Set Pink

    Tento nádherný set spodnej bielizne kombinuje zmyselnú čiernu čipku a príjemný ružový materiál. Úchvatne odhaľuje poprsie a tiež rozkrok, takže vášmu náprotivku postačí jeden jediný pohľad na vaše zvodné telo a prepadne vášnivej túžbe!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 810-SEG 3 pcs Set White

    Nežná biela sada spodnej bielizne symbolizujúca romantickú vášeň! Má pôvabný strih a jej príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk. Je bohato zdobená kvetinovou čipkou a podprsenka má polstrované košíčky, ktoré pôvabne zvýraznia vaše poprsie. Vychutnajte si ten pocit, keď sú vaša ženskosť a sexappeal zvýraznené na maximum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Fabiana Set Red

    Sada spodnej bielizne zvodnej červenej farby od európskej značky Passion, na ktorej je najzaujímavejší volánik pôsobiaci princeznovským dojmom. Celý komplet je ušitý z kvalitných materiálov s dlhou životnosťou, ramienka aj popruhy na punčochy majú nastaviteľnú veľkosť a súčasťou balenia sú aj tangá.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Alina Set with Open Bra Black

    Súprava Alina je určená všetkým odvážnym ženám, ktoré chcú podporiť svoju krásu. Obsahuje otvorenú podprsenku, ktorá stimuluje predstavivosť, podväzkový pás so sexy zadnou šnurovačkou a nevyhnutné tangá. Celý komplet pôsobí harmonicky, elegantne a zmyselne podporuje sexappeal.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Demoniq Lady X LXAdora001 Set Black

    Čo takto zvýrazniť svoju krásu v tejto sexi sade spodnej bielizne od kvalitnej značky Demoniq? Obe časti sú ušité z materiálu, ktorý je sieťovaný a príjemný na dotyk a majú nastaviteľné popruhy pre dokonalé padnutie. Zamilujte sa do seba v tejto bielizni, nebude to ťažké!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Victoria Set Black

    Nádherná sada spodnej bielizne symbolizujúca vkusnú eleganciu a podmanivú zvodnosť. Tvorí ju podprsenka a nohavičky s krásnym vzorom a decentnými malými zlatými krúžkami, ktoré predstavujú neprehliadnuteľný detail. Neodolateľne budete vyzerať aj váš výstrih vďaka sexi popruhom. Pocíťte všetku svoju príťažlivosť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Miamelle Bikini Tangerine

    Ste pripravená na obrovskú dávku neónovej farby? U bikín Miamelle je to nevyhnutné! Šťavnaté farby zmiešané so super sexi štýlom - skočte do toho a uvidíte veľa zvedavých očí ako sledujú vaše ohromujúce telo!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Maidme Set 5-Pcs

    Volal niekto izbovú službu? Práve dorazila a je neuveriteľne sexi! Prekvapte svojho milenca v kostýme koketnej chyžnej, ktorý je premyslený do posledného detailu ako je zásterka alebo čelenka. Extrémne zmyselná zábava začne, akonáhle sa prezlečiete, to nám verte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Selina Set Navy Blue

    Klasická elegancia v pôvabnom farebnom prevedení. Sada spodnej bielizne Selina bude stimulovať vašu fantáziu a podčiarkovať vašu krásu. Ušitá je z jemného tmavo modrého saténu, ktorý sa prispôsobí ženskému telu, a zdobená nádhernou čipkou. Oblečte si bielizeň, ktorá vám pristane, a už nikdy ju nebudete chcieť zložiť!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Wonder Set Black

    Hľadáte modernú a nekonečne zvodnú bielizeň? Tento komplet si zamilujete! Je tvorený príjemným priehľadným materiálom, modernými popruhmi a ozdobnými kolieskami. Balenie obsahuje podprsenku, nohavičky a pás s popruhmi. Pohodlné padnutie zaručuje možnosť nastavenia popruhov. Buďte extravagantná a sexi zároveň!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Tulia 2 Pcs Set Cupless Black

    Aká budete v spodnej bielizni Tulia? Neskutočne očarujúca, žensky zvodná a sexi vášnivá! Upútajte pozornosť na svoje prednosti vďaka kvetinovému vzoru v sýto ružovej farbe a nechajte svojho partnera, aby sa nemohol nabažiť pohľadu na vás!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Heartina 3 pcs Set Red

    Vzrušujúca červená, sexi čipka a pôsobivé detaily, presne taká je sada Heartina, v ktorej budete vskutku neodolateľná.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Tulia 2 Pcs Set Black

    Aká budete v spodnej bielizne Tulia? Neskutočne očarujúca, žensky zvodná a romanticky vášnivá! Upútajte pozornosť na svoje prednosti vďaka kvetinovému vzoru v sýto ružovej farbe a nechajte vášho partnera, aby sa pohľadu na vás nemohol nabažiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Lou Set Black

    Dokonale ženská a zmyselná erotická bielizeň od značky Avanua. Tvoria ju podprsenka, tangá a podväzkový pás. Kombinácia elegantnej čipky a moderných popruhov z lesklého materiálu tvorí nádhernú súhru prebúdzajúcu vášeň a túžbu. Vychutnajte si nosenie tejto bielizne, ktorá podporí váš sexappeal a sebavedomie zároveň.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Rubinesa 2-pcs Set

    Dnes večer sa budete cítiť ešte krajšie! Zatvorte oči a predstavte si seba v tejto bielizni. Súprava obsahujúca podprsenku a tangá Rubinesa vám zaistí príjemné a vzrušujúce pocity. Zbláznite sa do zmyselnej červenej, koketného strihu a kombinácii telového materiálu a mašličiek.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Yasena Set Black

    Máte náladu byť vyzývavá? Táto súprava spodnej bielizne vám k tomu pomôže! Tvorí ju podprsenka, podväzkový pás a tangá z moderných popruhov. V oblasti bradaviek a pupku je bielizeň ozdobená zaujímavým detailom, ktorý priláka pozornosť očí. Podprsenka vám zároveň vykúzli zmyselné poprsie, ktorému nebude možné odolať. Dajte najavo svoje vášne!

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Double Spice Black

    Chcete sa stať neodolateľnou sexicou z minúty na minútu? Postačí si obliecť túto čipkovanú bielizeň - braletku a tangá. Oba kúsky majú pôvabný a veľmi ženský kvetinový vzor a strih, ktorý si zamilujete!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 818-SEG-1 3 pcs Set Black

    Veríte na kúzla? S touto sexi súpravou spodnej bielizne budete! Pomôže vám totiž vyčariť vášnivú atmosféru mrknutím oka. Premeníte sa v nej na bohyňu, ktorá si je vedomá svojej krásy a nebojí sa ju zvýrazniť. Zamilujte sa do elegantnej čipky, trblietavých detailov a zvodných moderných popruhov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Amanda Set Black

    Zmyselná erotická súprava spodnej bielizne od európskej značky Passion. Tvorí ju podprsenka so zvodnou sieťovanou časťou, podväzkový pás a tiež tangá. Bielizeň je ozdobený zlatými krúžkami, ktoré tvorí sexy efekt kríženia a sú tiež peknú ozdobou. Oblečte si túto sexi bielizeň a podporte svoj sexappeal!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Mexico Beach Bikini Coral

    Mexiko plážové bikiny v krásnom odtieni koralu. To je to, čo chcete pre tohtoročné leto! A leto bude nezabudnuteľné - vo farbách oceánu, na pláži alebo na volejbalovom ihrisku! Buďte pripravená na vzrušujúce dobrodružstvo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 860-SET-2 2 pcs Set White

    Nežná biela čipka, moderné sexi popruhy a ďalšie očarujúce detaily, také je toto romantická biela bielizeň! Budete v nej vyzerať nádherne a tiež sa v nej budete nádherne cítiť, pretože je ušitá z príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku. Pripravte sa na vzrušujúce noci a fantastické rána.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Cozmo 4 pcs Set

    Extrémne sexy kombinácia čiernych popruhov tvoriacich pôvabnú geometrickú hru a leopardieho vzoru! Ak ste trochu divoká a veľmi odvážna, tak si v tomto dvojdielnom sete prídete na svoje. Nechajte vyniknúť svoju povahu a osobnosť a zažite nové pocity a emócie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Basitta 3-Pcs Set Black

    Máte chuť na horúce pocity? Táto súprava spodnej bielizne ich vám dá naozaj veľa! Je to nádherný model od prestížnej značky Obsessive, v ktorom budete vyzerať úplne božsky. Bielizeň totiž tvorí sexy sieťovina zdobená zmyselným šnurovaním a ďalšími detailmi. Garantujeme vám, že budete neodolateľná!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Diamond Set Black

    Zvodná a dômyselne spracovaná sada 4 skvele sa doplňujúcich dielov. Bielizeň je ušité z krásnej čipky a ozdobných prúžkov a kostíc. Podprsenka disponuje ozdobnými pruhmi a krásnou brošňou so zirkónmi uprostred. Nevšedný "korzet" ako podväzkový pás s kosticami s prekríženými ramienkami zdobenými čipkou má ramienka na pančuchy. Sada ďalej obsahuje tangá a choker - ozdobný opasok na krk.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 214

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.