×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Župany

Položky 33 až 64 z celkom 92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Penthouse Hypnotic Power Black

    Hypnoticky krásny župan, ktorý premení každý všedný deň na výnimočný. Aj vy v ňom budete vyzerať výnimočne, to nám verte. Má totiž kimono strih, ktorý zvýrazní ženské krivky, a jemné riasovo-krajkové lemovanie je super erotické. Široké rukávy dodávajú hravý nádher a príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku. Súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Estiqua Peignoir

    Chcete dať najavo svoju zmyselnosť? Oblečte si tento zvodný župan Estiqua od Obsessive a nechajte sa rozmaznávať jemným kvalitným materiálom, ktorý toho veľmi neschová, pretože je priehľadný a zdobí ho len drobný vzor a krajkové zakončenie. Je na čase cítiť sa sexi a sebavedome!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Taisha Peignoir

    Čo sa dnes večer premeniť na sexi šelmu? Postačí vám na to tento krátky leopardí županík, ktorý toho viac ukáže než zakryje. Má jednoduché zapínanie medzi prsiami a dlho sa rozširujúce rukávy. Je z jemného príjemného materiálu a bude vám v ňom absolútne pohodlne!

    139 €

    50,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Samira Peignoir Black

    Krásne, exkluzívne kimono z jemného lesklého saténu. Dlhé široké rukávy pôsobia jedinečným dojmom a dodávajú celku množstvo sex-appealu a ladnosti. Nezabudnite si obliecť aj nohavičky, ktoré sú súčasťou balenia.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Peignoir Black

    Dokonale jemný a vzdušný župan pre horúce letné večery a vášnivé chvíle vo dvojici. Ušitý je z veľmi príjemného priehľadného tylu. Chcete sa cítiť extrémne sexi? V tomto župane to nebude žiadny problém. Skvele padne a zvýrazní vaše prednosti. Módny a nadčasový strih podporia ženskú siluetu a rozšírené rukávy pridajú na romantickosti. Čerešničkou na torte je nežný srdiečkový vzor na rukávoch a pri výstrihu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Delight Dressing Gown Black

    Chcete, aby z vás počula zmyselnosť a elegancia pri rannej káve aj večernom pohári šampanského? Tento župan tu bude neustále pre vás, aby vás premenil na pôvabnú kráľovnú zvodnosti. Ušitý je z vysoko kvalitného saténu a jeho rukávy aj výstrih zdobí prekrásna čipka. V páse je všitá gumička a tiež opasok na zaviazanie. V balení nájdete aj tangá.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Midnight Mirage Rose

    Predstavte si dokonalý romantický večer a myslite na každý detail. Máte to? Večera, víno, sexy spodné prádlo, zaspávanie v objatí… A ráno? Ráno si po fantastickej noci oblečiete niekoľkokrát zašívaný župan, ktorý vám dala matka ešte na strednú. Kouzlo mizne a nastáva hrôza. Takto nie, prosím! Radšej si ráno vkĺznite do tohto sexy županu, a ešte o niečo erotickú chvíľu predĺžte.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Inezza One Robe

    Najláskyplnejší kúsok vo vašom šatníku! Tento romantický a zároveň veľmi elegantný župan so srdiečkovým vzorom si zamilujete. Má opasok na previazanie, čím zvýrazní váš pás a župan je ušitý z kvalitného a pre pokožku príjemného saténu. Hodí sa na večer aj ráno, vlastne ho môžete nosiť pokojne celý deň.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kissable Exclusive Style Kimono 2760509 Red

    Zahaľte sa do jemného červeného županu zdobeného čipkou a zložte ho, akonáhle nastane tá pravá chvíľa. Tento župan od Kissable zaujme na prvý pohľad zlatými trblietavými detailmi, ktoré sú súčasťou čipky. Je ľahko priesvitný a doslova prebúdza chuť, vášeň a túžbu. Vychutnajte si jeho príjemný dotyk na svojej pokožke a uviažte si cez neho saténový opasok.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Axami Peignoir V-9910 Black

    Zahaľte sa do ľahkého a príjemného materiálu z tých najkrajších čipiek! Práve si prezeráte absolútnu skvost, jemný župan od Axami. Je dokonale luxusný a hodí sa aj ako jedinečný darček pre niekoho, na kom vám naozaj záleží, čo môžete pokojne byť aj vy sama. Zvýrazní krásu vášho tela i bielizne, ktoré si oblečiete pod neho. Nechajte ho stať sa vašim obľúbeným kúskom oblečenia!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Celenty Peignoir

    Rada sa cítite výnimočne? V tomto jedinečnom župane tento pocit zakúsite zakaždým, keď si ho oblečiete. Neskutočná hra farieb dokonale ladí s pohodlným strihom so širokými rukávmi a elegantným pásikom. Jemne pohladí vašu pokožku a vizuálne potešenie vaše zmysly. Je perfektný aj ako darček a hodí sa na všetky príležitosti vrátane dovolenky.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Obsessive Maderris Peignoir Black

    Predstavte si, ako do spálne vchádzate v tomto pôvabnom a príjemnom župane, ktorý rozmaznáva vašu pokožku kvalitným materiálom a dolná krajková časť ľahko odhaľuje vaše tajomstvo. Čo bude nasledovať? Režisérkou ste vy, avšak župan Maderris je tou najlepšou sexy rekvizitou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Primula Peignoir Black

    Nezáleží na tom, koľko máte rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečný župan Primula s elegantným strihom a krásnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Prima Neve Peignoir White

    Nežný župan kombinujúci jemný satén a nádhernú čipku. Jeho elektrizujúci očarujúci dojem zaručuje, že bude ideálny aj ako romantický darček. Potešte ním niekoho, na kom vám záleží, alebo samú seba, jeho nosenie bude výnimočným zážitkom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Roisin Robe & Thong Black

    Hľadáte ľahký kúsok, ktorý by ste mohli prehodiť cez svoju obľúbenú bielizeň, alebo ho nosiť aj na holom tele? Tento hviezdičkový župan bude ideálny! Je z príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku, a má pôvabný hviezdičkový vzor. Rukávy do zvonu vám dodajú šarm a ak budete chcieť, oblečte si tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    109 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Morgan Short Robe

    Ste romantickej povahy a chcete to dať najavo? Nie je nič jednoduchšie ako si obliecť tento úchvatný srdiečkový kúsok! Je to klasický župan s netradičným výstrihom na chrbte a hravými stuhami okolo krku av páse. Široké rukávy sú dokonale šik a hodí sa ako na večerné, ranné či celodenné nosenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Valentina Peignoir Red

    Chcete sa cítiť sofistikovane a sebavedome? Tento župan je tým pravým! Jeho zvodná červená farba s krajkovými detailmi prebudí vaše očarujúce vlastnosti a nohavičky so šnurovaním na bokoch budú zmyselnou čerešničkou na torte.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Marabou Trimmed Robe & String Panty 86111 Red

    Vaša ženská krása bude nekonečne očarujúca v tomto dlhom červenom župane. Je ušitý z hebkého materiálu, takže bude ako pohladenie pre vašu pokožku. Na luxusnom vzhľade mu tiež pridáva jemný kožúšok, ktorým môžete jemne poštekliť svojho partnera. K županu si oblečte tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia!

    129 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Summer Peignoir Burgundy

    Ľahký ako pierko a ideálny nielen na leto. Jeho elegantná vínová farba vám jednoducho pristane a jeho úžasný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku. Čipkové detaily sú čerešničkou na torte!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Taya Robe & String Black

    Prekrásny jemný županík zdobený pôvabnou a modernou čipkou. Oblečiete si ho na nahé telo alebo radšej na obľúbenú bielizeň? V každom prípade v ňom budete vyzerať skvostne! Vkročte v ňom do spálne, užívajte si jeho nosenie a dajte priestor svojmu vášnivému ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Morgan One Robe

    Najláskyplnejší kúsok vo vašom šatníku! Tento romantický a zároveň veľmi elegantný župan so srdiečkovým vzorom si zamilujete. Má opasok na previazanie, čím zvýrazní váš pás a župan je ušitý z kvalitného a pre pokožku príjemného saténu. Hodí sa na večer aj ráno, vlastne ho môžete nosiť pokojne celý deň.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Allunes Peignoir

    Ako vo svojich erotických predstavách vidíte samú seba? Ste očarujúca, zmyselná a sebavedomá? A čo máte na sebe? Dosť možno je to práve tento sexy župan od značky Obsessive. Jeho temne čierna farba v kombinácii s leopardím vzorom tvorí dohromady nezbedný kúsok, ktorý bude svojim príjemným materiálom rozmaznávať vašu pokožku. Nechajte si to páčiť!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Amberly Peignoir Black

    Príjemný dotyk a zaručená zvodnosť! Tento župan od Passion budete milovať pre jeho krásny strih, vďaka ktorému bude vaše telo vyzerať nielen štýlovo, ale aj tajomne. Jemná kvalitná čipka okolo výstrihu a na rukávoch je absolútne zvodná a elegantná a bude pútať pozornosť zvedavých očí. Noste župan ráno, večer alebo kedykoľvek budete chcieť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Samira Peignoir Burgundy

    Krásne, exkluzívne kimono z jemného lesklého saténu. Dlhé široké rukávy pôsobia jedinečným dojmom a dodávajú celku množstvo sex-appealu a ladnosti. Nezabudnite si obliecť aj nohavičky, ktoré sú súčasťou balenia.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Hypnotic Power White

    Hypnoticky krásny župan, ktorý premení každý všedný deň na výnimočný. Aj vy v ňom budete vyzerať výnimočne, to nám verte. Má totiž kimono strih, ktorý zvýrazní ženské krivky, a jemné riasovo-krajkové lemovanie je super erotické. Široké rukávy dodávajú hravý nádher a príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku. Súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Selaginella Peignoir Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečný župan Selaginella s elegantným strihom a krásnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Samira Peignoir Silver

    Krásne, exkluzívne kimono z jemného lesklého saténu. Dlhé široké rukávy pôsobia jedinečným dojmom a dodávajú celku množstvo sex-appealu a ladnosti. Nezabudnite si obliecť aj nohavičky, ktoré sú súčasťou balenia.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Yassmyne Peignoir Blue

    Hľadáte nevšedne sexy bielizeň, ktorá by dokonale zvýraznila nielen vaše fyzické prednosti, ale aj vašu osobnosť a hriešne myšlienky? Oblečte si tento zvodný župan Yassmyne a odleťte do okúzľujúceho vesmíru plného silných a zmyselných vášní!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Flowlace Peignoir

    Neuveriteľne zmyselná modrá čipka bude láskať vašu pokožku a stimulovať fantáziu vášho náprotivku. Tento župan je neprehliadnuteľnou hrou kvetinkových detailov a príjemných a kvalitných materiálov, ktoré si zamilujete. Oblečte si ho a objavte svoj nekonečný sexappeal.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Shannon Dressing Gown Ecru

    Chcete sa cítiť očarujúce za všetkých okolností? Tento župan vám to dopraje! Ušitý je z vysoko kvalitného materiálu a jeho efektívny strih decentne zakryje vaše telo. Má ½ rukávy, zdobí ho elegantné krajkové zakončenie av balení nájdete aj tangá.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Samira Peignoir Red

    Krásne, exkluzívne kimono z jemného lesklého saténu. Dlhé široké rukávy pôsobia jedinečným dojmom a dodávajú celku množstvo sex-appealu a ladnosti. Nezabudnite si obliecť aj nohavičky, ktoré sú súčasťou balenia.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Marissa Peignoir Black

    Chýba vo vašom šatníku sexy župan? Pokiaľ si vyberte práve tento, bude vašu pokožku rozmaznávať lesklý ľahký materiál, ktorý je príjemný na dotyk. Rukávy županu sú široké a tvorené pôvabnou kvetinovou čipkou. Použite pásik na previazanie županu v páse a zvýraznite svoju siluetu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.