×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Bondážne sady

Položky 33 až 64 z celkom 213

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám ukáže, aké to je stratiť slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny protivník zviazali do pytle? No, ako sa líči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahká sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvory na nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Fetish Erotic Playset 2 With Handcuffs, Blind Mask & Tickler Black

    Vitajte vo vzrušujúcom svete Intense Fetish! Práve tu môžete vyjadriť svoje najhlbšie túžby, pretože produkty z tejto kolekcie sú priamo určené na splnenie vašich nezbedných fantázií. Patrí sem aj táto erotická sada, ktorá predstavuje podmanivý súbor doplnkov na skúmanie hlbín potešenia. Nájdete v nej všetky základné kúsky: putá, masku na oči a šimrátko!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Upevnite celé pazuchy vášho partnera za jeho chrbtom pevne, elegantne, účinne, ale aj pohodlne so Strict Full Sleeve Armbinder. Dodajte svojim nebezpečne vzrušujúcim hrám trochu luxusu a upgradujte ich s týmto jedinečným doplnkom. Vďaka šnurovaniu a prackám budú pazuchy vášho otroka efektívne zovreté ako nikdy predtým, navyše majú všetky popruhy nastaviteľnú dĺžku, takže pohodlie je jednoznačne zaručené. V dolnej časti sa potom nachádza D-krúžok, ktorý dáva priestor vašej fantázii, pretože ho môžete využiť na pripevnenie ďalších pomôcok. Ste pripravení rozplynúť sa pod vplyvom bolestného potešenia?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Tak tajomná, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto čierna sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia objavujúce páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 10 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Fury BDSM Kit Black

    Pôvabná sada všetkých nevyhnutností pre nezbedné BDSM hrátky. Čo v nej nájdete? Tešiť sa môžete na 10 kúskov, z ktorých ani jeden nie je k ničomu. Putá na zápästie a na členky, obojok, vodítko, kolík, plácačka, bič, lano, maska, svorky na bradavky a hracia kocka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondážna súprava

    Vzrušujúce chvíle s bondážou a praktikami pre SM vám prináša sada Hard Limits, navrhnutá podľa slávnej predlohy Päťdesiat odtieňov sivej. Táto súprava vám otvorí nové možnosti a túžby vášho milostného života.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

    Kovová, rozperná tyč s dvoma odnímateľnými neoprénovými putami na členky. Putá sa pomocou karabínky pripevnia k reťazi pretiahnutím vnútrom tyče.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado All-over Chain - Sada na spútanie

    Veľmi kvalitná a pevná sada na spútanie značky Zado. Obsahuje obojok, putá na členky a ruky. Všetko je spojené pomocou retiazok, ktoré prechádzajú kovovými očkami.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Harness Set 4-piece Fetish Set 2493071 Red

    Sexi čierna sada na každú vzrušujúcu príležitosť! Tvoria ju postroj, putá, prepojovaca páska a náhubok z kvalitnej umelej kože. Prekvapí vás vojím precíznym spracovaním a tým, ako bude príjemná a pohodlná na nosenie. Náhubok môžete použiť aj ako módny doplnok a dotvoriť tým akýkoľvke zvodný oufit. Pripravte sa na vášnivú noc!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather neck and hand cuffs - Pevný kožený obojok s putami

    Veľmi kvalitný, pevný a nastaviteľný kožený obojok s koženými putami od značky Zado.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Hogtie with Hand & Ankle Cuffs Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM hier.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Stále vám chýba niečo, s čím by sa vaše bdsm hrátky dostali na profesionálnu úroveň? Vypočuli sme vaše priania a do ponuky zaradili tento jedinečný kríž špeciálne vykonštruovaný tak, aby podčiarkol všetky vaše drsné hry a dodal im takú úroveň, akú si zaslúži!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Luxury Spreader Bar Black

    Chcete mať neobmedzený prístup aj k intímnym oblastiam vášho náprotivku počas milostného vyvádzania? Táto tyč s putami na členky vám to zariadi. Je robustná, kovová a disponuje putami pre dokonale zlú zábavu. Putá budú pre nositeľov pohodlné a ich sexy diamantový vzor pôsobí luxusným dojmom. Pohrajte sa s otvormi svojej polovičky podľa vlastných vzrušujúcich predstáv!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Vac Rack

    Nebezpečne vzrušujúci a nekonečne intenzívny, taký je Vac Rack od Mistera B. Dajte svojim latexovým hrátkam nový rozmer, zostavte rám a do latexového vreca vopchajte svojho otroka. Potom jednoducho pomocou vysávača odsajte vzduch a vytvorte zmyselné vákuum pre ešte zmyselnejšie zážitky. Toto tu ešte nebolo a my vieme, že to budete milovať!

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Maximálne spútanie a maximálne pohodlie zároveň! Thing Sling na spútanie disponuje polstrovaním, vďaka ktorému sa aj pri drsných BDSM praktikách budete cítiť príjemne, a to aj v prípade, ak máte citlivú pokožku. Navyše, vaše telo bude v polohe pre uspokojivú a hlbokú penetráciu, ktorú inak len ťažko dosiahnete. Šup s nohami do vzduchu a s rukami za hlavu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Shackles 0516716

    Milujete, keď má niekto nad vami úplnú moc a môže si s vami robiť, čo sa mu zachce? V tom prípade je pre vás táto sada nepostrádateľnou nutnosťou! Popruhy sa umiestnia pod matracom a pripoja sa k nim putá, aplikácia je super ľahká a rýchla. Užite si všetky tie pocity, o ktorých tak dlho snívate.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Štýlové pripútanie k posteli! Táto sada od prestížnej značky Zado premení vašu posteľ na profesionálne otrocké ihrisko. H-systém disponuje nastaviteľnými textilnými popruhmi, ktoré sú odolné proti roztrhnutiu a hodia sa na každý matrac. Kožené putá na ruky a nohy sa zaháknu pomocou 4 karabín a je to!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Supremacy Leg Restraint Black

    Nechce svoje nohy pri sexe zmyselne roztiahnuté bez možnosti ich dať k sebe! Tento záchytný systém je príjemný a efektívny. Za krkom má polstrovanie, aby nijako netlačil, a aj vaše stehná budú ako v bavlnke. Vyrobený je z kvalitnej umelej kože a vyzerá úplne skvostne.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Bondage Board Black

    Premeňte akýkoľvek priestor ľahko a rýchlo na BDSM komnatu! So Strict Bondage Boardom si môžete svoje fantázie plniť kdekoľvek a kedykoľvek. Jednoducho rozložíte podložku a pripevníte putá na D-krúžky, ktorých ne na podložke hneď 14! Nachystajte si telo vášho otroka tak, ako potrebujete, a zbavte ho slobody a kontroly. Podložka je pohodlná, takže je vhodná aj na dlhšie hrátky, navyše sa ľahko čistí.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Všetko, čo potrebujete na splnenie svojich erotických snov, v jednej sexi sade! Putá na zápästie a členky, obojok, vodítka, kolík, bič, maska na oči a lano sa postarajú o vašu sexy zábavu. Tak na čo sa tešíte najviac?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Under the Bed Restraint Bondage Set Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie k posteli vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Chcete svojmu milovanému náprotivku prichystať láskyplné prekvapenie? Táto srdiečková krabička na to bude ideálna! Obsahuje 14 vzrušujúcich darčekov, ktoré si užijete spoločne. Každý deň môžete otvoriť jedno okienko a vychutnať si tak 14 dní spoločných sexi experimentov. Potešte sa obaja a dajte nový rozmer vášmu sexuálnemu životu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Hogtie

    S týmto všestranným Hogtie krížom z robustnej umelej kože budú vaše bondážne hrátky ešte vzrušujúcejšie než kedykoľvek predtým. Prepojiť ho môžete napríklad s putami na zápästie, členky, obojky či s rôznymi reťazami. Buďte tvorivé a dovoľte svojej divokej fantázii ovládnuť vás.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Snívate o strhujúce otrockých hrách? Bez tejto sady sa vaše sny nikdy nestanú skutočnosťou! Tvoria ju putá na ruky a na nohy a 115 cm dlhé popruhy s pútkami. Všetky putá sú mäkko polstrované a je možné ich upraviť pomocou suchých zipsov. Vyrobené zo syntetického vlákna odolného preto roztrhnutiu. Dajte priestor svojej nemravnej fantázii!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau BDSM Set

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold si zamilujete! Túto štýlovú 9 dielnu BDSM samu budete zbožňovať, pretože vám dopraje množstvo nezabudnuteľných a vzrušujúcich zážitkov! Neváhajte, podľahnite.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy BDSM Starter Kit - Sada pre BDSM

    BDSM Starter Kit je skvelým darčekom pre milovníkov dobrodružstva. Sada ponúka všetko, čo potrebujete na hravé a bezpečné objavovanie. Obsahuje masku na oči, bičík, kolíky na bradavky, roubík, okvetné lístky ruží a lano na bondáž.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bondage Collar & Wrist Cuffs Body Restraint Set Black

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s putami na zápästie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Black Bondage Set - Bondážna súprava

    Putá na ruky a nohy z kože a kovu pre domáce bondage a S / M hry. Zapínanie na suchý zips, masívne kovové karabíny a stredový kruh, všetko spojené v otrockom kríži.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Potrebujete sa pripraviť na každú podmanivú príležitosť? Táto elegantná taška v sebe skrýva niekoľko rozmanitých fetiš pomôcok od pút cez vôdzku až po bič. Vďaka praktickej taške je sada vhodná nielen na cesty a návštevy. Majte svoje životne dôležité doplnky pekne pohromade usporiadané v diskrétnej a krásnej taške!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? Táto sada poteší aj pokročilejších milovníkov neposlušného hrania. Okrem klasických pomôcok ako je náhubok, plácačka alebo putá, obsahuje hojdačku na dvere a súpravu na pripútanie k matracu. Všetko v jednom, užite si to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 213

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.