×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Bondážne sady

Položky 97 až 128 z celkom 213

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Potrebuje niekto z vás potrestať? Použite na to tiež túto odolnú sadu, ktorá sa upevňuje pod matracom. 4 mäkké penové putá budú príjemne pre vaše členky a zápästia a vy sa tak budete môcť sústrediť len a len na vzrušenie. Aplikácia je jednoduchá a cena priaznivá, tak na čo ešte čakať?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Sling Stand Kit

    Chcete zažívať zas a znova najlepší sex vášho života? Tak jedine s touto hojdačkou od Brutus. Je to celá sada, ktorá obsahuje všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa zhoupli do absolútnej rozkoše. Nie je potrebné žiadne vŕtanie do stien ani do stropu, nebudete počuť žiadne cinkanie reťazí, tešiť sa môžete na minimálny hluk, a teda aj diskrétnosť. A čo viac, nastavenie je rýchle a veľmi pohodlné, tak poďte na to!

    1 229 €

    689 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Všetko, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným a elegantným prevedením. Diskrétna čierna taštička v sebe totiž ukrýva plácačku, obojok, kolík, masku na oči, hogtie kríž, vodítko a putá na ruky aj na členky. To všetko starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Hogtie kríž vám k tomu rozhodne nesmie chýbať?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Podmanivé plug-play pre skúsených odborníkov na BDSM! Táto sada okrem plugov disponuje aj lanom s dĺžkou 10 m. Použite plugy do vagíny a do análu, pridajte lano a zaistite tak, že zostanú na svojom mieste!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Snívate o tom, aby vás niekto pribil na kríž a potom mučil? Alebo naopak vy chcete byť ten/tá, kto niekoho mučí? Či tak alebo onak, bez kríža to nepôjde! Čo by ste povedali na tento kríž svätého Ondreja? Je príjemne polstrovaný a hodí sa aj menších miestností. Tvorí ho 5 samostatných kusov a zostavíte ho ľahko a rýchlo podľa vašich preferencií, stačí si vziať na pomoc vŕtačku.

    1 049 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné putá s prepojovacou tyčou majú nádherný čierno - červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    S touto červeno-čiernu výbavičkou otvoríte dvierka do sveta otroctva naozaj profesionálnym spôsobom! Nič vám nebude chýbať, lebo týchto 10 rôznych hračiek tvorí základ pre všetkých BDSM milovníkov. Bojíte sa? Nie? Možno by ste mali, môže to bolieť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Chcete svoj submisívny náprotivok dostať presne tam, kde si zaslúži byť? Áno, hovoríme o klietke a vaše želanie môže byť konečne splnené. Nastaviteľná klietka s polstrovanou doskou a polohovacími tyčami podporí vašu kreativitu. Necháte trčať hlavu von? Potrestáte svojho domáceho maznáčika? Podoprite si ho do nejakej špeciálnej polohy? S touto kvalitnou klietkou môžete vyskúšať čokoľvek!

    1 149 €

    919 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Všetko, čo ste kedy chceli v rámci BDSM vyskúšať, v jednej jedinej sade od Secret Play! Poďte si vychutnať obmedzovanie slobody, preberanie moci a tiež aj trochu bolesti. Všetky doplnky v pôvabnej kovovej krabičke sú vyrobené zo 100% vegánskej kože a užijú si ich začiatočníci aj pokročilí. Prekonajte limity svojej fantázie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Diannia Bondage Breast Harness Black

    Viete, aké to je cítiť sa príťažlivo a mocne? Môžete to vyskúšať s týmto hrudným postrojom menom Diannia! Budete v ňom ešte viac dominantní a dynamickí a premeníte svoj úbohý nudný sexuálny život na niečo, na čo môžete byť hrdí!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? S touto sadou budete svoje vášne skúmať ešte intenzívnejšie, pretože obsahuje všetky nevyhnutnosti v kvalitnom a zvodnom prevedení. Užite si to všetko naraz!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Pre efektívne spútanie celého tela! Táto kombinovaná opierka od Bad Kitty sa umiestni pod váš krk a spojí sa cez putá s členkami a zápästím. Príjemné polstrovanie mäkkým plyšom vám zaistí maximálne pohodlné a pevné suché zipsy zas dokonalé uchytenie. Popruhy, ktoré vedú k pútam na členky, môžete nastaviť do požadovanej dĺžky a putá na zápästie sú vďaka karabínam odnímateľné. Súčasťou balenia je aj maska na oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Keď vaše túžby vytrvalo prosia o naplnenie, počúvnite ich! Snívate o spútaní? Premeňte vašu posteľ na vzrušujúcu ríšu a nechajte sa unášať úžasným pocitom, ktorý zažijete len vtedy, keď si splníte svoje tajné erotické fantázie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné putá s prepojovacími popruhmi pod matracmi majú nádherný čierno-červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Špeciálna sada pút pre všetkých, ktorí milujú bondage! Jedine s týmito putami spojíte zápästie a stehná a docielite tak nevšedných sexy pozícií. Získajte plnú kontrolu nad erotickou BDSM situáciou a vychutnajte si ten pocit, keď osud vášho submisívneho partnera či partnerky je len vo vašich rukách!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Board

    Bolesť, pokora, očarujúce zážitky. Obmedzenie slobody, poslušnosť, nezabudnuteľný orgazmus. Chcete to? Chcete si splniť aj tie najtajnejšie sny a užiť si o niečo drsnejšie radovánky kedykoľvek a kdekoľvek? Bondage Board so všetkými svojimi doplnkami vdýchne život všetkým vašim fantáziám! Navyše je praktický aj na cesty, vždy pripravený, pevný, pohodlný a multifunkčný. Tak sa nechajte zviazať a podľahnite ...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Putá vám už nestačia a chcete docieliť to, aby váš náprotivok skutočne nemohol pohnúť rukami? Vieme, ako na to! Poslúži vám k tomu tento veľký návlek na ruky z kvalitnej PU kože, ktorý pevne zviaže paže za chrbtom, nositeľovi či nositeľke dopraje elegantný vzhľad a hlavne mu/ju zoberie všetku možnosť pohybu!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Čo si počnete bez rúk? Až budú spútané za vašim chrbtom a vy s nimi nebudete môcť nijako pohnúť? Tento postroj na spútanie rúk obopne vaše paže aj chrbát a bezpečne ich udrží na mieste. Je ideálne, keď sa chcete vzdať kontroly! Navyše je pomerne pohodlný, pretože popruhy a putá sú nastaviteľné.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Belt with Vibrator Holder Black

    Hľadáte niečo, čo vám pomôže mať váš náprotivok a jeho/jej orgazmy pod úplnou kontrolou? Tento vkusný pás je vybavený praktickým nástavcom na upevnenie obľúbenej masážnej hlavice. Tá bude neúprosne smerovať svoje vibrácie priamo na vulvu a vďaka nastaviteľnosti nástavca môžete použiť aj akýkoľvek iný vibrátor z vašej zbierky. A čo viac, na páse sa nachádzajú 3 kovové krúžky, ktoré využijete na pripútanosť!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Arm Binder

    Spútajte svojmu otrokovi ruky pevne za chrbtom a dômyselne mu zamedzte v pohybe, pomôže vám v tom Strict Arm Binder, ktorý zodpovedá svojmu názvu a je nielen striktný, ale aj nekompromisný! Postroj je vybavený praktickými prackami, vďaka ktorým padne úplne každému bez ohľadu na veľkosť bicepsu a predlaktia. Dodajte novú úroveň svojim herným zážitkom, urobte ich nezabudnuteľnými a vychutnajte si kvalitu a jedinečný dizajn tohto výrobku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Bed Restraints - Sada na spútanie

    Krásna a všestranná sada na otrocké hry. Konajte tak, ako vám to diktuje vaša túžba, buďte hraví, prevezmite kontrolu a pripútajte pomocou sady Scandal svoju polovičku k akejkoľvek posteli.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Putá z hovädzej kože pripevnené ku gripom a karabínam s nosnosťou až 90 kg. Doprajte si tento účinný doplnok a dodajte šťavu vašim sexuálnym hrám. Celý výrobok vyniká vysokou kvalitou, pretože bola pri jeho výrobe použitá výhradne hovädzia koža a kov bez obsahu niklu. Veľkosť pút je nastaviteľná.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Saffron Thigh Sling

    Snívate o nezabudnuteľných erotických zážitkoch? Je potrebné sa na ne pripraviť a vybaviť! Vhodným doplnkom určite bude aj tento produkt na zachytenie v perfektných pozíciách pre najslastnejšie uhly prieniku. Tvorí ho mäkká opierka krku a polstrované vankúšiky na uchytenie nôh. Udržia vaše nohy hore, a aj napriek voľnosti pohybu vám poskytne možnosť zmyselne hlbokých prienikov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Lace-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Putá vám už nestačia a chcete docieliť to, aby váš protějšok skutočne nemohl pohnúť rukami? Víme, ako na to! Poslúži vám k tomu tento veľký návlek na ruky z kvalitnej PU kože, ktorý pevne zviaže paže za chrbtom, nositeľovi či nositeľke dopraje elegantný vzhľad a hlavne mu/ju zoberie všetku možnosť pohybu!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Shining Line Glow in the Dark Bondage Set 5pcs

    Chcete zažiariť a zároveň ukojiť svoje sexuálne túžby? Hľaďte na túto BDSM sadu, ktorá ponúka všetko, čo milovníci a milovníčky drsnejších hier potrebujú. Navyše každý z produktov po nasvietení omamne žiari v tme! Skúmajte svoje vášne a nachystajte si intímne a možno aj trochu tajomné prostredie s touto jedinečnou sadou.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Veľa a radi cestujete? Na vašich cestách by vám nemal chýbať tento úžasný doplnok, ktorý vymysleli skúsení znalci zo Sport Fucker. Táto pomôcka je kompaktná, zmestí sa do kufra aj do batohu a zároveň je tiež neuveriteľne silná, praktická a užijete si s ňou veľa zábavy.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bondage Safety Scissors

    Milujete zväzovanie a hrátky s lanami? V tom prípade by vám nemali chýbať tieto špeciálne nožnice na rýchle a bezpečné oslobodenie z povrazov, pások alebo akýchkoľvek iných mäkkých materiálov. Nožnice majú zaoblenú špičku a šikmú rukoväť, takže s nimi nikdy nezraníte pokožku. Sú perfektné pre situácie, keď potrebujete rýchlo prepustiť svojho zajatca. Odložte si nožnice na nočný stolík alebo medzi erotické pomôcky, budú sa hodiť.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Harness Torso & Arms Black

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajemstvo smyslného otroctva? Tento postroj rozhodne podporí atmosféru!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Bowties 10 Item Kit Pink

    To najdôležitejšie, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným sladko ružovým prevedením. Diskrétna a pôvabná taštička/kabelka v sebe totiž ukrýva obojok, vodítko, prepojovaciu retiazku, putá na zápästie a na členky, bič, kolík, masku na oči, šimrátko a svorky na bradavky. To všetko je starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    To najdôležitejšie, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným a elegantným prevedením. Vášnivá a pôvabná červená taštička/kabelka v sebe totiž ukrýva obojok, vodítko, prepojovaciu retiazku a putá na zápästie a na členky. To všetko starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Master & Slave Bondage and Adventure Game

    Ako dopadne večer v spoločnosti hračiek z tejto škatuľky a kartičiek s úlohami pre odvážnych? Ako si dnes rozdelíte úlohy? Použijete laná alebo radšej putá? Budete hnevať alebo poslúchať? Dopadne bič len na zadok alebo si vezme do parády celé vaše telo? Tieto otázky si len ťažko zodpoviete, kým túto vzrušujúu sadu nevyskúšate.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 213

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.