×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Clinic pomôcky

Položky 33 až 64 z celkom 340

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug X Long Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penisok sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cock Plug Čierna

    Zoznámte sa s Cock Plug od majstrov na pánske erotické pomôcky z firmy Sport Fucker a dodajte s ním novú úroveň hrám s vaším penisom. Je to plug určený na sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Silver

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte aj aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Luxusná sada pomôcok z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Otvorte čierne puzdro a pohľaďte na 8 lesklých krásavcov na červenom hebkom podklade. Každý z dilatátorov má inú veľkosť a vy si užijete rozmanité zážitky. Naplňte svoje túžby!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vaginal Speculum

    Gynekologické kliešte pre vyznávačov klinických hrátok. Nastaviteľné kliešte Vám umožnia dokonalý pohľad do vagíny Vašej partnerky.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    Táto brutálna hračka vdýchne život vašim CBT fantáziám. Naťahovač a drvič semenníkov zároveň, proste kombo! Zaskrutkujte ich do tohto neúprosného zariadenia a dajte im trest, aký si zaslúžia. Každá škrupina má 13 nebezpečných skrutiek a súčasťou balenia sú aj 2 visiace zámky pre nemožnosť úniku. Podľahnite extrémnej hre!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Vice Grip Urethral Stretcher

    Uretrálny naťahovač s 2 tyčinkami, ktoré roztiahnu vašu močovú trubicu. Užite si kúsok slastnej bolesti! Navlečte pomôcku na žaluď a pomocou matiek začnite pomaly odďalovať tyčinky od seba a tým rozširovať močový otvor. Hračka z nerezovej ocele určená pre CBT, drsnejšie hrátky, ale aj odvážnych mužov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Ring Speculum Stainless Steel

    Prsteň z nerezovej ocele pre extrémne análne hry. Zoširoka otvorí análny otvor, takže získate skutočný prehľad. Jedná sa o inovatívny, kvalitný a ľahko postihnuteľný produkt, s ktorým si splníte svoje divoké análne fantázie a do otvoreného análu svojho náprotivku následne buď nahliadnete, alebo tam vložíte čokoľvek, čo práve uznáte za vhodné.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Anal Spreader

    Láka vás nahliadnuť za zadné dvierka vášho náprotivku? Nemožné sa stane skutočnosťou s touto dômyselnou pomôckou Anal Spreader. Je perfektný pre análnu stimuláciu aj pretiahnutie a vďaka 3 skrutkám si môžete úroveň roztiahnutia jednoducho nastaviť. Spoľahnúť sa môžete aj na bezpečnú manipuláciu a početné možnosti ďalších hier!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Long Hollow Silicone Penis Plug 096

    Dutý plug určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • easyCARE Nitrile Gloves Powder-Free Black 100 pack

    Zmyselne čierne a super multifunkčné! Tieto rukavice z nitrilu sa hodia na rozmanité kratochvíle a určite si ich teraz prezeráte práve preto, že vám hlavou beží váš nezbedne erotický scenár, ku ktorému sú potrebné, nepletieme sa? V balení ich nájdete hneď 100 a na výber máte z niekoľkých veľkostí.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Anal Speculum

    Kovové análne zrkadlo vyrobené z kvalitného materiálu. Ponúkne vám dve možnosti úprav veľkosti pomocou skrutiek na jeho stranách.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Dlhý a jemne zvlnený dilatátor pre špeciálnu stimuláciu penisu zvnútra, ktorej sa hovorí sounding. Ak patríte medzi fanúšikov soundingu určite by vám nemala uniknúť možnosť dráždiť svoju močovú trubicu prostredníctvom intenzívnych elektrických šokov a výbojov.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethal Bendable Beads 8mm

    Hľadáte novú pomôcku na stimuláciu vašej močovej trubice zvnútra? Bendable Beads sú poddajné guľôčky dvoch veľkostí z nerezovej ocele, ktoré sú flexibilné, hladké a super leštené. Užite si s nimi zábavu, vzrušenie a extra pocity, ktorých by ste s inou pomôckou len ťažko dosahovali.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs SQUEEZE Ball Stretcher Hot Pink

    Hľadáte niečo, v čom sa budú vaše semenníky zmyselne hojdať a naťahovať? Nový Squeeze od Oxballs je navrhnutý tak, aby pohodlne oddelil vaše oriešky od tela. Uchytí ich tak tesne a esteticky, že vášmu partnerovi bude stačiť jeden jediný pohľad na vaše prirodzenie a rozpáli sa rovnako mocne, ako vaše natiahnuté gule.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set Small 090 - Sada silikónových dilatátorov 4ks

    Objavte svoje hlboké, citlivé miesta s týmto setom silikónových dilatátorov. Táto sada je ideálna pre všetkých mužov, ktorí chcú posúvať svoje hranice. Začnite s najmenším a postupne sa dostanete k najväčšiemu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 15 Chastity 3.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Keď vtáčika chytajú, sladko mu spievajú! Toto ale nie je len tak nejaká klietka, ako bonus totiž disponuje dilatátorom do močovej trubice. Dilatátor je vyrobený z hladkého, flexibilného lekárskeho silikónu a klietka z polykarbonátu, ktorý bude príjemný aj na dlhodobé nosenie. Pripravte sa na lapenie vášho vtáka!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Čierna

    Skvelý vibračný dilatátor, určený na čoraz viac obľúbený sounding, teda stimuláciu penisu zvnútra.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Silikónový rozdeľovač semenníkov pre ešte pôvabnejší vzhľad vášho mužstva! Bude tlačiť na penis dopredu a zároveň semenníky dolu a od seba. Vytvára tak veľmi provokatívny vzhľad a príjemné pocity. Je vyrobený z mäkkého a pružného silikónu, ktorý vás príjemne obopne a prispôsobí sa vašim proporciám.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka, je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Mini Fucker Penisplug 8mm

    Elegantný a moderný penisplug z kolekcie značky Stell Power Tools bude vaším obľúbeným doplnkom pri hrách spojených so stimuláciou močovej trubice. Pre ľahkú manipuláciu je vybavený koncovou smyčkou. Jeho reliéfna silueta je dômyselne navrhnutá tak, aby vás príjemne dráždila. Tento doplnok je absolútne bezpečný pre telo a zaručuje aj dlhú trvanlivosť.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 8mm

    Krása a elegancia vyžarujúca z nerezovej ocele dali vzniknúť tejto dômyselnej pomôcke určenej na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je hladká, kvalitná a zakončená slzičkou, na ktorú nadväzuje telo s priemerom 3 mm. Nechajte sa zlákať kvalitným doplnkom na sounding z prekrásneho materiálu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper

    Zasuňte pružný modrý plug do svojej močovej trubice a vychutnajte si pocity, ktoré vám váš nový milenec poskytne. Pre bezpečné zaobchádzanie je zakončený guličkou a vyrobený je zo 100% pružného a príjemného silikónu, ktorý neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EÚ REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Chcete potešiť svoju špičku penisu zvnútra i zvonku? Priamo na tento je kompaktný a veľmi ľahko ovládateľný masturbátor. Ponúkne vám vzrušujúce vibrácie a jemné stimulačné bodky, ktoré potešia žaluď a uzdičku. Chcete viac? Pridajte jeden z 3 flexibilných dilatátorov a vychutnajte si stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dip Stick Wand Trainer 6-15mm

    Hľadáte odolný dilatátor pre vašu močovú trubicu? Predstavujeme Dip Stick z luxusnej nerezovej ocele pre vaše pohodlie aj pokrok. Tento materiál je príjemne odolný, ľahko sa čistí a je hygienický, čo je pri hrátkach tohto typu priam nevyhnutný. Sledujte na vyznačenej stupnici, ako hlboko sa dostanete!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Objavte silu tohto špeciálneho erekčného krúžku! Používa sa v mieste medzi penisom a semenníkmi alebo pri koreni penisu. Je vyrobený z kvalitného TPE materiálu a pochádza z dielne značky Powering. Nechajte ho, aby vám pomohol zvýšiť váš výkon a tiež zintenzívniť vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tenký a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Penis Extender Black

    Premeňte svoje sny o väčšom penise na skutočnosť s touto dômyselnou pomôckou od značky California Exotics. Odolný silikónový popruh udrží zariadenie na svojom mieste, kým počas niekoľkých málo sekúnd pomocou matiek skonštruujete celú konštrukciu presne tak, aby mohlo dôjsť k naťahovaniu. Vďaka polstrovaniu a použitým materiálom sa nemusíte bať o svoje pohodlie a môžete si nastaviť Extender presne tak, aby vyhovoval vašim požiadavkom. Súčasťou balenia sú aj odnímateľné predlžovacie tyčky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Intenzívne pocity, ohromujúca bolesť a nekonečné vzrušenie, to všetko získate s týmto extrémnym zariadením na drvenie semenníkov s 10 elektrizovanými režimami na rytmickú stimuláciu. Prichádza s tým značka Master Series a oproti iným drvičom semenníkov vyniká schopnosťou potešiť vaše semenníky elektrickými impulzmi, ktoré sú v ponuke v 6 intenzitách. Pomocou skrutiek si ľubovoľne volíte tlak na semenníky prostredníctvom trvanlivých plastových dosiek.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Láka vás objavovanie nových pôžitkov, alebo ste souding už vari vyskúšali a nemôžete sa ho nabažiť? S týmto plugom svoju močovú trubicu preskúmate ešte viac, pretože má nielen pôsobivú textúru, ale odnímateľný krúžok pre pohodlné uchytenie za žaluď. Okúste maximálne potešenie skrz citlivé nervové zakončenia v močovej trubici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Dutý plug určený pre obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 340

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.