×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Clinic pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 340

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Úchvatný penis plug z nerezovej ocele s nevšedným tvarom háčika a inšpirovaný slávnym superhrdinom v čiernej farbe! Akonáhle si ho vložíte do penisu, zaplavia vás nielen úžasné pocity, ale tiež sa budete radovať z toho, ako skvele táto pomôcka vyzerá. Je potrebné ešte spomenúť, že plug je dutý, takže aj spermie sa ľahko dostanú von!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajte neuveriteľnú stimuláciu. Užite si hladký dizajn plugov, tvar klincov, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher-Stretcher

    Masívna hračka z nerezovej ocele! Tvoria ju dva krúžky a slúžia ako naťahovač semenníkov alebo pokojne aj ako erekčný krúžok. Oba krúžky majú priemer 3 cm a ku skrutkovaciemu otvoru je v balení aj imbusový kľúč. Hrajte si sólo alebo si vychutnajte párové mučenie.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dodajte novú hĺbku svojim soundingovým hrátkam, teda stimulácii močovej trubice zvnútra. Probe Sound je vyrobená zo super silného a zároveň flexibilného silikónu, ktorý je príjemne hladký na dotyk a rýchlo sa zahreje na teplotu tela. Probe Sound je naozaj dlhá, ale to ešte nemusí znamenať, že je určená len pre skúsených milovníkov, užijú si s ňou aj začiatočníci. Nezabúdajte používať sterilné lubrikanty a po každom použití hračku hygienicky vyčistiť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Hovoríte si, čo je asi toto za pomôcku? Radi vám toto sladké tajomstvo odhalíme! Je to špeciálny doplnoknavrhnutý pre ženské telo a jeho potešenie. Ohnete ho podľa potreby tak, aby hrbolček uprostred pomáhal stimulovať G-bod, zatiaľ čo ohybné ramienka roztiahnu pysky ohanbia. Vaše intímne partie tak budú perfektne vystavené na obdiv, vagína bude otvorená a čo sa bude diať ďalej, bude len na vás.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Tento oceľový krúžok na penis nie je vhodný pre jemné a nežné povahy. Je ideálny pre tých, ktorých zmysel života je mučenie penisu a nebojí sa ničoho! Krúžok má totiž z vnútornej strany 6 hrotov, ktorých úroveň zovretia môžete korigovať pomocou priloženého imbusového kľúča.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Dick Screws

    Skrutky do penisu z vysoko kvalitného silikónu! Užite si stimuláciu močovej trubice zvnútra a objavujte nové pocity. Tieto skrutky sú flexibilné, ich použitie je vzrušujúce a ich čistenie veľmi jednoduché.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Stimuláciu močovej trubice ste už skúšali a teraz hľadáte dokonalú hračku, s ktorou by ste svoje chvíľky vášne posunuli na novú úroveň? Táto pomôcka sa nevolá Devil čiže diabol len tak! Vyrobená je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, je elegantná, pevná a poskytne vám intenzívne zážitky. Doprajte si luxus a dokonalú stimuláciu močovej trubice zároveň.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set - Sada oceľových dilatátorov 14ks

    Kolekcia prémiových dilatátorov určených na dokonalú a účinnú stimuláciu močovej trubice.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Weighted Ring Large

    Vychutnajte si zmyselné potešenie s touto dômyselnou hračkou od značky Colte. Krúžok si navlečte okolo penisu, kde posilní vašu erekciu, a guľôčku potom schovajte do miest, kam slnko nesvieti. Vďaka flexibilite a príjemnému, zdravotnému nezávadnému materiálu sa hračka veľmi pohodlne nosí a je jedno, či sa s ňou chystáte vyraziť von, alebo vydrhnúť celý byt.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher Black

    Potrebujete spoľahlivú podporu pre penis aj semenníky? Cock Pipe je perfektnou voľbou! Podporí a posilní erekciu, a ešte k tomu príjemne stiahne semenníky a udrží ich dole od tela. Tešte sa na pohodlné nosenie, dlhšie vzrušenie, oddialenie vyvrcholenia a maximálny výkon!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Užívajte si svoje vášne a naplňte svoje túžby s touto pomôckou do penisu z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Plug Penisstick od značky Kiotos je krásny na pohľad, pretože je neuveriteľne lesklý a tvarovaný pre extra stimuláciu. Ľahko sa zavádza, je dutý a v základni má niekoľko otvorov, takže váš výstrek bude sprchou slasti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Collins Speculum Medium Brushed Steel

    Hladké a perfektne navrhnuté "zrkadlo", ktoré vám umožní nahliadnuť dovnútra a vyskúšať si vyšetrenie ako u doktora. Disponujte skrutkou, s ktorým ho roztvoríte na požadovanú úroveň. Naplňte svoje túžby skutočnosťou s touto pomôckou z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Natiahnite svoje semenníky a užite si vzrušenie! Tento okrúhly krúžok Lockable Ball Stretcher od značky Rebel sa nasadí na semenníky a uzamkne sa pomocou priloženého kľúča. Alebo chcete niečo viac? Skúste krúžok pred použitím zahriať (v horúcej vode) alebo ochladiť (v studenej vode).

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Chcete objaviť nové pocity cez vaše semenníky? Nasaďte si na ne tento luxusný naťahovač z ťažkej nerezovej ocele a zovrite ich silným magnetom. Zatiaľ čo budete masturbovať, súložiť, alebo sa akokoľvek hrať, gravitácia si vyberie svoju daň a vytvorí tak intenzívny pocit posilňujúci sexuálny zážitok. Natiahnite svoje semenníky k orgazmickému šťastiu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Vychutnajte si potešenie, ktorá zažijete s týmto erekčným krúžkom obohateným o guľôčku s hmotnosťou 110 g. Krúžok zovrie váš penis pri koreni a zaistí vám tak úplne vzrušujúci orgazmus. Tento krúžok vašu erekciu udrží a nepustí! Vďaka svojej nastaviteľnej dĺžke je vhodný pre všetky veľkosti, ľahko sa používa a tiež udržiava.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Sound 8mm

    Čo tak nahnevať močovú trubicu zvnútra a zažiť vzrušenie, ktoré pôjde ruka v ruke s miernou bolesťou? Sounding láka stále viac zvedavcov a nie je divu, vyskúšať by sa malo všetko! Len pamätajte, že bez kvalitných pomôcok to jednoducho nepôjde. Vhod vám teda príde tento dilatátor s pre telo bezpečného silikónu. Nechajte si ním vykúzliť úsmev na tvári!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom vám to pôjde ešte lepšie! Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Je hladko leštený a ľahko sa zavádza. Dojdite si pre svoj orgazmus tak hlboko ako budete potrebovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Milujete veci 2 v 1 a milujete mučenie penisu? Brutus Cruncher je drtič semenníkov zo silného silikónového materiálu a zároveň je tiež väzením pre semenníky, pretože ho môžete zamknúť na zámok. Ostré hroty nedovolia semenníkom spať a kľúč od zámku nemusí nutne patriť len vám. Poďte skúsiť niečo nové!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • mediCARE Nitrile Gloves Powder-Free Dark Pink 100 pack

    Zmyselne sfarbené a super multifunkčné! Tieto rukavice z nitrilu sa hodia na rozmanité kratochvíle a určite si ich teraz prezeráte práve preto, že vám hlavou beží váš nezbedne erotický scenár, ku ktorému sú potrebné, nepletieme sa? V balení ich nájdete hneď 100 a na výber máte z niekoľkých veľkostí.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Stimulujte svoju močovú trubicu s týmto vibračným dilatátorom. You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator je tvorený niekoľkými guličkami, ktorých zavádzanie do penisu vás bude mnohonásobne stimulovať, ďalej vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, medzi ktorými prepínate stlačením tlačidla. Silikónová povrchová úprava sľubuje hebkosť pre svoje jednoduché zavádzanie a vy nezabúdajte na to, že tento materiál je vhodné kombinovať iba s lubrikantmi na báze vody.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Traja pomocníci z nerezovej ocele pre slasť vašej močovej trubice. Sú ideálni pre úplných začiatočníkov, ktorí si chcú vyskúšať sounding a objaviť nové pôžitky. Penisplugy sú pevné, zdobené stimulačnými guľôčkami a majú pomerne krátku dĺžku 5 cm. Tak skúste niečo nové!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Tento dilatátor je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Jemné hrbolčeky sľubujú intenzívnu stimuláciu a materiál zase ľahkú údržbu. Odvážte sa skúsiť doteraz nepoznané!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívnu stimuláciu a extra tlak, vibrátor je totiž dlhý a má koncovú silnejšiu časť. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Objavte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Tento Starter Set sa nasadzuje na semenníky, na ktorých pevne drží a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich semenníkov sa stane nástroj potešenia a slasti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Silicone Beaded Lube Launcher

    Dávkujte svojmu análu či vagíne lubrikant presne, príjemne a len jednou rukou! Tento praktický dávkovač si obľúbite na prvé použitie, naplniť ho môžete akoukoľvek tekutinou (okrem silikónového lubrikantu) a potom ho jednoduchým jedným ťahom dostať tam, kde ho potrebujete mať. Dávkovač je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a svojím tvarom vám zároveň dopraje aj príjemnú stimuláciu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug Vibrating Bendable Dilator 0555150 Black

    Hot vibračné potešenie močovej trubice! Tento vibračný a flexibilný dilatátor je tu pre všetkých, ktorí milujú sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného bezšvového silikónu a je veľmi príjemný na dotyk. Jeho zaoblená špička vám umožní ľahké zavádzanie a vďaka svojej pružnosti sa dilatátor dokonale prispôsobí vášmu telu. Vyberte si z 10 vibračných režimov pre rozmanité zážitky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pozor, toto zariadenie z kvalitnej nerezovej ocele rozhodne nie je vhodné pre jemné a nežné duše. Je tu pre tých najväčších neposlušníkov, ktorí sa ničoho neboja a nechajú si pokojne zamknúť aj svoje čeľuste. Vložte náustok do pusu, skúsnite a pomocou šesťhranného kľúča nastavte veľkosť otvoru a utiahnite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Účinná pomôcka z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele od značky Triune. Umiestňuje sa okolo penisu a ak dôjde k erekcii, jej vnútorné pichliače sa ostro zaryjú do tela tak, že sa pre nositeľa z erekcie stane obávaná a bolestivá príťaž. Alebo ho umiestnite na semenníky, je len na vás, ako k mučeniu pristúpite a ako veľmi zlí budete! Visiaci zámok zabezpečí, že nositeľ nebezpečného prsteňa bude len a len vo vašej moci!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Aj ženy si môžu užívať uretrálne potešenie! S týmto dutým dilatátorom s odnímateľnou zátkou to pôjde bez problémov, pretože je vyrobený z toho najlepšieho silikónu s jemnou textúrou. Zároveň je tiež veľmi flexibilný a ľahko sa zavádza. Splňte si svoje erotické sny!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • easyCARE Nitrile Gloves Powder-Free Blue 100 pack

    Zmyselne modré a super multifunkčné! Tieto rukavice z nitrilu sa hodia na rozmanité kratochvíle a určite si ich teraz prezeráte práve preto, že vám hlavou beží váš nezbedne erotický scenár, ku ktorému sú potrebné, nepletieme sa? V balení ich nájdete hneď 100 a na výber máte z niekoľkých veľkostí.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 340

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.