×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pásy cudnosti pre mužov

Položky 65 až 96 z celkom 230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Shots ManCage Model 27 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti s vysoko kvalitnou flexibilnou silikónovou konštrukciou, ktorá je veľmi ľahká, odolná a hypoalergénna. Klietka predstavuje nádherný, elegantný a vkusný doplnok a láka pohľady na uväznené prirodzenie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Milujete luxus, eleganciu a zlatú farbu? V tom prípade je tu kolekcia erotických hračiek Sevanda práve pre vás! Patrí do nej aj táto prémiová BDSM klietka cudnosti na penis vyrobená s maximálnou presnosťou a zmyslom pre detail. Doprajte si nezbedne erotickú hračku stelesňujúcu vaše vášne a pôžitkárstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Keď klietka na penis, tak už teda pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca hada, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si rovnako nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu ta dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Nasaďte mu ružovú klietku a zamknite ho ako princeznú do veže! Je to dokonalý nástroj, do ktorého uzamknete jeho penis a vďaka ružovej farbe ho zbavíte aj pocitu mužnosti. Svojmu nositeľovi dopraje pohodlie a bezpečnosť, pretože je vyrobená z polykarbonátového zdravotníckeho materiálu, je ľahká, hypoalergénna, odolná a zabraňuje iba erekcii, nie fyziologickým potrebám.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Kožený pás cudnosti s análnym kolíkom pre najneposlušnejších nezbedníkov! Vyrobený je z vysoko kvalitnej a odolnej pravej kože, kolík je odopínateľný a veľkosť pásu je na oboch stranách nastaviteľná, takže sa dokonale prispôsobí veľkosti pásu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu, aj dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Chcete niečo viac než len obyčajnú klietku cudnosti? Toto zariadenie je určené oveľa pokročilejším milovníkom! Klietka je pohodlná, pokiaľ je jej nositeľ nevzrušený, ale pri vzrušení „hryzie“ a bráni tak všetkému zakázanému. Hroty klietky sú tupé, takže nespôsobujú zranenie, ale odtlačky samozrejme zostať môžu. Klietka má tiež odnímateľný 7 mm plug do penis s otvorom na moč. Tak komu zveríte kľúče od zámku?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú, a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenie, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zaistí, že nositeľov penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý tak dlho, ako bude jeho pán potrebovať, pretože klietka má hygienický tvar na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas vypustiť vtáčika z klietky na slobodu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Štýlovú submisívnu hru okúsite len vtedy, ak si necháte vtáka zamknúť do elegantnej lesklej klietky. Jej robustný dizajn vám sadne tak, že vaše mužstvo vytvaruje do dokonalých tvarov. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám, vetrá a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Tak nečakajte, začnite brať svoju submisivitu vážne!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zaistí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je 6 až 8 cm a na vnútornej strane má 2 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu partnerovi v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po odobratí klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Keď vtáčika chytajú, sladko mu spievajú! Toto ale nie je len tak nejaká klietka, ako bonus totiž disponuje dilatátorom do močovej trubice. Dilatátor je vyrobený z hladkého, flexibilného lekárskeho silikónu a klietka z polykarbonátu, ktorý bude príjemný aj na dlhodobé nosenie. Pripravte sa na lapenie vášho vtáka!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu a dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú tiež zámky, kovové a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovu. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Chcete ho naozaj zamknúť a zabrániť mu sa vyslobodiť? Táto luxusná klietka vám to umožní! Jedná sa o kvalitný produkt značky Kiotos z prekrásnej nerezovej ocele, ktorý sa prispôsobí veľkosti penisu vďaka rôzne veľkými krúžkom. Povrch je hladký a aj dlhodobé nosenie bude teda pohodlné. Lapte vtáčika do klietky, zamknite a prevezmite moc nad jeho vzrušením.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Cock Cage II

    Uzamknite svojho potešiteľa! Táto klietka z kolekcie Fetish Collection nielen, že vyzerá úplne skvele, ale aj svojmu nositeľovi poskytne bezkonkurenčné pocity prameniace z nútenej sexuálnej abstinencie. Nie je totiž tajomstvom, že klietka zabraňuje dosiahnutiu erekcie a najmenší pokus o vzrušenie bude dosť bolieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi moderný a extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Klietka Mini Me vám vezme nielen slobodu, ale tiež priestor! V8š vtáčik bude v úplne tesnom väzení, vy budete bezmocní a vaše túžby obmedzené, až to možno bude bolieť. Rovnako ako iné klietky cudnosti, tak aj táto je bezpečná a kvalitná. Zverte kľúče svojej pani či pánovi a užívajte si ten pocit, keď únik nie je možný!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Chyťte vtáka do pasce! Táto hračka disponuje tyčinkou do močovej trubice, ktorú môžete uzamknúť, aby sa z nej penis už nedostal. Znie vám to nebezpečne? Je to tak! Budete kňučať bolestivou slasťou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 23 Chastity Cage 2.5" 6,5cm Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného príjemného silikónu, ktorý je veľmi ľahký, poddajný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z niekoľkých častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size M Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Zamknite vtáka do klietky z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele! Táto klietka cudnosti disponuje uzamykateľným dizajnom a nastaviteľným krúžkom do 4 rôznych veľkostí. Pomocou systému doštičiek a kolíčkov zachytíte ochabnutý penis, ktorý nebude mať možnosť úniku. Poďte sledovať, ako ho klietka bude trápiť!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Päť náhradných zámkov pre MenCage.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Chcete vziať svojmu vtáčikovi slobodu? Táto krásna klietka cudnosti z nerezovej ocele bude tým pravým doplnkom. Je ručne leštená, čo jej dodáva luxusný vzhľad a jej priemer je 35 mm a krúžok na semenníky má 45 mm. Vychutnajte si svoj obľúbený pocit, keď jednoducho nemôžete stvrdnúť.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Keď klietka na penis, tak už pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca leva, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si aj tak nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Uzamknite penis svojho milenca do klietky vyrobenej z vysoko kvalitného silikónu. Je vhodná na dlhodobé nosenie, pretože je ľahká, priedušná, zároveň bezpečná pre telo a má sexy dizajn. Súčasťou balenia je aj robustný krúžok z nerezovej ocele s nastaviteľnou veľkosťou. Prevezmite kontrolu a doprajte si ten pocit, kedy je jeho penis len a len váš!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    Milujete doplnky na penis a semenníky od Oxballs! V tom prípade budete zbožňovať aj tento Meat Balls. Je to úplne nový spôsob, ako uväzniť penis a pripútať ho k semenníkom. Lapte vtáčika a držte ho bezmocného a zviazaného touto dômyselnou pomôckou.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.