×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pásy cudnosti pre mužov

Položky 97 až 128 z celkom 230

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • World Cage SFW Padlock

    Visiaci zámok SFW pre klietky cudnosti World Cage (a vlastne nielen pre nich). Nie je síce vhodný na cesty, pretože detektor kovov ho rozhodne nebude mať rád, ale všade inde ho používať môžete. Súčasťou balenia sú 2 kľúče.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň. Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktory je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénna. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sa pre príjemné padnutie dodávajú v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zábrante svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Hľadáte štýlové väzenie pre vášho vtáčika? Táto klietka cudnosti od Oxballs ho zahalí do kvalitného a pružného PLUS + SILICONE materiálu a bude sexi a pohodlné ju nosiť. Je teda z pružného materiálu (zmes silikónu a TPR), ktorý sa vám prispôsobí, a zdobená je falošným piercingom pre tvrďácky vzhľad.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Klietka cudnosti pre pokročilých. Ak bude penis ochabnutý, nositeľ sa bude cítiť ešte relatívne pohodlne, ale ak sa penis začne zväčšovať, jeho nositeľ bude veľmi ľutovať! Hroty v klietke sú síce tupé a nespôsobujú žiadne vážne zranenie, ale to neznamená, že to nebude bolieť. Klietka nezabraňuje močeniu a má odnímateľnú 7 mm koncovú zátku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Mr. Stubb od CB-X predstavuje ďalšiu úroveň hry, ktorú milujete! Preverí vaše limity, pretože vás uzamkne ešte tesnejšie. Rovnako ako iné klietky cudnosti, tak aj táto je bezpečná a kvalitná. Zverte kľúče svojej pani či pánovi a užívajte si ten pocit, keď únik nie je možný!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Kožený pás cudnosti s 2 visiacimi zámkami pre najneposlušnejších nezbedníkov! Vyrobený je z vysoko kvalitnej a odolnej pravej kože, kolík je odopínateľný a veľkosť je na oboch stranách nastaviteľná, taže sa dokonale prispôsobí veľkostí pásu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Snívate o tom, že váš penis bude zamknutý v klietke? Sny sa stávajú skutočnosťou s touto priedušnou a ľahkou plastovou klietkou cudnosti. Je o dosť pohodlnejšia ako klietky kovové a je tiež vhodná aj na dlhodobé nosenie. Jej priedušný dizajn uľahčuje čistenie, klietka je hygienická a bezpečná.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Dámy, chcete sa na diaľku pohrávať so vzrušením vášho partnera? A páni, dovoľte to a náležite si to užite! Je tu Bond, stimulačný krúžok ovládaný cez aplikáciu alebo diaľkový ovládač, ktorý do vašej intimity prinesie nádych dobrodružstva a posunie vaše vzrušenie na novú úroveň.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Sladká ružová klietka pre vášho vtáčika! Iba váš pán či vaša pani vám umožní pustiť vtáčika na slobodu a dosiahnuť erekciu. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám a je tak vhodná aj na dlhodobé nosenie. Mučenie teda môže trvať naozaj dlho. Poďte odovzdať kľúče.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Toto mučiace zariadenie je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Na vnútornej strane má 4 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Elegantná klietka cudnosti pre mužov. Už sa nemusíte obávať nevery a zároveň svojho milenca môžete trochu potrápiť.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Tap Stainless Steel Chastity Cage

    Chcete niečo viac než len obyčajnú klietku cudnosti? Táto klietka Tap Cage je vybavená dutou sondou do močovej trubice. Všetky tekutiny vychádzajúce z penisu tak budete mať pod úplnou kontrolou. Pripevnite ku klietke silikónovú hadičku a naložte s tekutinou, ako uznáte za vhodné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Táto kožená vecička nie je módny doplnok, i keď vám nepochybne pristane! Strict Safety Net Male Chastity Belt nie je nič iného než pás cudnosti, s ktorým vašej polovičke zabránite v akýchkoľvek hrách s penisom a dokonca aj erekcii. Kožený materiál pôsobí luxusne a sieťovaná časť umožňuje nielen pekný pohľad na väzňa, ale tiež mu nebráni v nadýchnutí sa čerstvého vzduchu. Pás je, samozrejme, uzamykateľný a popruhy sú pre dokonalé padnutie nastaviteľné.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Large

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zabezpečí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Mr. Stubb od CB-X predstavuje ďalšiu úroveň hry, ktorú milujete! Preverí vaše limity, pretože vás uzamkne ešte tesnejšie. Rovnako ako iné klietky cudnosti, tak aj táto je bezpečná a kvalitná. Zverte kľúče svojej pani či pánovi a užívajte si ten pocit, keď únik nie je možný.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Standard Chrome

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, lebo má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Medium

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zabezpečí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lock a Willy

    Viete, že sexuálna abstinencia prináša oveľa intenzívnejšiu úroveň vzrušenia? Abstinujte s Lock a Willy, originálnou a pohodlnou klietkou cudnosti, do ktorej zamknete penis a zabránite tak erekcii. Klietka cudnosti sa používa nielen ako prevencia cudzoložstva, ale aj ako nástroj, ktorým prevezme žena moc nad vzrušením svojho náprotivku, zamkne jeho úd a odomkne ho až vtedy, kedy sama uzná, že je pravá chvíľa dopriať svojmu partnerovi slobodu a ten najintenzívnejší sexuálny zážitok spôsobený niekoľkodennou abstinenciou.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size M Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC05 Soft Silicone Penis Cage Black

    Obzeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Táto je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu a ponúka tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Obmedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Black

    Milujete hoci úplne pod dozorom? Túžite po tej najmenšej klietka cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, pretože má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potreb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho ptáčika do tejto klece. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je cca 7 cm a na vnútornej strane má 4 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Prahnete po tom, aby bol váš vták lapený do klietky? Táto Black Label Brutus klietka ju skutočná klietka a nie len tak nejaká klietka. Je vyrobená z robustnej nerezovej ocele a je ukrytá v luxusnej krabičke, ktorú bude radosť otvorť. Pripevnite zámok a nezabudnite na to, že keď vtáčika lapajú, pekne mu spievajú.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Standard Black

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, lebo má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 29 TPE Chastity Cage Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti s vysoko kvalitnou TPE konštrukciou, ktorá je veľmi ľahká, odolná a hypoalergénna. Klietka predstavuje nádherný, elegantný a vkusný doplnok a láka pohľady na uväznené prirodzenie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Transparent

    Milujete hoci úplne pod dozorom? Túžite po tej najmenšej klietka cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, pretože má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potreb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho ptáčika do tejto klece. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Mini Pink

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, pretože má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 2

    Prémiová klietka cudnosti pre penisy, ktoré sa aj vo väzení chcú cítiť luxusne, komfortne a štýlovo. Predstavujeme kolekciu Cellmate a tento precízny kúsok na precítenie cudnosti z vysoko kvalitnej živice so zábavným a zároveň stimulačným zdobením ružovými alebo černými silikónovými hrotmi. Každá z kleciek FlexiSpike je ručne vyrobená av jej balení nechýbajú 4 rôzne veľké kroužky. Tak už naďalej neodolávajte a nechajte sa vkusne uzamknúť.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 230

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.