×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 65 až 96 z celkom 2200

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Silicone Dilator Urethra Vibrator - Vibračný silikónový uretrálny dilatátor Čierna

    Čierny dilatátor so 7 úrovňami vibrácií od značky You2Toys. Vyrobený je z príjemného a predovšetkým flexibilného silikónu s polyuretánovým povlakom, ktorý je úplne hygienický a zaručí vám jednoduchú a pohodlnú manipuláciu. Batérie sú súčasťou balenia.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Nipple Sucker Pair in Shiny Pink - Prísavky na bradavky

    Bradavky sú veľmi citlivá erotogénna zóna mnohých žien, a preto by bolo chybou podceňovať ich stimuláciu. Títo prísavky z gélového materiálu sú tá pravá pomôcka na tento účel.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Shirt 2900025

    Nechajte vaše ženské tvary zažiariť vo svetle reflektorov! Táto latexová košeľa s krátkym rukávom bude ako vaša druhá koža, zvýrazní pás a stojančekom podporí vašu osobnosť. Vďaka zipsu, ktorý sa pnie cez celú prednú časť, budete môcť odhaliť toľko zo svojho nahého tela, koľko uznáte za vhodné.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Aligator Nipple Clamps

    Urobte radosť svojim bradavkám a doprajte im ako potešenie, tak príjemnú bolesť so svorkami Aligator Nipple Clamps. Sú vhodné aj pre úplných začiatočníkov! Tvoria ich trvanlivé, kovové spony s mäkkými, gumovými vložkami a spájajúca retiazka. Intenzitu tlaku si sami nastavíte pomocou otáčacej skrutky a retiazkou potom môžete tlak o niečo zväčšiť, stačí jemné uchopenie a uvidíte, čo sa bude diať.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Leggings 2901110

    Klasika, ktorá nesmie chýbať žiadnym milovníkom latexu! Tieto legíny majú trojcestný zips v rozkroku, sú dlhé, úzke a extrémne sexi! Obopnú vás ako druhá koža a ak dôjde na vec, tak ich ani nebudete musieť dávať dole a bude stačiť rozopnúť zips. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sleep Mask Black

    Maska pre pokojný spánok alebo pre divoké milostné hrátky? Obe varianty sú možné! Táto maska na oči má pružné popruhy, vďaka ktorým pohodlne padne a vyrobená je z príjemného a kvalitného materiálu, ktorý vám dopraje pokojný spánok aj vzrušenie.

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Breathable Ball Gag - Roubík

    Náhubok patrí k základnej výbave pre S/M sex. Je mimoriadne vzrušujúce, keď vám váš pán alebo pani dá tento kolík z tvrdého plastu.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel - Stimulačné koliesko

    XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel sa od ostatných erotických pomôcok líši tým, že spája hneď 5 veterníkov v jednu superúčinnú pomôcku pre to najintenzívnejšie potešenie.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Open Mouth Gag 321153 Red

    Chcete skúsiť niečo nové a hľadáte podmanivý a hravý doplnok? Včele odporúčame tento kolík, z ktorého srší štýl, zmyselnosť i príťažlivosť. Je ideálny na objavovanie nových dimenzií intimity a potešenia a jeho červené roztvorené pery rozhodne nenechajú nikoho chladným.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Pants with a Penis Sleeve and Anal Condom 2910438 Black

    Sexy vzhľad i pocity! Tieto priliehavé šortky z prírodného latexu s hrúbkou 0,4 mm majú integrovaný návlek na penis a semenníky a tiež análny kondóm. Sú ideálne pre milovníkov, ktorí milujú latexové rýchlovky a zábavu za zadnými vrátkami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Max Twist XL Nipple Sucker - Prísavky na bradavky

    Prísavky na bradavky, ktoré vďaka skrutkovaciemu mechanizmu vytvárajú veľmi silný podtlak a maximálne prekrvia tieto citlivé miesta. Pri vyvinutí dostatočného podtlaku nie je potrbené prísavky pridržiavať rukou.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

    Klietka cudnosti Enemy No 2 má transparentnú farbu a elektro-stimulačné funkcie. Držte búrlivú túžbu svojho partnera pod zámkom, obmedzte jeho slobodu, zabráňte erekcii a sama rozhodnite, kedy ho pustíte von a predovšetkým, koľko elektro-stimulačných šokov dneska dostane. Klietka disponuje 3 odnímateľnými vodivými plochami, z ktorých 2 sú postranné a tretia je vo forme soundingu, teda malého dilatátora, ktorý sa zavedie do močovej trubice.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker - Vibračné přísavky na bradavky

    Vibračné prísavky na bradavky od značky You2Toys sa iste stanú vašou obľúbenou pomôckou. Disponujú minivibrátormi, ktoré vaše bradavky budú skutočne veľmi intenzívne dráždiť. Použitie tejto hračky je veľmi jednoduché, stačí prísavky nasadiť na bradavky, pomocou balónika odsať vzduch, zapnúť vibrácie a užívať si slastnú stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Shhh Blindfold - Saténová páska na oči

    Zakryte svojmu partnerovi oči luxusnou saténovou páskou na oči a poddajte so svojim najvášnivejším fantáziám.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Candy Nipple Tassels - Senzačné jedlé bonbóniky na bradavky

    Bestseller medzi erotickými dobrotami! Tieto ozdoby na bradavky sú vyrobené z cukríkov s ovocnou príchuťou, ktoré sme milovali ako deti. Teraz ako dospelí ich budeme milovať trochu iným spôsobom. Ozdobte svoje bradavky a dajte priestor svojej fantázii v tom, ako bonbónikmi nakŕmite svoj náprotivok.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Charming Chuck e-stim penis strap set

    Remienky na penis pre intenzívnu stimuláciu elektrickým chvením. Objavte zmyselné potešenie a ocitnete sa v neočakávaných výškach vzrušenia. Popruhy majú nastaviteľné veľkosti, takže perfektne padnú všetkým veľkostiam a záleží na vás, či ich pripnete okolo žaluďa, koreňa penisu alebo dokonca okolo semenníkov.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Dip Stick Ribbed 6mm - Kovový uretrálny dilatátor

    Elegantný a moderný plug určený na sounding. Vyrobený je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, je pevný a vyniká rebrovaným povrchom, ktorý bude vášnivo stimulovať vašu močovú trubicu. Dip Stick je navrhnutý tak, aby jeho životnosť bolo čo najdlhšia a aby bol zároveň úplne bezpečný pre telo. Preskúmajte svoje telo s dômyselnými oceľovými doplnkami od Steel Power Tools.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size S Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Mask - Latexová maska na tvár Čierna

    Dokonale padnúca latexová maska ​​na hlavu s otvormi na ústa a oči. Veľkosť univerzálna.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Embroidered Mask - Maska na oči 2480298

    Čierna maska ​​s výšivkou a otvormi na oči.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Wheel of Pleasure - Stimulačné koliesko

    Stimulačné koliesko od obľúbenej značky Ouch! prináša rôznorodú škálu bolestivého potešenia. Je vybavené malými kolíkmi, ktoré sú veľmi ostré a dodajú vám pocit dominantnosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass Vault Locking Ass Expander

    Milujete análne hrátky? Ak je vaša láska skutočná, určite ju budete chcieť posunúť na novú úroveň s tou nevšednou hračkou z kvalitnej nerezovej ocele. Je ideálny pre výstredných milovníkov análneho otroctva a pomocou kľúča roztiahnete za zadnými dvierkami jej „okvetné lístky, ktoré svojho nositeľa či nositeľku maximálne vyplnia. Následne hračku uzamknete na mieste a kolík si bude držať svoju roztiahnutú pozíciu. Hlavne ten kľúčik od zámku v základni nestratiť, inak kolík von už nedostanete!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Japanese Silk Rope - Bondážne lano Čierna 10,5m

    Fetish Fantasy Japanese Silk Rope - Bondážne lano čierne - milostné lano v čiernej farbe z príjemného, ​​bavlneného materiálu, ktorý drží a nešmýka sa.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Dress 2900173 Red

    Klasický štýl v divokej červenej farbe! Tieto krásne a sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú veľký okrúhly výstrih. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vaše krivky tým najviac podmanivým spôsobom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Open Cup Crotchless Suspender Body & Mask 2480484 Black

    Vzrušujúca, nebezpečná a tajomná, presne taká budete v tomto čiernom body s podväzkami a otvoreným rozkrokom od Bad Kitty. Vyniká svojou maskou na hlavu a štýlovou vegánskou kožou, ktorá je mäkká, pružná a extrémne komfortná na nosenie. Zadný zips uľahčí obliekanie a odhalené poprsie a rozkrok budú lákať pozornosť očí. Pripojte svoje obľúbené pančuchy alebo popruhy na podväzky odstráňte preč.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Hog-Tie Kit

    Prevezmite absolútnu kontrolu nad akýmkoľvek pohybom svojho milenca. Extreme Hog-Tie Kit sa skladá z neoprénových pút na zápästia i členky a z popruhu s kovovým stredom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Hold Me Under the Bed Restraint System

    Perfektný zádržný systém v tvare písmena H hodiaci sa na väčšinu štandardných matrací. Tento doplnok oceníte predovšetkým pre jeho univerzálnosť, presnosť a jednoduché použitie. Je kompatibilný s matracmi štandardných rozmerov, keďže dĺžka všetkých popruhov je nastaviteľná. Popruhy sú zakončené putami na zápästria a členky, ktoré disponujú silným suchým zipsom, pomocou neho ich nastavíte na požadovanú veľkosť. Užívajte si obmedzovanie slobody a s tým spojené vzrušujúce hrátky!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 2200

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.