×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish

Položky 129 až 160 z celkom 2201

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Me You Us Latex Crotchless Panties Black

    Jeden malý kúsok latexovej bielizne pre nekonečný sexy efekt! Tieto vysoké nohavičky s otvoreným rozkrokom budete zbožňovať. Podčiarknu krásu a tvar vášho zadočku aj postavy a pokiaľ dôjde na akciu, nebudete ich musieť dávať dole. Oblečte si ich a realizujte svoje vysnívané BDSM scény!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy D Ring Harness

    Váš otrok vás bude prosiť, aby ste ho zviazali do tejto úžasnej bondážnej sady od Fetish Fantasy. Jedná sa o veľmi premyslený zádržný systém, ktorý vám umožní veľa rôznych pozícií zviazania.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Plug, určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs - Plyšové kovová putá ružová

    Tieto krásne plyšové putá v ružovej farbe sú nádherne mäkučké, preto sa nemusíte báť nechcených otlakov a iných poranení.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Nipple Teasers Metal

    Ak práve čítate tento text, tak pravdepodobne premýšľate nad tým, že vyskúšate svorky na bradavky. Chcete poradiť? Áno, vyskúšajte ich! Tieto svorky sú ideálne nielen pre začiatočníkov, sú cenovo dostupné, unisex a ľahko sa používajú. Poďte objaviť niečo nové!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Puppy Mask

    Už ste niekedy skúsili svoje BDSM hrátky ozvláštniť pomocou masky? Ak nie, choďte do toho, je to skvelý! Správne zvolená maska vám dopraje tajomný nádych zmyselnej identity, a ešte viac vás navnadí na realizáciu svojich vzrušujúcich túžob. Táto je vyrobená z kvalitnej PU kože a pripomína psíka.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator - Vibračný uretrálny dilatátor Ružová

    Ružový dilatátor so 7 vibračnými režimami. Jeho malé rozmery prinášajú bezodné možnosti ako ho využiť, vašej fantázii sa medze nekladú! Vyrobený je zo silikónu a ABS, je bezpečný pre telo, bez ftalátov a spĺňa prísne nariadenia EU REACH. Batérie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Cage Set

    Kdepak ty ptáčku hnízdo máš? No predsa v tejto klietke cudnosti, ktorú ti nasadí tvoja milá, aby mala tvoje vzrušenie vo svojej moci! Áno, táto sada obsahuje všetko, čo potrebujete na skrotenie erekcie a prevzatie kontroly nad potešením svojho náprotivku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Dress Black

    Malé čierne latexové s úchvatným strihom! Tieto krásne a sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú priliehavú hornú časť, úzke ramienka a rozšírenú sukňu. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vaše krivky tým najviac podmanivým spôsobom.

    229 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Cuff & Tether Set - Bondážna súprava

    Potešte svojho milenca touto všestrannou sadou pút a povrazov. Nastaviteľné povrazy môžu byť využité rôznymi spôsobmi a nekladú tak žiadne zábrany vašej fantázii.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash - Obojok s vodítkom

    Elegantný obojok a vodidlo od značky SportSheets zaujme všetkých milovníkov odvážnejších hrátok. Pohodlný polstrovaný obojok z mäkkej a príjemnej tkaniny s jemnou čipkou dokonale padne každému krku a pripevnený je karabínou ku kovovému vodidlu, ktorým realizujete všetky svoje odvážne fantázie. Farba retiazky je čierna a v kombinácii s obojkom tvorí krásnu a luxusnú kombináciu.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Paddle with Wooden Handle

    Ste v BDSM vášňach až po uši? Predstavujeme vám pomôcku, ktorú ocenia aj skutoční profesionáli či profesionálky! Táto plácačka vyniká medzi ostatnými svojou pôvabnou drevenou rukoväťou, ktorú bude radosť držať v ruke. Je vyrobená s ohľadom na presnosť a odolnosť, tak s ňou začnite skúmať svoje túžby a objavte jej moc a uspokojivé rany, ktorých je schopná.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 6mm

    Krása a elegancia vyžarujúce z nerezovej ocele dali vzniknúť tejto dômyselnej pomôcke určenej na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je hladká, kvalitná a zakončená slzičkou, na ktorú nadväzuje telo s priemerom 3 mm. Nechajte sa zlákať kvalitným doplnkom pre sounding z prekrásneho materiálu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Nipple Erector Set - Pumpičky na bradavky Čierna

    Napumpujte bradavky maximálnym vzrušením! Vaša erotogénna zóna sa prekrví a bude vnímať aj dotyk pierka. Na začiatok vezmite pumpičku s najmenším krúžkom a navlečte gumový krúžok na otvor pumpičky.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Separator Bar 4 Pieces Black

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto tyč s putami rozhodne podporí atmosféru!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Panties 2900050

    V jednoduchosti je krása, čo dokazujú tieto jednoducho strihané latexové nohavičky. Skvele priľnú k telu a vyzerajú úplne sexi a zvodne. Stanú sa neoddeliteľnou súčasťou akéhokoľvek vzrušujúceho prevleku, ale aj samy o sebe budú na vašom tele pôsobiť neodolateľne a vzrušujúco.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherem. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou, slúžiacou na oddelenie semenníkov od penisu a zároveň na ich mierne natiahnutie. Krúžok tvoria dve polovičky, ktoré pohromade drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývanie, ťahania... A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Spreader Bar with Cuffs Black

    Dômyselná pomôcka pre podmanivé otroctvo! Táto robustná tyč s putami na zápästia a členky vám splní vaše BDSM fantázie. Putá sú polstrované a vyrobené z imitácie kože a vďaka karabinkám sa dajú ľahko odopnúť a zase pripnúť. Pohrajte sa, potešte, neposlúchajte alebo sa tiež potrestajte.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Short Whip

    Hľadáte trochu neobyčajný bič? Predstavujete tento BDSM silikónový krátky bič, ktorý je všestranným doplnkom pre bolestivé trestanie. Získate s ním schopnosť presných úderov a oceníte ho bez ohľadu na to, či ste začínajúci či skúsený milovník alebo milovníčka. Obohaťte ním svoju zbierku hračiek a nebudete ľutovať!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood - Maska na tvár

    Spandex 3-Hole Hood dokonale padnúca maska ​​na hlavu s otvormi na ústa a oči. Veľkosť univerzálna. Vyrobené z jemnej tkaniny.

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Pants Men

    Perfektné boxerky nielen na SM párty! Budú lichotiť vašej postave a podporia vaše prednosti. Pozrite si, ako sú vyladené až do posledného detailu - predný zips, kapsičky alebo putá na opasok. Pristanú vám a zároveň sa v nich budete cítiť sexy, neodolateľne a maximálne sebavedome, nech už si ich vezmete kamkoľvek!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive O Ring Gag & Nipple Clips Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok/náhubok so svorkami na bradavky vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Ball Gag Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je ničím iným ako nevyhnutným príslušenstvom pre všetkých milovníkov otrockých hrátok, teda náhubkom. Jeho dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá, rovnako ako je jednoduché jeho čistenie a údržba.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Neck Restraint and Handcuffs

    Milujete pekné elegantné doplnky a tiež BDSM radovánky? V tom prípade budete milovať aj tento doplnok! Vyzerá nežne, ale zároveň je robustný. Upevníte ho za krk a následne k nemu pripojíte putá presne do takej výšky, kam budete potrebovať. Ostatné D-krúžky ponúkajú ďalšie možnosti, tak ich vyskúšajte!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System - Sada roubíkov

    Ball Gag Training System je sada troch roubíkov s koženkovým nastaviteľným popruhom. Roubíky sú vyrobené z kvalitného plastu bez toxických prímesí v troch veľkostiach.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Nurse Dress 2851083

    Chystáte nejaké sexi vyšetrenie vášmu partnerovi? Tak nezabudnite aj na vhodný outfit! Hot sestrička sa z vás stane jedine v tomto obliečku na zips s krátkym rukávom, ku ktorému dokonalo ladí biela čiapočka, ktorá by žiadnej sestričke rozhodne nemala chýbať. Vykonajte vyšetrenie vášho pacienta štýlovo a dômyselne, nech naňho dlho spomína.

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Open Cup Body 2840375 Black

    Popisok pripravujemeVzrušujúce prestrihy dole aj hore! Toto body od Black Level je kompletne vyrobené z čierneho lesklého vinylu. Výstrihy na prsia av rozkroku sú absolútne provokatívne a postavia vaše vnady do centra pozornosti. Je to presne to, čo chcete? Tak do toho, obliecť si body bude hračka, má totiž na chrbte zips!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Latex Leggings Black

    Úplná klasika medzi v ponuke latexového oblečenia - legíny! Majú úžasnú moc zvýrazniť, nohy, pozadia a siluetu celkovo. Tieto od Me You Us Latex majú pohodlný vysoký pás a určite sa stanú obľúbeným kúskom vášho šatníka. Oblečte si ich a realizujte svoje vysnívané BDSM scény alebo si ju vezmite na párty alebo len tak!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Gloves - Latexové rukavice Červená

    Červené latexové rukavice značky LateX.
    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tease - Hodvábne jemné šteklítko

    Luxusné svetlo sivé pierko na šteklenie z kolekcie Fifty Shades of Grey.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Briefs with Dildo 2950111

    Čierne latexové nohavičky s pohodlne fixovaným vnútorným dildom. Pristanú každej náročnej dáme, ktorá nezostáva rada prázdna. Dĺžka dilda je 12 cm a jeho priemer je 3,5 cm.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Female Chest Harness Black

    Milujete módu a chcete vyzerať dobre aj pri svojich BDSM hrátkach? Nemal by vám chýbať tento dômyselný doplnok s nastaviteľnou veľkosťou. Obopne vaše telo, zdôrazní prednosti a okrem toho disponuje 2 D-krúžkami (jeden pri krku a druhý medzi prsiami), ku ktorým môžete pripojiť ďalšie doplnky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 2201

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.