×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Elektrosex

Položky 65 až 96 z celkom 220

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Cluster Buster Wireless eStim Device Starterkit

    Táto novinka od Mystim urobí radosť všetkým milovníkom elektrosexu! Vďaka pôsobivému čierno-striebornému dizajnu vyzerá Cluster Buster veľmi elegantne, avšak ešte väčšmi očarujúce sú jeho funkcie. Sada obsahuje diaľkové ovládanie a prijímač, ktorý je kompatibilný so všetkými ďalšími Mystim doplnkami, ktoré môžete ovládať na diaľku. Cluster Buster vám dovolí ovládnuť niekoľko hračiek naraz, má totiž 8 kanálov s individuálne nastaviteľnou intenzitou.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Zintenzívnite svoje obľúbené elektro-stimulačné hrátky s týmto vodivým gélom s praktickou pumpičkou. E-Stim ElectroGel bol špeciálne navrhnutý tak, aby nielen zvlhčoval, ale predovšetkým zlepšoval vodivosť a doprial vám tak výraznejšie pocity a zážitky. Jeho CE lekárske označenie znamená, že ho môžete bezpečne používať nielen externe, ale aj interne. Vďaka jeho vodnej báze je ľahko umývateľný a kompatibilný so všetkými E-Stim hračkami aj latexom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických impulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Už ste niekedy vyskúšali prepojenie análnej hry s erekčným krúžkom? Ak áno, tak iste viete, ako veľmi toto spojenie dokáže byť omamné. Ak nie, je čas to zmeniť! S touto hračku bude prepojenie vašich citlivých miest nielen skvele vzrušujúce, ale aj elektrizujúce! Nechajte sa šokovať, a to doslova!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Milujete dráždenie bradaviek? Rozvibrujte ich s týmito svorkami a pridajte aj vzrušujúce iskry! Sú plne nastaviteľné, takže budú vyhovovať všetkým veľkostiam a ich mäkký materiál sľubuje maximálne pohodlie. Vyberajte zo 7 vibračných funkcií a 3 úrovní elektro-stimulácie, čaká vás neuveriteľná citlivosť a aj slasť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto stimulátora prostaty je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať nielen elektro-stimulačné, ale aj vibračné funkcie. Stimulátor prostaty značky Shots vám ponúkne 10 vibračných režimov a 5 elektro-stimulačných, ktoré budú vychádzať zo 2 bodov, z ktorých 1 cielia priamo na prostatu a druhý na hrádzu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Chcete posunúť hranice stimulácie? Pokiaľ ste už prepadli soundingu, stimulácii močovej trubice zvnútra, skúste niečo viac – eletkro-stimuláciu! Táto vibračná uretrálna pomôcka poskytuje neuveriteľný a jedinečný pocit vo vnútri a mimo genitálií. Vysiela elektro vlny do penis a močovej trubice. Nebojte sa a poďte to skúsiť!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    Zmyselná elektro-stimulácia a vzrušujúca vibrácia v jednej pôvabnej a šikovnej hračke! Tento luxusný vibrátor RC E-Stim G&P-Spot od XouX vás bude hlboko láskať elektro-pulzmi a vibráciami a mieriť bude buď na G-bod alebo na prostatu. Jeho kratšie ramienko sa postará o vonkajšie citlivé miesta a nebude zaviazať v nohavičkách, takže si s ním môžete pokojne vyraziť aj von, jeho chod je diskrétne tichý.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Majstrovský mastrubátor vo všetkých smeroch, ktorému len sotva odoláte! Nechajte sa unášať elektrickými impulzami v jemne štekliacej alebo búrlivej intenzite, ponorte svoj penis do super príjemného materiálu a vychutnajte si textúru pripomínajúcu skutočnú vagínu. Bonusom je potom ľahké čistenie a štýlový dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibrácie vám už dávno nestačia? Vibrátor Homunculus vám okrem nich ponúkne aj vzrušujúcu elektro-stimuláciu. Nie je k nemu potrebný žiadny zdroj, všetka sila vyžaruje priamo z neho. Je vybavený 12 vibračnými režimami a 5 úrovňami elektro-stimulácie. A čo viac? Jeho funkcie môžete ovládať cez Bluetooth cez aplikáciu v telefóne!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Čo keby ste mohli nechať vášho partnera doslova horieť zakaždým, keď sa vás dotkne? Toto je nový doplnok pre Noen Wadn ™ od značky KinkLab®, je ľahko ovládateľný a zaručuje úplne novú úroveň vašich iskriacich hier. Teraz môžete vytvárať vzrušujúce iskry kedykoľvek a kdekoľvek.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Análny kolík z rady ElectraStim bol navrhnutý pre ohromujúce hands-free použitie. Vyniká unikátnym zakrivením a 2 mm výstupmi v dolnej časti, ktoré umožňujú pripojenie k akémukoľvek ElectraStim zdroju.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Máte chuť na kúsok chlípneho a bolestivého vzrušenia? Bipolárne vodivé svorky na bradavky (alebo pokojne aj na iné časti tela) by nemali chýbať v zbierke žiadnemu elektronadšencovi!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Sex Powerbox Starter Set 7850

    Sada Powerbox Starter je určená pre všetkých začínajúcich i skúsených milovníkov elektro-sexu. Jej súčasťou je aj 9V batéria, svorky, lepiace vložky a kapely. Napájacia skrinka má dva kanály, ktoré sú individuálne nastaviteľné pomocou otáčacích tlačidiel, takže môžete pomaly a jemne zvyšovať výkon. K zdroju je možné pripojiť dva jednotlivé bipolárne doplnky.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Helix Electrobox Blue Pack

    Značka E-stim sa na trhu pohybuje už od roku 2004 a za tú dobu sa stala nielen klasikou, ale svojimi výrobkami tiež urobila radosť milovníkom elektro-sexu na celom svete. E-stim svoje produkty neustále renovuje a vy tak teraz môžete spoznať jednu z ich noviniek, ktorou je E-stim Helix Electrobox Blue Pack.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Zmyselná elektro-stimulácia, vzrušujúce vibrácie a posilnenie panvového dna ako bonus! Tieto luxusné guličky RC Vibrating E-Stim Love Balls od XouX vás budú hlboko láskať elektro-pulzy a vám nezostane nič iné ako sťahovať a opäť uvoľňovať svalstvo ukryté v panvovom dni, čo z toho vyplíva? Príjemné sa spoja s užitočným a vy sa čoskoro budete môcť tešiť zo silného panvového dna!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Po čom vaše srdce túži? Po ďalšom srdci a lahodnej elektro-stimulácii a vzrušujúcich vibrácií? Možno je to práve toto srdiečko od Mystim, ktoré vypočuje vaše túžby a dopraje vášmu telu absolútnu slasť. Jeho dizajn sa prispôsobí vašim telesným kontúram a silný, avšak tichý motor vás poteší 8 vibračnými programami. Komu to nestačí, môže zapnúť funkciu elektro-stimuláciu a dopriať si tak jemné brnenie alebo intenzívnu a silnú pulzáciu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    S touto hračkou si užijete nielen vzrušujúce vibrácie, ale aj jedinečnú mravenčiacu elektro-stimuláciu. Vidlicový tvar rozdeľuje vibrátor na 2 časti a ponúkne vám 5 elektro-stimulačných programov aj 8 vibračných režimov o 5 stupňoch intenzity. Okrem toho môžete začať efektívne trénovať svoje svaly panvového dna, ktorých posilnením získate intenzívnejšie orgazmy. Vychutnajte si úžasné funkcie tejto vysoko kvalitnej pomôcky a zažijete blaho najvyššieho stupňa.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Zmyselná elektro-stimulácia, vzrušujúce vibrácie a posilnenie panvového dna ako bonus! Táto luxusná gulička RC Vibrating E-Stim Love Ball od XouX vás bude hlboko láskať elektro-pulzy a vám nezostane nič iné ako sťahovať a opäť uvoľňovať svalstvo ukryté v panvovom dni, čo z toho vyplíva? Príjemné sa spoja s užitočným a vy sa čoskoro budete môcť tešiť zo silného panvového dna!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Electro Shank Electro Shock Blade with Handle

    Lákajú vás elektro-tresty a chcete svoj náprotivok nahnevať intenzívnymi šokmi? Táto štýlová hračka je určená skutočným sadistom a masochistom. Pripomína nôž, ale je ešte ostrejší. Rukoväť pohodlne padne do ruky a šok potom potrestá neposlušné správanie vášho submisívneho miláčika. Elegantná čepeľ je dráždivá sama o sebe a tlačidlom si určíte dĺžku a intenzitu rany.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Snívate o niečom viac? Čo takto vyskúšať bláznivo vzrušujúce elektro-šoky a vibrácie k tomu v pôvabnom ružovom vajíčku na diaľkové ovládanie? Vajíčko je vyrobené z kvalitného a hebkého silikónu a poslúži vám ako pri vonkajšej, tak pri vnútornej stimulácii. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 úrovní elektro-stimulácie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Remote System

    Nový E-Stim ovládací systém citlivý na pohyb a na zvuk. Ponúkne vám malé a diskrétne diaľkové ovládanie s veľmi jednoduchým a zároveň efektívnym použitím. Chcete niečo viac? Máte to mať! Toto je prvá elektro-stimulačná jednotka, ktorá je vybavená snímačom pohybom, má úžasný výkon a ohromujúce režimy!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Flux Stimulator Unit

    Milovníci elektro-stimulácie pozor! Je tu nové inovácia nevyhnutného zdroja. Ráčte sa zoznámiť s výkonnou stimulačnou jednotkou Flux. Poskytne vám intenzívnu silu, 99 rôznych úrovní a duálny výstup. Poďte si užiť dokonalé elektro-stimulačné hrátky, ktorým sa len tak nič nevyrovná.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    Zmyselná elektro-stimulácia a vzrušujúca vibrácia v jednej pôvabnej a šikovnej hračke! Tento luxusný vibrátor e-Rabbit od XouX vás bude hlboko láskať elektro-pulzmi a vibráciami a mieriť bude na G-bod aj na klitoris. Zverte svoje potešenie jeho 2 výkonným motorom a užívajte si vibrácie a elektro-stimuláciu spoločne alebo každú funkciu zvlášť.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan je vaginálna a análna sonda s netradične veľkými oceľovými kontaktnými miestami, ktoré vysielajú elektrické impulzy úplne rovnomerne.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Cable 2mm

    Špeciálny kábel na prepojenie E-Stim elektród s 2 mm zásuvkami.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim análnym kolíkom, ktorý vám ukáže vrchol šokujúcej análnej hry. Je úžasne hravý, vyrobený z kvalitného silikónu a vybavený funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“ za zadnými vrátkami.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroPebble XPE Pack

    Milujete elektro stimuláciu? A nehodil by sa vám nový zdroj, ktorý je k týmto hrám vskutku nevyhnutný? ElectroPebble XPF je balíček, ktorý obsahuje všetko, čo potrebujete vrátane slučiek na penis a elektródy Flange pre vaginálne alebo análne použitie. Zaobstarajte si ho za super výhodnú cenu a ukojte svoju nenásytnosť.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Priestor za vašimi zadnými dvierkami už máte úplne preskúmaný a chcete skúsiť niečo viac? Tento kolík vám doprajeme elektrizujúce vzrušenie, a to doslova! Kombinuje klasické vibrácie s brnením, klepaním a nárazmi spôsobenými vzrušujúcou elektrinou. Poďte to všetko objaviť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Plug Small Bi-Polar 80mm 7867

    Silikónový plug z mäkučkého silikónu od značky Rimba. Disponuje 2 čiernymi vodivými konštrukciami, ktoré do vašich citlivých partií budú posielať tie najpríjemnejšie elektro-stimulačné šoky. Tento kolík je bipolárny a dodáva sa s oloveným káblom s 2,5 mm konektorom. Nezabúdajte, že pokiaľ ho nepripojíte k žiadnej zo zdrojových jednotiek, nebude fungovať. Vybrať si môžete medzi modelmi 7850, 7880 a 7890.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Possessor vám dodá všetko, čo potrebujete pre nevyspytateľnú hru.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 220

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.