×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Elektrosex

Položky 129 až 160 z celkom 220

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • E-Stim A-Box 2

    Nevyhnutný zdroj pre elektro-stimulačné hry spojené so zvukom. Jeho použiie je veľmi jednoduché a zároveň efektívne. Jedná sa o vylepšenú verziu prvého Aboxu a pýši sa menšou veľkosťou, vďaka ktorej je ľahší, ale zároveň aj výkonnejší a jeho mikrofón má citlivejšiu odozvu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Milujete spájanie príjemného s užitočným? Nosením tohto stimulátora vo vašom lone nielenže posilníte svaly panvového dna, ale tiež si užijete vzrušujúce vibrácie a elektro-stimuláciu, ktorých úroveň si budete voliť cez ovládač. Tréning panvového dna nikdy nebol taký zábavný a účinný! Neuspokojte sa len tak s niečím, chcite to najlepšie.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Maxi Electro Butt Plug L

    Ideálny análny kolík pre všetkých, ktorí túžia po pocite naplnenia a zároveň chcú posunúť hranice svojho análneho potešenia. Elektrostimulácia prostredníctvom tohto kolíku vás jednoducho ohromí!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Prestaňte túžiť po intenzívnejších BDSM hrátkach a urobte zo svojich snov o moci a utrpení skutočnosť raz a navždy. Kvalitná polykarbonátová klietka cudnosti je super spôsob, ako mať pod kontrolou sexualitu svojho náprotivku. Nielenže zabraňuje erekcii, ale predovšetkým disponuje funkciou elektro-stimulácie. Nebude potrebovať žiadny externý zdroj, postačí ovládač, ku ktorému klietku pripojíte a ktorým budete vyberať intenzitu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Vibrácie plus elektro-stimulácia, to je stimulácia, ktorú si proste zamilujete! Táto flexibilná hračka vám ponúkne 5 elektro-stimulačných funckí a 7 vibračných funkcií pre elektrizujúce potešenie. Je úžasne pružná a ohnete ju do takmer akejkoľvek polohy tak, aby ste pohodlne dosiahli svoje body slasti. Ste pripravení na niečo nové?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroRing 50mm

    Smyselnosť ukrytá v jednoduchosti! Tento krúžok, ale rozhodne nie je obyčajný. Po pripojení k elektro-stimulačnému zdroju zaplaví váš penis dech vyrážajúcou funkciou elektro-stimulácie. Vyrobený je z vysoko kvalitnej leteckej hliníkovej sliatiny a môžete ho nosiť ako monopólovú elektrodu alebo ho prepojiť ešte s ďalším krúžkom z ElectroRing kolekcie.

    64,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Lead Wire Electro Sex 3004

    Vodivý kábel pre zdroj napájania Rimba 7850.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste skúsený odvážlivec a milujete elektro-sex a tiež stimuláciu močovej trubice zvnútra? Táto flexibilná sonda vám urobí veľkú radosť! Je vyrobená z patentovaného vodivého ho silikónu a jej poslaním je prinášať príjemné elektro-pocity. Nezáleží na tvare a veľkosti penisu, sonda sa vám perfektne prispôsobí vy si vychutnáte každučký jej kúsok!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adaptor Plug 3002 from 2,5mm Female to 3,5mm Male

    Pomôcka na napojenie hračky inej značky k Rimba zdroju napájania.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Electrogel 50ml

    Špeciálny Electrogel pre vaše obľúbené elektro-stimulačné hrátky. Aplikovať ho môžete na pokožku alebo na hračku a navýšiť s ním vďaka jeho vodivosti pôžitky z elektro-stimulácie. Bude stačiť malé množstvo, pretože obsahuje kyselinu mliečnu, a soli, ktoré účinne zvyšujú vodivosť. Užite si elektro-stimuláciu ešte intenzívnejšie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Cable 4mm Bananajacks

    Mystim adaptéry so 4 mm konektormi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mystim Y-Adapter Cable for Sultry Sub

    Mystim 2 v 1 Plug 2 mm, ktorý sa dá pripojiť k zariadeniam E-Stim. Adaptér 2 v 1 presmeruje kruhový konektor do dvoch 2 mm zástrčiek. Hodí sa tiež na všetky ostatné zariadenia.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Luxurous Electro Clamps Uni-Polar 7861 2 pack

    Svorky na bradavky samy o sebe sľubujú veľa zábavy. Sú multifunkčné, pretože ich môžete prichytiť aj na iné miesta ako sú bradavky, napríklad na pysky alebo semenníky, medze sa tradične nekladú. Svorky Rimba Luxurous Electro Clamps Uni Polar sú však o niečo lepšie ako obyčajné svorky. Pýtate sa prečo? Preto sú elektro-stimulačné!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Zbožňujete CBT hry? Táto špičková hračka vás bude najskôr veľmi zaujímať a potom tiež veľmi baviť! Je to elektro-kompresné zariadenie so 4 pozlátenými kontaktnými podložkami umiestnenými na dvoch kompresných paneloch. Nasaďte Vyper 2 na penis a užite si drvivú a elektrickú slasť.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Leather Penis Article Bi Polar 7884

    Natiahnite si semenníky, stlačte penis pri koreni a držte sa, pretože vzrušujúce elektro-stimulujúce šoky práve prichádzajú! Budete k nim potrebovať len túto koženú pomôcku od značky Rimba a samozrejme tiež elektrický zdroj. Veľkosť tejto vecičky je nastaviteľná, zapínanie na patenty a je bipolárna.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Cable Female Mystim to Female 2mm Bananajacks

    Mystim adaptéry s 2 mm konektormi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Zmyselná elektro-stimulácia a vzrušujúca vibrácia v jednej pôvabnej a šikovnej hračke! Tento luxusný eG-Spot Vibrator od XouXou vás bude hlboko láskať elektro-pulzmi a vibráciami a mieriť bude na G-bod, ale postará sa aj celú vagínu. Zverte svoje potešenie jeho 2 výkonným motorom a užívajte si vibrácie a elektro-stimuláciu spoločne alebo každú funkciu zvlášť.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Charge Black

    Vibrácie plus elektro-stimulácia, to je stimulácia, ktorú si proste zamilujete! Táto flexibilná hračka vám ponúkne 5 elektro-stimulačných funkcií a 7 vibračných funkcií pre elektrizujúce potešenie. Je úžasne pružná a ohnete ju do takmer akejkoľvek polohy tak, aby ste pohodlne dosiahli svoje body slasti. Ste pripravení na niečo nové?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adaptor Wire 3007

    Prípojka, s ktorou prepojíte elektro-stimulačnú pomôcku inej značky s Rimba zdrojom.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Na prvý pohľad to pôsobí skôr ako niečo, čo patrí do kuchyne. Opak je pravdou! Táto úžasná elektrostimulačná hračka s malými kolesami vám poskytne jedno z najpríjemnejších vzrušení, a to pokojne na všetkých častiach vášho tela.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Jedine s touto vibračnou a elektro-stimulačnou hračkou budete stonať slasťou kedykoľvek a kdekoľvek! Je to diskrétny potešiteľ, ktorý sa schová vo vašich nohavičkách, zatiaľ čo sa vy alebo váš náprotivok chopíte diaľkové ovládače a budete vyberať intenzitu nielen vibrácií, ale aj intenzívnych elektro-stimulačných pulzu. Kvapnite trochu lubrikantu na vodnej báze a vychutnajte si ešte silnejšie vnemy!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KinkLab NeonWand Flex Capacitor

    Jedna z najintenzívnejších elektro-sexuálnych hračiek všetkých čias! Flex Capacitor od KinkLab je doplnkom pre Neon Wand a zaistí vám až 1,21 gigawattov očarujúcej stimulácie. Flex Capacitor je vyrobený z veľmi vodivého silikónu a ponúka skutočne silný elektrizujúci zážitok, pretože má maximálne dômyselný tvar a vyžaruje energiu v medzere medzi hrotmi, ktorých kontakt s vaším telom pre vás bude nezabudnuteľný a návykový.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Kix Electro Sex Stimulator

    Konečne je tu cenovo dostupný elektro-stimulačný zdroj vhodný aj pre začiatočníkov! Jeho ovládanie je veľmi jednoduché, je kompaktný, ľahký a pýši sa dostatočným výkonom. KIX je zábavný, vzrušujúce a ponúkne vám celú radu rôznych funkcií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Adapter Wire 4mm Male Press Button to 2mm Junction Female 2 pcs

    Mystim adaptéry vysokej kvality pre bezpečné prepojenie vašich obľúbených produktov. Tento náhradný adaptér je určený pre Magic Gloves alebo Charming Chuck. Na jednej jeho strane je špeciálny spínač (samica) a na druhej strane 2 mm konektor (samica), balenie obsahuje jeden pár.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Fusion Viper Cock Shield

    Prepadli ste elektro-stimulácii? Fusion Vipe je elektro-stimulačný krúžok na penis, ktorý vás pevne obopne okolo penisu a dopraje vám lahodnú elektro-stimuláciu skrz mravčenie či intenzívne výbuchy. Noste ho pri masturbácii, hrách so svojím náprotivkom alebo pri sexe, bude to elektro-jazda!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim 2B Accessory Pack

    Už ste šťastným vlastníkom 2B elektro-stimulačného boxu, alebo iba premýšľate nad jeho kúpou? V oboch prípadoch určite oceníte jeho rozšírenie, ktoré súvisí aj s rozšírením všetkých vzrušujúcich zážitkov! Toto rozšírenie obsahuje všetko, čo zákazníci k 2B kupovali najčastejšie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických impulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto biču je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Penis Tube Leather 7866

    Oblečte svoj penis do tejto úžasnej koženej šnurovačky, kochajte sa pohľadom na neho a potom to spustite! Pýtate sa čo? No predsa elektro-stimuláciu! Toto totiž nie je len tak obyčajný návlek, je to dômyselná stimulačná pomôcka od obľúbenej značky Rimba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroRing 55mm

    Smyselnosť ukrytá v jednoduchosti! Tento krúžok, ale rozhodne nie je obyčajný. Po pripojení k elektro-stimulačnému zdroju zaplaví váš penis dech vyrážajúcou funkciou elektro-stimulácie. Vyrobený je z vysoko kvalitnej leteckej hliníkovej sliatiny a môžete ho nosiť ako monopólovú elektrodu alebo ho prepojiť ešte s ďalším krúžkom z ElectroRing kolekcie.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Exo Rogue Prostate Massager

    Chcete vychutnať silnú elektro-stimuláciu, na ktorú budete myslieť ešte týždeň po tom? Rogue je to, aby prekonal všetky vaše očakávania. Jeho kreatívny asymetrický dizajn pochádza z modernej dielne, kde sa využíva tlakové liatie. Číry polykarbonát je neoddeliteľnou súčasťou celkového tvaru a priehľadná základňa je potechou pre oko. Poďte zistiť viac!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Sirius Silicone Noir Prostate Massager

    Mužmi vyskúšaná a preverená hračka, ktorá vám naservíruje jedinečné a návykové skúsenosti, ktoré povedú až k hands-free orgazmu. 10 cm dĺžka tela sa pohrá s vašou prostatou, kým druhá časť stimulátoru bude zatiaľ stimulovať hrádzu. Nechajte svoj análik podľahnúť zmyselnému pulzovaniu vo vami zvolenom bezchybnom rytme.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 220

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.