×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masturbátory

Položky 97 až 128 z celkom 1368

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zero Tolerance Let It Slide Black

    Ste v strese? Potrebujete sa uvoľniť? Poďte do toho s touto hračkou! Chopte sa robustnej ergonomickej rukoväte, stlačte tlačidlo a vydajte sa do ríše fantázie. Masturbátor bude po vašom úde príjemne kĺzať a vy budete relaxovať a užívať si 3 rýchlosti hladenia. Nechajte sa pohltiť vzrušujúcou textúrou a konečne si poriadne oddýchnite!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anita Sex Doll 6.5kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Pussy Stroker Flesh

    Vychutnávajte si pri svojich chvíľach sebalásky dokonalé pocity s masturbátorom, ktorému sa vaša pravačka sotva môže vyrovnať. Extreme Elice Vibrating Pussy Stroker je vibračný realistický masturbátor, ktorý je na prvý pohľad nenápadný, lebo je ukrytý v diskrétnom čiernom puzdre. Vo vnútri tohto puzdra sa nachádza dokonalá vagína z príjemne hebkého Fanta Flesh materiálu, ktorý je zvnútra pre intenzívnu stimuláciu textúrovaný. K ohromujúcemu zážitku prispejú aj vibrácie, ktoré môžete, ale aj nemusíte zapínať.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Masturbator Lifelike Pocket Pussy Brown

    Čo keby na vás doma deň, čo deň, večer, čo večer čakala malá pôvabná vagína, ktorá by sa nemohla dočkať vášho penisu? Túžila by tom, aby ste sa jej chopili, zasunul do nej svoje prirodzenie a rejdil v nej hore a dole, kým by jej nezaplavila vaša šťava slasti? A čo keby tam bol s vagínou aj tesný análik? Nie je čas, strácať čas, táto zvodná pičinka od Paloqueth premení túto vzrušujúcu fantáziu v nádhernú skutočnosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Fire 100ml

    Tento príjemný lubrikačný gél na vodnej báze s jemnou konzistenciou pomáha zvýšiť komfort a zážitok z erotických hier. Poskytuje stimulujúci hrejivý účinok a je tak dokonalým doplnkom pre váš Fleshlight.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Lisa Sex Doll 2.2kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym aj análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    87,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Turbo Blue Ice

    Vzpruha pre váš sexuálny život, či už sólo alebo v páre! Quickshot Turbo od celosvetovo prestížnej a obľúbenej značky Fleshlight je kompaktný masturbátor, ktorý medzi ostatnými vyniká svojou kvalitou a schopnosťou dopriať vám úchvatnú stimuláciu. Pohodlne padne do ruky a po zasunutí váš penis uvíta patentovaný stimulačný systém.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic premení vašu masturbáciu na nezabudnuteľné zážitky. Ponúkne vám totiž zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym preferenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Mega Fuck Slut Mega Masturbator

    Predmet vašich snov - dokonalá a poslušná žena, prsia déčka, okrúhle boky a tesný pas. Poďte tento sen premeniť na skutočnosť! Máme pre vás takú, po ktorej už dlho túžite. Je úžasná, nechá si všetko páčiť a nemôže sa dočkať, až spozná všetky vaše obľúbené polohy a tie najtajnejšie fantázie.

    1 149 €

    939 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Scarlett 7kg Cute Youthful Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Scarlett a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Mia Malkova LVL UP

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Jedná sa totiž o skutočný odliatok vagíny z dokonalého materiálu Super Skin, ktorý patrí obľúbenej pornoherečke Mia Malkova. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Squeezable Automatic Deep Throat 3D Realistic Structured Pussy Masturbator

    Chcete si určovať úroveň tesnosti, ako sa vám to zapáči? Tento masturbátor sa prispôsobí vašim prianiam! Vďaka širokej doske na vonkajšom obale si môžete určiť tlak a tesnosť. Vnútorná odnímateľná časť realisticky pripomína skutočnú vagínu. Vyrobená je z úžasného materiálu Real Skin a jej vnútorná textúra vám vezme dych. Pridajte vibrácie a zbláznite sa slaťou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Čistá extáza? Jedine vďaka stimulácii rotujúcimi vibráciami! Tento pružný masturbátor je navrhnutý pre tie najlahodnejšie autentické pocity. Vkĺznite dovnútra vchodom v tvare úst a prispôsobte si svoje potešenie vďaka 2 motorom so samostatným ovládaním!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Hľadáte výkonný masturbátor pre dych vyrážajúce potešenie? Predstavujeme Conor s 2 šikovnými motormi a radom funkcií pre výnimočne príjemné pocity, či už sólo alebo v páre. Prvé, čo si určite všimnete je jeho moderný a futuristický dizajn doplnený o ovládací panel s LED svetielkami, vďaka ktorému vždy budete vedieť, na akej ste práve úrovni. Vyberte si z 8 prirážajúcich pohybov hore a dole a pridajte jeden z 9 vibračných režimov a funkciu vyhrievania.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero

    Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu kráčali ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil pre únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo Flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Ženské telo ako živé! Áno, to je ona, Margaret, vaše nové dievča, ktoré už teraz vie, čo chcete a potrebujete zo všetkého najviac. Už sa nemôže dočkať, až spolu budete objavovať vaše vášnivé túžby a prežívať divoké chvíľky. Podľahnite jej krásnemu telu!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centrá. Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu išli ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero 0. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil pre únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    349 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

    Obľúbená masturbačná pomôcka s Fleshlight je teraz obohatená o vzrušujúce vibrácie, obsahuje totiž 3 vibračné valčeky, ktoré jednoducho zasuniete do silikónovej výplne a zvýšite tak stimulačné schopnosti a tiež intenzitu vášho vyvrcholenia. Užite si vibrácie, vrúbkovaný tunelček tvorený desiatkami dráždiacich výstupkov a urobte si to lepšie než kedykoľvek predtým.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Love Doll Ocean - Nafukovacia panna

    Nafukovacia panna v životnej veľkosti s tromi milostnými otvormi (ústa, vagína, anál). Túto krásavicu chce mať každý doma.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly DUDE! Mega Masturbator

    Snívate o nekonečnej prechádzke na penise, ktorý nikdy nezmäkne? Položte si svojho nového milého na chrbát, ľahko nalubrikujte a vydajte sa s ním na cestu krajinou vzrušenia. Dotýkajte sa jeho sexi tela, vyrysovaných buchtičiek na bruchu, mužnej hrude a vychutnávajte si ho v sebe jeho tvrďáka s veľkosťou 20 cm. Ste pripravení splniť si svoje fantázie?

    649 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Turbo Core

    Okúste presnú simuláciu orálneho sexu na vlastný penis! Fleshlight Turbo Core vám ponúkne niekoľko stimulačných vrstiev navrhnutých tak, aby zamávali s vašimi pocitmi. Užite si hladenie výstupkov a vrúbkov, absolútne pohltenie aj dvojicu plávajúcich vnútorných krúžkov pre pohodlné uchopenie. Exkluzívna textúra a nerealistický otvor vám predvedú novú úroveň sexuálneho uspokojenia!

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Suck-O-Mat 2.0

    Úžasné vyfajčeníčko kedykoľvek sa vám zachce? Je tu nová verzia obľúbeného masturbátora Suck-O-Mat! Je úžasne silný, výkonný a ponúkne vám až 200 sacích impulzov za minútu! Takto extrémne realistickú simuláciu orálneho sexu ste ešte nezažili! Nechajte sa vyfajčiť a vyberte si takú rýchlosť, ktorá splní vaše aktuálne požiadavky.

    619 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Misty

    Misty - mikroskopické výstupky zahalia váš nástroj do závoja z potešenia. Ponorte sa do vlhkej hmly a jemne vystúpite až na vrchol.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Vacuum Controller - Vákuová pulzačný pumpa

    Zažite jedinečný zážitok sacieho efektu a následného uvoľnenia s novým nadstavcom k TENGA masturbátorom. Vákuové sacie zariadeniae sa pridáva k TENGA masturbátorom pre ešte lepšiu stimuláciu.

    95,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pamela Doll - Nafukovacia panna

    Nafukovacia panna v životnej veľkosti s tromi milostnými otvormi (ústa, vagína, anal), veľkým poprsím a blond vlasy.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    Chcete zažiť masturbačnú senzáciu? Tak jedine s týmto super moderným masturbátorom s funkciou prírazov a rotáciou! Ukrýva v seba výkonný motor najnovšej generácie, ktorý riadi pohyb aj rotovanie a pomáha tak vytvoriť skutočne dech vyrážajúci zážitok. Kvapnite trochu obľúbeného lubrikantu na vodnej báze a prijmite pozvanie do masturbačného neba.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M For Men Slambox Red

    Realistické masturbátory nie sú nič pre vás? V tom prípade pozor, je tu táto anti realistická kocka Slambox, ktorá je perfektná pre tých najnáročnejších, ktorí vždy chcú niečo viac. Na prvý pohľad vyzerá ako diskrétna krabička a na prvé použitie vás dostane 7 režimov rotačnej s prirážajúcou stimuláciou, ktorá vo vás vyvolá vír neuveriteľne príjemných pocitov.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Violet Myers Waifu

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Ide totiž o skutočné odliatky vagín z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbenej pornoherečke menom Violet Myers. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojim realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    109 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Double Hole Cup

    Neodolateľná predstava sa stane skutočnosťou. Užite si oba otvory. Ten "zadný" je neuveriteľne úzky, zatiaľ čo ten "predný" jemne obopne váš penis

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Autumn Falls Cream

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Ide totiž o skutočné odliatky vagín a zadočkov z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbenej pornoherečke menom Autumn Falls. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Strong

    Tenga vylepšila váš obľúbený Deep Throat Cup - teraz s vyberateľným vnútrom, ktoré je možný vymyť a opakovane použiť. Tesne vás objíme a bude sať tak intezívne, ako si len budete priať.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Valentina Masturbator

    Vaše sny sa stanú skutočnosťou len a iba s prekrásnou Valentinou a jej vyšpúlenou vagínou! Podľahnite jej hebkému telu aj sexy tvári s pootvorenou pusinkou, ktoré pohltia váš penis, rovnako ako jej análik a pošvička. Valentina k vám síce bude otočená chrbtom, ale tým správnym spôsobom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1368

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.