×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pripínacie penisy - Strap-on

Položky 97 až 128 z celkom 330

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zado Leather Strap-on 2001012 Black

    Umožnite si úžasné potešenie z prirážania! Tento nastaviteľný postroj je vyrobený z veľmi kvalitnej kože a pochádza z dielne značky Zado. Skombinujete ho s obľúbenými dildami či vibrátormi, ktoré majú koncovú prísavku či základňu, vďaka ktorej budú držať v kovovom krúžku (4 cm a 5 cm). V tomto postroji sa budete cítiť sexi a nebezpečne zároveň!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Power Pegger Double Strap-On Vibrator

    Každý v sebe chce niečo mať a so strap-onom Power Pegger bude toto želanie vypočuté! Disponuje totiž vibrujúcim dvojitým dildom, takže aj jeho nositeľka bude mať o vzrušenie postarané! Dvojité dildo je upevnené do robustných kožených pásikov, ktoré sa vďaka dvom sponám pre nastavenie dĺžky pohodlne prispôsobia vašej postave. Vibračné motorčeky sa nachádzajú v oboch dildách a ovládajú sa cez káblový ovládač, na výber dostanete z 10 rôznych rýchlostí.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Valerie Strap-On Vibrator Pink

    Chcete si užiť trochu inak? S týmto strap-onom sa vám otvoria nové možnosti, ktoré si užijete spoločne. Ponúkne vám 12 výkonných vibračných funkcií a nimi budete láskať svoju nositeľku, aj toho/tú, kto zrovna nastavuje dierku. Objavte svoju novú obľúbenú hračku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Purple M

    3 motory sú niečo ako 3 oriešky pre Popolušku, ktoré potešia bod G, bod P i klitoris! Tento strap-on myslí jednoducho na všetko, rozumie ľudskej anatómii, má ohybný krk, je pevný a flexibilný zároveň a úroveň jeho vibrácií si budete voliť cez ovládač. Našli ste to, čo hľadáte!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Real Strap-on Sleeve

    Perfektný upgrade penisu z minúty na minútu! S týmto realistickým strap-onom predĺžite svoje mužstvo o neuveriteľných 5,5 cm a na obvode mu pridáte hneď 1,4 cm. Návlek je veľmi príjemný a realistický na pohľad i na dotyk. Pás si pohodlne nastavíte podľa svojich proporcií a vďaka nemu a otvoru na semenníky bude návlek držať na svojom mieste aj pri divokejšej akcii. Nečakajte, až vám penis povyrastie, uspokojte svoj náprotivok hneď!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Magnus Purple

    Výkonný vibrátor s atraktívnym a ergonomickým tvarom, vďaka ktorému nebudete potrebovať strap-on! Kratší koniec sa uvelebí v pošve, jemné textúra bude dráždiť klitoris a dlhým telom bude nositeľka prenikať akoby vibrátor bol jej vlastný penis. Obsahuje 2 silné motory, 9 vzrušujúcich funkcií a veľmi ľahko sa ovláda. Objavte nové zážitky a úlohy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Rebel

    Jedinečný postroj inšpirovaný francúzskym vkusom pre módu. Jeho čistý a zmyselný dizajn vytvárajú predovšetkým nastaviteľné popruhy na podväzky a pohodlie sľubuje elastický pás. Vymeňte si úlohy a chopte sa moci štýlovým spôsobom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 12 Inch - Pevný postroj s luxusným realistickým pripínacím penisom 30cm Telová

    Na veľkosti rozhodne záleží a na kvalite tiež! Postroj s dildom od obľúbenej značky Pipedream tieto dve vlastnosti spája a zaručuje tak skutočne neuveriteľné zážitky.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Ingen Easy Strap-on Set 8.5" Skin

    Prahnete po uspokojení? Prahnete po výmene rolí? Prahnete po kvalitnom strap-one? LoveToy prichádza s realistickým dildom pre autentické pôžitky v kombinácii so stabilným postrojom, ktorý pohodlne padne a drží. Je totiž navrhnutý tak, aby sa prispôsobil vašim proporciám vďaka suchému zipsu. Užite si zábavu, o ktorej už dlho snívate!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Tong with Suspenders 2493578 Black

    Môže byť postroj na strap-on sexy? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných erotických nohavičiek s podväzkami od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte k podväzkom obľúbené pančuchy a nezabudnite sa potom ukázať aj zozadu, kde majú nohavičky zmyselný tangá strih.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Aké by to bolo, keby sa váš erotický sen o dvojitom prieniku stal skutočnosťou? Chcete to zistiť, ale nechce sa vám pozývať si spálňa ešte jedného muža? Prizvite tento zmyselne tvarovaný vibračný penis navrhnutý pre análnu extázu. Vie vibrovať o 10 režimoch a vďaka 2 podporným krúžkom na penis aj semenníky bude vždy držať na svojom mieste. Dvojitá slasť pre oboch v páre!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Daring Hollow Silicone Strap-On Set

    Buďte takí, akí chcete byť s týmto unisex strap-onom od prednej značky Doc Johnson. Nová dokonalá kolekcia strap-onov je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, rozumie anatómii tela nositeľa aj jeho náprotivku a pohodlne padne ženám aj mužom. Silikónový postroj a dildo tvoria dohromady produkt sľubujúci maximálne pohodlie a potešenie zároveň.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Super Soft Double Strap-On Purple

    Dvojitý strap-on pre dávanie i prijímanie žiadostivosti a vzrušenia! Super Soft Double Strap-On značky Sweet Smile má dvojité dildo, ktoré poskytuje potešenie z hlbokého prirážania a zároveň nezabudne uspokojiť ani svoju nositeľku. Postroj má sexy vinylový vzhľad a pre dokonalé padnutie je nastaviteľný.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 9" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Dual Vibrating Rechargeable 10 Speed Silicone Ribbed Strap-On Adjustable Black

    Karty sú rozdané a role vymenené? Ak áno, nič vám už nebráni tomu, nasadiť si tento postroj a dopriať tak sebe i svojej polovičke fantasticky vzrušujúce okamihy. Vibračné dvojité dildo na postroji je vyrobené z hodvábne hladkého silikónu a vy si ho zamilujete na prvý dotyk. Nechajte seba aj svojho partnera či partnerku podľahnúť jeho vibráciám o 10 režimoch so silou až 14500 otáčok za minútu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Lingerie Unique Grey

    Viac, než ľan postroj! Toto je luxusný, decentný a nadčasový kúsok spodného prádla s lahodne transgresívnym vzhľadom. Na rozdiel od iných postrojov, má 2 pružné a odolné kroužky a funguje aj ako očarujúce spodné prádlo. Vložte doň jedno alebo dve dildá a realizujte svoje erotické fantázie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    O tomto snívala už naozaj dlho. O slobode, blízkosti a vzrušujúcej hre bez popruhov. Zasunula teda kratšiu časť do seba a bola prekvapená, ako dokonale sa v nej uvelebila. Zrak sklopila dolu a pocítila nadšenie. Silikónové dildo držalo bez námahy a bolo pripravené na akciu. Cítila sa sexi, vzrušená a nekonečne mocná.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Harness Dong Purple S

    Dildo perfektné nielen pre kombináciu s postrojmi! Hodí sa ako pre vaginálne, tak aj pre análne prenikanie a vďaka svojmu tvaru sľubuje skutočne vzrušujúci zážitok. Zakončené je prísavkou, takže ho ľahko a rýchlo uchytíte do väčšiny postrojov, alebo si zasitíte stabilné držanie na akomkoľvek hladkom povrchu. Dildo je vyrobené z čistého silikónu a predstavuje stávku na zaručenú sexi jazdu!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Senzačný čierny strap-on, s ktorým si užijete veľa zábavy bez nutnosti nosenia postroja. Textúrovaná zavádzacia časť pre nositeľku sadne do vagíny ako uliata, kde bude príjemne sitmulovať bod G. Dlhšia, tiež mierne textúrovaná, časť bude ďalej prenikať do osoby nositeľky a nebude záležať na tom, či to bude žena alebo muž!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Brown

    Aké by to bolo, keby sa váš erotický sen o dvojitom prieniku stal skutočnosťou? Chcete to zistiť, ale nechce sa vám pozývať si ložnica ešte jedného muža? Prizvite tento zmyslne tvarovaný vibračný penis navrhnutý pre análnu extázu. Vie vibrovať o 10 režimoch a vďaka 2 podporným krúžkom na penis aj semenníky bude vždy držať na svojom mieste. Dvojitá slasť pre oboch v páre!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Dildo & Gag 2020254 Black

    Snívate o úplne tichom prenikaní? Nasaďte svojmu náprotivku tento kolík s odnímateľným dildom a nechajte ho plniť vaše priania a rozkazy. Dildo a kolík sú vyrobené z latexu a obaja majú realistický tvar penisu s výrazným žaluďom. Opasok okolo hlavy je z hovädzej kože a je nastaviteľný.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 5" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 5" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Comfortable Adjustable Strap-On Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka Vegan Fetish prichádza na trh s týmto pohodlným postrojom z materiálu, ktorý síce vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% vegánsky! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Harness Dong Purple L

    Dildo perfektné nielen pre kombináciu s postrojmi! Hodí sa ako pre vaginálne, tak aj pre análne prenikanie a vďaka svojmu tvaru sľubuje skutočne vzrušujúci zážitok. Zakončené je prísavkou, takže ho ľahko a rýchlo uchytíte do väčšiny postrojov, alebo si zasitíte stabilné držanie na akomkoľvek hladkom povrchu. Dildo je vyrobené z čistého silikónu a predstavuje štrajk na zaručenú sexy jazdu!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12" Strap-On Flesh

    Sex s pripínacími hračkami na maximum! Extrémne veľký a dutý pripínací penis dlhý 30 cm s priemerom 5,6 cm je vždy pripravený. Vhodný pre neho aj pre ňu, vnútorná dĺžka 15 cm, vnútorný priemer 3,5 cm.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Kto bude mať dnes veľa? Budete to ONA, kto bude zmyselne prenikať? Všetko je možné! Táto sada vám umožní vymeniť si role. Stačí si obliecť pohodlný postroj a pridať k nemu mäkké a dômyselné zakrivené dildo? Vyberte si malé, stredné alebo veľké.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami voliteľnými cez ovládač. Užite si to spolu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap-On Silicone Sleeve +5cm Medium

    Predĺžte svoj penis o 5 dôležitých centimetrov! Toto duté realistické dildo na príjemných elastických popruhoch bude perfektným riešením pre mužov, ktorých partnerka či partner vyžadujú väčšiu výbavu, než im sú schopní poskytnúť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy For Him or Her Hollow Strap-On Black

    Radi by ste si navzájom urobili radosť? K tomu sa vám bude skvele hodiť toto realistické duté dildo s varlatami! Je pripevnené na pružný a pohodlný strap-on a hodí sa úplne pre všetkých. Špestrite s ním svoje milostné hrátky a objavte nový svet rozkoše!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Bend Over Boyfriend Silicone Purple

    Perfektná hračka pre všetky dámy, ktoré chcú prevziať kontrolu a preniknúť do svojho partnera alebo partnerky. Bend Over Boyfriend je silikónový strap-on bez postroja a má ergonomický tvar, takže sa pohodlne uvelebí vo vagíne nositeľky a bude jej jemne dráždiť G-bod aj klitoris. Dlhé dildo je ihneď pripravené na akciu a bez ohľadu na pohlavie dopraje vášmu náprotivku slastné chvíľky plné rozkoše.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Domina Wide Band Strap On Harness - Postroj pre pripínací penis

    Zbožňujete šantenie s pripínacím penisom? V tom prípade je pre vás tento postroj nevyhnutnou nutnosťou.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 330

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.