×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pripínacie penisy - Strap-on

Položky 129 až 160 z celkom 329

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Pink S

    Ikonický dizajn, elegancia a modernosť. Klasický Bendable Strap-on prichádza v novom nadčasovom prevedení, ktoré vám dopraje ešte intenzívnejší zážitok. Silá 3 motorov, intuitívne diaľkové ovládanie a tvar, ktoré si zamilujete o samote aj v páre. Pokiaľ chcete to najlepšie, tak rozhodnite chcete túto hračku!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap on! Black

    Pre neho, pre ňu, proste pre všetkých! Vymieňajte si role alebo sa len uspokojujte. S touto sadou strap-onu a čiernych díld to pôjde ľahko a príjemne. Dildá majú realistické prevedenie, vyrobené sú z TPR materiálu a potešia všetky vagínky i análiky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    Buďte kýmkoľvek chcete byť! Táto unisex sada obsahuje pohodlný postroj a perfektne padnúce duté silikónové nadstavce/ dildá. Postroj je nastaviteľný a elastický, takže báječne padne a zároveň obsahuje vstavaný vibrátor s 10 funkciami, ktorý rozvibruje dildo a poteší oboch partnerov. Uchopte ovládač a vychutnajte si také potešenie, o ktorom už dlho snívate.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 6 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Čo vám chýba na naplnenie vašich erotických snov? Je to duté dildo na postroji? Tento Dr. Skin je dutý, takže je vhodný je splnenie sexy snov všetkých pohlaví, a to bez rozdielu. Má omamné realistické spracovanie a poskytuje mäkké a zmyselné pocity. Pružný postroj je príjemný na nosenie a pohodlne padne. Vdýchnite život svojim fantáziám!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Cock & Ball Ring

    Erekčný krúžok na semenníky a análne koráliky, chcete všetko? Máte to mať! Cock Ball ring obopne váš penis pri koreni a pozadu nenechá ani semenníky. Ako bonus s ním budete môcť potešiť aj vašu drahú polovičku análnymi korálikmi, takže vo finále si s touto hračkou užijete obaja. Kvalitný silikón si obľúbite pre jeho pružnosť, hebkosť i bezpečnosť a nič vám už nebude brániť v tom, aby ste realizovali svoje divoké sny.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami. Užite si to spolu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Packer Silicone Small Skin

    Tak realistický! Tento penis je vyrobený z extrémne mäkkého liquid silikónu a je tak úžasne pružný a poddajný. Hodí sa na pohodlné nosenie a jeho ploché dno sa príjemne oprie o vaše telo. Je to perfektný doplnok pre FTM a transgender osoby.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    Zažite intenzívne vzrušenie a užite si spoločné intímne chvíle oveľa viac než kedykoľvek predtým. Ide o jedinečnú hračku pre vás i vašu partnerku či partnera zároveň, okúste jej príjemné vibrácie a nekonečné možnosti potešenia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy For Him or Her Hollow Strap-On Black

    Radi by ste si navzájom urobili radosť? K tomu sa vám bude skvele hodiť toto realistické duté dildo s varlatami! Je pripevnené na pružný a pohodlný strap-on a hodí sa úplne pre všetkých. Špestrite s ním svoje milostné hrátky a objavte nový svet rozkoše!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Ultimate Adjustable Harness

    Vyzerá úžasne a navyše skvele padne! Tento postroj je totiž nastaviteľný a vojdú sa doň dildá väčšiny veľkostí. Pre svoju nositeľku bude pohodlný a nebu ho chcieť dať dolu. Experimentujte s vymieňaním úloh a tešte sa na nové pôžitky pre oboch.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 10 Inch - Pevný postroj s luxusným realistickým pripínacím penisom 25cm Telová

    Na veľkosti rozhodne záleží a na kvalite jakbysmet! Postroj s dildom od obľúbenej značky Pipedrem tieto dve vlastnosti spája a zaručuje tak naozaj neuveriteľné zážitky.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Snívate po dokonalom vzájomnom uspokojení? ME2 Thumper so schopnosťou hlbokých pulzácií, vibrácií a 2 výkonnými motormi bude tešiť všetkých zúčastnených. Koncový pulzátor svojím jemným pohybom do raja dostane bod G i prostatu, zatiaľ čo si nositeľka postroja bude užívať zmyselné vibrácie na klitorise. Použite vibrátor samostatne alebo s postrojom a objavujte nové možnosti vzrušovania.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap-on Kit for Playgirls with 2 Dildos

    Nádherný strap-on a 2 pôvabné dildá k tomu! Strap-on Kit for Playgirls od You2Toys v balení obsahuje ako nastaviteľný postroj s jemnými čipkovanými detailmi, tak tiež hneď 2 dildá rôznych veľkostí, a tiež koncovú prísavku, takže ho môžete používať aj bez strap-onu. Nastavte si postroj podľa svojich preferencií a dajte priestor svojim nezbedným fantáziám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties 2493586 Black

    Môže byť postroj na strap-on sexy? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných erotických nohavičiek s čipkou od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte obľúbenú hračku a zahaľte svoj zadoček do čipky!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition The Pegger Strap

    Šteklenie jazykom alebo prstom nemôže nikomu trvalo stačiť, a preto je tu Pegger Strap, ktorý vám dopraje to pravé uspokojenie, po ktorým tak túžite. Bude skvelým pomocníkom náruživým lezbičkám, ale aj análnym milovníkom.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, má nízky posed na tele a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density Starter Set Flesh

    Sada s postrojom a telovými dildami s Vac-U-Lock systémom od obľúbenej značky Doc Johnson. Táto sada je perfektná nielen pre začiatočníkov a vám ponúkne hneď niekoľko možností, ako sa pohrať so svojím náprotivkom. Obsahuje postroj, odnímateľné O-krúžky, lubrikant na vodnej báze a predovšetkým Ultraskyn dildá, ktoré majú pevné vnútorné jadro, ktoré stimulujú stoporený penis, a inak sú z materiálu úplne podobného ľudskej pokožke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black S

    Užite si najrealistickejší dotyk, technológiu, ktorá vám zaistí pohodlné a potrebné ohýbanie a tuhé vnútro dilda, maximálny komfort a potešenie! Toto dildo má všetko, po čom túžite! Je vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, končí silnou prísavkou a ľahko sa čistí.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Chcete extra dĺžka? Pridajte si 5 cm v špičke a vychutnajte si intenzívnejšie zážitky s týmto realistickým návlekom na praktickom postroji. Postroj vám pomôže dutý návlek udržaný na svojom mieste a celé to ešte istí kovový krúžky v základni. Podľahnite dotyku prémiového liquid silikónu a maximalizujte svoje potešenie!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Real Body Real Manly Solid Realistic Dildo Body Suit

    Uvoľnite sa a doprajte si to, po čom zjete? Je to autentický pôvabný penis? Žiadny problém, s touto novinkou od Real Body získate všetko, po čom túžite. Realistický vzhľad zaisťujú prvotriedne materiály a tešiť sa môžete na zážitok s každým dotykom. Či už sólo alebo v páre, s Real Manly Solid budete tým, kým chcete byť!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Vibračný Červená

    Krásne pružné dildo z gélového materiálu je určené predovšetkým párom, ktoré chcú zažiť vzrušujúcu výmenu rolí, alebo párom, ktoré tvoria 2 ženy. Spoznajte nový terén a urobte vaše milostné hry kreatívnymi.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Strapless Vibrator with Remote Control Push Button Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto strapless vibrátorom! Má príjemný tvar, ktorým sa bude venovať ako G-bodu a zabúdať nebude ani na klitoris nositeľky, ukrýva v sebe totiž hneď 3 výkonné motory! Pohrajte sa s ním v páre, má vibrácie pre oboch/obe!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Chcete dávať, ale aj brať? Toto dvojité vibračné dildo bude tešiť ako svoju nositeľku, ktorá oblečie postroj, tak jej náprotivok, ktorým môže byť muž aj žena, pretože druhé dildo je tvarované tak, aby pošteklilo bod G i prostatu. Rovnoprávnosť existuje a táto hračka sľubuje vzrušenie pre oboch partnerov, tak poďte preskúmať 3 rýchlosti a 7 vibračných vzorov duálnych motorov!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Harness Dong Purple M

    Dildo perfektné nielen pre kombináciu s postrojmi! Hodí sa ako pre vaginálne, tak aj pre análne prenikanie a vďaka svojmu tvaru sľubuje skutočne vzrušujúci zážitok. Zakončené je prísavkou, takže ho ľahko a rýchlo uchytíte do väčšiny postrojov, alebo si zasitíte stabilné držanie na akomkoľvek hladkom povrchu. Dildo je vyrobené z čistého silikónu a predstavuje štrajk na zaručenú sexy jazdu!

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Chcete si vymeniť úlohy a skúsiť lahodnú penetráciu bez nutnosti nosenia popruhu? Tento Strap-On vám poskytne lahodné vibračné potešenie. Svojím tvarom padne ako uliaty do vagíny nositeľky, kde ho ľahko udržia svaly panvového dna, a ešte poteší jej klitoris. Druhá dlhšia časť sa potom zameria na prostatu či bod G náprotivku. Uchopte ovládač a nechajte sa unášať silou 2 výkonných motorov.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež aby vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, jeho zadnej časti dominuje sexi šnurovačka a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Twist Kit Set of Three Black

    3 Twist dildá pre akékoľvek hrátky! Máte dneska chuť na menšie alebo na väčšie? Nemôžete si to rozmyslieť? Tak si vyberte prostredie. Twistová textúra sľubuje príjemnú stimuláciu G-bodu aj análu a silná koncová prísavka v tvare sŕdc budí láskyplný dojem. Príjemný silikón si zamilujete nielen pre jeho hebkosť, ale aj pre jeho ľahké čistenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Flesh M

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 7 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Čo vám chýba na naplnenie vašich erotických snov? Je to duté dildo na postroji? Tento Dr. Skin je dutý, takže je vhodný je splnenie sexy snov všetkých pohlaví, a to bez rozdielu. Má omamné realistické spracovanie a poskytuje mäkké a zmyselné pocity. Pružný postroj je príjemný na nosenie a pohodlne padne. Vdýchnite život svojim fantáziám!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Mono Density Dildo Purple Metallic M

    Nechajte sa rozžiariť! Dildo z kolekcie Metallic Shine vás oslní intenzívnou metalickou farbou a tiež príjemným materiálom. Je vyrobené z tzv. liquid silikónu, čo je vysoko kvalitný a mäkký materiál, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Dildo je tiež vybavené prísavkou a je kompatibilné s postrojmi.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Harness Heroine Red

    Z prednej strany jednoduchý a pohodlný postroj padnúci ako druhá koža, zo strany druhej elegantná a rajcovná bielizeň, to je Heroine. Jeho čistý a zmyselný dizajn vytvárajú predovšetkým nastaviteľné popruhy a pohodlie sľubuje elastický pás. Vymeňte si role a chopte sa moci štýlovým spôsobom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cloneboy Dildo & Harness Strap

    Nová sada od Cloneyboy vám nielen umožní vytvoriť vašemu partnerovi autentický odliatok penisu, ale tiež vám pomôže dopriať mu vďaka priloženému strap-onu bezkonkurenčnú penetráciu! V sade okrem toho nájdete aj erekčný krúžok, ktorý pri tvorbe odliatku podporí erekciu a uľahčí tak prácu. Užite si zmyselnú zábavu pri odlievaní a kúpte si túto sadu, v ktorej na výrobu silikónového odliatku nájdete všetko potrebné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 329

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.