×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Šukacie stroje

Položky 33 až 64 z celkom 251

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Obľúbený Milker teraz s viacerými nadstavcami a textúrami pre ešte intenzívnejšiu orgazmickú extázu! Nechajte túto šikovnú mašinku menom Super Milk Stroker Machine urobiť všetku prácu za vás a vy si len užívajte. Super Milker je totiž navrhnutý tak, aby vám doprial stimuláciu, honenie a sanie automaticky bez vašej akejkoľvek námahy. Toto balenie disponuje hneď 4 nadstavcami pre rozdielne zážitky, to všetko ukryté v diskrétnom kufríku, ktorého obsah bude len vaším tajomstvom.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Doc Johnoson a Motorbunny dali hlavy dohromady a spoločne vytvorili tento vibrátor v štýle sedla, ktorý ako jediný na svete vie prirážať a je kompatibilný s patentovanou technológiou Vac-U-Lock. Užite si nezameniteľnú silu Motorbunny, okrem vibrácií sa nechajte rozparádiť aj prírazmi a nezabudnite si k tomu prizvať svoje obľúbené Vac-U-Lock dildo.

    2 689 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sex Room Remote Control Thrusting Machine Black

    Hľadáte mašinu, ktorá vám dopraje všetko, po čom túžite? Tento sexuálny šukací stroj uspokojí vaše fantázie za všetkých okolností! Vyberte si klasické dildo alebo dvojité pre fantastický dvojitý prienik a podľahnite sile vzrušujúcich ťahov!

    599 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Portable Fucking Machine Black

    Portable Fucking Machine v preklade znamená prenosný šukací stroj a tento názov hovorí úplne za všetko! Vďaka silnej prísavke priľne na akomkoľvek vhodnom hladkom mieste a razom je pripravený predviesť vám ohromujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vzrušujúcich 7 vibračných režimov. Nechajte sa perfektne uspokojiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA75 Vibrating Rechargeable Male Masturbator KlicLok

    Viete, že šukacie stroje HiSmith môžu potešiť aj váš penis? Stačí k nemu pripojiť tento masturbátor s 10 vibračnými režimami s vnútorným realistickým TPR materiálom. Nechajte si to urobiť od šukacieho stroja, alebo si masturbátor vezmite do ruky a užite si cestu za slastným vyvrcholením v príjemnom prostredí.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Sex Machine

    Sólo aj párová jazda, ovládanie na blízko aj z druhého konca sveta, taký je šukací stroj od Lovense. Jeho stabilná robustná konštrukcia má jednoduchú montáž a pri používaní je stroj skvele tichý, takže vaše súkromie zostane zachované. Navyše je to tiež prvý sex stroj na svete, ktorý má dva konce a používať ho teda môžu dve osoby naraz. Poďte objaviť ďalšie podrobnosti.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Hismith HS18-APP Pro Travel Mini Sex Machine with App and Remote

    Hľadáte profesionála, do ktorého sa zamilujete na prvý pohľad a budete ho môcť vziať aj na cesty? Našli ste ho, toto je HiSmith Pro Travel šukací stroj, ktorý je tu preto, aby splnil vaše vzrušujúce fantázie o hlbokom a nekonečnom prenikaní. Vyberte si vhodný uhol, rýchlosť a režim prirážania, pripevnite dildo, využite prísavku na upevnenie na stenu a rozbaľte to!

    549 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD38 Orochi Monster Dildo 25.7cm Turquoise

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA154 Evil Fisher Silicone Dildo KlicLok 25,9cm Black-Red

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným zvieracím tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Pro 3 Fuck Machine Black

    F-Machine Pro 3 je nový šukací stroj, ktorý je teraz ešte silnejší, stabilnejší, rýchlejší, všestrannejší a prispôsobiteľnejší! Doprajte si maximálne potešenie a spokojnosť na mieru vašich potrieb a až budete mať dosť, schovajte svojho profi pomocníka do praktickej a diskrétnej tašky, kde na vás bude verne čakať.

    1 229 €

    759 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine - Luxusný super silný šukací stroj

    Predstavujeme vám nový vibračný stroj The Saddle Deluxe Sex Machine od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky LoveBotz. Jedná sa o úplne revolučnú novinku na poli ženských masturbačných pomôcok.

    1 349 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Jednotka medzi masturbátormi, značka F-Machime, práve prichádza s novinou menom Tremblr, ktorý je ešte lepší ako všetky jeho predchodcovia a vďaka Bluetooth ho môžete ľahko ovládať cez aplikáciu v telefóne. Váš penis sa môže tešiť na dokonalé a nekonečné sanie, absolútne najlepšiu stimuláciu a intenzívne vyvrcholenie.

    1 849 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Inflatable Luv Log Black

    Vydajte sa na sexi prechádzku! Toto nafukovacie sedlo čaká až ho osedláte a vezmete si za svoj viacrýchlostný realistický vibrátor v tvare penisu. 3 robustné rukoväte vám budú k dispozícii, aby ste sa pevne držali aj pri divokejšom rajtovaní a intenzitu vibrácií si zvolíte skrz drôtový diaľkový ovládač. Tak nasadať!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Big Bang Penetrator

    Snívate o silnom a hlbokom prirážaní alebo snáď o dvojitej penetrácii? Dovoľte svojim predstavám, aby sa stali skutočnosťou, a vychutnajte si absolútne uspokojenie. Tento šukací stroj si nastavíte podľa svojich požiadaviek a diaľkovým ovládačom si budete vyberať rýchlosť prirážania. Moderný dizajn a kvalitné prevedenie si zamilujete rovnako ako rýchlosti a všetky dostupné možnosti potešenia. Prestaňte snívať a poďte svoje sny žiť!

    769 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    Viete, že šukacie stroje HiSmith môžu potešiť aj váš penis? Stačí k nemu pripojiť tento masturbátor s 10 vibračnými režimami s vnútorným realistickým TPR materiálom. Nechajte si to urobiť od šukacieho stroja, alebo si masturbátor vezmite do ruky a užite si cestu za slastným vyvrcholením v príjemnom prostredí.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA017-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Green-Blue

    Snívate o monštruóznom dvojitom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok pre dvojitý prienik, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA022-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Pink-Green

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok realistického tvaru a nežných farieb, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Nič nemá väčšiu silu než tento sexuálny prístroj, ktorý disponuje až 2000 otáčkami za minútu! Užívajte si s ním buď pomalé prenikanie, alebo poriadne rýchle a tvrdé šukanie. Vďaka bezpečnostnému tlačidlu sa nemusíte báť, že by sa hrátky vymkli vašej kontrole. Prirážky realistického dilda si môžete užívať bez akýchkoľvek obáv. Pripojte dildo k prístroju, okúste pocit akoby ste v rukách držali motorovú pilu a ukážte sebe alebo svojmu náprotivku extra penetračnú silu, ktorú vám dokáže ponúknuť len a len Lovebots Thrust Bot Handheld Versitile Sex Machine.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Špeciálna nafukovacia pohovka s realisticky tvarovaným vibrátorom. V strednej sedacej časti je zosilnený, po bokoch má dve držadlá pre ľahkú manipuláciu. Plynulo regulovateľná intenzita vibrácie.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Pro 3 Fuck Machine Pink

    F-Machine Pro 3 je nový šukací stroj, ktorý je teraz ešte silnejší, stabilnejší, rýchlejší, všestrannejší a prispôsobiteľnejší! Doprajte si maximálne potešenie a spokojnosť na mieru vašich potrieb a až budete mať dosť, schovajte svojho profi pomocníka do praktickej a diskrétnej tašky, kde na vás bude verne čakať.

    1 229 €

    759 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD20 Bullet Anal Dildo 26.5cm Black

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné pre svoj anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež sexi mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Chcete okúsiť vzrušujúce funkcie ukryté v nádhernom realistickom dilde? Ráčte sa zoznámiť s týmto King Cock Plus frajerom! Má autentický tvar a vzhľad penisu a vyrobený je z dokonale príjemného Fanta Flesh materiálu. Ponúkne vám funkciu zahrievania, vibrácie a tiež prírazy, proste všetko, čo potrebuje na to, aby vaše autoerotické zážitky boli plné realistickej vášne. Uchopte ho, stlačte tlačidlo a rozbehnite to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith C0571-03 Mini Fuck Machine with 3 Thrusting & 10 Vibration Patterns Pink

    Chcete to poriadne rozbehnúť? Predstavujeme mini šukací stroj na dokonalú stimuláciu! Ponúkne vám 3 režimy prírazov a 10 režimov vibrácií, ktoré zmenia váš sexuálny život. Použite odnímateľnú prísavku a vychutnajte si svoju chvíľu maximálnej slasti bez použitia rúk. Táto hračka sa jednoducho postará o to, aby ste sa mali pekne!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD03 Monster Silicone Dildo 9.45"

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA015-M Wildolo Glow in the Dark Fantasy Dildo Vibrator with App 24cm Green

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok svietiaci v tme, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD34 Sea Monster Dildo 20.7cm

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA021-M Wildolo Dragon Wolf Fat Realistic Girthy Massive Colorful Dildo Vibrator with App 21.5cm Turquoise

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Banger Remote Controlled Fucking Machine

    Malý a luxusný šukací stroj pre úžasné potešenie kedykoľvek si spomeniete. Hoci je kompaktný, je neuveriteľne silný, pretože je napájaný zo siete. Prichádza v balení s 2 dildami a 1 mastrubátorom pre opaľovanie všetkých vašich fantázií. Je ľahký, výkonný, vďaka prísavkám drží na mieste a môžete si nastaviť uhol prieniku. Tak sa chopte ovládača a vychutnajte si poriadnu slasť!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA001-M Wildolo Ardoris Monster Dildo 10 Vibration Modes & Wireless App Suction Cup 8" Purple-Pink

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy International Extreme Sex Machine

    Hľadáte multifunkčný stroj, ktorý poteší nielen vás, ale aj vašu partnerku či partnera, budete si ho môcť užívať spoločne, ale aj každý sám, bude výkonný, ale zároveň ľahko prenosný, urobí za vás po náročnom dni všetku prácu a dopraje vám úžasné uspokojenie ... že to znie ako sen? Tak pozor, práve teraz sa tento sen stáva skutočnosťou a my vám predstavujeme International Extreme Sex Machine!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 251

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.