×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vákuové pumpy pre mužov

Položky 65 až 96 z celkom 114

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Lámete si hlavu, ako dosiahnuť väčší penis? Vákuová pumpa je tým najlepším riešením! Pumpou vytvorené vákuum posilní erekciu a pomôže aj tým nešťastníkom, na ktorých nepôsobia ani lieky. Dlhodobé používanie vedie k zväčšeniu penisu, dlhšej erekcii, zlepšeniu sexuálneho výkonu alebo k navýšeniu hladiny testosterónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bang Bang Penis Pump Black

    Vákuová pumpa pre každú príležitosť! Chcete mať zaručenú zábavu? S touto pumpou získate veľa srandy za málo peňazí. Rukoväť pripomínajúca nožnice pohodlne padne do ruky a uľahčuje ovládanie, jej stlačením vytvárate tlak, ktorý môžete aj ľahko a rýchlo uvoľniť. Ukážte, čo vo vás je, a napumpujte si ho do maxima!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Celú akciu budete sledovať skrz transparentný valček a pridaním lubrikantu na vodnej báze si zaistíte maximálne pohodlie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Vychutnávajte! Sada Optimum Get Hard je tu pre vaše potešenie! Vďaka pokročilým technológiám sa môžete tešiť z automatickej vákuovej pumpy, ktorá vám ponúkne 3 úrovne intenzívneho sania a k tomu 5 vibračných funkcií ako bonus. Zapracujte na svojej výdrži a krok po krôčiku sa príjemným spôsobom staňte majstrom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Intake Anal Suction Device

    Toto sacie análne zariadenie rozhodne nie je pre slabé povahy! Vytvoríte s ním vzduchotesné tlakové tesnenie, stačí otočiť gombíkom doprava a vaša koža sa razom vytiahne hore a vytvoríte senzorický tlak, aký ste doteraz nezažili. Je to veľa a potrebujete uvoľnenie? Otočte gombíkom doľava.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Penis Pump Professional PP006 XL

    Vytrénujte si ho do absolútnej formy! Táto profi pumpa na penis z krištáľovo číreho a pevného materiálu vám na to bude ideálnou pomôckou. Efektívne vytvorí vákuum až 600 Mbar a vy si budete vychutnávať intenzívny pocit sania. A čo z toho ešte vyplýva? Ohromne pevná erekcia počas chvíľočky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Beginner Pump Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie pôžitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte si to aj vy, táto Elite Beginner pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Auto-Vac Power Pump Smoke

    Snívate o poriadne silnej erekcii? S touto pumpou vás od nej bude deliť jedno jediné stlačenie tlačidla. Auto-Vac Classic je výkonná vákuová pumpa s automatickým motorom, ktorá vám pomôže navýšiť obvod i dĺžku. Koncový prstenec z prémiového silikónu vytvára pohodlné vzduchotesné tesnenia a príjemne vás obopína. Stlačte tlačidlo a radujte sa z mäsitého penisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 8 Aqua Blue

    Bathmate HydroMax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a varníkov. Ako bonus je tiež odopínateľný a ľahko sa čistí.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Realistic Vagina Large Sleeve ADX03

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Gun PSX007

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tým sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Beginner's Power Pump Clear

    Vákuová pumpa Beginner's Power Pump vám dodá veľkosť a sebavedomie, o ktorom ste vždy snívali. S každým stlačením balónika získa vaše mužstvo na sile bez bolestných vedľajších účinkov. Akonáhle hladko preniknete do pružného otvoru, objavíte skalopevnú, pulzujúcu erekciu, ktorá trvá a trvá.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 8 Crystal Clear

    Bathmate HydroMax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a semenníkov. Ako bonus je tiež odopínateľný a ľahko sa čistí.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Realistic Vagina Sleeve ADX02

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Magic Pump

    Nechajte svoje nádobíčko poriadne napučať a zväčšiť sa! Táto magická, elegantná a účinná vákuová pumpa vám pomôže, lebo zväčší váš penis a príjemná a texturovaná, ým spôsobom posilní erekciu. Ľahko a pohodlne sa ovláda a vnútorná časť je tesntakže sa môžete tešiť aj na vzrušujúcu stimuláciu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5,1cm

    Krásne a veľmi šikovné, tvrdé, plastové puzdro. Čo sa v ňom skrýva? Výkonná vákuová pumpa od preverenej značky Mister B.

    169 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vacuum Penis Pump with Masturbator Sleeve

    Vzrušujúce tréning pre váš penis! Táto automatická vákuová pumpa sa skladá z priehľadného valca s meradlom a vy tak budete môcť na vlastné oči sledovať svoj neuveriteľný pokrok, čo sa veľkosti týka. Alebo si radšej chcete trochu zašpásovať? Umiestnite do valca silikónový masturbátor a vychutnajte si extra stimuláciu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Black

    Je vaše sebavedomie na bode mrazu a za všetko môže váš penis? Chápeme a prinášame riešenie! Je ním táto vákuová pumpa, s ktorou dosiahnete rýchlych a spoľahlivých výsledkov. Doprajte si silnejšiu a dlhotrvajúcu erekciu a maximálne sebavedomie!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Valve PSX03 Crystal

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Universal Silicone Sleeve for Vacuum Pumps

    Poškodila sa vám manžeta na vašej obľúbenej vákuovej pumpe? Netreba ju hneď hádzať do koša, stačí manžetu vymeniť za túto novú a úplne univerzálnu. Hodí sa pre všetky pumpu na penis s vonkajším priemerom od 6,8 cm. Vychutnajte si dotyk príjemného silikónu a tiež všetky svoje milované hrátky s vákuovou pumpou.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Enlarge Viking Pump Black

    Zachcelo sa vám väčšieho penisu a príjemných zážitkov? K tomu budete potrebovať túto múdru vákuovú pumpu! Je programovateľná a automatická, takže vás jej použitie nebude stáť žiadne úsilie, nechýba jej číselná stupnica, ktorá vám pomôže sledovať váš progres a súčasťou balenia sú aj dve manžety, jedna klasická z pružného silikónu a druhá s vnútornou stimulačnou textúrou použiteľná ako mastrubátor. Vďaka praktickému displeju získate absolútnu kontrolu nad všetkým, čo s pumpou budete zakúšať.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx XXL Maximizer Pump

    Maximálna erekcia, maximálne potešenie, maximálna vákuová pumpa! XXL Maximizer Pump prináša výsledky, po ktorých túžite. Každým stlačením rukoväte vám dopraje príjemný pocit a zároveň o niečo väčší penis. Vstúpte svojím nádobíčkom do flexibilného PVC otvoru a objavte extra erekciu, ktorú si teraz s touto pumpou môžu dopriať aj tie najväčšie penisy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Pro Flow Blue/Clear

    Prahnete po sile, výkone a dlhotrvajúcu erekciu? S automatickou pumpou Max Boost Pro Flow sa vaše sny stanú skutočnosťou, a ešte vám narastie sebavedomie. Pumpa je vodeodolná (IPX6) a môžete ju používať aj v sprche a naplniť ju vodou. Tak ju nasaďte na penis, uvoľnite sa a nechajte, aby Pro Flow pracoval na vašom mužstve, potešení aj sebadôvere!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    Chcete posilniť vašu erekciu a zlepšiť vašu výdrž? Jedine s touto pumpou od Otouch docielite tie najlepšie výsledky. Na rozdiel od bežných púmp využíva technológiu plynulého sania, ktorá je nielen vzrušujúca, ale aj super účinná. Počas malej chvíle ucítite a uvidíte, ako sa váš penis zväčšuje! Nechajte pumpu, nech zvýši váš prietok krvi a radujte sa z pevnej a silnej erekcie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Premium Gauge Pump

    Prémiová ručná pumpa s príjemnou rukoväťou a profesionálnym manometrom na monitorovanie tlaku vo valci. K valcu sa pripája skrz bezpečné spojovacie konektory a disponuje kvalitnou hadicou, ktorá je flexibilná aj robustná a má ventil na rýchle uvoľnenie podtlaku. Použite ju na bradavky, penis alebo klitoris, váš sexuálny život bude zábavnejší a miestečka slasti o niečo väčšie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Pump with Advanced PSI Gauge Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie zážitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte to aj vy, táto Elite Advanced pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 8 Brilliant Red

    Bathmate HydroMax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a varníkov. Ako bonus je tiež odopínateľný a ľahko sa čistí.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Classic Penis Pump

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s touto jedinečnou vákuovou pumpou na penis, s ktorou ľahko a rýchlo získate naozaj tvrdý penis. Jej ergonomický design je super pohodlný a prináša tie správne efekty!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Premium Penis Cylinder 23x6,4cm

    Chcete maximalizovať dĺžku a obvod vášho penisu? Tak jedine s týmto nástavcom od Brutus prémiovej kvality. Vákuová pumpa je rokmi preverenou metódou, ako docieliť väčší penis a začať riešiť problém s erektilnou dysfunkciou, a navyše je to aj veľká zábava.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Realistic Vagina Sleeve ADX01

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CS07 Luxury Vibrating Penis pump

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Vychutnajte si 5 vibračných nastavení a tiež funkciu sania.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Pump Start

    Chcete sa vydať na cestu za širším a dlhším penisom? Táto automatická vákuová pumpa je ideálna aj pre úplných začiatočníkov. Jej použitie je veľmi jednoduché a jeho výsledkom je zvýšenie prietoku krvi v penise. Zakončená je mäkkým silikónovým vstupom, ktorý je veľmi príjemný na dotyk. Vkĺznite dovnútra a sledujte, ako váš penis rastie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 114

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.