×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Venušine guličky

Položky 33 až 64 z celkom 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Feelz Toys Desi Love Balls - Venušine gulôčky Fialová

    Krásne značkové venušine guličky Feelztoys Desi Love Balls balené v štýlovej krabičke. Všetky vlastnosti týchto venušiných guličiek ich radia medzi špičkové produkty.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Bloom Korálova

    Bavte sa, objavujte a hlavne posilňujte svoje svaly panvového dna s Bloom od We-Vibe. Vďaka vibráciám bude toto posilňovanie nielen účinné, ale aj príjemné a vzrušujúce. Navyše s aplikáciou We-Connect môže byť úroveň vibrácií v rukách vášho partnera, ktorý sa pokojne môže nachádzať na druhom konci sveta. Ste pripravená na silnejšie orgazmy?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Fascinate Ružová

    Vibe Therapy Fascinate - venušine guličky sú vyrobené z hypoalergénneho 100% lekárskeho silikónu a sú úplne zaliate, preto nie je možné akékoľvek priľnutie nečistôt či baktérií.

    28,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Beads Mini

    Venušine guľôčky Luna mini kombinujú potešenie a cvičenie súčasne. Okrem príjemného a vzrušujúceho dráždenia posilňujú pošvové svaly a spevňujú panvové dno.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67g

    Chcete okúsiť silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey? Umocnite svoje túžby a orgazmy Venušinými guľôčkami, ktorých nosením si nielen posilníte svaly panvového dna, ale vďaka vnútorným guľôčkam zažijete aj zmyselnú stimuláciu. Elegantný, čierno-strieborný dizajn vás zaujme na prvý pohľad, nechajte sa očariť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gballs 2 Ružová

    Gballs 2 je zábavný spôsob, ako precvičovať svaly panvového dna. Váš osobný tréner má 6 tréningových kurzov, podáva hlasové inštrukcie, stanovuje ciele a odmeňuje. Gballs 2 s integrovanými senzormi zaistí odozvu svalstva.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Purple

    Vzrušujúci tréning svalov panvového dna! Tieto vibračné guľôčky v sebe ukrývajú tichý motor s 10 vibračnými režimami na intenzívnu stimuláciu a tiež posilnenie panvového dna. Ovládajú sa skrz diaľkový ovládač s dosahom 5 metrov a bude iba na vás, či ovládač zveríte svojmu náprotivku, alebo si svoje potešenie necháte len pre seba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Supersoft Duotone Orgasmus Balls Black

    Pohrávate sa s myšlienkou, aké by to asi bolo vyskúšať venušine guľôčky? Tieto čierne guľôčky z mäkkého vinylu sú na to priamo ideálne! Ukrývajú v sebe ešte ďalšiu guľôčku pohybujúcu sa sem a tam a vytvárajúcu príjemnú sexuálnu stimuláciu. Investícia do nich je minimálna, tak vyskúšajte vzrušujúci tréning panvového dna.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Feelz Toys Desi Love Balls - Venušine guľôčky Ružová

    Krásne značkové venušine guličky Feelztoys Desi Love Balls balené v štýlovej krabičke. Všetky vlastnosti týchto venušiných guličiek ich radia medzi špičkové produkty.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Crystal Yoni Eggs Black

    Prebuďte svoju vnútornú silu s vajíčkami Le Wand Crystal Yoni! Je to sada 2 vajíčok z prírodného kryštálu - čierneho obsidiánu. Objavte všetky fyzické aj sexuálne výhody, ktoré ich nosenie prináša (vedeli o nich už v starej Číne). Posilnenie panvového dna má viac benefitov, než si vôbec dokážete predstaviť!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Le Wand Crystal Yoni Eggs Pink

    Prebuďte svoju vnútornú silu s vajíčkami Le Wand Crystal Yoni! Je to sada 2 vajíčok z prírodného kryštálu - ruženínu. Objavte všetky fyzické aj sexuálne výhody, ktoré ich nosenie prináša (vedeli o nich už v starej Číne). Posilnenie panvového dna má viac benefitov, než si vôbec dokážete predstaviť!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Layla Pivoňka - Dvojitá vaginálna činka

    S Leyla Pivoňkou spojíte príjemné s užitočným. Jej nosenie vám zaistí príjemné pocity spojené s jemnou stimuláciou, ale predovšetkým si ňou spevníte svaly panvového dna. A prečo je dobré panvové dno posilňovať? Zúžite svoju vagínu (čo ocení predovšetkým váš partner) a v budúcnosti predídete nepríjemnému samovoľnému úniku moču, jej funkciu tiež oceníte po pôrode.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nova Kegel Balls Růžovo-Červená

    Venušine guľôčky od zančky Svakom sú vyrobené z prvotriedneho silikónu, ktorý je 100% vodovzdorný. Táto sada je účinným kurzom pre všetky ženy, ktoré majú problémy s tesnosťou svojej vagíny po pôrode, chcú posilniť svaly panvového dna, zintenzívniť svoje orgazmy, či predchádzať inkontinencii. S touto sadou budete postupne zvyšovať hmotnosť guľôčok a efektívne tak posilníte nielen spomínané svaly panvového dna, ale tiež svoje zdravie a sexuálnu spokojnosť.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Kegel Tighten Up I Pink

    Chcete sa pochváliť posilneným panvovým dnom? Je na čase začať trénovať! Tieto silikónové guľôčky v sebe ukrývajú ešte ďalšie pohyblivé guľôčky, ktoré spôsobujú miernu, avšak príjemnú stimuláciu. Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Velvet Balls Black

    Štvorica guľôčok pre vaše potešenie! Tieto čierne guľôčky sú vybavené aj vnútornými guľôčkami, ktoré pri pohybe narážajú do stien a spôsobujú príjemnú stimuláciu. Praktická koncová slučka vám uľahčí vyberanie a pridaním lubrikačného gélu na vodnej báze si zaistíte pohodlné zavádzanie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibračného vajíčka s funkciou prírazov, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote, doma aj na verejnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang IntiMate Kegel Set - Sada venušiných guličiek Červeno fialová

    Intimate predstavujú štýlové, diskrétne vaginálne guľôčkyod luxusnej značky Nomi Tang. Sú efektívne na precvičovanie Kegelových cvikov - na posilnenie vaginálnej a panvovej oblasti.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Training Balls Remote Controlled Geisha Balls

    Chcete posilniť panvové dno vzrušujúcim spôsobom? S touto sadou si môžete byť istá, že vaše svaly panvového dna budú v tej najlepšej starostlivosti, pretože im zaistí dokonalý tréning, ktorý skutočne pocítite! Chcete guľôčky nevibračné alebo vibračnú guľôčku na diaľkové ovládanie? Staňte sa majsterkou medzi pevnejšími vagínami!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    Necháte sa rada potešiť vzrušujúcimi vibráciami vnútri vašej vagíny? Toto kvalitné vibračné vajíčko sýto červenej farby by nemalo uniknúť vašej pozornosti. Poskytne vám mimoriadne intenzívne vibrácie o 7 rytmoch a 3 úrovniach, ktoré si budete voliť gombíkom na konci chvosta. Vajíčko je vodotesné a rado bude vaším spoločníkom aj vo vani alebo v bazéne. Zverte mu svoje potešenie a nebudete ľutovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Velvet Balls Purple

    Silná trojica guľôčok pre zmyselné potešenie! Každá z guľôčok v sebe skrýva ďalšiu ťažšiu guľôčku, ktorá bude pri každom pohybe narážať do stien tej vonkajšej a príjemne vás dráždiť. Praktický koncový chvostík zaistí pohodlné vytiahnutie a silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Violet & Black

    Tieto inovatívne Venušine guličky disponujú patentovanou vyťahovacou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Indy Red

    Zamatový povrch a elegantný dizajn týchto vaginálnych guľôčok poteší nielen oko, ale i celé telo.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Titanica Extreme Steel Orgasm Balls

    Veľké a ťažké oceľové guľôčky od Master Series, trúfnete si na ne? Ak áno, zažijete intenzívne pocity, nezabudnuteľné orgazmy a pocit príjemného naplnenia. Vaše svaly panvového dna s nimi zažijú najintenzívnejší tréning všetkých čias a vy potom na seba budete môcť byť právom pyšná!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls

    Spojte príjemné s užitočným, posilnite svaly panvového dna a zároveň si užite slastné pocity hýbajúcich sa vnútorných guľôčok.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Kegel Kit Purple

    Či už túžite po intenzívnejších orgazmoch, alebo posilnení svalov panvového dna z dôvodu zaistenia si prevencie proti inkontinencii, produkt, ktorý si práve prezeráte, pre vás bude úplne ideálny. Elegantný vzhľad, materiál nielen príjemný na dotyk, ale aj bezpečný pre telo, jemná stimulácia a skutočné výsledky, to všetko od guľôčok CoverMe môžete čakať.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Od tej doby, čo jej jej kamarátka povedala, že po posilňovaní svalov panvového dna má oveľa intenzívnejšie orgazmy, robí to tiež. Ale trochu inak, viac vzrušujúcim spôsobom. Pomáha jej k tomu toto roztomilé vibračné vajíčko, s ktorým sa hrá prevažne sama, ale občas zverí jeho ovládač do rúk svojho priateľa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Kto sa udržiava v kondícii, má viac zo života. To mimochodom platí aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožnia prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Rimba Rimini Kegel Ball Training Set Purple

    Snívate o dokonalých orgazmoch a pocite užšej vagíny, ale nechce sa vám trénovať? Urobte si z cesty cieľ a vychutnajte si vzrušujúci tréning, ktorý môžete doplniť aj o omamné vibrácie. Bude stačiť pár minút denne a už čoskoro uvidíte výsledky. Vyskúšajte si to na vlastnej vagíne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Love Balls

    Viac ako stimulácia! Tieto čierne guľôčky Black Velvets na posilnenie svalov panvového dna bude radosť používať. Ich nosením totiž spojíte príjemné s užitočným, pretože guľôčky v sebe ukrývajú ešte ťažšie kovové gule, ktoré zmyselne narážajú do stien vonkajších guľôčok a spôsobujú tak príjemnú stimuláciu. Užite si tréning, ktorý vám prinesie vzrušujúce benefity.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Smart Kegel Master Balls Pink

    Jediná hračka, ktorá vie všetko! S Kegel Master Balls si vychutnáte hodiny vzrušujúcej zábavy a erotického podpichovania a pri tom posilníte svaly panvového dna pomocou aplikácie Magic Motion. Vzrušenie, zmyselné vibrácie a zdraviu prospešné posilňovanie hrou!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfit Basic Magenta

    Posilovaním svalov panvového dna bude s Bswish bfit Basic príjemná zábava. Viete, že si ním môžete zaistiť intenzívnejšie orgazmy, pocit užšej vagíny a aj prevenciu proti inkontinencii? Okrem toho si budete užívať aj samotné nosenie guličiek, pretože sa v ich vnútri ukrývajú menšie guličky, ktoré budú pri prudších pohyboch narážať do stien guličiek vonkajších a budú vás jemne stimulovať.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Zmyselná elektro-stimulácia, vzrušujúce vibrácie a posilnenie panvového dna ako bonus! Tieto luxusné guličky RC Vibrating E-Stim Love Balls od XouX vás budú hlboko láskať elektro-pulzy a vám nezostane nič iné ako sťahovať a opäť uvoľňovať svalstvo ukryté v panvovom dni, čo z toho vyplíva? Príjemné sa spoja s užitočným a vy sa čoskoro budete môcť tešiť zo silného panvového dna!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.