×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Venušine guličky

Položky 97 až 128 z celkom 191

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • L'amourose Mya Beads Pro

    Venušine guľôčky Mya Beds sú elipticky tvarované guľôčky (balenie obsahuje jednu i dve guľôčky), vnútri každej z nich je oceľová guľôčka, ktorá pri pohybe prenáša vibrácie. Guľôčky verzie Pro sú ťažšie.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, ktoré vibruje tiež! Objavte nekonečne veľa možností s Toy Purity. Užívajte si na verejnosti, zverte ovládač do rúk partnera, vzrušujte sa, alebo s ovládačom stimulujte klitoris. Ako vajíčko, tak ovládač v sebe ukrývajú super silný motor F1 so silou 9500 a 6800 otáčok za minútu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    Keď vibrácie nestačia, je načase pridať rotácie! Tieto pôvabné venušine guľôčky spájajú príjemné s užitočným. Neuveriteľne sexy spôsobom sa vo vás rozvlnia a rozvibrujú, čím si nielen užijete slastné zážitky, ale tiež posilníte svaly panvového dna. Chopte sa ovládača, posilňujte, stimulujte a užívajte si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    Zamatový povrch a elegantný dizajn týchto vaginálnych guľôčok poteší nielen oko, ale i celé telo.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Misha Double Kegel Balls Silicone Purple

    Už ste počuli o tom, že posilňovanie panvového dna prináša cenné benefity? Patrí medzi ne napríklad intenzívnejšie prežívanie orgazmov alebo aj prevencia proti inkontinencii. A ako panvové svaly posilniť? Stačí pravidelne nosiť tieto guličky v mäkkom silikónovom obale a už čoskoro spoznáte prvé rozdiely.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Kegel Training Balls Pink

    Kto by nemiloval spájanie príjemného s užitočným? Posilnite svoje svaly panvového dna vzrušujúcim spôsobom s touto sadou venušiných guľôčok pre začiatočníčky aj pokročilé. Majú bezchybný tvar a tréning s nimi bude vskutku efektívny! Poďte si užívať intenzívnejšie orgazmy a mať vagínu tesnú ako zamlada!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Chcete, aby vaša nová erotická hračka bola výkonná a moderná? V tom prípade by sa vám mohli páčiť guličky Clara. Idú ideálne na vzrušujúci tréning svalov panvového dna a môžete ich spárovať s aplikáciou, s ktorou sa potom dajú ovládať na diaľku. Objavte benefity silného panvového dna s Clarou!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    3 ruženínové vajíčka pre vás lepší život. Noste ich okolo krku, vo vrecku, v podprsenke alebo vo vagíne a objavte ich blahodarné účinky. Posilníte si s nimi svaly panvového dna, ktoré sa vám odmenia intenzívnejšími orgazmami, a prepojíte sa so svojou ženskou podstatou. Meditácia, harmónia, uvoľnenie, ženskosť! Neuveriteľné účinky Yoni vajíčok objavujú ženy po celom svete, objavte ich tiež!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami Čierna

    Ami je inovatívna sada venušiných guličiek určených nielen pre potešenie. Ami výborne poslúži pri posilňovaní svalov panvového dna, pri ťažkostiach s inkontinenciou alebo pri rekonvalescencii po pôrode.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vibratone Duo Balls Silver Blistercard

    Láka vás vyskúšať, aké pocity prinášajú vaginálne guličky? Tak do toho! Vibratone je dvojica guličiek za priaznivú cenu, ktorá priamo nabáda k ich vyskúšaniu na vlastnú vagínu. Vnútri guličiek sa nachádza ešte jedna ťažšia gulička, ktorá bude pri vašich pohyboch narážať do stien a príjemne vás stimulovať. Nechajte sa rozvášniť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Kegel Balls Neon Pink

    Silikónové Venušine guľôčky s hodvábne hladkým povrchom pre nekonečné potešenie s vaším milencom alebo pri sólo zábave.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    Bolo to jej malé tajomstvo. Hoci začínala najprv s tou najľahšou guľôčkou, mala aj tak mierne obavy. Sprvu sa jej zdala pomerne ťažká, ale po tom, čo ju vložila do svojej vagíny, pocítila istotu, že by možno zvládla aj ťažšie závažia! Hebký a mäkký silikón bol jej pokožke príjemný, ešte príjemnejšie však boli reakcie tela na túto pomôcku, o ktorých vedela len ona. Pociťovala drobné záchvevy vzrušenia, vlhkosť a túžbu, ako sa na to asi bude tváriť priateľ? Po 2 týždňoch vymenila guľôčku za ťažšiu, ale nemohla sa dočkať, až si s ňou vyjde von a vyskúšala ju tiež na svojej pravidelnej lekcii jógy, kde v rôznych polohách zažívala ozajstné vzrušenie! Cítila, ako jej svaly silnia, užívala si intenzívnejšie orgazmy a užíval si aj jej priateľ, pretože jej vagína bola reálne užšia a pevnejšia. Vo chvíli, keď prišiel čas na najťažšiu guľôčku, vedela, že to nebude žiadny problém a radovala sa zo všetkých benefitov, ktoré jej tento vzrušujúci tréning priniesol.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Svaly panvového dna potrebujú tréning a ak ste s ním už začali a chcete skúsiť niečo nové, je tu priamo pre vás táto sada! Obsahuje 3 dvojice voľných guľôčok, ktoré vás budú vo vnútri príjemne stimulovať, a zároveň s nimi ešte viac spevníte svaly panvového dna.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Ben Wa Balls

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tieto kovové venušine guľôčky budú vašou obľúbenou cvičebnou pomôckou! Posilníte s nimi svoje svaly panvového dna a zaistíte si tak užšiu vagínu a intenzívnejšie orgazmy. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Nádherná darčeková krabička ukrývajúca poklad, ktorý vykúzli úsmev na tvári každej žene. Toto je jednoducho viac než len darček! Je to láskyplné gesto a prísľub, že s osobou, ktorú milujete, strávite mnoho vzrušujúcich okamihov. Rozmaznávajte niekoho výnimočného (pokojne samého seba) touto limitovanou darčekovou edíciou.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lust Love Balls Pink

    Hľadáte príjemnú hračku pre intenzívne vzrušenie? Vyskúšajte tieto guľôčky s praktickou koncovou slučkou. Vkĺznu do vášho lona ako po masle a doprajú vám čistú extázu. Dajú vám totiž na výber z 10 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz ovládač s dosahom 25 metrov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Trend Purple

    Hľadáte pomôcku na posilnenie panvového dna? Odporúčame Joyballs! Tréning panvového dna s týmito guličkami bude intenzívny, účinný aj jemný zároveň. Guličky sú vyrobené z vysoko kvalitného a šetrného Silikomed materiálu, ktorý si vaše intímne miesta zamilujú pre jeho mäkkosť aj zdravotnú nezávadnosť. Doprajte si všetky benefity spojené so silným panvovým dnom a užite si jeho príjemné a možno aj vzrušujúce posilňovanie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Vajíčko z minerálu Ametyst pre váš lepší život. Noste ho okolo krku, vo vrecku, v podprsenke alebo vo vagíne a objavte blahodárne energické účinky minerálov. S Yoni si tiež posilníte svaly panvového dna, ktoré sa vám odmenia intenzívnejšími orgazmami, a prepojíte sa so svojou ženskou podstatou. Meditácia, harmónia, uvoľnenie, ženskosť! Neuveriteľné účinky Yoni vajíčok objavujú ženy na celom svete, objavte ich tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Mr Boss prichádza s novou kolekciou úžasných vibrátorov a rotátorov, ktorých motory dosahujú úchvatné vysoké výkony a zároveň sú super odolné! Patria sem tieto pôvabné vibračné guličky Dumas, ktoré vám pomôžu posilniť panvové dno a zažívať lepšie sexuálne uspokojenie. Vyberte si z ich 10 vibračných režimov a podľahnite sile výkonného motora!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Wristband Remote Soft Kegel Black

    Ste pripravená na najvzrušujúcejší tréning vášho života? Tieto vibrujúce guľôčky zintenzívnia vaše cvičenie a ich 12 vibračných funkcií vás aj poriadne nažhavia. Úroveň vibrácií sa volí diskrétnymi hodinkami, ktoré môžete mať na ruke vy alebo váš partner. Urobte niečo nielen pre svoje zdravie a majte pevné panvového dna, a teda aj užšiu vagínu a intenzívnejšie orgazmy!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Potrebuje posilniť svaly panvového dna? S Dorcel Love Balls to pôjde ľahko a príjemne! Sú to vibračné guličky, ktoré okrem iného v seba ukrývajú malou magnetickou guličkou, ktorej automatický pohyb je veľmi vzrušujúci a orgazmický. Vďaka koncovému ocásku sa guličky ľahko vyberajú a ich oválny tvar naopak umožňuje ľahké zavádzanie. Tak sa chopte diaľkového ovládača a vyberajte z 10 vibračných režimov a 7 režimov automatického pohybu vnútornej guličky.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Laselle Kegel Routine

    Chcete byť sama sebe bližšie? Naše panvové dno ukladá mnoho traumy, sťahuje sa a odďaľuje nás od seba samotných. Čo s tým? Nepojte sa naň a posilňujte ho! Na to vám poslúži táto jedinečná sada závaží. Urobte to pre seba a začnite s ľahkým a bezpečným odporovým tréningom, s ktorým uvidíte priaznivé výsledky veľmi skoro.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno bílo-Fialová

    SMARTBALLS teneo uno je ideálna pomôcka pre milovníkov menších vecí. Tieto vaginálne guľôčky (známe ako Venušine guľôčky) sú určené predovšetkým začiatočníkom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nova Kegel Balls Zelená

    Venušine guľôčky od zančky Svakom sú vyrobené z prvotriedneho silikónu, ktorý je 100% vodovzdorný. Táto sada je účinným kurzom pre všetky ženy, ktoré majú problémy s tesnosťou svojej vagíny po pôrode, chcú posilniť svaly panvového dna, zintenzívniť svoje orgazmy, či predchádzať inkontinencii. S touto sadou budete postupne zvyšovať hmotnosť guľôčok a efektívne tak posilníte nielen spomínané svaly panvového dna, ale tiež svoje zdravie a sexuálnu spokojnosť.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile 3 Kegel Training Balls Purple

    Trápia vás ochabnuté svaly panvového dna? Posilnite ich s pomocou tejto sady a užite si pri tom aj jemnú stimuláciu. V balení nájdete 3 guličky rôznych veľkostí a hmotností s výraznou textúrou. Vychutnajte si pohyb vnútorného závažia a radujte sa zo všetkých benefitov spojených s pevným panvovým dnom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Love Balls Remote Controlled Pink

    Poďte si užiť zmyselné vibrácie vo vašom lone a posilnite svaly panvového dna! Tieto vibračné guľôčky ponúkajú 7 intenzívnych režimov voliteľných skrz ovládač. Necháte si ho vo svojej ruke alebo ho zveríte náprotivku? Spojte príjemné s užitočným a spevnite svoje panvové dno neodolateľne vzrušujúcim a vibrujúcim spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Deva Pelvic Training Orquidea

    Hľadáte spôsob, ako efektívne posilniť svoje svaly panvového dna? Righual Deva je sada ideálna na precízny a postupný tréning. Jej sexy prevedenie priláka váš zrak a hebký silikónový materiál zase váš hmat. Súčasťou je jedno-guľôčka, dvoj-guľôčka a ešte jedna extra vymeniteľná guľôčka, čo je 5 rôznych závaží, s ktorými sa z každej začiatočníčky stane pokročilá cvičenka sa super intenzívnymi orgazmami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    Posilujte svaly panvového dna príjemne, jednoducho a štýlovo s týmito citrónikmi. Ich posilnenie má totiž množstvo benefitov! Budete si užívať intenzívnejšie orgazmy a váš partner iste ocení vašu namakanú užšiu vagínu. Táto sada je vhodná pre začiatočníkov i mierne pokročilých, vyrobená je z hebkého silikónu a dopraje vám šťastie a zdravie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Posilňujte svaly panvového dna príjemne, jednoducho a štýlovo. Ich posilnenie má totiž množstvo benefitov! Budete si užívať intenzívnejšie orgazmy a váš partner iste ocení vašu namakanú užšiu vagínu. Táto sada je vhodná pre začiatočníkov, vyrobená je z hebkého silikónu a dopraje vám šťastie a zdravie.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Venušine guľôčky Mya Beds sú elipticky tvarované guľôčky (balenie obsahuje jednu i dve guľôčky), vnútri každej z nich je oceľová guľôčka, ktorá pri pohybe prenáša vibrácie.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Chcete vzrušujúcim spôsobom posilniť svaly panvového dna? Riešenie je jednoduchšie, než si myslíte, stačí nosiť tieto vaginálne guličky! Ukrývajú v sebe ďalšie voľne pohyblivé guličky, ktoré narážaním do vonkajších stien spôsobujú jemnú stimuláciu. Silikónový obal je príjemný na dotyk a odnímateľné guličky zaisťujú ľahké čistenie a priaznivá cena priamo nabáda k ich vyskúšaniu, tak sa nechajte zlákať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Silnejšie orgazmy, pevné svaly panvového dna, intenzívnejšie uspokojenie, prevencia proti inkontinencii - to sú dôvody, prečo posilovať oblasť panvového dna a prečo si zaobstarať tieto pôvabné guličky od Jimmyjane. Prepojte sa ešte viac so svojím sexuálnym ja! Vo vnútri silikónových guličiek sú navyše ukryté ťažšie oceľové gule, ktoré vplyvom našich pohybov narážajú do vonkajších guličiek a vytvárajú dynamické vzrušujúce vibrácie. Tešte sa, vzrušujte sa, posilujte a majte tie najlepšie orgazmy.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 191

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.