×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné krúžky

Položky 97 až 128 z celkom 275

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Flexxio Blue

    Váš sex sa stal rutinou, neviete čo ďalej a vlastne vás to už ani nebaví, nieto, aby vás to uspokojovalo? Nie ste v tom sami, tento problém rieši každý druhý vzťah a my vieme, ako vám pomôcť! Rozvibrujte svoje erotické chvíľky a užívajte si vibrácie spoločne. Táto hračka poteší oboch partnerov a okorení aj tú najnudnejšiu spálňu. 2 motory, flexibilný materiál, 10 vibračných režimov a diaľkový ovládač, áno, váš sex dostáva nový rozmer práve teraz!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Láka vás objavovanie spôsobov, ako si milovanie užívať ešte intenzívnejšie? Vyskúšajte vibračný krúžok! Tento od značky Dream Toys má odnímateľný mini vibrátor a vrúbkovanú časť na zmyselné dráždenie klitorisu. Okrem toho stiahne penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu a pomocou jedného tlačidla sa veľmi jednoducho ovláda.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Arkadio nie je len tak nejaká hračka! Vyniká množstvom funkcií, ktoré by ste o podobných produktoch márne hľadali. Dopraje vám tú najlepšiu stimuláciu žaluďa aj hrádze, ponúkne vám 8 vibračných režimov, super výkonný motor a silikónový materiál neuveriteľne príjemný na dotyk. Je ergonomicky navrhnutý, takže zároveň aj pohodlný na používanie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Chcete si so svojím náprotivkom užiť zmyselnú predohru, a ešte vzrušujúcejšie milovanie? Táto sada je vytvorená špeciálne pre páry a ich všestranné potešenie. Obsahuje vibračný stimulátor lákavého tvaru s ovládaním cez náramok v tvare hodiniek a vibračný krúžok na praktické diaľkové ovládanie. Zažite spoločne novú úroveň slasti!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Za všetkého najviac milujete stimuláciu semenníkov? Máme tu hračku špeciálne vyrobenú pre spokojnosť vašich guličiek vďaka 9 vibračným vzorom. Vkĺznite do dvojitej slučky, uvelebte v nej ako penis, tak semenníky, stlačte tlačidlo na ovládači a ráčte to rozbehnúť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Doprajte si maximálny vzrušujúci zážitok s týmto unikátnym vibračným krúžkom na penis. Vyrobený je z prémiového čierneho silikónu a pre väčšiu stimuláciu ho tvoria hneď 2 krúžky. Chopte sa diaľkového ovládania a vyberte si z 10 intenzívnych vibračných režimov!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento dvojitý vibračný krúžok na diaľkové ovládanie. Túžite po intenzívnejšom milovaní? S týmto krúžkom budú vaše priania vypočuté!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvojitý vibračný krúžok pre extrémne potešenie z milovania pre oboch partnerov. Je tak špeciálny a tak účinný! Bude dokonale držať, lebo obopne penis aj semenníky a následne dopraje lahodnú stimuláciu klitorisu. Vibruje v 5 režimoch o 5 rýchlostiach. Nechajte sa ním uniesť do raja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Hračka na vylepšenie párovej intimity! Tento vibračný krúžok na diaľkové ovládanie nie je len tak obyčajný, oproti iným podobným hračkám má totiž tvar písmena C, flexibilné telo a 2 výkonné motory. Doprajte si intenzívne vibrácie pre neuveriteľné pocity.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Flexxio Purple

    Váš sex sa stal rutinou, neviete čo ďalej a vlastne vás to už ani nebaví, nieto, aby vás to uspokojovalo? Nie ste v tom sami, tento problém rieši každý druhý vzťah a my vieme, ako vám pomôcť! Rozvibrujte svoje erotické chvíľky a užívajte si vibrácie spoločne. Táto hračka poteší oboch partnerov a okorení aj tú najnudnejšiu spálňu. 2 motory, flexibilný materiál, 10 vibračných režimov a diaľkový ovládač, áno, váš sex dostáva nový rozmer práve teraz!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Zdá sa vám, že vaše uspokojovanie je také nemastné neslané? Link Up Verge je tu pre to, aby vám obom priniesol potešenie, o ktorom snívate. Má 10 výkonných funkcií pre slastné dráždenie klitorisu a súčasťou balenia je ešte jeden mäkký a pružný krúžok na podporu erekcie. Doprajte si niečo viac a užite si spoločne skutočné uspokojenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Chcete zažívať ešte intenzívnejšie zážitky z milovania? Tento báječne pružný a výkonný krúžok sa navlečie na penis, kde podporí a posilní erekciu, a tiež na semenníky, takže bude perfektne držať. Malé jazýčky potom budú smerovať na klitoris a láskať ho silou nekonečne príjemných vibrácií. Je vyrobený z hebkého silikónu a je tiež dobíjací, takže čo viac si priať?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Doprajte zmyselné vibrácie penisu, semenníkom aj klitorisu vašej partnerky. Táto luxusná hračka disponuje 2 krúžkami, ktoré sú báječne elastické a vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, posilnia vašu erekciu a následný orgazmus bude intenzívnejší ako kedykoľvek predtým. Klitoris zároveň zaplavia slastné vibrácie a partnerkino vyvrcholenie počas penetrácie bude bližšie ako na dosah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Chcete si užívať o niečo viac? Pozvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je úžasne pružný a váš penis stiahne pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie oproti klitorisu. Vyskúšajte, ako vie krúžok držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Saturn vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Nasadiť ho môžete na penis alebo semenníky a nechať sa hýčkať vibráciami, ktoré vám budú ponúknuté o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch. Krúžok je vo vnútri pevný a na povrchu príjemne mäkký a tiež vodotesný. Neváhajte a potešte sa!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Vyzbrojte sa týmto vibračným silikónovým krúžkom, ktorý bude baviť vás i váš náprotivok! Má silné vibračné jadro, ktoré je pokryté hodvábne hebkým silikónom a prináša luxusné pocity. Okrem toho predĺži erekciu, posilní ju a zintenzívni vyvrcholenie. Okoreňte si svoje milostné hry v páre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    Must-have vo vašej zbierke erotických pomôcok! Tento krúžok nielenže posilní a predĺži erekciu, pretože obmedzí prietok krvi, ale dopraje vám aj omamné orgazmy. Okrem toho má šikovnú vibračnú časť, ktorú môžete natočiť tak, aby mierila na hrádzu alebo dopriala extra stimuláciu vášmu náprotivku počas sexu. Vyberte si z 10 režimov vibrácií a vychutnajte si dotyk hebkého silikónu.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dvojitý krúžok pre dokonalé padnutie! Zachytí sa za penis a za semenníky a dodá vám tak istotu, že aj pri tom najdivokejšom milovaní zostane na svojom mieste. Navyše stiahne penis pri koreni a posilňuje tak erekciu, zatiaľ čo svojimi vibráciami bude intenzívne stimulovať klitoris. Doprajte si nové zážitky z milovania!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Power Clit Phospho - Vibračný krúžok svietiace v tme

    Značka Dorcel je najďalej zo všetkých, čo sa týka uspokojovania rôznych vášnivých potrieb. Aktuálne na trhu predstavuje novú kolekciu erotických pomôcok, ktoré sú vyrobené zo silikónu žiariaceho v tme.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Spojte príjemné s ešte príjemnejším a vychutnajte si dlhú erekciu a silné vibrácie pre vaše citlivé miestočka. Vibračný krúžok Thor sa môže rozochvieť buď pre klitoris alebo pre semenníky, ako ho použijete, bude iba na vás. Má 3 rôzne rýchlosti a 7 vibračných vzorov. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, nezapácha, je dobíjací cez USB a vodotesný. Čo viac si priať?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Návlek na penis so zaujímavým dizajnom, koncovým hrotom z pevného materiálu a šikovným mini-vibrátorom. Koncová špička poskytuje vizuálne predĺženie o cca 2,3 cm a stimuláciu každým ťahom. Mini-vibrátor má 10 výkonných funkcií pre vycibrené uspokojenie a vďaka kvalitnému pružnému silikónu návlek na penis perfektne padne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Pozor, toto nie je len tak obyčajný vibračný krúžok! Je to pomôcka pre dlhotrvajúcu erekciu a intenzívnu stimuláciu. Nasadzuje sa na penis a na semenníky a prináša naozaj slastné zážitky všetkým vašim citlivým miestam. Vyberte si z 10 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Dokonalá hračka, ktorú si užije on aj on! Tento silikónový erekčný krúžok vám zaistí dlhšie trvajúcu erekciu, a teda aj dlhšie milovanie. Jeho textúrovaná časť a odnímateľný mini vibrátor sa postarajú o to, aby sa klitoris mal dobre a tiež o to, aby vaše cesty na vrchol boli vzrušujúce pre vás oboch rovnako.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Thimble Black

    Elegantný vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie zážitky pri milovaní! Je príjemne flexibilný, pretože je vyrobený z kvalitného mäkkého silikónu, a stiahne váš penis, čím posilní jeho erekciu. Krúžok je celoplošne textúrovaný a vibráciami poteší nositeľa, a predovšetkým klitoris jeho partnerky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Viete si predstaviť, aké by to bolo, keby váš penis mal nadprirodzené schopnosti? Vibračný krúžok Zeus dá vaším predstavám život! Predĺži a posilní erekciu a jeho dva motory v hornej i dolnej časti budú zmyselnými vibráciami láskať vás i vašu partnerku. Vychutnajte si s ním erotické dráždenie v páre alebo to s ním vyskúšajte aj osamote.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Curitis Black

    Navýšte svoj výkon a maximalizujte potešenie! Táto šikovná erekčná slučka oproti klasickým erekčným krúžkom vyniká možnosťou nastavenia stiahnutia. Zaručené je teda bezpečné a pohodlné padnutie a efektívne využitie. Slučka stiahne penis, čím posilní a predĺži jeho erekciu a tiež znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Vibrácie potom budú dráždiť hlavne klitoris a funkcie slučky tak ocenia on aj ona!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating Cock Ring 584878 Black

    Čo by ste povedali na posilnenie erekcie, zmyselné vibrácie a vzrušujúcu stimuláciu? Chcete to? Tak si hoďte do košíka tento vibračný erekčný krúžok, ktorý má odnímateľný mini vibrátor a je vyrobený z príjemného a flexibilného silikónu. Podporte ním svoje vzrušenie a užite si ešte intenzívnejšie zážitky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento vibračný krúžok je skvelým doplnkom na milovanie! Svojimi 15 vibračnými vzormi a 5 intenzitami bude totiž láskať klitoris a poteší i penis, ktorý krúžok dômyselne stiahne. Pohrajte sa s ním aj pri predohre alebo sólo hrách, ale určite skúste, aké to zažívať spoločné orgazmy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper vyrobený zo silikónu príjemného pre pokožku as 2 slučkami, z ktorých u jednej je možné nastaviť veľkosť, zaisťuje zvýšený efekt prekrvenia a predlžuje milostnú hru. Dodatočné vibrácie stimulujú oboch partnerov.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Neptún vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Okrem toho bude tiež vibráciami tešiť buď vás alebo vašu partnerku. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 vibračných vzorov.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Myslíte si, že vaše milovanie nemôže byť už lepšie? Dovoľte vibračnému krúžku Juke, aby vás presvedčil o opaku. Jeho intenzívne vibrácie budú stimulovať klitoris a jeho mäkký materiál obopne váš penis tak, že jemne podporí a posilní vašu erekciu a tiež znásobí potešenie z vyvrcholenia. Milujte sa ešte zmyselnejšie!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 275

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.