×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné krúžky

Položky 129 až 160 z celkom 275

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitu a účinnosť za rozumnú cenu, je tu tento pôvabný vibračný krúžok. Je silný, ale zároveň úžasne pružný, takže sadne všetkým veľkostiam. Má výkonný vibračný motor, ktorý sa dá pohodlne dobíjať, a mieri priamo na klitoris. Nechajte krúžok BigO, aby sa stal nepostrádateľnou súčasťou vášho milovania!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Chcete si spoločné erotické chvíľky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si tento luxusný a šikovný krúžok! Vyrobený z elegantného mäkkého silikónu, má ergonomický tvar a prenikanie s ním bude ešte lepšie a vzrušivejšie. Vyberte si z jeho 8 výkonných vibračných programov a doprajte zmyselnú stimuláciu klitorisu aj G-bodu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto erekčného krúžku je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! Tento kolík pre párové i sólo hry je dômyselne prepojený s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, keď sa kolík uvelebí vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Vibračný silikónový krúžok na extra stimuláciu pensu! Vyrobený je z prémiového silikónu, naťahuje sa cez hlavu a je veľmi pohodlný na manipuláciu. Jeho výkonný vibračný motor vám ponúkne 4 rýchlosti a 7 vibračných vzorov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Chcete so svojím náprotivkom v posteli skúsiť niečo nové? Erekčný krúžok je skvelou voľbou pre všetkých! A keď už krúžok, tak Happy Rabbit s hebkými vzrušujúcimi uškami, ktoré sa budú dotýkať klitorisu a príjemne ho behom milovania dráždiť. Zároveň krúžok mierne stiahne penis, čím podporí jeho erekciu a znásobí vyvrcholenie. Netreba dlho váhať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Váš sex je fajn, ale chcete, aby bol ešte viac fajn alebo snáď dokonca úplne dokonalý? Tento vibračný krúžok podporí vaše vzrušenie a poskytne vám neuveriteľnú stimuláciu. Je z veľmi pružného materiálu, takže sa pohodlne prispôsobí, a jeho koncový zajačik dosadne na klitoris a bude ho dráždiť vibráciami. Prejdite od obyčajného sexu k nadpozemsky dychberúcemu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibro-Cockring 579459 Black

    Chcete svoje milovanie obohatiť o vibrácie, ktoré by láskali hlavne vašu partnerku, ale bojíte sa, že vám krúžok bude príliš malý alebo naopak veľký? Vyskúšajte túto nastaviteľnú slučku, ktorá je vhodná pre všetky veľkosti! Stiahne váš penis, čím posilní erekciu a vibráciami bude pri sexe cieliť na klitoris. Užite si spoločné potešenie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe v tvare slzičky vo vás ľahko vyvolá slzy slasti. Je totiž super účinný, pretože disponuje úžasnými vibráciami, ktoré potešia váš penis i semenníky. Je pevný a padne vám ako uliaty, nie je vôbec prehnane pružný, ale naopak pekne drží tvar. Jeho materiál je vysoko kvalitný a 10 vibračných režimov je omamných. Nechajte sa potešiť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Potešenie pre ňu, pre neho aj pre oboch zároveň! S touto sadou si užijete veľa sexi zábavy, to nám verte. Obsahuje jeden vymeniteľný mini vibrátor s funkciami ovládateľnými cez aplikáciu a taktiež silikónový erekčný krúžok Dante II a stimulátor klitorisu Candy, do ktorých mini vibrátor môžete vložiť. Vychutnajte si predohry plné omamného vzrušenia a tiež intenzívnejšie milovanie, bude to stáť za to!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Trap Black

    Elegantný vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie zážitky pri milovaní! Je príjemne flexibilný, pretože sa vyrobený z kvalitného mäkkého silikónu, a stiahne váš penis, čím posilní jeho erekciu. Vibrácie budú tešiť ako nositeľa, tak klitoris jeho partnerky. Navyše mini vibrátor môžete z krúžku aj vybrať a poláskať ním v rámci predohry napríklad bradavky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácie poteší klitoris aj penis. Takáto zábava bude zmyselná a nekonečná! Viete, ako skončí? Spoločným výstupom na vrchol, ach!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha SVR Misora

    Milujete nádherné veci? V tom prípade si určite zamilujete túto limitovanú edíciu od luxusnej japonskej značky Tenga. Patrí do nej aj tento prekrásne sfarbený vibračný krúžok. Kombinuje silné vzrušujúce vibrácie s pružným silikónovým krúžkom na posilnenie erekcie. Vychutnajte si 5 vibračných intenzít, ktoré budú pri milovaní cieliť na klitoris a láskať ho tak, že spoločné orgazmy už nebudú snom, ale skutočnosťou.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Dokonalé potešenie pre mužov! Tento jedinečný krúžok na penis posilní a spevní vašu erekciu a zároveň vám dopraje intenzívny zážitok zo stimulácie hrádze. Príjemný a pružný silikón obopne vaše mužstvo a vám nezostane nič iné, než uchopiť ovládač a začať si vyberať za 4 vibračných rýchlostí a 7 vibračných vzorov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Chcete si spestriť svoje erotické chvíľky vo dvojici? Tento silikónový French Kiss môže byť tým pravým doplnkom. Sľubuje dvojnásobný zážitok pre neho aj pre ňu. Tvoria ho silikónové krúžky, ktoré podporia erekciu a vzrušenie a tiež zvýšiť citlivosť celého penisu. 12 vibračných funkcií cez malé jazýčky dostanú klitoris až do orgazmickej blaženosti. Všetko je navyše ergonomicky tvarované.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Snívate o lepšej erekcii a dlhšom a intenzívnejšom milovaní? Tento vibračný erekčný krúžok dá život vašim snom! Stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, zároveň jeho 2 vnútorné motory s 10 vibračnými funkciami budú pri sexe láskať buď klitoris, alebo tiež semenníky. Užite si vášeň na maximum!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Chcete urobiť vo vašom milostnom vzťahu krok dopredu a zabezpečiť si úžasnú vzájomnú spokojnosť? Doplňte svoje milovanie týmto luxusným vibračným krúžkom TOR 3 od Lelo, s ktorým budete experimentovať a objavovať nové zážitky. Vyskúšajte moderné ovládanie cez aplikáciu a vychutnajte si dotyk prvotriedneho silikónu.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Vylepšite si svoje milovanie! Tento mäkký a pružný vibračný krúžok bol navrhnutý tak, aby dokonale padol mužskému prirodzeniu, a zároveň vzrušujúco dráždil partnerkin klitoris pri milovaní. Vyrobený je z kvalitného silikónu, ktorý je príjemný aj pre citlivé oblasti. Vyberte si z 5 vibračných funkcií a užite si blažené vrcholy spoločne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    Rozvibrujte váš penis s tým úžasným krúžkom s jedinečným tvarom! Nasadzuje sa na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Podporí a posilní vašu erekciu a zároveň vám vďaka mini vibrátoru dopraje vibrácie, ktoré si bude užívať aj váš náprotivok. Zamilujte sa do príjemného pružného materiálu a objavujte nové zážitky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Chcete si spoločné erotické chvíľky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si tento luxusný a šikovný krúžok! Vyrobený z elegantného mäkkého silikónu, má ergonomický tvar a prenikanie s ním bude ešte lepšie a vzrušivejšie. Vyberte si z jeho 8 výkonných vibračných programov a doprajte smyslnú stimuláciu klitorisu aj G-bodu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Chcete dodať vášmu sexuálnemu životu nový rozmer? Vyskúšajte tento vibračný krúžok od Pepino, ktorý vo vás prebudí nekonečné vzrušenie vďaka mnohým stimulačným výstupkom. Krúžok je príjemne mäkký a pružný, a teda aj pohodlný na nosenie. Nasaďte ho na stoporený a penis, zapnite a vychutnajte si vibrácie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Forge Vibrating Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Snívate o silnej erekcii? S týmto nastaviteľným vibračným erekčným krúžkom sa vaše sny stanú skutočnosťou! Ľahko a rýchlo ho upevníte na penis a prispôsobíte si mieru tlaku. Potom už bude len stačiť vybrať si zo 6 vibračných režimov a potešiť seba aj svoj náprotivok!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Toto nie je len tak nejaký krúžok, je to skvost z hodvábne hladkého silikónu so stimulačnou časťou navyše. Pomôže vám k pevnejšej a dlhšej erekcii a vychutnáte si s tým silné vibrácie mierené priamo na hrádzu. Nechajte sa zlákať 3 vibračnými rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Big O

    Chystáte sa objaviť čaro vibračných krúžkov? Vyberte si na to The Big O, ktorý má motor s 2 vibračnými funkciami, je pevný, ale zároveň pružný a zaistí vám nielen dlhú a pevnú erekciu, ale i slastnú stimuláciu klitorisu. Dlhšie milovanie je bližšie než si myslíte, vyskúšajte tento krúžok od preverenej značky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Malá, ale šikovná hračka pre rozmanitú zábavu! Tento párový vibrátor má tvar prstenca a jeho ramienka sú báječne pružné, takže vás budú tešiť zvonku aj zvnútra, proste ako budete chcieť. Vychutnajte si silu 2 motorov a tiež 10 rôznych vibračných funkcií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Aké jednoduché, elegantné a mocné! Najpredávanejší Cockring je teraz obohatený o motor s 10 vibračnými režimami! Toto stimulačné mravčenie vás úplne rozpáli! Batériu pohodlne dobijete pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia, a pomôcka je dostatočne tenká a ľahká, aby ste ju mohli nosiť aj pod oblečením a vibrácie ovládať pomocou bezdrôtového diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Stlačte tlačidlo Magic Cell a neprekonateľný Dante razom ožije. Rozsvieti sa a nedočkavo sa spáruje s vaším smartphonom. Dante disponuje odnímateľným mini vibrátorom, ktorý budete ovládať prostredníctvom aplikácie. Tento mini vibrátor je navrhnutý s najvyššou eleganciou a obsahuje vstavaný motor, dobíjaciu batériu a samozrejme Bluetooth čip na spárovanie s telefónom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Myslíte si, že vaše zdieľané potešenie s vaším náprotivkom už nemôže byť lepšie? Omyl! Tento erekčný krúžok posilní pevnosť erekcie a okrem toho sa vášnivo rozvibruje a pri každom príraze bude neuveriteľne stimulovať klitoris. Intenzít vibrácií má hneď 10 a jeho super pružný materiál obopne každý penis. Vstúpte do ríše spoločných orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tak vzrušujúce, dobrodružný a zábavný zároveň! Toto je Prring – hračka, s ktorou vystúpite zo svojej komfortnej zóny a objavíte nový svet slasti. Ponorte sa do svojich vážní a bavte sa!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Chcete umocniť svoje potešenie a predĺžiť dobu milovania? Vyskúšajte to s týmto vibračným kroužkom! Je skvele mäkký a pružný, má mäkké stimulačné výstupky a svojimi vibráciami vezme klitoris na vrchol blaha. Nabídne mu totiž 5 vibračných funkcií, z ktorých si vyberiete tú pravú!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 275

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.