×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 33 až 64 z celkom 690

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oxballs Do-Nut 2 Large Čierna

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Je vyrobený z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až do 5x pôvodnej veľkosti. A neprichádza s ním na trh nikto iný než obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Butterfly Wings Vibrating Penisring Purple

    Chcete si spoločné milostné vyvádzanie užívať ešte o niečo viac? Vyskúšajte erekčný krúžok, ktorý svojimi silnými vibráciami a vrúbkovanou časťou bude dráždiť klitoris a zároveň stiahne penis, čím podporí jeho erekciu aj vyvrcholenie. Zamilujte si jeho pružný materiál i vzlietnite na motýlích krídlach do zeme slasti!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby! - Vibračný krúžok

    Výkonný erekčný krúžok s neuveriteľne silnými vibráciami, vyrobený z pevného pružného silikónu. Inovatívny dizajn vysiela vibrácie priamo na klitoris.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King's Rings ako darček

    Chcete silnejšiu a dlhšiu erekciu? Vyskúšajte erekčný krúžok! Tieto od značky Pipedream sú vyrobené z pružného silikónu a sú tak úplne bezpečné pre telo. Balenie obsahuje hneď 3, tak si vyberte tú pravú veľkosť priamo pre vás!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cock Ring Multi-Color 3ks

    Sada 3 tučných a účinných erekčných krúžkov od obľúbenej značky Oxballs. Sú dostatočne silné, pevné a odolné, aby vám poskytli to najlepšie z toho, čo erekčné krúžky môžu ponúkať. Vyrobené sú z FLEX-TPR materiálu, ktorý sa z pôvodnej veľkosti roztiahne až 5x.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Pivot - Vibračný krúžok

    Vstúpte do ringu a objavte nový svet intímneho potešenia. Pivot od We-Vibe poskytuje pohodlie, stabilitu a predovšetkým nekonečné vzrušenie a ohromujúci orgazmus. Použite ho počas sexu, bude fungovať ako erekčný krúžok a vaša erekcia tak bude oveľa silnejšia. Zároveň bude stimulovať partnerkin klitoris intenzívnymi vibráciami, ktorých úroveň si sami nastavíte.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Cock Ring 4er Black

    Štvorica krúžkov pre silnú erekciu a dokonalé sexuálne dobrodružstvo. Tri z nich zovrú penis a podporia jeho pevnosť. Posledný z krúžkov vás tak obopne až za semenníkmi. Cock Ring 4er je vyrobený z pružného TPE materiálu a krúžky spája vrchná stimulačná časť. Ozdobte svoj penis a vykúzlite si silnú erekciu!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Speed Shift Black

    Krúžok Speed ​​Shift je jedno veľké prekvapenie. Vyniká nastaviteľným systémom, v rámci ktorého si môžete vybrať zo 17 veľkostí. Ľahko sa nasadzuje, aj dáva dole a vďaka nastaviteľnej veľkosti padne skutočne každému.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Epic Duo

    Dve pútka na penis a semenníky sa postarajú o pôsobivý efekt zadržania krvi, stimulátor klitorisu potom o ďalšiu dávku vzrušenia. Vibrácie Satisfyer Epic Duo je možné ovládať aj pomocou aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Ring Set Pack of 2

    Pre dlhšiu výdrž a intenzívnejšie vrcholy! Táto dvojica erekčných krúžkov je vyrobená zo silikónu so zamatovo mäkkým povrchom. Práve vďaka mäkkému povrchu sa ľahko nasadzujú aj posúvajú. Je tesné a zároveň úžasne pružné, nechajte ich, nech podporia vašu erekciu!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS G-Lover - Vibračný krúžok pre G-spot

    Jediný Vibračný krúžok, ktorý Vás rozvibruje vo vnútri! Vibračný krúžok EXS G-Lover bol navrhnutý, aby stimuloval G bod. Stimuluje oboch partnerov a prináša tak uspokojenie obom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Vitality Rings Čierna

    Zovrieť a skrotiť, presne v tom sa vyžívajú všetci, ktorí objavili kúzlo erekčných krúžkov. Predlžujte svoju výdrž tak, že na penis alebo semenníky navlečiete jeden z elastických erekčných krúžkov a mierne zabránite prietoku krvi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Canrok Silicone Penis Rings Set Black 7 pack

    Je nepríjemnou súčasťou vášho života predčasné vyvrcholenie alebo slabá erekcia? Tento problém má jednoduchšie riešenie, než by sa vám teraz možno mohlo zdať a je ním erekčný krúžok! Váhate s veľkosťou? Táto sada obsahuje 7 rôzne veľkých krúžkov, takže žiadne obavy, určite sa medzi nimi nájde aj ten pravý priamo pre vás.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Donut Rings Oversized Red

    Prebuďte v sebe žrebca a predveďte v posteli to najlepšie číslo! Tento jednoduchý doplnok vašich vášnivých večerov stiahne váš penis pri koreni a predĺži vašu erekciu a zintenzívni orgazmus. Balenie obsahuje 2 krúžky, ktoré môžete nosiť naraz, alebo si jeden dať na penis a druhý na semenníky. Chcete ho mať tvrdý ako kameň? Kto by nechcel!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me King Of The Ring 6 pack

    Pôvabné farbičky pre vašu nekonečnú erekciu! Jedným z týchto nežných krúžkov nielen ozdobíte svoje prirodzenie, ale tiež si zaistíte poriadne pevnú a dlhú erekciu. Umiestnite ho okolo penisu alebo semenníkov, ozdobte sa a hrajte sa znovu a znovu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Boners Silicone Cock Ring and Ball Stretcher Grey

    Chcete zažívať ešte intenzívnejšiu stimuláciu a neuveriteľné pôžitky? Táto hračka by vám nemala chýbať! Je to silikónový erekčný krúžok a naťahovač semenníkov zároveň, ktorý predĺži a spevní vašu erekciu. Je vyrobený z mäkkého a pružného silikónu, ktorý je príjemný a pohodlný. Vychutnajte si absolútne potešenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Tento šikovný potešiteľ sa postará o silnejšiu erekciu a vibráciami poškodí vašu hrádzu! Zážitky s ním budú nezabudnuteľné, a čo viac je pohodlný a stabilný. Vyberte si z 10 funkcií vibrácií a pulzácií a skúmajte nové vnemy.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Motor Vibrating Ring Black

    Chcete zažívať pri milovaní ešte viac potešenia? Tento vibračný krúžok má niečo pre neho aj pre ňu. Pomáha totiž predĺžiť výdrž a erekciu a zároveň vibráciami stimuluje klitoris. Pri sexe sa nosia na penise, ale použiť po môžete aj pri predohre a poláskať ním akékoľvek citlivé miesta na tele. Zaobstarajte si hračku, ktorá bude baviť vás oboch!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Cock Ring and Ball Strap Black

    Chcete v posteli predviesť maximálny výkon a poriadne si to užiť? Tento dvojitý erekčný krúžok si navlečiete na semenníky a na penis, ktorý stiahne pri korenie, čím podporí, posilní a predĺži erekciu. Okrem toho aj vaše vyvrcholenie bude mnohonásobne intenzívnejšie! Nachystajte nezabudnuteľný zážitok pre vás i pre vašu partnerku.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ledově Modrá

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Vyrobený je z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až do 5x väčšej veľkosti. Neprichádza s ním na trh nik iný ako obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Pre tie najlepšie spoločné orgazmy! Tento párový vibrátor sa postará o spokojnosť vás oboch. V prvom rade sa pripevní k penisu a semenníkom, čo bude zmyselné, v druhom rade bude vibráciami láskať klitoris, ale pozor v treťom rade táto hračka urobí vás penis hrubším a vy obaja si budete užívať nádhernú tesnosť. Vychutnajte si dlhú erekciu a milovanie s hračkou, ktorá držia na svojom mieste.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherem. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou, slúžiacou na oddelenie semenníkov od penisu a zároveň na ich mierne natiahnutie. Krúžok tvoria dve polovičky, ktoré pohromade drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývanie, ťahania... A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Triple Cockring Blue

    Túžite po niečom viac? Nasaďte si na ochabnutý penis tento jedinečný krúžok a až sa váš úd začne zdvíhať, budete sa radovať z dlhšej a pevnejšej erekcie a ešte intenzívnejších orgazmov! Krúžok bude vibráciami a textúrovanou časťou dráždiť hrádzu a rozšírená horná vibračná časť sa postará o spokojnosť vášho náprotivku. Vychutnajte si pohodlné padnutie, komfortné nosenie a hlavne zmyselné vibrácie.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa 3 Ring Circus Black

    Potrebujete vydržať o niečo dlhšie? Podporte svoju erekciu týmito erekčnými krúžkami. Vyrobené sú z mäkkého a pružného silikónu, takže perfektne sadnú a stiahnu penis, čím obmedzia prietok krvi pre jedinečne zmyselný zážitok. Objavte rôzne intenzity s rôznymi veľkosťami!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Chcete vyskúšať aké to je, keď je milovanie ešte intenzívnejšie? Navlečte si na penis tento erekčný krúžok, ktorý nielenže posilní tvrdosť penisu, ale svojimi vibráciami tiež vzrušujúco pošteklí klitoris. Mini vibrátor je navyše odnímateľný a môžete ho tak zoznámiť aj s iným citlivým miestočkom. Užite si ešte lepšiu predĺženú jazdu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ball Spreader Čierna

    Predĺžte svoje vzrušenie s týmto silikónovým rozdeľovačom semenníkov od značky California Exotics. Jeho minimalistický dizajn sľubuje pohodlné nosenie počas predohry, aj v priebehu styku. Je mäkký, pružný a veľmi elastický, podporí váš erotický zážitok a dopraje vám maximálnu spokojnosť.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Jedine s týmto vibračným krúžkom bude vo vzduchu ešte viac lásky, potešenia a vzrušenia! Vďaka 9 vibračným režimom, hodvábnemu silikónu a dráždivo pevnému úchopu si užijete bzučivú stimuláciu a zároveň pevnejšiu erekciu. Tak uchopte diaľkové ovládanie a milujte sa ešte intenzívnejšie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    Vibrátor Multifun 2 povzbudí vaše libido úplne unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostné hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v objemnej hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú vzrušujúce vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento ružový multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Bull Shape Dual Soft Silicone Erection Ring Black

    S týmto dvojitým erekčným krúžkom konečne zažijete dlhotrvajúcu silnú erekciu a získate kontrolu na svojim vyvrcholením. Okrem toho ho zdobia býčie rohy na dôkaz toho, že ste naozajstný samec, ktorý sa ničoho nebojí!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Transparentná

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepším erekčným krúžkom, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v trenkách neodolateľnú guču...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Motor 3in1 Penis Enhancer & Vibrating Ring with Remote Control Black

    Zháňate niečo viac než len obyčajný vibračný krúžok? Máme pre vás skutočnú lahôdku, vibračný krúžok s 3 motormi pre intenzívnejší prienik, silnejšiu erekciu a stimuláciu klitorisu. Nasaďte si krúžky na penis a pomilujte sa extrémne zmyselným spôsobom!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 690

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.