×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 65 až 96 z celkom 683

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Jedine s týmto vibračným krúžkom bude vo vzduchu ešte viac lásky, potešenia a vzrušenia! Vďaka 9 vibračným režimom, hodvábnemu silikónu a dráždivo pevnému úchopu si užijete bzučivú stimuláciu a zároveň pevnejšiu erekciu. Tak uchopte diaľkové ovládanie a milujte sa ešte intenzívnejšie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    Jedine s touto erotickou hračkou získate možnosť trojitého potešenia! Predstavujeme 3 v 1 RC vibrátor s diaľkovým ovládaním. Sú to vlastne 2 kúsky, ktoré môžete použiť každý zvlášť alebo spojiť dohromady a získať tak pružný duálne stimulačný vibrátor. Doprajte si pestrú zábavu a možnosť voľby sólo alebo v páre!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cockring Čierna 3ks

    Jednoduchý, avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    Prahnete celým svojím penisom po skutočne tvrdej erekcii? Navlečte si naň jeden z týchto 3 krúžkov, alebo pokojne aj všetky, a sledujte, ako podporia tvrdosť vášho mužstva a dodajú vám sebavedomie. Modrá farba je navyše vkusná a TPE materiál úžasne naťahovací. Objavte silu jednoduchosti na vlastný penis!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Už vám nestačí obyčajný sex a hovoríte si, že by to chcelo niečo viac? Vy máte problém a my máme riešenie! Vyskúšajte erekčný vibračný krúžok, ktorý stiahne penis pri koreni a podporí erekciu a HLAVNE - svojimi vibráciami bude neodolateľne stimulovať klitoris. Niet nad čím váhať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos The Strangler Red

    Snívate o pevnejšej a dlhšej erekcii? Podporte ju touto silikónovou erekčnou slučkou. Hodí sa pre všetky veľkosti a okrem penisu ju môžete nasadiť aj na semenníky. Silu stiahnutia si sami určíte pomocou krúžku. Je ideálny pre všetkých, ktorí túžia po parádne pevnej erekcii!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Prémiový vibračný krúžok za bezkonkurenčnú cenu! Zaistí vám väčšiu výdrž a spoločné orgazmy, je to presne to, po čom túžite? Krúžok má navyše láskyplný tvar srdiečka a tiež vrúbky do tvaru srdca. Je príjemne flexibilný, stiahne penis, čím posilní a podporí erekciu a zároveň vám dopraje príjemnú stimuláciu počas prenikania, tak si to nechajte páčiť.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Snívate o silnejšej erekcii a intenzívnejších vrcholoch? Táto trojica erekčných krúžkov je ideálna pre všetkých mužov! Krúžky sú jednoduché, hladké, kvalitné a každý z nich má inú veľkosť. Vyrobené sú z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo, príjemný pre pokožku a tiež báječne mäkký, pružný a odolný.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY NOS Black

    Erekčný krúžok, ktorý si zamilujete obaja! Už dlho snívate o spoločných orgazmoch? S krúžkom NOS sa vaše sny stanú skutočnosťou. Okrem toho predĺži a posilní erekciu a jeho flexibilné ušká objímu klitoris a budú ho dráždiť na zbláznenie. Tento krúžok nemá konkurenciu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Canrok Silicone Penis Rings Set Black 7 pack

    Je nepríjemnou súčasťou vášho života predčasné vyvrcholenie alebo slabá erekcia? Tento problém má jednoduchšie riešenie, než by sa vám teraz možno mohlo zdať a je ním erekčný krúžok! Váhate s veľkosťou? Táto sada obsahuje 7 rôzne veľkých krúžkov, takže žiadne obavy, určite sa medzi nimi nájde aj ten pravý priamo pre vás.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rocket Ring

    Tento donut prestrojený za krúžok na penis vám chce osladiť vaše spoločné intímne chvíľky. Satisfyer Ring pripraví váš penis na vrcholový výkon a poskytne vám aj vašej partnerke úžasné okamihy vzrušenia. Veľký stimulátor klitorisu pokrýva veľkú plochu a dráždi po stlačení tlačidla jej klitoris v 10 intenzívnych vibračných režimoch. Ale aj počas žhavých sólo hrách rozmaznáva vaše intímne partie svojimi hlbokými vibráciami, ktorými vás zaručene privedie k orgazmu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Sada 3 krúžkov dymovej farby na naťahovanie semenníkov. Ich veľkosti sú rozdielne, takže budete môcť trénovať a vybrať si presne ten, ktorý vám v danú chvíľu pristane a najviac padne. Sú vyrobené zo špeciálneho TPR materiálu, ktorý je vysoko pružný, ale zároveň silný.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Lovense uvádza svoju prvú externe vzrušujúcu hračku pre mužov! Je to vibračný krúžok, ktorý sa bude hodiť na akýkoľvek váš erotický scenár a na každé miesto. Svojím príjemne hladkým materiálom vám zaistí pohodlné a príjemné nosenie, a vy si tak vychutnáte dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy.

    219 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Duelist Blue

    Hľadáte erekčný krúžok, ktoré zvládne čokoľvek? Toto je Duelist, erekčný krúžok snov! Najlepšie na ňom je, že si ho prispôsobíte svojej veľkosti, má totiž nastaviteľnú tesnosť a padne tak úplne všetkým veľkostiam. Jeho výkonný motor vám ponúkne 12 výkonných režimov a do raja sa s ním dostanete vy aj vaša partnerka!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    V tomto návleku na semenníky budú vaše mužné tvary ešte mužnejšie! Je vyrobený z vysoko príjemného a kvalitného liquid silikónu, ktorý je pružný a zároveň pevne drží. Noste ho počas erotických večerov, ktoré tak budú ešte intenzívnejšie alebo aj pod oblečením, aby vaša guľa medzi nohami bola ešte výraznejšia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento nebesky modrý multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Sada 3 erekčných krúžkov z pevného, avšak pružného materiálu. Ľahko sa roztiahnu, takže pohodlne padnú a ich textúra sľubuje rozmanité pôžitky pri milovaní. Noste len jeden alebo všetky naraz!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Snívate o pevnejšej a dlhšej erekcii? Podporte ju touto trojitou silikónovou erekčnou slučkou. Hodí sa pre všetky veľkosti a okrem penisu ju môžete nasadiť aj na semenníky. Silu stiahnutia si sami určíte pomocou krúžku. Je ideálny pre všetkých, ktorí túžia po parádne pevnej erekcii!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation 8 Ring

    Dvojitý erekčný krúžok v modernom dizajne vás rozžeraví k najvyšším výkonom a zaistí dokonalú erekciu, ktorú iste ocení predovšetkým vaša partnerka.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Túžite po tom, aby ste podávali maximálny výkon, a tušíte, že by vám k tomu mohol pomôcť erekčný krúžok, ale nie ste si istí, akú veľkosť zvoliť? V tom prípade je erekčná slučka pre vás ako stvorená, pretože jej veľkosť je nastaviteľná! Navyše je z príjemného silikónu, ktorý je hladký a mäkký.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibračný krúžok

    Zdieľané potešenie a dlhotrvajúca intenzívna stimulácia oboch partnerov prichádza z tohto silikónového vibračného krúžku podľa vzoru erotickej trilógie 50 Shades of Grey.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    Hľadáte ten najpohodlnejší erekčný krúžok vôbec? Neveríte silikónu, ani novým materiálom, ktoré sa podobajú gume? Vsaďte na istotu a zvoľte Neo Ring, ktorý je vyrobený z neoprénu.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Glorious Duo

    Satisfyer Glorious Duo je vďaka kompaktnému, objemnému tvaru, vibračnému stimulátoru klitorisu a dvom krúžkom na penis a semenníky ideálnym spoločníkom na dlhé noci.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherom. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou slúžiacou k oddialeniu semenníkov od penisu a zároveň k ich miernemu natiahnutiu. Krúžok tvorí dve polovice, ktoré spolu drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (je súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývania, ťahania... . A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím silikónovým dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe

    Pocíťte motýliky nielen v bruchu, ale aj na vašom najcitlivejšom mieste. Tento motýlik doletí k vášmu klitorisu a poteší ho intenzívnymi vibráciami, s ktorými sa razom dotknete neba. Kombinuje intímnu stimuláciu s parádnym hands-free zážitkom, ktorým vylepšíte intímne chvíle so svojou drahou polovičkou. Motýlik vibruje na celom svojom tele a je pripevnený k dvojitému krúžku, ktorý sa napne okolo koreňa penisu a tiež okolo semenníkov.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Power Ring M - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu zo silikónu najvyššej kvality s priemerom 4 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o ako mäkký a pohodlný výrobok sa jedná. Určite si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Winni 2 App Controlled Penis Ring Black

    Pohodlne sa posaďte, nasaďte si na penis krúžok Winni 2 a nechajte aplikáciu Svakom prevziať kontrolu! Tento luxusný krúžok je totiž kompatibilný s vymakanou aplikáciou, s ktorou budete skúmať vibrácie a ich možnosti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Červená

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepší erekčný krúžok, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v nohaviciach neodolateľný hrboľ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Silver

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte aj aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 683

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.