×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 129 až 160 z celkom 690

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Malesation Power Ring L - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu zo silikónu najvyššej kvality s priemerom 4,5 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Chcete si užívať o niečo viac? Prizvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je báječne pružný a stiahne váš penis pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa potom zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie naproti klitorisu. Vyskúšajte, ako krúžok vie držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Červená

    Erekčný krúžok Atomic Jock Humpballs od obľúbenej značky Oxballs dokonale kombinuje tvrdosť s mäkkosťou, pocit stlačenia s pocitom víťazstva a všetko zakončuje slastným pocitom intenzívneho vzrušenia.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Trainer Ring Čierna

    Trainer Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je erekčný krúžok a naťahovač semenníkov zároveň.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Rohatý vibračný krúžok pre diabolské potešenie! Jeho jedinečný tvar zvýši vaše sebavedomie a poteší vás vibráciami. Dva krúžky sa nasadzujú za semenníky a na penis, ktorý bude účinne stiahnutý, čím sa posilní a predĺži jeho erekcia. Vibrácie pri milovaní budú dráždiť klitoris vašej partnerky a dosť možno sa dočkáte aj spoločného vyvrcholenia!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FirmTech Performance Ring

    Existujú obyčajné erekčné krúžky a potom vyspelé a do najmenších detailov premyslené krúžky pre maximálne potešenie a výkon, a presne taký je aj tento krúžok od Firmtech. Poskytne vám pohodlie, pretože sa vám pekne prispôsobí a jeho asymetrický dizajn so západkou a slučkou uľahčí nasadzovanie a spríjemní nosenie okolo citlivých miest. Nechajte jemný tlak, aby pôsobil na penis aj semenníky a efektívne tak posilní erekciu a oddialil vyvrcholenie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Potrebuje pri sexe trochu podporiť, aby vaša erekcia bola pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie? Táto sada 3 silikónových krúžkov kovového vzhľadu je ideálna pre všetkých, ktorí si nie sú istí veľkosťou vhodného krúžku. Navyše môžete krúžky používať rôznymi spôsobmi a nosiť ich aj viac naraz. Vychutnajte si dlhotrvajúcu erekciu a s flexibilnými krúžkami z bezpečného silikónu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Adjust Ring

    Krúžok s nastaviteľnou veľkosťou od obľúbenej značky Dorcel pre ešte silnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Ring Trio Black

    Trio žiadostivosti pre váš penis aj lopty! Táto sada troch čiernych erekčných krúžkov vám stiahnutím penisu zaistí naozaj silnú erekciu a kontrolu nad vašim potešením. A čo viac, krúžky môžete použiť aj na semenníky! Vyrobené sú z kvalitného silikónu a sú tak príjemne pohodlné na nosenie.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Erekčný krúžok Strong One z príjemného a šetrného silikónu sa postará o väčšiu výdrž, vytrvalosť a oddialenie ejakulácie. Hlboké vibrácie navyše stimulujú oboch partnerov zároveň a ako bonus ich možno ovládať pomocou aplikácie.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikónová erekčná slučka s nastaviteľnou veľkosťou, ktorá sadne na každý penis a zaistí svojmu nositeľovi dlhotrvajúcu a pevnú erekciu.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trojica erekčných krúžkov pre 3 rozmanité pôžitky! Užite si dlhšiu erekciu, silné orgazmy a celkovo perfektnú kondíciu. Noste krúžky okolo penisu alebo okolo semenníkov a pocíťte pohodlie, ktoré sľubuje pevný a pružný materiál. Zmysel krúžkov spočíva v tom, že stiahne penis pevne pri koreni a zabráni prietoku krvi, čím intenzívne posilní erekciu. Kúpte si túto sadu krúžkov a prekvapte celý svet svojou nekonečnou erekciou ešte dnes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Chcete si užiť dlhšie a vzrušujúcejšie milovanie? Pomôže vám k tomu tento erekčný krúžok na penis z kvalitného TPE materiálu od Powering. Zabráni totiž prietoku krvi a vaša erekcia tak bude ešte pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie. Vyskúšajte to s ním a je dosť možné, že už nikdy to nebudete chcieť inak.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Viete, že vaše milovanie môže byť ešte vzrušivejšie? Stačí si k nemu prizvať tento šikovný krúžok, ktorý poláska penis aj klitoris. Vďaka stiahnutiu bude penis o niečo citlivejší a jeho erekcia bude dlhšia a orgazmus intenzívnejší. Dámy zas totálne prepadnú vibráciám cieleným na klitoris a okolie počas prenikania. Vychutnajte si tie najlepšie zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Predĺžte penis a zintenzívnite stimuláciu, milovanie s týmto návlekom nebude mať obdobu! Tento transparentný vibračný návlek na penis od značky Crystal Clear je vyrobený z mäkkého a pružného materiálu, má žiadúci realistický tvar a poskytne uspokojenie obom partnerom. Priľne na váš penis, podporí erekciu a vďaka krúžku na semenníky bude vždy držať na svojom mieste. Tak si ho nasaďte a potešte svoju partnerku dlhším mužstvom a vibráciami.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibro Ring Modrá

    Zvýšte svoju sexuálnu silu i potešenie s týmto unikátnym vibračným krúžkom od obľúbenej značky You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Chceli by ste si pri sexe užívať o niečo viac? Tento premyslený krúžok poteší vás oboch a bude radosť ho nosiť! Vzrušujúco rozdelí semenníky, zovrie penis pri koreni, čím podporí jeho erekciu a mini vibrátor svojimi silnými vibráciami môže tešiť klitoris, ak ho umiestníte hore. Pružný silikón sa prispôsobí vašim proporciám a vy si nebudete môcť vynachváliť nosenie krúžku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o aký mäkký výrobok sa jedná. Bezpochyby si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Bullseye

    Dvojitý krúžok pre dvojité pocity! Nielenže stiahne váš penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu, ale tiež sa postará o vaše semenníky, ktorým dopraje neuveriteľne tesný a vzrušujúci pocit. Jeden krúžok na penis a druhý na semenníky poteší vaše nádobíčko!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Atom Plus

    Predstavujeme vám revolučný erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Hot Octopuss. Krúžok Atom Plus kombinuje inovatívny dizajn, 2 integrované a silné vybračné motory a prináša hlbokú a zmyselnú stimuláciu na tých správnych miestach. Vďaka svojej pružnosti a ergonomickému tvaru vám padne ako uliaty a bude len na vás, či ho využijete pri hrátkach so svojou drahou polovičkou alebo pri chvíľkach sebelásky.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    Chýba vašim párovým erotickým hrátkam šťava a nejaké to extra vzrušenie? Tak pozor, predstavujeme 3 v 1 multifunkčný vibrátor, s ktorým sa pohráte v páre aj sólo. Vie toho naozaj veľa a za nás je rozhodne najlepšia schopnosť dvojitého prieniku v prípade, že ho nasadíte na penis, ale to rozhodne nie je všetko!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionálny, erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,8 cm.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Čierna

    Ako vyzerá budúcnosť krúžkov na penis? Čo je aktuálny a najžiadanejší trend? Nepochybne je to TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Krúžok na penis je vyrobený zo stopercentnej nerezovej chirurgickej ocele a nie je to len erotický šperk: môže tiež predĺžiť a zintenzívniť sex.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FirmTech Tech Ring

    Existujú obyčajné erekčné krúžky a potom vyspelé a do najmenších detailov premyslené krúžky pre maximálne potešenie a výkon, a presne taký je aj tento krúžok od Firmtech. Tento revolučný krúžok vám vďaka svojej technológii pomôže zlepšiť výkon a zároveň bude sledovať vašu erektilnú zdatnosť.

    459 €

    289 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Hravo uspokojte všetky požiadavky svojej polovičky s týmito erekčnými krúžkami od obľúbenej značky California Exotics. Sada obsahuje 3 kusy krúžkov rôznych veľkostí (stredný, veľký a extra veľký) a ich nosenie vám zaistí skutočne silnú a dlhotrvajúcu erekciu, o akej sa vám doteraz mohlo iba snívať.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Endless Cockring Regular

    Silný a zároveň mäkký silikónový krúžok od značky Shots Toys zlepší vaše sexuálne výkony už pri prvom použití. Nosí sa pri koreni penisu a možno ho používať aj v kombinácii s kondómom. S týmto erekčným krúžkom sa potešenia dočkajú obaja partneri, ona bude nadšená z jeho dlhej a pevnej erekcie a on si užije slastne intenzívne vyvrcholenie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Viete, ako urobiť vaše milovanie ešte lepším? Prizvite si tento jedinečný vibračný krúžok od Magic Motion a ovládajte jeho funkcie skrz aplikáciu v telefóne. Jej klitoris poteší zmyselnými vibráciami a jemu zaistí dlhšiu a silnejšiu erekciu. Je úžasne elastický a pohodlný na nosenie. Vyberte si z 10 rôznych vibračných funkcií a objavte nekonečné možnosti aplikácie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Black Knight Black

    Odvážny čierny erekčný krúžok pre tvrdšiu erekciu a dráždivú jazdu, na ktorú nikdy nezabudnete! Jeho výkonný motor sa ľahko ovláda jedným tlačidlom a jeho opojné vibrovanie stimuluje klitoris pomocou nopkov rozkoše, ktoré zakaždým zasiahnu to správne miesto. Vyskúšajte to s ním a už nebudete chcieť bez!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konečne nekonečne pevná erekcia je tu! Tento krúžok RingO je silný, ale zároveň parádne flexibilný. Nielenže váš penis ozdobí, ale tiež ho aj stiahne, čím zabráni prietoku krvi, posilní tým erekciu a predĺži ju. Chcete dlhé a intenzívne milovanie? S krúžkom RingO si ho doprajete!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podporí prednú časť a rozpáli zadnú časť! Táto jedinečná hračka v sebe kombinuje krúžok na penis a semenníky s análnymi korálkami. Všetko je prepojené, erekčný krúžok má nastaviteľné zovretie a vy sa tak budete môcť radosť z dokonalého vzrušenia a prekrvenia! Vychutnajte si mnohonásobnú slasť a stimuláciu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 690

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.