×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné vajíčka

Položky 33 až 64 z celkom 204

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Lyla 2 Čierna

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luxusné vibračné vajíčko prémiovej kvality, pod ktorú sa podpisuje značka Svakom! Vychutnajte si s ním 25 vzrušujúcich skúseností + inteligentný Svakom režim ako bonus. Potešte sa vajíčkom Elva kedykoľvek a kdekoľvek, vaša nezbedná fantázia sa s ním stane skutočnosťou!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Tie najlepšie orgazmy sú zásluhou tzv. kegelových svalov, posilňujte ich,vzrušujte sa a objavujte nový vesmír. Tento stimulátor poteší vašu vagínu internými elektro-stimulačnými šokymi na 5 úrovniach a tiež báječnými vibráciami v 7 úrovniach, všetko sa ovláda cez diaľkový ovládač, ktorý môžete mať v ruke vy sama alebo váš náprotivok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Modrá

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Ružová

    Zdieľajte vaše intímne tajomstvo so svojou láskou doma či na verejnosti. S týmto multifunkčným vibračným vajíčkom to už nebude žiadny problém! Vajíčko je vodotesné!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Chceli by ste vyskúšať, koľko zábavy a vzrušenia je možné si užiť s vibračným vajíčkom? Tak smelo do toho, vajíčko Alive Magic Egg 3.0 je značka ideál! Bezdrôtovým ovládačom budete vyberať z 10 vibračných režimov a hebký silikónový povrch si obľúbite na prvý dotyk. Vyjdite si s vajíčkom von, zverte ovládač svojmu partnerovi a domov sa vráťte nekonečne rozpálená.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čerešňovo Červená

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Smart Dream III + App Purple

    Vaše erotogénne zóny pripomínajú púšť túžiacu po oceáne potešenie? Doprajte im slastné vibrácie tohto bezdrôtového vibračného vajíčka, ktorého funkcie budete mať plne pod kontrolou vďaka ovládaniu cez aplikáciu. Pohladí váš g-bod, ale na svoje si s ním príde aj klitoris. Silikón, z ktorého je vajíčko vyrobené, predstavuje vrchol hebkosti a čo je najlepšie – jeho vibrácie sú naozaj výkonné a vášňou tak zaplavia aj tú najvyprahlejšiu vagínu. Tak čo, budete sa s ním hrať len doma alebo ho v sebe ukryjete a vyrazíte von?

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Snívate o hlbokých vibráciách, ktoré budete ovládať cez váš smart telefón? Toto pôvabné a šikovné vibračné vajíčko predstavuje váš splnený sen! Vpláva do vagíny ako by tam patrilo odjakživa a po spárovaní s aplikáciou v telefóne si budete pohodlne voliť vibračné režimy. Alebo ho bude vyberať váš partner? To už necháme na vás.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fluid Lasso Egg Vibrator Rose

    Hľadáte vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie za priaznivú cenu? Lasso je ideálna aj ako prvá vibračná hračka! Má niekoľko úrovní vibrácií, medzi ktorými budete vyberať pomocou kolieska. Začnite na jemných a dostaňte sa až k tej najvyššej a možno najpríjemnejšej sile!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Bloom Korálova

    Bavte sa, objavujte a hlavne posilňujte svoje svaly panvového dna s Bloom od We-Vibe. Vďaka vibráciám bude toto posilňovanie nielen účinné, ale aj príjemné a vzrušujúce. Navyše s aplikáciou We-Connect môže byť úroveň vibrácií v rukách vášho partnera, ktorý sa pokojne môže nachádzať na druhom konci sveta. Ste pripravená na silnejšie orgazmy?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Happiness Sunny Side Up and Down Pink

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? Happiness Sunny poláska vaše erotogénne zóny intenzívnymi vibráciami a pulzáciami. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou a 8 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gballs 2 Ružová

    Gballs 2 je zábavný spôsob, ako precvičovať svaly panvového dna. Váš osobný tréner má 6 tréningových kurzov, podáva hlasové inštrukcie, stanovuje ciele a odmeňuje. Gballs 2 s integrovanými senzormi zaistí odozvu svalstva.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Blue-Pink

    Malý zázrak pre vaše veľké potešenie! Toto vibračné vajíčko sa okamžite stane vašou najobľúbenejšou erotickou pomôckou, pýtate sa prečo? Dôvodov je hneď niekoľko: je možné ho ovládať cez aplikáciu, a to pokojne z druhého konca sveta, má veľmi vkusný dizajn, vyrobené je z toho najkvalitnejšieho silikónu a svojimi vibráciami vás za všetkých okolností dostane na vrchol blaha. Čítajte dál a zistite o ňom ešte viac!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Fialová

    Zdieľajte vaše intímne tajomstvo so svojou láskou doma či na verejnosti. S týmto multifunkčným vibračným vajíčkom to už nebude žiadny problém! Vajíčko je vodotesné!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Purple

    Vzrušujúci tréning svalov panvového dna! Tieto vibračné guľôčky v sebe ukrývajú tichý motor s 10 vibračnými režimami na intenzívnu stimuláciu a tiež posilnenie panvového dna. Ovládajú sa skrz diaľkový ovládač s dosahom 5 metrov a bude iba na vás, či ovládač zveríte svojmu náprotivku, alebo si svoje potešenie necháte len pre seba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Training Pleasure Balls RC Love Ball Purple

    Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom. Táto dobíjacia vibračná gulička RC Love Ball má 10 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď na koncovom chvostíku alebo pomocou diaľkového ovládača s dosahom 5 metrov. Skúste ho zveriť aj svojmu náprotivku a dopriať jemu, aby sám vybrať intenzitu vibrácií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Moderné technológie sú v dnešnej dobe veľmi ďaleko, čo dokazuje to aj toto vibračné vajíčko Svakom Ella. Ovláda sa cez aplikáciu, ktorú si stiahnete do telefónu a skrz Bluetooth potom vajíčko rozvibrujete, ako sa vám práve zachce. Podľahnite zábave modernej doby a skúste zbrusu nové vzrušenie.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Red

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg 2.0 Wireless Vibrating Egg 10 functions Pink

    Krásne ergonomicky tvarované vibračné vajíčko s bezdrôtovým diaľkovým ovládaním od obľúbenej značky Alive. Umožní vám vzrušujúce hrátky na verejnosti, tichučké vibrácie, ktoré budú vašej vagíne šepkať o vášni, a nekonečný chtíč čakajúci na ukojenie. Vyrobené je z jemného silikónu a kvalitného ABS plastu bezpečného pre telo.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Ahoj, som Irena a doprajem vášmu vzťahu na diaľku chýbajúcu vášeň. A nielen to, so mnou si budete môcť užívať aj na verejnosti, samozrejme diskrétne, pretože sa ovládam cez aplikáciu v mobile. Som dobíjacia, vodotesná a vyrobená z úžasne hebkého silikónu, vaša kvetinka ma bude milovať, neveríte? Presvedčte sa samé, nezruinujem vás, som cenovo dostupná. Som Irena!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Nechajte svoju vagínu a bradavky brnieť vzrušujúcou radosťou s týmito svorkami na bradavky a vibračným vajíčkom od Pretty Love! Pohodlne padnutie a pôvabné spracovanie, to sú vlastnosti, ktoré vás úplne uchvátia. A keď k tomu pridáte 7 vibračných funkcií a 1 funkciu a 3 úrovne elektro-stimulácie, podlomia sa vám kolená vzrušením!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LUV EGG Pink

    Pastelové farby sú tak nežné a nevinné! Toto ružovučké vibračné vajíčko ale zase tak nevinné nie je. Nabáda totiž k tomu, aby ste si ho vzali von a partnerovi šupli do ruky ovládač, ktorým vám bude diktovať intenzitu a silu vibrácií. Znie to lákavo a vzrušujúco? Na tieto nekonečné noci s vibračným vajíčkom len tak nezabudnete, to nám verte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Ecoblack Vibrating Egg with Remote Control Black

    Chcete sa oddávať vzrušujúcim vibráciám úplne kdekoľvek? Toto vibračné vajíčko s 10 úchvatnými funkciami je super diskrétne a môže vám robiť spoločnosť úplne všade. Prepínať medzi jeho funkciami budete pomocou diaľkového ovládača a bude len na vás, či si ho necháte vo svojej dlani alebo ho zveríte svojmu náprotivku.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibračného vajíčka s funkciou prírazov, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote, doma aj na verejnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Purple

    Vibračné vajíčka patria medzi obľúbené hračky, ktoré si páry berú so sebou na verejnosť! Pokiaľ s nimi nemáte zatiaľ skúsenosti, vyskúšajte toto cenovo dostupné vajíčko väčších rozmerov s 10 úrovňami vibrácií ovládané skrz diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Vajíčko má hodvábne hladký povrch a nenápadný vzhľad ovládača priamo nabáda k tomu, aby ste si ho pripli na kľúče a vajíčko zasunuli do vagíny.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Ecopink Vibrating Egg with Remote Control Pink

    Chcete sa oddávať vzrušujúcim vibráciám úplne kdekoľvek? Toto vibračné vajíčko s 10 úchvatnými funkciami je super diskrétne a môže vám robiť spoločnosť úplne všade. Prepínať medzi jeho funkciami budete pomocou diaľkového ovládača a bude len na vás, či si ho necháte vo svojej dlani alebo ho zveríte svojmu náprotivku.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Vychutnajte si zábavu a vzrušenie v spoločnosti Jive, novinky od We-Vibe. Je to skrz aplikáciu ovládateľný vibrátor, takže si môžete dopriať sólo hands-free hry alebo zveriť ovládanie svojmu partnerovi, ktorý môže byť pokojne aj na druhom konci sveta a aj napriek tomu vás môže vášnivo dráždiť. Pridajte do svojho intímneho života trochu dobrodružstva a nenechajte ho upadnúť do nudnej rutiny, Jive vám s tým pomôže.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? You Crack Me Up poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcimi milostnými korálikmi. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 204

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.