×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné vajíčka

Položky 129 až 160 z celkom 204

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Zoznámte sa s neuveriteľným vibračným vajíčkom! Je to dokonalý spoločník pre diskrétne potešenie, obsahuje totiž 2 výkonné motory, ktoré ho vedia rozvibrovať o 3 rýchlostiach vibrácií a 7 vzoroch. Doprajte si širokú škálu príjemných pocitov, vďaka flexibilnému prevedeniu sa perfektne prispôsobia vašim telesným proporciám.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Milujete spájanie príjemného s užitočným? Nosením tohto stimulátora vo vašom lone nielenže posilníte svaly panvového dna, ale tiež si užijete vzrušujúce vibrácie a elektro-stimuláciu, ktorých úroveň si budete voliť cez ovládač. Tréning panvového dna nikdy nebol taký zábavný a účinný! Neuspokojte sa len tak s niečím, chcite to najlepšie.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Modrá

    Bezdrôtové vibračné vajíčko Bnaughty Deluxe Unleashed od B Swish bude baviť oboch partnerov. Užijete si s ním vzrušenie kdekoľvek a kedykoľvek a celé to bude len a výhradne medzi vami dvoma, áno, všetci milujeme tajomstvá! Pomocou diaľkového ovládania si vyberiete zo 6 výkonných funkcií, ktoré rozvibrujú túto silikónovú hračku priamo vo vašom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luxusné vibračné vajíčko prémiovej kvality, pod ktorou sa podpisuje značka Svakom! Vychutnajte si s ním 25 vzrušujúcich skúseností + inteligentný Svakom režim ako bonus. Potešte sa vajíčkom Elva kedykoľvek a kdekoľvek, vaša nezbedné fantázia sa s ním stanú skutočnosťou!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Múdre a láskyplné vibračné vajíčko! Krásna krabička a v nej ukrytý červený skvost z hodvábne hebkého silikónu, taký bude prvý dojem zo Sundae. Druhý bude vzrušujúci a zmyselný! Vibračné vajíčko má totiž veľmi silný motor, ktorý vás bude svojimi vibráciami neuveriteľne dráždiť. Stiahnite si aplikáciu do mobilu a nechajte partnera, aby nad vami prevzal kontrolu pokojne z druhého konca sveta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v sebe ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bod. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Lime green

    Viete, ako obľúbená bola škola hrou? A čo aj keby posilňovanie svalov panvového dna sa stala hrou? Perifit je pomôcka určená na tréning panvového dna pomocou hry v mobile. Princíp je jednoduchý - zatínate svaly a uvoľňujete ich, čím sa zároveň hýbete v hre. Perifit je navrhutý lekármi a odporúčaný všetkým ženám, ktoré chcú svoje panvového dno spevniť nielen zábavným, ale tiež účinným spôsobom.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Super Soft Silicone Love Ball Purple

    Slastné vibrácie pre vaše lono! Toto vibračné vajíčko má príjemné stimulačné drážky a je perfektné pre efektný tréning svalov panvového dna, pretože váži 83 g. Výkonný, avšak tichý motor vás rozparádi vďaka 12 rôznym vibračným vzorom, ktoré budete ovládať tlačidlom na koncovom chvostíku. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a vajíčko dobíjajte cez USB kábel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Smart Bead Ružová

    LUNA Smart Bead ™ meria váš potenciál orgazmu a nastaví cvičenia priamo na mieru. Pokrok dosiahnete prostredníctvom 5 vibračných úrovní a budete si užívať dlhšie a silnejšie orgazmy ako kedykoľvek predtým.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto Shove vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou prírazov, čo je veľa wow! Vďaka tomuto pohybu hore a dole vám ukáže super vzrušujúcu úroveň stimulácie a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Vibrating Pussy & Ass Balls Purple

    Často váš análik žiarli na vajíčko vo vašej vagíne? Teraz je tomu koniec! Sú tu 2 guľôčky GoGasm spojené pružným silikónom. Väčšia guľôčka sa uvelebí vo vagíne a ak budete chcieť, budete môcť v nej pomocou ovládača prebudiť zmyselné vibrácie. Tú menšiu si zase zamiluje váš análik pre jej vnútornú ťažšiu pohyblivú guľôčku vzrušujúco narážajúcu do stien. Noste guľôčky kdekoľvek a kedykoľvek a spríjemnite si aj tie najnudnejšie všedné dni!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Twisty

    Chcete si trochu pohrať sama so sebou alebo dokonca túžtei po tom, aby si s vami pohrával váš partner, a to úplne KDEKOĽVEK? Tieto guľôčky sa vo vás roztancujú na povel ovládača a budú vás pokúšať, stimulovať a vzrušovať. Ovládač má dosah 15 ma ich vibrácie sú diskrétne tiché, takže čo z toho vyplýva? Vyjdite si s nimi von!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Láka vás užívať si vzrušenie celkom kdekoľvek? Toto stredne veľké vibračné vajíčko sa uvelebí vo vagíne a ovládač môžete zveriť svojmu partnerovi. Ten potom bude vyberať medzi 10 vibračnými režimami a chystať si vás tak na výbušne vášnivý večer!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Viotec Oliver Pro Wearable Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v tom, že jednoduchým prejdením prstom po displeji telefónu si bez námahy zvýšite alebo znížite intenzitu. Patrí sem aj toto príjemne mäkké vibračné vajíčko Oliver Pro s 9 + 5 úrovňami vibrácií. Spárujte ho s aplikáciou v telefóne a objavte šikovné interaktívne prostredie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Chcete niečo viac než len vibračné vajíčko? Táto zmyselne textúrovaná hračka vás ohromí svojou jedinečnou funkciou rotácií! Je fajn pre sólo i párové použitie, pretože funkcie sa ovládajú skrz ovládač s dosahom 10 m. Tak popusťte uzdu svojej fantázii!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? I'm So Egg-cited poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež pulzujúcou funkciou v špičke. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Vini Orange

    Vychutnajte si vzrušenie od vášho miláčika bez ohľadu na to, či sa práve nachádza u vás alebo na druhom konci sveta skrz aplikáciu Magic Motion. Vibrácie riadené na diaľku či na blízko potom môžete dopriať vagíne aj klitorisu, záleží na vás, ako vajíčko využijete. Silné vibrácie si zamilujete a následné orgazmy ešte viac, tak na čo ešte čakať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vibračné vajíčko je vybavené super silným motorom a prináša hlboké a silné vibrácie. Vezmite si ho na rande a premeňte ho na vzrušujúcu predohru!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Fialová

    Bezdrôtové vibračné vajíčko Bnaughty Deluxe Unleashed od B Swish bude baviť oboch partnerov. Užijete si s ním vzrušenie kdekoľvek a kedykoľvek a celé to bude len a výhradne medzi vami dvoma, áno, všetci milujeme tajomstvá! Pomocou diaľkového ovládania si vyberiete zo 6 výkonných funkcií, ktoré rozvibrujú túto silikónovú hračku priamo vo vašom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Leshy Purple

    Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Nabídne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho protivníka? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Wristband Remote Curve Black

    Snívate o vášnivom dobrodružstve? Táto dômyselne tvarovaná, čierna, vibrujúca guľôčka sa ukryje vo vagíne, kde pre vás bude vrčať v rytme, v ktorom si určíte diskrétnymi hodinkami. Alebo dáte tieto hodinky na ruku svojmu partnerovi? Dvere zmyselnej zábave sa otvárajú, vkročte pravou!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vibračné vajíčko je vybavené super silným motorom a prináša hlboké a silné vibracie. Vezmite si ho na rande a premeňte ho na vzrušujúcu predohru!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Nechajte toto vajíčko nežne priasť na váš bod G kedykoľvek a hlavne kdekoľvek budete chcieť! Je super diskrétne a ovláda sa cez bezdrôtový diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Jeho povrch je hodvábne hebký a dodáva vajíčku luxusný vzhľad. Diaľkové ovládanie má potom prvky z nerezovej ocele a malá karabínka priamo nabáda na pripevnenie na kľúče. Hra môže začať, vyjdite si na vzrušujúcu prechádzku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie, potešenie aj tréning svalov panvového dna. Tieto guličky majú výrazne stimulačnú textúru a je možné ich nafúknuť tak, že nimi budete doslova plná! Predstavujú efektívny tréning panvového dna a ponúknu vám aj 7 vibračných režimov. Vzrušujte sa a posilujte zároveň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj toto elegantné a romantické vibračné vajíčko so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným vajíčkom s neodolateľnými funkciami.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Ste pripravený na vzrušujúce potešenie i uspokojenie kdekoľvek a kedykoľvek? Toto šikovné vibračné vajíčko sa stane vašou najobľúbenejšou hračkou ako v posteli, tak napríklad na prechádzke. Má zamatovo jemný povrch a silné vibračné funkcie. Uchopte ovládač, alebo ho zverte svojmu náprotivku a s vajíčkom sa vydajte na zmyselnú cestu za vzrušením.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Lechies Purple

    Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Nabídne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho protivníka? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Knocking Love Ball Purple

    Tréning panvového dna a veľa vzrušenia a zábavy k tomu! Toto vzrušujúce šťastie vyniká funkciou "klopania" pohyblivou časťou, ktorá vás bude láskať neuveriteľným spôsobom. Patrí k nemu tiež ovládač s dosahom 5 metrov, ktorým si budete voliť intenzitu buď vy sama, alebo ho zveríte svojmu miláčikovi a necháte ho nad vami prevziať kontrolu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Tréning panvového dna a veľa vzrušenia a zábavy k tomu! Toto vzrušujúce šťastie v sebe skrýva guľôčky so schopnosťou rotácií o 8 režimoch! Patrí k nemu tiež ovládač s dosahom 5 metrov, ktorým si budete voliť intenzitu buď vy sama, alebo ho zveríte svojmu miláčikovi a necháte ho nad vami prevziať kontrolu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Toto vajíčko vás prekvapí viac než Kinder vajíčko! Je diskrétne, výkonné, hebké a šikovné. Je tvarované presne pre kontúry vášho tela a jeho zamatovo hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Disponuje tiež technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si užijete ako v sebe, tak pri dráždení klitorisu. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ivy Lily Remote Egg Pink

    Tak krásne a tak šikovné! Vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie IVY od ToyJoy je na dotyk nádherne hebké a príjemné . Je pripravené splniť vaše túžby a rozprúdiť vo vás vášeň na maximum, a to kdekoľvek a kedykoľvek! Jeho bujné tvary budú rozumieť vašim telesným proporciám a rozhodnutie, kto mať v ruke ovládač bude len na vás.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Phoenix Neo 2 Red

    Radi na to idete múdro? S hračkou Pleonix Neo 2 a vašim chytrým telefónom to ešte len bude jazda! Môžete ju totiž ovládať cez aplikáciu pokojne z druhého konca sveta, synchronizovať ju s obľúbenými 2D interaktívnymi videami alebo webkamerou. Nechajte sa unášať slastnými vibráciami a vzlietnite s Phoenixom do nebesky orgazmických výšin.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 204

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.