×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 701

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Snaky Vibe

    Unikátny tvar a dokonale silné vibrácie, s ktorým preletíte až do orgazmického neba, taký je Pretty Love Snaky Vibe. Má dvojité zakončenie, prvé je hladké a druhé jemne vrúbkované a spája ich pevná a mäkká silikónová reťaz. Táto hračka je predovšetkým všestranná, stane sa obľúbeným doplnkom lezbického sexu, ale aj sexu muža a ženy alebo sólo hier.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Chcete si vychutnávať zmyselne teplučké vibrácie a realistické prirážanie noc čo noc? RoMAX je moderný a šikovný vibrátor s funkciou zahrievania, ktorú si zamilujete, a s funkciou prirážania, ktorá vytvára skutočne realistické pôžitky. Samozrejme nechýbajú ani vibrácie o 10 sexi režimoch. A počkajte, až na svojich intímnych miestach pocítite hebký dotyk príjemného silikónu, ach!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Jedinečná prémiová hračka, ktorá sa postará o to, aby váš život bol naplnený spokojnosťou, harmóniou a úžasnými orgazmami. Womanizer Duo 2 bude pomocou technológie Pleasure Air tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Čo z toho vyplýva? Tie najlepšie chvíľky slasti <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Rabbit Vibrator with Vibrating, Thrusting, Rotating & Warming Function

    Dámy, pozor, tento krásavec vie všetko! Jeho ohnivá farba je rovnako vášnivá ako funkcia zahrievania až na 42 °C! Vaša vagína si zamiluje dômyselné prirážanie koncovej hlavy hračky a až ju prestane baviť, môžete vyskúšať rotáciu. Aby toho nebolo málo, klitorisu budú dopriate zmyselné vibrácie. Vibrátor je z kvalitného hebkého silikónu, je nabíjateľný a vodotesný, takže čo viac si priať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Hľadáte niečo, čo vám ponúkne plnú pozornosť na vás a vaše citlivé miesta? Tento pôvabný vibrátor od Paloqueth je tu preto, aby vám doprial absolútne uspokojenie a dych vyrážajúcu rozkoš. Vie vibrovať 9 vibračnými režimami v dômyselne tvarovanej základni, ktoré bude dráždiť klitoris. To ale nie je všetko, pretože vie tiež prirážať o 3 režimoch a prírazy sa budú venovať G-bodu. Ste pripravená na vzrušujúce pocity?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Račte objaviť veľkolepý sonický masér od Lelo s trojitým účinkom, ktorý raz a navždy premení vaše zmýšľanie o potešení! Zoznámte sa s novinkou menom Enigma Wave. Vychádza z radu Enigma a ponúka všetko, čo ho predchodcovia plus funkciu WaveMotion k tomu. Vychutnajte si silnú stimuláciu klitorisu pomocou sonických vln a vibrácií a pohybov vo vnútri vás!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gélový multifunkčné rotačný vibrátor

    Multifunkčnéý, gélový, rotačný vibrátor pre ženy so sériou rotujúcich kovových guľôčok a s rotujúcou špičkou, ktorá sa pri zapnutí pohybuje hore a dole, simuluje tak prirážajúce pohyby.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamávajte krídlami a vzlietnite do neba vzrušenia. Tento motýlik poletí s vami, dopraje vám duálnu stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň, trepotať láskou sa pre vás bude na takej úrovni, ktorú si sama zvolíte pomocou ovládača. Na súši či vo vode, v spálni alebo v meste, nad zemou alebo priamo v zemi, poleťte s motýlikom Butterfly Effect do raja!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú radosť? Tak to jedine s tým Sweet Smile vibrátorom! Je skvele flexibilný a disponuje rotujúcimi guličkami a funkciou prírazov. Bude sa dotýkať nielen vášho G-bodu, ale aj klitorisu vďaka dvom motorom. Vychutnajte si 10 vibračných režimov a 5 režimov rotácie/prírazov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Limitovaná We-Vibe edícia pre vaše maximálne potešujúce zážitky! We-Vibe oslavuje 15 rokov a pripravil si pre všetkých milovníkov a milovníčky balenia dvoch bestsellerov – párový vibrátor Sync 2 a intenzívny vibrátor Tango X. Objavte s touto úchvatnou dvojicou nezabudnuteľnú slasť!

    299 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Sunflower Yellow

    Jedna z najštýlovejších hračiek z nášho sortimentu! Volá sa Sunflower a vybavená je hneď 2 výkonnými motormi. Má dva použiteľné konce, prvý z nich je zaguľatený a jemne textúrovaný a druhý je tenký a oválny. Potešte dunivou guličkou miestečka kdekoľvek na tele a striedajte použiteľné konce rovnako ako rýchlosti vibrácií.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Ružová

    Dokonalý vibrátor v tvare písmena U, zacielený ako na bod G, tak aj na klitoris. Ohromí vás svojou flexibilitou, univerzálnosťou a funkciami. Poháňaný je 2 výkonnými motormi a ponúka veľa možností experimentovania a dosiahnutia maximálneho potešenia. Vyrobený je zo 100% zamatovo hebkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Fialová

    Duálna stimulácia a dokonalá masáž bodu G a klitorisu zároveň, to sľubuje tento úchvatný Ares vibrátor od obľúbenej značky Adrien. Užite si jeho ergonomické tvary a potešte svoje intímne partie vo všetkých smeroch.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Úplne vychytaná hračka - double vibrátor a možnosťou nasadenia rôzne tvarovaných hlavíc. Ideálny pre páry, ale aj sólo hry, pretože ho môžete používať ako na vaginálnu, tak aj na análnu stimuláciu.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Iridescent Turquoise

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvé sa jej pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Ružová

    Vášnivé dámy pozor! Máme tu pre vás niečo naozaj senzačné, čosi, čo vás dostane do extázy, čosi, čo si zamilujete, čosi, čo poteší váš G-bod, klitoris i zadné vrátka súčasne. Zoznámte sa s multifunkčným silikónovým vibrátorom Triple Pleasure Rabbit prekračujúcim limity a odpovedajúcim na neutíchajúce túžby každej z nás.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Chcete zažívať nezabudnuteľnú chvíľu intímneho uspokojenia, kedykoľvek sa vám zachce? Predstavujete jediný vibrátor svojho druhu od Paloqueth, ktorý vás dostane svojimi duálnymi vibráciami a luxusným dizajnom, ktorý nemá obdobu. Nechajte sa ním vziať do sveta neobmedzené rozkoše!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance G-Spot Exquisite je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si láskanie bodu G a klitorisu zároveň a zažite intenzívne a omamné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Tie najlepšie orgazmy zažijete iba s vibrátorom Eternal Love. Je zmyselne hravý a ponúkne vám hneď 3 ohromujúce funkcie, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Vibrácie budú masírovať pošvovú stenu, pulzačná časť bude cielene dráždiť G-bod a dokonalé mikro-vibrácie poláskajú klitoris. Dohromady to bude to najlepšie potešenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrátor, ktorý splní čo sľúbi! Užijete si s ním vo dvojici aj o samote. Tešte sa na inovácie, nové zážitky, radosť a vzrušenie. A ak vám to v poslednej dobe v posteli veľmi neklape, tak žiadne strachy, tento vibrátor vášeň zase prebudí!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Niza Vibe with Heating and Clitoris Triple Tongue Black

    Chcete všetko alebo nič? Tak to asi chcete tento vibrátor! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, vie sa zmyselne zahrať a jeho trojitý stimulačný jazyk rozmazná váš klitoris. Vyberajte si z 10 vibračných režimov, 7 funkcií jazyka a nezabudnite ani na ohnivé teplíčko!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a pri milovaní ho môžete zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Chcete roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Sirena a nielen to? Táto dômyselná čierna hračka má na jednom konci zmyselnú ružičku s jazýčkom pre vaše vonkajšie citlivé miesta a na konci druhom šikovného vibračného potešiteľa. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne každý deň!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Dvojitý vibrátor od obľúbenej značky Doc Johnson vás ohromí dokonale realistickými pocitmi, ktoré s ním zažijete. Užite si vaginálne aj análne hrátky zároveň v jeden jediný moment a nechajte sa vziať do neba pomocou tejto hračky ponúkajúcej vám dvojitú penetráciu, ktorá nie je v silách ani toho najlepšieho milenca za predpokladu, že nemá dva penisy.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Yoko premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 2 motory a ohromujúce funkcie. Jeho dvojité hroty s 3 nezávislými motormi vám môžu zažiť omamné vzrušenie rovnako ako hlavnú vibračnú časť. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií vibrácií a pulzácií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beck Purple

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Beck si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a mierne zakrivená hlava dosiahne všade, kam budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 701

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.