×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Mini vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 292

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rianne S Heart Vibe French Rose - Vibrátor v tvare srdiečka

    Rozkošný nabíjací vibrátor v tvare srdiečka je ideálnym darčekom. Nenápadný vzhľad vám umožní mať tohto spoločníka kedykoľvek a kdekoľvek pri sebe. Hladký silikónový povrch a veľmi silný motorček s 10 rýchlosťami sa o všetko postará.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Lavender

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte si radosť sama, alebo ju darujte niekomu, na kom vám skutočne záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Mobil, peňaženka, kľúče a mini vibrátor! Tak by mala zníť vaša kontrola, než opustíte domov. Nikdy nevíte, čo sa môže stať a hoci pripravená častokrát znamená urobiť sa. Táto malinká kúzelná palička je vašou zárukou orgazmu. Vnesie do vášho milostného života vzrušujúcu rozmanitosť! Je to malý, ale super výkonný vibrátor, ktorý budete uctievať o samote alebo v páre.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Predstavte si dokonalú kombináciu intenzívnych vibrácií a jemného zahrievania. Páči sa vám to? S týmto super krásnym vibrátorom sa vám to páčiť bude za všetkých okolností! Poskytne vám nebeské zážitky a svojim ombre dizajnom vás ohromí na prvý pohľad. Vychutnajte si 12 vibračných rýchlostí a teplíčko z hliníkového materiálu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Silver

    Sexuálne zdravie je rovnako dôležité ako akékoľvek iné zdravie, súhlasíte? Podporte ho s týmto mini vibrátorom, ktorý sa hodí na chvíle sebalásky aj párovej vzrušujúcej radovánky. Ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov, elegantný vzhľad a malú veľkosť, vďaka ktorej ho môžete mať kedykoľvek pri sebe.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Matné, hladké a hlavne vibrujúce svorky na bradavky vyzerajú na prvý pohľad naozaj vkusne, lebo sú vyrobené z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Užite si dokonalú atmosféru s novým Club Vibe 3.OH, ktorý reaguje na hudbu! Vďaka svojej diskrétnej veľkosti ho môžete mať v nohavičkách kedykoľvek a kdekoľvek. Je tichý, ľahký a vybavený 3 režimami potešenia. Za zmienku tiež stojí dobíjacia, zabudovaná batéria a bezdrôtové diaľkové ovládanie s integrovaným mikrofónom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Finger Vibrator Black

    Premeňte svoj prst na vibračný nástroj slasti! Tento malý a elegantný vibrátor na prst je vyrobený zo zamatovo mäkkého silikónu a vďaka pružnému krúžku vám pohodlne padne na prst. Je príjemne zakrivený a vybavený mäkkými výstupkami v špičke pre cielenú a vzrušujúcu stimuláciu. Pohrajte sa s ním v páre alebo sólo.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Yu Vibrator

    Skvostný vibrátor pre sexuálne potešenie v páre alebo sólo! Prsty na láskanie používame veľmi často, tak prečo ich trochu nevylepšiť? Táto nádherná intímna hračka sa medzi vašimi prstíkmi zmyselne rozvibruje. Má jedinečný flexibilný design, ktorý zaistí bezpečnú manipuláciu a tiež to, že vibrátor nebude z vašich prstov kĺzať. Pridajte do svojich intímnych chvíľ trochu vzrušujúcich vibrácií!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Maličkosti často robia tie najväčšie radosti a ženy milujú rúž! Tento bude každá žena milovať ešte viac, lebo to nie je žiadna kozmetika, ale kompaktný vibrátor, ktorý sa zmestí do každej kabelky. Jeho mäkká silikónová špička bude príjemná pokožke a na výber vám dá z 10 intenzívnych vibračných vzorov. Skrášlite sa orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Premýšľate, ako vylepšiť vaše erotické radovánky s partnerom alebo vlastné chvíľky sebalásky? Rozvibrujte svoju vášeň! Tento malý vibrátor vyrobený z hebkého silikónu vám ponúkne 10 výkonných vibračných funkcií a zaiste oceníte aj to, že v ňom nebudete musieť večne meniť baterky, keďže je dobíjací.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý bude mimo iné aj skvele vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Diamond pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho mäkký povrch so zaujímavou textúrou v sebe skrýva 10 vzrušujúcich vibračných režimov pre mimoriadne uspokojujúce zážitky. Doprajte si pomocníka, ktorý bude štýlový rovnako ako vy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný mini vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Ponúkne vám silné vibrácie v jednej rýchlosti, pôvabný vzhľad a možnosť stimulovať akékoľvek citlivé body na vašom tele. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický mini vibrátor!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Real Simple

    Elegantný, diskrétny, výkonný! Tento vibrátor má všetko, čo potrebujete a chcete. Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 rýchlostí vibrácií. Skúsenou špičkou presne zamierite na citlivé miesta a štýlový lesklý čierny chrómový povrch bude príjemne kĺzať. Vezmite si ho so sebou pokojne aj na cesty, je drobný a krásny!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantný a vkusný mini vibrátor s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou oslní akékoľvek vaše nervové zakončenia, ktorá mu dovolíte navštíviť.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Túžite po vzrušení a rozmanitosti? Táto štvorica erotických doplnkov privanie do vašej spálne ešte viac zmyselnej intimity. Láskajte sa vzájomne so svojím náprotivkom, vychutnávajte si vibrácie, nové pôžitky s návlekom na penis a nezabúdajte sa pomilovať ani s vibračným krúžkom, ktorý vám dá okúsiť spoločné vyvrcholenie!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Ženy milujú kvety a túto ružu si bezhranične zamilujú! Rozvinie totiž ich púčik slasti do neuveriteľného orgazmu vďaka dychberúcemu výkonnému saniu. Každá si žena si zaslúži kvetinu a každá si tiež zaslúži potešenie. Urobte radosť tej, na ktoré vám naozaj záleží, alebo v sebe prebuďte sebalásku a darujte túto ružu sama sebe a rozkvitnite šťastím.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho priania konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najlepší rúž vo vašej kozmetickej taštičke! Viblips nie je len tak nejaký rúž, je to vibrátor so zábavným a diskrétnym tvarom, ktorý môžete mať neustále pri sebe. Vieme, že sa všetko netočí len okolo vzhľadu, ale dôležité sú aj funkcie, preto vám s čistým svedomím môžete Viblips odporučiť, jej vibrácie sú úchvatne omamné!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Nechajte sa očariť vzrušujúcimi vibráciami tohto pôvabného vibrátoru od značky Rocks-Off. Ponúkne vám 10 vibračných funkcií a pohodlne s ním zacielite na tie najcitlivejšie miesta, ktoré sa už nemôžu dočkať, kedy sa s touto pôvabnou hračkou zoznámia. Podľahnite a sledujte, ako na lúke vzrušenia rozkvitajú kvety orgazmov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Silver

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Milujete roztomilé veci? V tom prípade si zamilujete aj tento malý, sladko ružový vibrátor s pôsobivým tvarom. Ponúkne vám 7 režimov a dobíjať ho budete cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. Robte to so štýlom pre roztomilosť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s rýhovanou textúrou vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája so stimuláciou vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orion Bullet Red

    Prémiový mini vibrátor za skvelú cenu, jednoducho nutnosť do vašej kabelky či vrecka! Je malý, ľahko sa ovláda, má krásny dizajn a vie extrémne silne vibrovať. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanité vaginálne či análne hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Ťukáte si po čele? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím dala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ sa bude vynímať na vašom dekolte a zamilujú si ju aj vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný na sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Nechajte sa očariť vzrušujúcimi vibráciami tohto pôvabného vibrátoru od značky Rocks-Off. Ponúkne vám 10 vibračných funkcií a pohodlne s ním zacielite na tie najcitlivejšie miesta, ktoré sa už nemôžu dočkať, kedy sa s touto pôvabnou hračkou zoznámia. Podľahnite a sledujte, ako na lúke vzrušenia rozkvitajú kvety orgazmov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 292

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.