×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris stimulačné

Položky 33 až 64 z celkom 516

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy zaujme oválnym tvarom a kompaktným designom. Nasádzací vibrátor vyrobený z telu príjemného silikónu rozmaznáva klitoris vzrušujúcou kombináciou tlakových vln a vibrácií.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Ružová

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Potešte sa luxusom! Tento Satisfyer v novom neuveriteľne krásnom prevedení je tu pre všetky ženy, ktoré si potrpia na eleganciu a estetiku. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a predstavuje vzrušujúci klenot, ktorý bude bezdotykovo pomocou tlakových vĺn a vibrácií stimulovať váš klitoris. A info pre pánov: ak hľadáte vhodný darček pre vašu milú, tak ste ho práve našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumie všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži - slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Držte si nohavičky, až v nich pristane nový Lovens Ferri, bude to poriadna jazda. Vďaka praktickému magnetu sa v nohavičkách uvelebí pohodlne a bezpečne a vy si jeho mocné vibrácie budete môcť užívať pri chôdzi, sedení, tancu alebo ležaní. Bude vzrušujúco podpichovať váš klitoris a najlepšie je, že ich budete môcť ovládať skrz aplikáciu v telefóne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Red Hot Ember

    Dizajnový stimulátor Ember je pripravený splniť všetky vaše túžby a svojou štíhlou zakrivenou špičkou potešiť každý citlivý kúsok vášho tela. Jedinečný tvar, 10 vibračných režimov, prvotriedny lekársky silikón a dobíjacia lítium-iónová batéria - presne taký je Ember a už sa nemôže dočkať, keď vykúzli vo vašom tele to najintenzívnejšie uspokojenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Každá žena si zaslúži, aby sa jej niekto venoval skutočne naplno! Každá žena si zaslúži orgazmus a potešenie. Každá žena si zaslúži Paloqueth Dual Stimulation, pomocníka, ktorý je cenovo dostupný a šikovný. Nechajte ho, aby nasával váš klitoris a zároveň vibroval priamo na bod G!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Massager Ružová

    Malý ale veľmi účinný stimulátor klitorisu so 4 vymeniteľnými hlavicami, ktoré vás dostanú na vrchol blaha. Tento mini vibrátor skrýva všetku svoju silu v hornej časti, kde rozvibrováva textúrované nadstavce, ktoré sa nemôžu dočkať, než budú priložené k vášmu klitorisu alebo bradavkám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hráčka než práve pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    So svojim kompaktným dizajnom v rybej optike a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Sugar Rush vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revoluce a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Múdra aplikácie a dychberúci stimulácia klitorisu. Na toto sa tešil celý svet! Je tu nový Satisfyer Curvy ovládaný cez aplikáciám! Zoznamy sa a Objavte nekonečné možnosti, Ako si hoci blízko sa svojim partnerom na druhom konci sveta, alebo Ako sa urobit v rytme svojho obľúbeného songu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jeden spoločný cieľ a dva druhy stimulácie. Silver Delights Collection je spojením originálneho a neprekonateľného Womanizer Premium a najvýkonnejšieho mini vibrátora We-Vibe v jednej exkluzívnej krabičke zo zvýhodnenú cenu. Oslavujte kvalitu, lásku, potešenie a vzrušenie!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Vzrušujúce tlakové vlny stimulujú klitoris bezdotykovo v 11 intenzitách. Okrem toho tento model Love Breeze nadchne hlavou z mäkkého silikónu, dobíjacou batériou a ergonomickým, vodotesným prevedením.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ona miluje orálne uspokojovanie a nikdy si neželala nič viac, než aby ho mohla zažívať kedykoľvek sa jej zachce. Konečne sa jej sen splnil! Avšak najprv začala s vibráciami, stisla tlačidlo a priložila si hladký silikónový koniec na klitoris, následne ho zasunula dovnútra do vagíny, aby podráždila G-bod.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold - Silný 7-rýchlostných mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou, návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off plný vášnivých, intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Silný 10-rýchlostný mini vibrátor Zlatá

    Elegantný a diskrétny vibrátor pre nekonečne príjemné chvíle. Jeho štýlový tvar, pripomínajúci rúž, v kombinácii s ružovo-zlatou farbou tvoria dohromady krásny estetický kúsok, ktorý sa nebudete hanbiť ukázať najlepšej kamarátke, nieto svojmu partnerovi. Už sa tešíte na 10 výkonných funkcií a stimuláciu klitorisu zúženou špičkou?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mia 2 Fialová

    V nevinnom a elegantnom tele sa skrýva kľúč k odomknutiu vašej tajnej túžby. Krásny, avšak výkonný. Dobíjací pomocou USB. Bude perfektným doplnkom vo vašej kabelke a poslúži vám aj na vašich cestách. Jeho tiché vibrácie sú absolútne diskrétne a je dokonca vodotesný do hĺbky 1 metra. Ponúka vám 6 úžasných vibračných vzorcov a verte, že bude všade s vami.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Lilac

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium eco

    Najobľúbenejší Womanizer Premium teraz v novom ekologickom kabáte! Vychutnajte si jeho 12 úrovní intenzity bezdotykovej stimulácie klitorisu, ktorá vás vďaka tlakovým vlnám a jedinečnej technológii vezme do raja behom pár minút. Je šetrný pre planétu a nekonečne vzrušujúci pre vás, tak sa potešte erotickou hračkou pre všetkých, ktorí zmýšľajú ekologicky.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 516

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.