×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Womanizer

Položky 129 až 160 z celkom 278

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Liberty 2 Purple

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer Liberty 2 v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 8 úrovní dych vyrážajúcu stimuláciu a hodí sa nielen na cesty. Vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vln garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vždy posúva hranice a prináša tie najkvalitnejšie luxusné erotické hračky! Zoznámte sa s novinou menom Enigma. Svojou schopnosťou stimulácie poteší bod G i klitoris a vezme vás až tam, kde zažijete nadpozemský orgazmus!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Milujte svoju vulvu a milujete seba samú! S tým nádherným stimulátorom Vulva Lover sa ponoríte do úplne nového veta blaženosti. Tak už na nič nečakajte a zamilujte sa do dokonalej stimulácie vibrácií a tlakových vĺn.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Objavte svoje najvnútornejšie fantázie so SILA Cruise od prestížnej značky Lelo. Je ideálnou voľbou nielen pre začiatočníčky, čo sa týka sexuálnych pomôcok a zmyselného skúmania. Na vrchol sa dostanete vďaka jemným tlakovým vlnám, ktoré pocítite od hlavy až po päty. Prijmite ponuku nového spôsobu, ako si užiť predohru aj chvíle sebalásky.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush spája vzrušujúcu technológiu tlakových vĺn so zakriveným, vibračným driekom z poddajného silikónu. Klitoris aj bod G je tak možné stimulovať intenzívnymi vibráciami cez intuitívny ovládací panel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Beta Rabbit Vibrator 3in1 Purple

    Čo by ste povedali na 3 v 1 stimulácii s touto kvalitnou a príjemnou hračku? Podľa nás by to bolo jedno veľké ACH! Beta Rabbit je vibrátor, ktorý sa postará o G-bod aj o klitoris, a to zároveň. Ponúkne vám 10 režimov hojdania, premenlivé vibrácie a tiež funkcií sania klitorisu. A výsledy? Dychberúci orgazmus!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Objavte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Clitoral Sucking Vibrator Rose Red

    Elegantná a pôvabná hračka, s ktorou objavíte tie najzmyselnejšie pocity, akých je vaše telo schopné. Stačí priložiť otvor na klitoris a vybrať si jednu z 3 úrovní sania. Razom vás čakajú pocit podobné orálnemu sexu, ale ešte lepší. Nervové zakončenia v klitorise a okolí sa budú teteliť blahom a vy sa budete zmietať v tých najlepších orgazmoch. Prijmite pozvanie na príjemný a uvoľňujúci sexuálny zážitok.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tracy's Dog OG Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Chcete zažiť totálny a nekontrolovateľný orgazmus? Predstavujeme vám úplne pôvabnú a kvalitnú erotickú hračku OG s úchvatnými funkciami! Bude masírovať váš G-bod nasávať klitoris, a to v takej úrovni, akú si zvolíte. Tak sa uvoľnite, urobte si pohodlie a užite si chvíľu, ktorá je len vaša!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je prekrásny elegán, ktorý vás bude dvojito stimulovať. Je vybavený novou modernou technológiou, ktorá má svedomie pohyb koncovej časti a prináša dokonalú stimuláciu G-bodu. Tieto unikátne pulzácie vám otvoria dvere do nového sveta vzrušenia. A aby toho nebolo málo, tak My-G pridáva ešte lahodné sanie klitorisu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Revel Body SOL - Nadstavce

    Tento elegantný čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové! Alebo vám to nestačí? V tom prípade si pridajte vibrácie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vždy posúva hranice a prináša tie najkvalitnejšie luxusné erotické hračky! Zoznámte sa s novinkou menom Enigma. Svojou schopnosťou stimulácie poteší bog G i klitoris a vezme vás až tam, kde zažijete nadpozemský orgazmus!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation Climax Tips

    5 originálnych náhradných hlavíc pre Satisfyer Pro Penguin Next Generation.

    45,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Dostaňte sa do nálady! Tento skvost v prvom rade skrz sanie zvýši prietok krvi vo vašej kvetinke a zvýši jej citlivosť. A čo potom? Potom sa vám bude venovať zmyselný jazýček, ktorý sa vie pohybovať a vibrovať v 6 režimoch. Užívajte si sexi radostné chvíle sama so sebou a s Empowered Smart Pleasure Queen každučký deň!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Nechajte sa ovládnuť rozkošou, podľahnite jej a zmietajte sa blahom! Empowered Smart Pleasure Idol je revolučná hračka, s ktorou budete milovať svoj čas pre seba. Ponúkne vám 36 rôznych spôsobov potešenia skrz sanie a vibrácie. Vyskúšajte 6 unikátnych sacích funkcií a pridajte 6 úrovní vibrácií a dostaňte sa do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Pink

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Berry

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibraciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Love Red

    Okrem stimulačných tlakových vĺn ponúka model Dual Love vďaka vibračnému, rovnému drieku ďalšiu možnosť stimulácie. Táto pomôcka vás určite zaujme aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie a prevedením z mäkkého silikónu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará o vonkajšie aj o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické zážitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Black

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobeným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Womanizer DUO 2 Black

    Jedinečná prémiová hračka, ktorá sa postará o to, aby váš život bol naplnený spokojnosťou, harmóniou a úžasnými orgazmami. Womanizer Duo 2 bude pomocou technológie Pleasure Air tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Čo z toho vyplýva? Tie najlepšie chvíľky slasti <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomené srdce môže byť niekedy extra príjemné, neveríte? Tento jedinečný potešiteľ v tvare srdiečka sa hodí nielen pre tých, ktorí majú aktuálne srdce na dve polovice. Rozlomte ho a objavte zvodné mikro-vibrácie a bezkonkurenčnú funkciu olizovania!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    So svojim elegantným kompaktným dizajnom a zaujímavou kombináciou tlakových vln a vibrácií je Satisfyer Pro To Go 3 vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Dopraje vám nebeský orgazmus kedykoľvek a kdekoľvek a jeho dva výkonné motory vám ukážem vrchol blaha!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Sona 2 Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sono 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Chcete sa dostať do orgazmickej špirály? Lelo Sila je hračka na klitoris, s ktorou budete skúmať svoje telo a možnosti vyvrcholenia. Jej otvor obklopí vašu perlu slasti a jedinečná techológia sonických vĺn vám prinesie pôžitky, ako by sa pod vami prepadala zem. Sila je lahôdkou pre vaše zmysly, strojkyňa nekonečného potešenia a sprievodkyňa tými najlepšími cestami na vrchol.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Modern Rose

    Nechajte svoju túžbu rozkvitnúť s touto krásne navrhnutou hračkou Satisfyer Love. Satisfyer Pro 2 Modern vás bude rozmaznávať bezkontaktnými tlakovými vlnami a novou technológiou Liquid Air - intenzívna stimulácia klitorisu nebola nikdy taká elegantná a vzrušujúca!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Chcete sa dostať do orgazmickej špirály? Lelo Sila je hračka na klitoris, s ktorou budete skúmať svoje telo a možnosti vyvrcholenia. Jej otvor obklopí vašu perlu slasti a jedinečná techológia sonických vĺn vám prinesie pôžitky, ako by sa pod vami prepadala zem. Sila je lahôdkou pre vaše zmysly, strojkyňa nekonečného potešenia a sprievodkyňa tými najlepšími cestami na vrchol.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Úžasné kombo tlakových vĺn pre váš klitoris a vibráciách v úzkom chvostíku pre presnú cielenú stimulácia kdekoľvek na tele. Vychutnajte si 11 režimov sania klitorisu a 12 vibračných funkcií od jemných po intenzívnu alebo si vytvárajte vlastné vibračné vzorce v šikovnej aplikácii Satisfyer Connect, s ktorou je hračka kompatibilná.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 278

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.