×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 2890

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rocks-Off Big-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Stimulátor prostaty Big Boy od značky Rocks Off je špeciálne tvarovaný na stimuláciu prostaty a hrádze. Plné krivky a väčšia veľkosť vibrátora ho predurčuje skôr pre skúsenejších užívateľov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad 3 Black

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel!? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi a výkonným vibrátorom vás rozvlní na zbláznenie. Všetko je vyrobené z hodvábne hebkého silikónu a na svoje si príde klitoris, vagína aj hrádza. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Shining Levander Vibrator - Gélový vibrátor

    Tento vibrátor je dokonalým predstaviteľom krásneho penisu so všetkým tým vrúbkovaním, ktoré stimuluje vnútornú časť vagíny.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer One Night Stand

    Pokiaľ už nechcete riskovať, že sa domov vrátite s desiatkou a prebudíte sa vedľa trojky, so Satisfyerom One Night Stand ste v tých najlepších rukách! Váš Satisfyer vás na jednu noc zvedie osvedčenou silou tlakových vĺn a vezme vás so sebou na extatickú cestu plnú vášne - malá ochutnávka predovšetkým pre tých, ktorí ešte nepoznali čaro technológie Satisfyer!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Black

    Račte objaviť veľkolepý sonický masér od Lelo s trojitým účinkom, ktorý raz a navždy premení vaše zmýšľanie o potešení! Zoznámte sa s novinkou menom Enigma Wave. Vychádza z radu Enigma a ponúka všetko, čo jej predchodcovia plus funkciu WaveMotion k tomu. Vychutnajte si silnú stimuláciu klitorisu pomocou sonických vĺn a vibrácie a pohyby vo vnútri vás!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • AK Super Series G1 PRO Automatic Handheld Sex Machine

    Aj šukací stroj môže byť stelesnením pôvabu, sily a elegancie! Predstavujeme G1 Automatic Handheld Sex Machine PRO, luxusný, automatický a presný nástroj pre nové výšiny vašich sexuálnych zážitkov. Oddajte sa jeho vzrušujúcu funkciu prírazov a objavte realistické bezkonkurenčné zážitky a novú úroveň intimity.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Intense

    Nexus Revo Intense prináša ako vždy precíznu stimuláciu namierenú na prostatu tých, ktorí majú záujem o intenzívnu jazdu.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bishop

    Pretty Love Bishop je silikónový G-spot vibrátor s 30imi typmi vibrácií. Dokonalým tvarovaním hlavy dokáže stimulovať bod G a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto vibračnú hlavicu bude pre jej silu zbožňovať váš klitoris, ale aj ďalšie citlivé body na vašom tele nemusia prísť skrátka. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy 2+ Pink

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Múdra aplikácia a dychberúca stimulácia klitorisu. Na toto sa tešil celý svet! Je to nový Satisfyer Curvy ovládaný cez aplikáciu! Zoznámte sa a objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko so svojím partnerom na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojho obľúbeného songu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Christmas Box

    Čo keby váš predvianočný čas bol naplnený láskyplným potešením? Či už si tento pôvabný darčekový box nadelíte už pred sviatkami alebo až pod stromček, čaká vás bezkonkurenčne vzrušujúci obsah aj rozkošný design. Darujte potešenie, zmyselnosť a vášeň, ktorú si užijete v páre.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Nexus Revo 2

    Nexus Revo je luxusný simulátor prostaty určený mužom. Vašu prostatu si vezme do parády skrz pohyblivú hlavu, ktorá pracuje na kalibrovanom vnútornom mechanizme.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Pink

    Vzrušujúce tajomstvo ukryté vo vašich nohavičkách! Tento pôvabný vibrátor má dokonalý ergonomický tvar, ktorý sa prispôsobí vašim telesným kontúram pre maximálne pohodlie a extra vzrušujúcu stimuláciu. Je navrhnutý tak, aby sa uvelebil v nohavičkách a aby ste si s ním mohli vyjsť von. Nech vás vaše kroky zavedú kamkoľvek, takto cesta bude plná vzrastu! Necháte si ovládač pre seba alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vaše dosiaľ nesplnené erotické sny a predstavy sa stávajú skutočnosťou. Na trh vstupuje vibrátor, ktorý v jednom veľmi elegantne vytvorenom prístroji kombinuje vibrácie a elektrickú stimuláciu bez nežiadúcich drôtov a káblov.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo 7 Vibration 5 Thrusting & Rotating Modes with Remote Skin

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktoré vie aj zmyselne rotovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 5 rôznym režimom prirážania a rotácií a 7 režimom vibrácií. Zamilujete si ho!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Realistic Cock 23cm Ružová

    Očarujúci vibrátor žiarivo ružovej farby od značky Lybaile vás na prvý pohľad zaujme svojím realistickým spracovaním, ideálnou veľkosťou a veľmi priaznivou cenou. Ponúkne vám niekoľko vibračných úrovní, s ktorými vzlietnete do neba až na obláčik menom orgazmus.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Mora Neo Interactive Thrusting Vibrator Peach Pink

    Prahnete po dokonalosti? Práve pre vás tu máme vibrátor Mora Neo, interaktívny a duálne stimulačný luxusný vibrátor s funkciou prirážajúcich korálikov. Mora je vyrobená z nekonečne hebkého liquid silikónu av ňom má zabudovaný korálkový krúžok s funkciou pohybu hore a dole, čím neodolateľne simuluje prírazy.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Zest Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Zest je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými vo vrchnej časti vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    71,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with with 5 Shocks & Rotations Skin

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktorá vie aj zmyselne rotovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 10 vibračným režimom a 6 vzorom prírazov a rotácií. Zamilujete si ho!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Patchy Paul G5 sladce Ružová

    Tento šarmantný miláčik žien už patrí medzi našich osvedčených klasikov - tentokrát sa predstavuje v novej a ešte výkonnejšej forme!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Tongue Teaser Pink-Black

    Mocný a neúnavný jazyk pre vaše perfektné potešenie! Vyrobený je z absolútne hebkého silikónu a má lahodne ohybnú špičku. Chopte sa rukoväte s diamantovou textúrou a nechajte jazyk vibrovať a švihať o jednej z 10 rýchlostí a vzorov vibrácií a švihania.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Snappy

    Pretty Love Snappy je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30 typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cotton Candy Light Red

    Satisfyer Cotton Candy zaujme oválnym tvarom a kompaktným designom. Nasadzovací vibrátor vyrobený z telu príjemného silikónu rozmaznáva klitoris vzrušujúcou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií.

    49,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth 360° Rotating Prostate Massager with Remote Black

    Chcete objaviť nové výšiny rozkoše vychádzajúce z intenzívnej stimulácie análnej oblasti a prostaty? Jedine tento rotačný a vibračný stimulátor vám dopraje skutočne dômyselné potešenie a nezabudnuteľné chvíle plné uspokojenia. Jeho dizajn a funkcie sú navrhnuté presne na mieru vašim túžbam, tak ich poďte vyskúšať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting Rotating Dildo 5 Vibration 3 Thrusting & Rotating Modes with Remote

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktoré vie aj zmyselne rotovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 3 rôznym režimom prirážania a rotácií a 5 režimom vibrácií. Zamilujte si ho!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Čučoriedka 1 - Gélový vibrátor

    Tento vibrátor je dokonalý predstaviteľ krásneho penisu s vrúbkovaním, ktoré stimuluje vnútornú časť vagíny.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer OG Lilac

    Produkty značky Womanizer sú dokonalé vo všetkých smeroch a inak tomu nie je ani pri tejto absolútnej novinke, ktorá vám vezme dych. Womanizer OG je vôbec prvý vibrátor na svete, ktorý používa jedinečnú technológiu Pleasure Air na cielenú stimuláciu G-bodu. Pridajte k tomu ešte vibrácie a vydajte sa na úžasnú orgazmickú cestu.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation

    Najnovšia verzia Satisfyeru vyniká roztomilým a neobvyklým dizajnom. Rovnako ako jeho predchodcovia, tak i Satisfyer Pre Penguin Next Generation sľubuje svojim majiteľkám bezdotykovú stimuláciu klitorisu, ktorá prináša tie najintenzívnejšie orgazmy, o ktorých sa vám mohlo doposiaľ len zdať.

    109 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Stále ste ešte nenašli toho pravého? Vieme, že to nie je jednoduché, ale myslíme, že ho práve máte! Tento hodvábne hladký a dokonale tvarovaný vibrátor Poloquet poteší váš bod G i klitoris, má 9 výkonných vibračných režimov a je vyrobený zo skutočne kvalitného a mäkkého silikónu. Užite si s ním osamote alebo s parterom a to v spálni alebo pokojne aj v sprche!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Inspiration Red

    Nemôžete sa rozhodnúť, či si doprajete nasávací simulátor klitorisu alebo vibračné vajíčko? Obe dve hračky potrebujete! A preto Adrien Lastic prichádza s touto dvojicou, ktorú tvorí simulátor sania na klitoris a vibračné vajíčko. Používajte ich spoločne alebo každý zvlášť a vyskúšajte tiež smart aplikáciu ako diaľkové ovládanie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Trifecta Black

    Objavte ten najintenzívnejší a najhlbší orgazmus – trojgazmus! Ako ho získať? Laskajte 3 erotogénne zóny naraz, jedine tak totiž zažijete rozkoš, z ktorej sa vám podlomia kolená. Najlepšie urobíte, ak si k tomu prizviete tento trojitý vibrátor mysliaci na všetky vaše citlivé miesta. Vychutnajte si silu 3 motorov a skúmajte svoje potešenie pokojne aj pri kúpeli, je totiž vodotesný.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Erotic Advent Calendar Spread Love & Joy

    Špeciálny vianočný čas si vyžaduje špeciálny adventný kalendár, s ktorým toto magické obdobné bude plné lásky a vášne. Objevujte 24 obojstranných krabičiek so sexy obsahom. Elegantný a prepracovaný vzhľad kalendára v kombinácii s luxusnými obsiahnutými produktmi tvorí vzrušujúci skvost plný láskyplných hračiek, ktorým svojej drahej polovičke spríjemníte predvianočný čas tým najlepším spôsobom!

    249 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 2890

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.