×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 2886

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Love Breeze Ice Blue

    Vzrušujúce tlakové vlny stimulujú klitoris bezdotykovo v 11 intenzitách. Okrem toho tento model Love Breeze nadchne hlavou z mäkkého silikónu, dobíjacou batériou a ergonomickým, vodotesným prevedením.

    49,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys RC Fucking Machine 2.0 Black

    Tento silný kociek pre vás natiahne až o 6 cm! Snívate o vzrušujúcich prírazoch? Premeňte svoje sny na skutočnosť, ktorá nebude mať obdoby! RC Fuck Machine 2.0 značky You2toys má praktickú silnú prísavku a nastaviteľný uhol. Na to, aby vám to urobil, nebudete potrebovať ruky. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 režimov prírazov.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou štruktúrou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Nič nenapodobní skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus Pro. Jeho povrch je z hebkého elegantného čierneho silikónu, má príjemnú realistickú textúru a Magnum vie nielen prirážať, ale aj vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Kisser The Oral-Like Stimulator Red

    Milujete orálny sex? Práve pre vás máme tento úchvatný Kisser! Dopraje vám ten najlepší orálny sex a vstúpite s ním do sveta jedinečného potešenia. Jeho pery sú ako živé a vedia sa jemne as gráciou pohybovať – otvárať a zase zatvárať. Nechýba ani vibračný jazyk pre ešte viac euforické pocity. Tak si doprajte symfóniu vnemov a rozkoš, ktorá nebude poznať medze.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator - Vinylový klasický vibrátor telovom

    Realistický vinylový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má telovú farbu.

    26,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Lizer Vacuum Pump Licking Stimulator with Vibrations Red

    Vzrušujúce prekvapenie, ktoré nikdy neprestanete milovať. Lizer vás na prvý pohľad zaujme svojim očarujúcim zaobleným a kompaktným dizajnom, ktorý perfektne padne do dlane. Ponúkne vám 3 príjemné funkcie na stimuláciu akejkoľvek časti tela od klitorisu až po bradavky. Objavte výnimočne šikovný jazýček a jeho 9 režimov oscilačného pohybu.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA013-M Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 22cm Skin

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok realistického tvaru a mäsitých rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Stimulátor prostaty - luxusná masážna erotická pomôcka. Stimuluje vašu prostatu, tak aj oblasť pod semenníkmi. Veľmi príjemné vibrácie vás budú dráždiť skutočne dokonale.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Zamilovali ste sa do zmyselných tlakových vĺn Satisfyeru, ale trochu vám začínajú chýbať klasické vibrácie? Táto úchvatná novinka splní vaše priania! Kombinuje totiž obľúbené tlakové vlny a k tomu dokáže aj vibrovať. Okúste zážitky neporovnateľné s čímkoľvek iným!

    86,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Expert na vaše uspokojenie! Tento vibrátor s funkciou lízania o 7 režimoch vám dopraje množstvo vzrušujúcich pocitov. Je to šikovný elegán, ktorý sa postará vibráciami o vnútornú časť vagíny a jazýčkom si vezme do parády klitoris. K prepojovacej časti ho navyše môžete ohnúť a úplne tak zmeniť jeho tvar, či už z akéhokoľvek dôvodu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Classic

    Partnerské vibrátory si od doby svojho vzniku získali priazeň miliónov párov z celého sveta a Partner celkom iste nebude výnimkou.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GP Super Alkaline Battery AA 1 pc

    Základná rada alkalických batérií vyniká dobou prevádzky v energeticky nenáročných zariadeniach.

    0,69 €

    0,29 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Vulse App-Controlled Thrusting Egg Vibrator

    Snívate o perfektných orgazmoch, intímnych hrátkach na diaľku, zmyselných prírazoch a vibráciách? Lovense predstavuje Vulse, vajíčko s neobmedzenými vibračnými a prirážajúcimi možnosťami, ktoré môžete ovládať smartfónom, hodinkami, hlasom, melódiou aj na diaľku. Vibračné a prirážajúce nastavenia môžete vytvárať, sťahovať, zdieľať. Výkonný, ale zároveň tichý motor vám umožní tajné chvíle rozkoše na verejnosti.

    219 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vaše dosiaľ nesplnené erotické sny a predstavy sa stávajú skutočnosťou. Na trh vstupuje vibrátor, ktorý v jednom veľmi elegantne prevedenom prístrojmi kombinuje vibrácie a elektrickú stimuláciu bez nežiaducich drôtov a káblov.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bradley

    Hodvábne hladké a pôsobivo ružové vibračné vajíčko s báječnými 12 vzrušujúcimi funkciami. Zverte svojmu partnerovi do rúk ovládač a dovoľte mu prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne i na verejnosti. Užite si s Pretty Love Bradley kopec zábavy za prijateľnú cenu a okoreňte tak svoje milostné hrátky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Dark Purple

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobiteľným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Maximálna blaženosť pre penis aj klitoris! Dvojica tých najlepších erotických hračiek pre neho a pre ňu sa spojila a vytvorila toto jedinečné balenie, v ktorom nájdete Arcwave Ion a Womanizer Premium 2. Obe hračky spája omamná patentovaná funkcia Pleasure Air a keď budete čítať ďalej, dozviete sa, čoho sú pomôcky schopné a prečo ich funkcie musíte vyskúšať.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Viballdo Black

    Objavte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Predstavujeme novú vylepšenú verziu s názvom Viballdo, ktorá má trochu iný tvar, mäkšiu špičku, dlhšiu použiteľnú dĺžku a schopnosť vibrácií. Rovnako ako predchodca sa nasadzuje na semenníky, na ktorých pevne drží, a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich semenníkov sa stane nástroj potešenia a slasti.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Twistom! Perfektne sa postará o váš klitoris vďaka funkcii pulzujúcej stimulácie, ktorej nepôjde odolať. Má praktickú ergonomickú rukoväť, ktorá vám pohodlne padne do ruky, ale použiť ju môžete aj na vnútornú stimuláciu. Zažite dokonalé orgazmy sólo alebo v páre.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Hľadáte šikovný vibrátor, ktorý vám ukáže, ako to vyzerá v siedmom nebi? Tento králik od Paloqueth je vhodný pre začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek. Svojimi funkciami vás bude šokovať! Vie totiž prirážať, vibrovať aj rotovať. Čo z toho vyplýva? Čakajú vás tie najlepšie sexi zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Viete, čo znamená spojiť príjemné s užitočným? Je to vzrušujúca stimulácia prostaty, s ktorou si nielen užijete slastné orgazmy, ale tiež si zaistíte účinnú prevenciu rakoviny prostaty. Poloqueth Prostate Massager bude výborným pomocníkom pri tejto zábavke, pretože má dva silné motory, ktoré sa postarajú o prostatu i o hrádzu. Tak uchopte ovládač a poďte urobiť niečo pre svoje zdravie i potešenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X The Gold Standard Black

    Klasika v elegantnom prevedení! Tento vibrátor v tvare rúžu je nevyhnutnosť pre všetkých, ktorí sa vyžívajú v erotických pomôckach. Má šikmú špičku pre cielenú stimuláciu a pôvabnú základňu v rose-gold farbe. Zamilujte si jeho hebký silikónový povrch a vezmite si ho so sebou aj do vane alebo sprchy, je vodotesný.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Všetko, čo potrebuje v jednej jedinej praktickej sade za naozaj sympatickú cenu. Základ sady tvorí hladký vibrátor, na ktorý si nasadíte jeden z 3 nadstavcov. Ďalej Complete Lovers Kit obsahuje venušine guľôčky, análne koráliky a erekčný krúžok. Tieto fialové hračky sľubujú nekonečnú zábavu pre oboch partnerov a vzrušenie, ktoré len tak neomrzí.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tak roztomilý, že vám ukradne srdce! So svojim kompaktným dizajnom v tvare srdiečka a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Cutie Heart vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Sage

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobeným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Quantum Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Quantum je luxusne vyzerajúci mini vibrátor s veľmi silnými ale tichými vibráciami. Jeho tvar a veľkosť ho jednoznačne posúvajú do diskrétnych erotických pomôcok, ktoré môžu byť všade s Vami - doma, na cestách i na dovolenke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Duo Bordeaux

    Vychutnajte si dokonalú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň s dômyselnou hračkou od jednej z najobľúbenejších značiek na trhu - Womanizer. Duo bude bezdotykovo, pomocou technológie Pleasure Air, tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Tento orgazmus bude bezkonkurenčný!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím nechala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ a povrch z 24kt zlata sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Traveler

    Zoznámte sa s vaším novým elegantným spoločníkom na cesty do krajín nesúcich meno orgazmus. Či už si s ním budete užívať doma alebo kdekoľvek inde, bude vás tešiť jeho luxusný vzhľad, magnetický uzáver, ale predovšetkým špičková funkcia bezdotykovej stimulácie klitorisu pomocou tlakových vĺn. Vďaka svojmu dychberúcemu dizajnu a ohromujúcej technológii sa jedná o prvotriednu hračku, ktorá vyčarí každej žene nielen úsmev na tvári, ale aj pocit raja v intímnej oblasti.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Skinny G Black

    Vitajte vo svete, kde je G-bod stredom vesmíru! Predstavujeme Skinny G vibrátor, ktorého cieľom je váš G-bod. Poteší ho svojou baňatou hlavou s jemne klenutou špičkou, ktorá nikdy neminie. Jeho rukoväť pohodlne padne do ruky a vďaka ohybnosti hlavy sa vibrátor prispôsobí vašim telesným kontúram. Vyberte si z 10 vibračných režimov a skúmajte ich pokojne aj vo vani, Skinny G je vodotesný.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 2886

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.