×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 2852

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Seven Creations Jelly Pink Vibrator - Gélový vibrátor

    Tento vibrátor je dokonalým predstaviteľom krásneho penisu so všetkým tým vrúbkovaním, ktoré stimuluje vnútornú časť vagíny.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Vďaka širokej, plochej základni sa dá model Top Secret z jemného silikónu nosiť diskrétne a pohodlne i mimo domov. Hlboké, silné vibrácie jeho objemného drieku sa navyše dajú ovládať cez aplikáciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Duo Bordeaux

    Vychutnajte si dokonalú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň s dômyselnou hračkou od jednej z najobľúbenejších značiek na trhu - Womanizer. Duo bude bezdotykovo, pomocou technológie Pleasure Air, tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Tento orgazmus bude bezkonkurenčný!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vibe Therapy Quantum Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Quantum je luxusne vyzerajúci mini vibrátor s veľmi silnými ale tichými vibráciami. Jeho tvar a veľkosť ho jednoznačne posúvajú do diskrétnych erotických pomôcok, ktoré môžu byť všade s Vami - doma, na cestách i na dovolenke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Vzrušujúce tajomstvo ukryté vo vašich nohavičkách! Tento pôvabný vibrátor má dokonalý ergonomický tvar, ktorý sa prispôsobí vašim telesným kontúram pre maximálne pohodlie a extra vzrušujúcu stimuláciu. Je navrhnutý tak, aby sa uvelebil v nohavičkách a aby ste si s ním mohli vyjsť von. Nech vás vaše kroky zavedú kamkoľvek, takto cesta bude plná vzrastu! Necháte si ovládač pre seba alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Čierna

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Razzle Dazzle Pink

    Hľadáte tú pravú erotickú pomôcku, ktorá vás nesklame? Dajte šancu tomuto ružovému vibrátoru! Má zvodný tvar a príjemnú jemnú textúru. Jeho zaoblený koniec vám dopraje mäkký pocit rovnako ako dotyk hebkého silikónu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a režimov a nechajte ho splynúť s vašim telom!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Sexy Weekend

    Chystáte sa so svojím miláčikom niekam na víkend? Tento láskyplný sáčok z vášho víkendu urobí nezabudnuteľný zážitok. Nájdete v ňom vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí sú doposiaľ erotickými pomôckami nepobozkaní. Spoznajte novú úroveň romantických emócií a pohrajte sa spolu nežným, ale vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Traveler

    Zoznámte sa s vaším novým elegantným spoločníkom na cesty do krajín nesúcich meno orgazmus. Či už si s ním budete užívať doma alebo kdekoľvek inde, bude vás tešiť jeho luxusný vzhľad, magnetický uzáver, ale predovšetkým špičková funkcia bezdotykovej stimulácie klitorisu pomocou tlakových vĺn. Vďaka svojmu dychberúcemu dizajnu a ohromujúcej technológii sa jedná o prvotriednu hračku, ktorá vyčarí každej žene nielen úsmev na tvári, ale aj pocit raja v intímnej oblasti.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alvis

    Pretty Love Alvis je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Real Deal Anal - Análny vibrátor

    Realistický análny vibrátor z mäkkého, ľahko kĺzavého materiálu od značky You2Toys. Užite si jeho viacstupňové vibrácie, žilkovanie a menšiu veľkosť, vďaka ktorej sa tento vibrátor stáva ideálnou hračkou pre všetkých, ktorý doteraz nemajú toľko análnych skúseností, aby si trúfli na veľké hračky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Pocket Rocket Fialová

    Dámy, dostaňte samy seba do extázy s touto úžasnou hračkou určenou na stimuláciu klitorisu. Očarí vás jej fialová farba, vreckový rozmer a jedna výkonná rýchlosť.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Doprajte vášmu bodu G masáž, po ktorej skutočne túži! S novým Stronic G už nemusíte pre dosiahnutie orgazmu pohnúť ani prstom - je totiž hands-free!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše prianie a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím nechala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ a povrch z 24kt zlata sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Milujete, keď máte možnosť výberu? Tú získate aj s týmto vibrátorom, pretože vám ponúkne hneď 3 rôzne funkcie. Vie totiž vibrovať, prirážať a nechýbajú mu ani zvodné rotujúce guličky. Nechajte sa vziať do orgazmického neba prírazy s dĺžkou cca 3 cm a doprajte si dokonalé sexuálne zážitky s týmto ergonomicky navrhnutým vibrátorom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Chcete od svojej novej masážnej hlavice úplne všetko? Jednoducho absolútny jackpot, čo sa týka sily a funkcií? Domi 2 je tá pravá, ktorú ste potrebovali spoznať, aby ste konečne dosiahli svoje šťastie! Je o niečo menšia než väčšina jej kolegýň, ale práve to ju robí pohodlnou a praktickou na manipuláciu. Jej batéria má super dlhú výdrž, jej krk je dokonale pružný a jej technológia umožňuje ovládanie cez aplikáciu. Potrebujete vedieť viac? Čítajte ďalej a zoznámte sa s Domi 2 Mini!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Tri Fialová

    Vibe Therapy Tri - je prvý vibrátor na svete, ktorý má tri motorčeky. Je vyrobený z najbezpečnejšieho materiálu - chirurgického silikónu, ktorý je hebučký a príjemný na dotyk.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GP Super Alkaline Battery AAA 1 pc

    Základná rada alkalických batérií vyniká dobou prevádzky v energeticky nenáročných zariadeniach.

    0,69 €

    0,29 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Fialová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný pre sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Glow in the Dark - Sada pre svietiacu kópiu penisu Zelená

    Vyrobte si dokonalú vibračnú a svietiacu kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu, ktorá naviac svieti v tme.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Objavte dildo, ktoré vám vezme dych! Volá sa Gravity a prichádza s ním na trh celosvetovo obľúbená značka Lovense! Gravity vás úplne ohromia funkciou automatických prírazov a vibrácií, ktoré môžete ovládať cez aplikáciu. Vďaka svojej silnej koncovej prísavke priľne na akýkoľvek hladký povrch a prispôsobí sa vám pre dokonalý zážitok pri sólo hrátkach a skvelý bude aj ako parťák do trojky!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Chcete všetko alebo nič? Táto hračka je skvele multifunkčná, až ide z toho hlava okolo! Ukrýva v sebe hneď 3 motory, ktoré budú vibráciami zmyselne masírovať g-bod a zároveň budú pomocou vzrušujúcej vzduchovej technológie láskať klitoris! Sympóny je jednoducho symfónia slasti, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Magical Boy - Nafukovací vibrátor

    Meníte radi priemery? Milujete pocit úplnej naplnenosti? Potom je nafukovací vibrátor Magical Boy tým pravým riešením práve pre vás.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Clitoris Sucker Gumrose

    Rada by ste rozkvitli blahom? Tak jedine s touto pôvabnou ružou! Nasaje váš klitoris a bude ho rozmaznávať 10 sacími funkciami, ktoré vás nenechajú chladnú. Má prekrásny elegantný tvar a jasnú vášnivú farbu. Vychutnajte si ho dotyk a predovšetkým to, ako bude tešiť vašu perlu slasti až k orgazmickej rozkoši.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka i funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní v análi? S Paloqueth Thrusting Massagerom sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 3 rôzne režimy ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 12 vzoroch a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Niektoré erotické hračky sú jednoducho výnimočné a spoznáte to už na prvý pohľad. Výnimočná je aj táto kvetina, s ktorou sa budete cítiť ako kráľovná a budete si užívať svoju vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity. Navyše k tomu okrem Martinelly nebudete potrebovať nikoho ďalšieho!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Ružová

    Vibrátor Lydia v tvare motýlika ovládajte smartfónom. Ovládanie cez telefón poskytuje rôzne možnosti ovládania napr. hlasom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 2852

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.